Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

πακετα για βουδαπεστη απο θεσσαλονικη

παρα δωσε

Ο πρωθυπουργός, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η θλίψη όλων είναι μεγάλη. «Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένειά και τους συναδέλφους του. Εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.


πακετα για βουδαπεστη απο θεσσαλονικη

τεχνικος δικτυων υπολογιστων δουλεια

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:



«Εκ μέρους όλων των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την οδύνη μας για τον θάνατο του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.


Η Βουλή των Ελλήνων αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη του. Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια»



Σε on camera δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.


«Έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.


Την ίδια ώρα, ο «γαλάζιος» πρόεδρος τόνισε: «Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, τον τιμούμε ως ήρωα και θα σταθούμε δίπλα στους δικούς του. Η μνήμη του ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και έμπνευση συνετής αποφασιστικότητας για ολόκληρο το λαό μας».


Η Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της σε ανάρτησή της εξέφρασε «βαθιά θλίψη και οδύνη για τον σμηναγό της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έπεσε πάνω στο καθήκον. Η πατρίδα τον τιμά. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του», ενώ επικοινώνησε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ε. Αποστολάκη.



Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον σμηναγό της πολεμικής μας αεροπορίας που έπεσε πάνω στο καθήκον. Η πατρίδα τον τιμά. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) April 12, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου