Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ψευτικη τουρτα

hotel θελξις βολος
τομεις μηχανολογιας

«Μιλάμε για υπέρβαση αρμοδιότητας και παραβίαση της αρχής της διάκρισης των εξουσιών, για κατάχρηση εξουσίας και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης για εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ενώ προσέθεσε πως «Ζητάμε να ελεγχθούν πρακτικές επικίνδυνες και να μπουν οι προβλέψεις του Συντάγματος μπροστά από τις πολιτικές σκοπιμότητες. Η κυβερνητική εξουσία προτιμά την συσκότιση από την διερεύνηση».


ψευτικη τουρτα

Συνεχίζοντας την ομιλία του o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για μηχανισμό δημιουργίας fake news και για προσπάθεια ελέγχου της Δικαιοσύνης.


«Εμείς είμαστε κοντά στη Δικαιοσύνη με το να είμαστε μακριά της», είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη δείχνει την αγωνία να παραμείνει στην εξουσία. «Τραυματίζετε το δημοκρατικό πολίτευμα και αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος που η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι σκληρή μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «εμείς θέλουμε να εξεταστεί σε βάθος η παρέμβαση του κ. Καμμένου και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου