Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ωραρια μασουτη

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στον εθνικολαϊκισμό, όπως είπε, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για το ότι στο Eurogroup δεν έκλεισε η αξιολόγηση, ούτε καταβλήθηκε η δόση ενώ δεν ελήφθη απόφαση για το χρέος επισημαίνοντας πως υπάρχει ελπίδα η αξιολόγηση και η δόση που αναμένει το υπουργείο Οικονομικών να κλείσουν στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.


ωραρια μασουτη

παλια θεματα αγγλικου

πετυχημενες αποκριατικες στολες

«Το ζήτημα του χρέους μπορεί να είναι η δίοδος να βγει η χώρα από τα μνημόνια και τη κρίση, εφόσον στον ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείψουν τις μεταμορφώσεις του εθνικολαϊκισμού που την εμποδίζουν 2,5 χρόνια τώρα. Πρέπει να καταρριφθούν οι μύθοι που εξακολουθούν να υπάρχουν», τόνισε ο κ. Βενιζέλος καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι με την αποδοχή υψηλών πλεονασμάτων που δέχθηκε μέχρι το 2022 «προσχώρησε στη πιο σκληρή γερμανική λογική».


BENIZELOS 3


(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)


Υπερασπίστηκε το PSI του 2012 εξηγώντας λεπτομερώς ότι τα Ταμεία δεν έχασαν ενώ μπήκε η βάση για την διευθέτηση του χρέους την οποία εγκατέλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Επισήμανε πως χρειάζεται απεικόνιση του σε παρούσα αξία μέσα από μία μελέτη βιωσιμότητας, σημαντική παρέμβαση στους τόκους, ώστε να αποσυμφορηθούν τα έτη (΄22, ΄23, ΄24, ΄25) στα οποία έχουν "φορτωθεί" οι τόκοι από την περίοδο χάριτος (12-22) και συνολική παρέμβαση για όλα τα δάνεια των Μνημονίων.


Για τη δέσμευση Τσίπρα πως δε θα εφαρμοστούν τα μέτρα χωρίς ρύθμιση του χρέους είπε ότι αυτό θυμίζει το...«ο Μαρκήσιος ζούσε μέχρι που πέθανε». «Μας οδηγούν στο διαρκές μνημόνιο 5» συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


BENIZELOS 5


(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου