Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

γιατι να κλαψω που μ αφηνεις

"Ήταν μεγάλη νύχτα η χθεσινή, είμαστε ακόμη συγκλονισμένοι. Παραμένουμε μουδιασμένοι από την επίθεση των τρομοκρατών". Με τα λόγια αυτά περιγράφει στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στη Βαρκελώνη μετά τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στον κεντρικό πεζόδρομο Λα Ράμπλα, η κα Παπαδοπούλου που από το 2013 ζει και εργάζεται στην ισπανική πόλη.


γιατι να κλαψω που μ αφηνεις

υποφυση βικιπαιδεια

συνδεσμος φιλαθλων παοκ μοναχου

"Είχα περάσει από τη Λα Ράμπλα δεκαπέντε λεπτά πριν από την επίθεση. Ήμουν λίγο πιο κάτω σ' ένα μαγαζί, όταν η αστυνομία ενημέρωσε για το περιστατικό και οι σερβιτόροι μας απέκλεισαν εντός του χώρου. Κλειδωθήκαμε εκεί για τρεις ώρες" ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου.


2017 08 17T203846Z 94181119 RC1EBA7DD0C0 RTRMADP 3 SPAIN BARCELONA


πηγή φωτογραφιών: reuters/ STRINGER


"Περιμέναμε ενημέρωση από την αστυνομία. Ήταν αρκετά ψυχοφθόρα η διαδικασία, διότι κοιτούσαμε στον δρόμο, προσπαθούσαμε να μάθουμε τις εξελίξεις, όμως δεν υπήρχε ψυχή. Ήμασταν συνέχεια online, η αστυνομία έκανε συνεχείς ενημερώσεις μέσω twitter, επομένως ξέραμε ότι πρέπει να μείνουμε μέσα στον χώρο και να μην κυκλοφορούμε στους δρόμους" πρόσθεσε η Ελληνίδα δικηγόρος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου