Τρίτη 23 Απριλίου 2019

τυποι δεινοσαυρων

μεγας επιρρημα

Η συνεργασία αυτή είναι συνεπής με το Όραμα 2020 του ΟΠΑΠ και τις στρατηγικές προτεραιότητές του για την επένδυση στο δίκτυο, την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων ψηφιακών και τεχνολογικών δυνατοτήτων και την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκόσμιων προδιαγραφών.


τυποι δεινοσαυρων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Όμιλος ΟΤΕ, συνεργάτης επιλογής για την υλοποίηση σύνθετων ICT (Information and Communications Technology) έργων, θα δημιουργήσει νέες δικτυακές υποδομές για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, προσφέροντας υψηλή διαθεσιμότητα, απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.


Οι νέες υποδομές, που αξιοποιούν τα δίκτυα νέας γενιάς (New Generation Access) του Ομίλου ΟΤΕ, θα παίξουν σημαντικό ρόλο, επιτρέποντας στον ΟΠΑΠ να εισάγει νέα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τα παιχνίδια Play (VLTs) και οι συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), καθώς και να βελτιώσει την ποιότητα και την απόδοση των υφιστάμενων προϊόντων του.


Επιπλέον, οι νέες τηλεπικοινωνιακές υποδομές θα προσφέρουν στον ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να εμπλουτίσει μελλοντικά το οπτικοακουστικό περιεχόμενο που παρέχει, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την παικτική εμπειρία των πελατών του.



ποσοστά φπα 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου