Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

let it go frozen dailymotion

Ο Νασράλα δήλωσε πως η Σαουδική Αραβία έχει κηρύξει τον πόλεμο στον Λίβανο και στην Χεζμπολάχ ενώ επανέλαβε πως ο παραιτηθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ αλ-Χαρίρι, κρατείται «όμηρος» στη Σαουδική Αραβία.


let it go frozen dailymotion

test fiat panda diesel 4x4

Νέο «θρίλερ» με πρωταγωνιστή τον πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου


Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Νασράλα δήλωσε πως η παραίτηση του Χαρίρι δεν έχει προηγούμενο και ότι πρόκειται για ωμή παρέμβαση της Σαουδικής Αραβίας στην πολιτική του Λιβάνου.


2017 11 10T143455Z 916110120 RC1407F48C90 RTRMADP 3 LEBANON POLITICS HEZBOLLAH


REUTERS/Aziz Taher


Ο ίδιος, έκανε λόγο για «νόμιμη κυβέρνηση» που δεν έχει ακόμη παραιτηθεί. Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ είπε επίσης ότι ο Χαρίρι πρέπει να επιστρέψει στον Λίβανο ενώ άφησε σαφείς αιχμές και κατά του Ισραήλ αφού, όπως είπε, η Σαουδική Αραβία προτρέπει το Ισραήλ να χτυπήσει τη χώρα. Ωστόσο, εξέφρασε την εκτίμηση πως μια σύγκρουση μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ δεν είναι πιθανή αν και το Ισραήλ κάνει ό, τι μπορεί για να εκμεταλλευτεί την τρέχουσα πολιτική κρίση στον Λίβανο, όπως υποστήριξε.


Από την πλευρά του, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι στηρίζει πλήρως την ανεξαρτησία του Λιβάνου και σέβεται τον Χαρίρι ως ισχυρό εταίρο των ΗΠΑ.


Ταξίδι «αστραπή» του Μακρόν στο Ριάντ για να μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνηςΤαξίδι «αστραπή» του Μακρόν στο Ριάντ για να μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης





volume of a rectangle equation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου