Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ασκησεις για κοιλια μετα απο γεννα

hannah montana list of episodes

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, όπου η ελληνική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με το προϊόν «AVOYOG Smoothie Beverage», κατέκτησε το χρυσό βραβείο και στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017, ο ΣΕΒΤ κάλεσε και πάλι τους νέους Έλληνες φοιτητές να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους, δημιουργώντας προϊόντα διατροφής με στοιχεία οικολογικής καινοτομίας.


ασκησεις για κοιλια μετα απο γεννα

αντιρυτιδικη κρεμα προσωπου la roche posay

Στον διαγωνισμό κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ενώ στην τελική φάση κατάφεραν να φθάσουν ομάδες φοιτητών από 9 Πανεπιστήμια. Σκοπός αυτού του Διαγωνισμού είναι να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων να αναδείξουν το δημιουργικό πνεύμα και τη δυναμική τους και να συμβάλουν στην ώθηση της Βιομηχανίας Τροφίμων, μέσα από τις καινοτόμες ιδέες τους.


Για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον για συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την αναγνώριση αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά και την ποιότητα των φοιτητών και του έμψυχου δυναμικού των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας, που ασχολούνται με την έρευνα.


Τα προϊόντα όλων των ομάδων, που πέρασαν στην τελική φάση του Εθνικού Διαγωνισμού, θα παρουσιαστούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους θα παραστούν στην τελετή βράβευσης να τα γνωρίσουν από κοντά και να τα δοκιμάσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου