Τρίτη 30 Απριλίου 2019

πύον στο νύχι

φυτικο ελαιο αριστον
αν ερθεις εσυ πλουταρχος στιχοι

Μια απόφαση που υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο ζητεί από τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν να συστήσει «μια ομάδα διεθνών και περιφερειακών εμπειρογνωμόνων», η οποία θα «προχωρήσει στην ενδελεχή έρευνα όλων των καταγγελιών περί παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των καταχρήσεων που έχουν διαπραχθεί από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές από τον Σεπτέμβριο του 2014».


πύον στο νύχι

Οι εμπειρογνώμονες θα οριστούν ως το τέλος του χρόνου, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. Θα πρέπει να παραδώσουν μια έκθεση στο Συμβούλιο σε διάστημα ενός έτους, ενώ η αποστολή τους μπορεί να ανανεωθεί.


Στον πόλεμο στην Υεμένη βρίσκονται αντίπαλες οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις, που στηρίζονται από έναν συνασπισμό υπό τη Σαουδική Αραβία, με τη συμμαχία των σιιτών ανταρτών Χούτι που στηρίζεται από μονάδες του στρατού που παραμένουν πιστές στον πρώην πρόεδρο Άλι Αμπντάλα Σάλεχ.



τυροπιτα με λιγα υλικα

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Amaq, πρόκειται για δύο Ρώσους στρατιώτες που φέρεται να έπιασαν ως αιχμάλωτους οι τζιχαντιστές, στη συριακή πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ.


τυροπιτα με λιγα υλικα

ελυτης ρομαντικα ποιηματα

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δύο άνδρες φαίνεται να φορούν γκρι στολές και να κάθονται πάνω στο πάτωμα ή σε κάποιο κρεβάτι. Μόνο ο ένας από τους δύο μιλάει στην κάμερα, στα ρωσικά, και αναφέρει τα στοιχεία τους, επιβεβαιώνοντας πως είναι στρατιωτικοί.


Ο δεύτερος αιχμάλωτος, κάθεται δίπλα, αμίλητος ενώ φαίνεται πως είναι τραυματισμένος. Το βίντεο έχει μετάφραση από τα ρωσικά στα αραβικά, σαν υπότιτλους.



BREAKING:#ISIS Releases Video shows 2 Russian soldiers
who were captured in Al Shula village in southwest of Deir al-Zour. pic.twitter.com/TWtMoeRx11

— Ahmed Hassan (@SHAWSHANK5) 3 Οκτωβρίου 2017


σαπουνακια ξενοδοχειου

τα γκολ ολυμπιακου ξανθη

ρετρο μαλλι

Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την Γαλλία και η Βραζιλία παίζει με το Βέλγιο στις 21:00.


τα γκολ ολυμπιακου ξανθη

προστακτικη ενεστωτα γ προσωπο

Εν τω μεταξύ, μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στον προημιτελικό της Ουρουγουάης με την Γαλλία ο Έντινσον Καβάνι.


Ο διεθνής επιθετικός της «σελέστε» αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την «μάχη» με την Πορτογαλία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 και κάνει αγώνα… δρόμου, ούτως ώστε να είναι στην διάθεση του Όσκαρ Ταμπάρες.


Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης και όπως όλα δείχνουν δεν θα ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στους «μπλε».




ψυχολογια διδακτρα

Μέσα από τα όσα είπαν τα θύματα στην αστυνομία, αποκαλύπτεται και ο τρόπος δράσης του 25χρονου, που προφυλακίστηκε μετά από απόφαση του ανακριτή.


ψυχολογια διδακτρα

αρθρο κειμενο

Για ευνόητους λόγους το CNN Greece παραλείπει από τις καταθέσεις τις λεπτομέρειες των πράξεων που περιγράφουν οι γυναίκες και περιλαμβάνονται στη δικογραφία.



«.....Στις 25/11/2017 γυρνούσα από το γυμναστήριο στο οποίο είχα πάει και το οποίο βρίσκεται στον Πύργο Αθηνών επί της οδού Λ. Μεσογείων και κατευθυνόμουν προς την οικία μου, η οποία βρίσκεται στην οδό Κ... Ενώ βρισκόμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένω, με προσέγγισε από πίσω ένας άνδρας περίπου 25 ως 30 ετών, με ύψος περίπου 1.70 γεροδεμένος με κοντά μαλλιά και χωρίς γένια, καθώς το χρώμα του προσώπου του ήταν λευκό, με έπιασε από πίσω και μου έβγαλε με βία το κολάν και το εσώρουχο που φορούσα ως το ύψος των γονάτων μου. Στη συνέχεια με έριξε κάτω στο έδαφος και ανέβηκε επάνω μου. Εγώ προσπάθησα να τον αποτρέψω σπρώχνοντάς τον με τα πόδια μου και άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Αυτός παρέμεινε ατάραχος και με το δεξί χέρι προσπάθησε να βγάλει τελείως το κολάν και το εσώρουχό μου ενώ παράλληλα άρχισε να (..................). Εκείνη τη στιγμή ένας ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος μένει στο ισόγειο άκουσε τις φωνές μου και άρχισε να ανοίγει το παντζούρι του παραθύρου του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ο δράστης όταν άκουσε τον θόρυβο με άφησε και άρχισε να τρέχει προς την κάθοδο της Κηφισίας. Όταν έφτασε στη συμβολή με τη Λακωνίας σταμάτησε να τρέχει και έστριψε και εκεί χάθηκαν και τα ίχνη του. Φορούσε μια γκρι φόρμα ένα t-shirt χρώματος μαύρο επάνω μια φούτερ ζακέτα χρώματος γκρι»



Άλλο θύμα καταθέτει .....



φυσικοθεραπεια μετα απο αρθροπλαστικη ισχιου

πελοποννησιακη προφορα

Αύριο, στις 21:45, δίνει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Ουγγαρία, η οποία στην πρώτη αγωνιστική έχασε 1-0 στο Τάμπερε από τη Φινλανδία. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της Ουγγαρίας.


πελοποννησιακη προφορα

Με νίκη και στη Βουδαπέστη η Εθνική Ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Το κέρδος, αν τερματίσει πρώτη, θα είναι διπλό. Θα ανέβει στη League 2 και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play off του Nations League, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020, ώστε να έχει δεύτερη ευκαιρία για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά.


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλές επιλογές, με συνδυαστικά και ειδικά στοιχήματα, για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στην Ουγγαρία.


Τρία συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Ουγγαρία - Ελλάδα


Τα τρία συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα Ουγγαρία-Ελλάδα είναι τα εξής:



  • Ο Μήτρογλου να σκοράρει και ακριβές σκορ 1-2 και Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

  • Η Ελλάδα να σκοράρει πρώτη και να κερδίσει τον αγώνα και η Ελλάδα Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό πρώτου γκολ 1-30.

  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.



χειροτεχνικές κατασκευές
τι να κανω το γιαουρτι που εληξε

ιερός ναός ευαγγελισμού της θεοτόκου ευόσμου εύοσμος

baudelaire μεταφραση

Το νέο λογότυπο συντίθεται από τετράγωνο σήμα, από ακρωνύμιο και από την επωνυμία της «Ανεξάρτητης Αρχής» σε μπλε χρώμα. Το σήμα αποτελείται από ένα τετράγωνο πλαίσιο μπλε χρώματος και από έξι γραμμές λευκού χρώματος, που είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του τετραγώνου και τέμνονται μεταξύ τους. Δεξιά του τετράγωνου σήματος αναγράφονται στο επάνω μέρος το ακρωνύμιο που αποτελείται από τα αρχικά γράμματα της επωνυμίας της Ανεξάρτητης Αρχής «Α. Α.Δ. Ε.» και στο κάτω μέρος, ολογράφως, η επωνυμία 'Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.


ιερός ναός ευαγγελισμού της θεοτόκου ευόσμου εύοσμος

Σύμφωνα με τη ΓΓΔΕ το λογότυπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σχεδιάστηκε με στόχο να τονίσει τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει και από τις οποίες διέπεται η ΑΑΔΕ. Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, Λογοδοσία, Διαρκής Βελτίωση και Εξωστρέφεια είναι οι έξι βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής και οι οποίες νοηματοδοτούν το έργο που καλείται να φέρει σε πέρας ο νέος Οργανισμός.


Έργο που αναλύεται σε έξι μεγάλους στόχους: τη φορολογική συμμόρφωση, τη δίωξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, την προστασία της δημόσιας υγείας και την οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης σε όλες τις λειτουργίες της νέας Αρχής.


«Σχεδιαστικά, όλες οι επιμέρους αξίες μας συναντώνται σε ένα σημείο, το οποίο συμβολίζει τη δύναμη που αναδεικνύεται από τη συγκέντρωση αυτή και σηματοδοτεί την ανεξαρτησία της Αρχής. Έτσι, επιχειρείται να αναδειχθούν επιμέρους χαρακτηριστικά, όπως η συγκέντρωση διαφορετικών μεγεθών και ο επιμερισμός τους σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το σημείο συνένωσης όλων αυτών οδηγεί σε αναφορά στην κοινή προσπάθεια της Φορολογικής Διοίκησης και των πολιτών μέσω και του προσωπικού υστερήματος των τελευταίων. Το σημείο συνάντησης των αρχών και αξιών μας είναι ταυτόχρονα και το σημείο αφετηρίας των κατευθύνσεων που καθορίζουν το έργο μας. Η δύναμη της συγκέντρωσης των αρχών μας αντανακλάται στην επιμονή με την οποία θα ακολουθήσουμε τους στόχους μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΓΔΕ.


Εικαστικά, το σχέδιο που επιλέχθηκε για το λογότυπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει αναφορά στον αρχαίο οβολό. Η λέξη οβολός προέρχεται από το σχήμα των πρώτων νομισμάτων, τα οποία ήταν μακρόστενες μεταλλικές βέργες (ενώ παρέμεινε κι όταν τα νομίσματα απέκτησαν στρογγυλή μορφή). Αποτελούσε το νόμισμα με τη μικρότερη ονομαστική αξία, ενώ έξι οβολοί ήταν νόμισμα μεγαλύτερης αξίας. Η συνεισφορά των πολιτών με τον οβολό τους παραπέμπει στη συνεισφορά όλων - μεγαλύτερη ή μικρότερη - για το κοινό καλό.


«Το λογότυπο της ΑΑΔΕ δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αφήγηση μιας ιστορίας, που λιτά και χωρίς φλυαρία, εκφράζει μια καινούρια Αρχή κι ένα σύστημα αξιών αποδοτικό και λειτουργικό... Μιας ιστορίας, που ξεκινάει από την καθημερινότητα στην αρχαία Ελλάδα και φτάνει στο σήμερα, και από εδώ στο αύριο, στο οποίο θέλουμε να πορευτούμε με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις αδιαπραγμάτευτες αρχές μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.



ξηρά στα αγγλικα

τουριστικες πληροφοριες καστορια

παροιμιες για ερωτευμενους
ενοικιάσεις αυτοκινήτων χανιά κρήτης

«Δώσαμε ραντεβού Μπενάκη 24 και Μαυροκορδάτου 13, στον 6ο όροφο. Εκεί ήταν τα γραφεία της εταιρείας. “Αθηναϊκή Ζυθοποιία” έγραφε μια μικρή πινακιδούλα έξω από την πόρτα», θυμάται ο κ. Καπετσώνης και σχεδόν βουρκώνει.


τουριστικες πληροφοριες καστορια

«Μπήκα σε ένα γραφείο γεμάτο χαρτιά πεταμένα από εδώ και από εκεί. Δεν υπήρχε κανένας άλλος, ήταν τα 2 αφεντικά μόνο. Η δουλειά μου ήταν τα οικονομικά και οι δαπάνες, κάτι σαν υπεύθυνος λογιστηρίου.»


Μέσα από τη γραφειοκρατική ρουτίνα του χώρου εκείνου στην οδό Μπενάκη, γεννιόταν μια από τις πιο εμβληματικές εταιρίες της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ο 23χρονος Γιώργος δεν μπορούσε τότε να το φανταστεί. Σήμερα, στα 81 του πλέον, μπορεί ακόμα να δει κανείς τη φλόγα στα μάτια του όταν αφηγείται το πώς στήθηκε το πρώτο εργοστάσιο στην Κηφισού.


«Ο αείμνηστος Διογένης Χούρσογλου είχε τις άδειες ζυθοποιού και οινοποιού. Ήταν δύσκολο την εποχή εκείνη, λόγω πολιτικών καταστάσεων, να πάρεις άδεια. Το οικόπεδο είχε ήδη αγοραστεί από το ‘62, εδώ στον Ελαιώνα, 10 στρέμματα αρχικά. Μετά προστέθηκαν κι άλλα.»


Μετά από ένα χρόνο, η πρώτη ομάδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μεταφέρεται στο εργοστάσιο. Οι εργασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.


«Στο γραφείο της Μπενάκη μείναμε το ‘63 και το ‘64. Προς το τέλος του ‘64 ήρθαμε κάτω και την μετακόμιση την κάναμε μόνοι μας: τα 2 αφεντικά, μια κοπέλα που είχαμε προσλάβει για ιδιαιτέρα, η Μαίρη Αθανασίου, και ένας τεχνικός. Εμείς οι 5 κάναμε την μετακόμιση των γραφείων με τα αυτοκίνητα μας (των υπολοίπων, δηλαδή, καθώς εγώ ήμουν ο μικρότερος και δεν είχα καν αυτοκίνητο τότε).»


p1


Στο εργοστάσιο που έμαθε τους Έλληνες να πίνουν μπύρα


Ο θεμέλιος λίθος μπήκε το ‘64. Όμως μία μέρα πριν, ένα τυχαίο πολιτικό γεγονός εκείνης της ταραγμένης περιόδου ανατρέπει τα σχέδια. «Συγκεκριμένα, 11 Ιουλίου στην Μαυροκορδάτου και Μπενάκη γινόταν ένα Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα τις λεπτομέρειες της επόμενης μέρας. Ήταν η μεγάλη ημέρα για εμάς. Θα έμπαινε ο θεμέλιος λίθος. Το απόγευμα ακούω «έκτακτο παράρτημα». Κατεβαίνω κάτω, παίρνω μια εφημερίδα και διαβάζω ότι έπεσε η κυβέρνηση. Πρωθυπουργός τότε ήταν ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, τον οποίο είχαμε καλέσει να θέσει τον θεμέλιο λίθο! Αναστατωθήκαμε, άρχισαν τα τηλέφωνα και τελικά κανονίστηκε να τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο ο Τσουκαλάς, ο τότε Δήμαρχος Αθηναίων. “Αθηναϊκή Ζυθοποιία - Δήμαρχος Αθηναίων, ταιριάζει” σκέφτηκαν και τον κάλεσαν την ίδια στιγμή!»


Ο κ. Καπετσώνης αναπολεί εκείνες τις ημέρες που το γιαπί μεταμορφώνονταν σταδιακά στο εργοστάσιο που θα έκανε την μπίρα μια αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων. Για αυτό και βάζει την Αθηναϊκή μαζί με την οικογένεια του. Ή καλύτερα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι για εκείνον η οικογένεια του.


p2


«Εγώ, με μικρή διαφορά, θα βάλω την οικογένεια μου πάνω από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Έχω περάσει και χαρές και στεναχώριες εδώ, έχω κάνει ξενύχτια 24ωρα. Ερχόμουν το πρωί και πήγαινα σπίτι την άλλη μέρα το βράδυ, όχι γιατί μου το ζητούσαν αλλά γιατί αγαπούσα αυτό που δημιουργούσαμε. Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, όλοι οι παλιοί, την είχαμε σαν σπίτι μας. Εγώ και κάτι παραπάνω. Ήταν η ζωή μου, στην κυριολεξία. Τι άλλο να πω; Έχω γυρίσει όλα τα εργοστάσια, όχι απλώς για επίσκεψη, αλλά για δουλειά. Και της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης και το γραφείο της Λάρισας και αυτό της Κρήτης. Μπορώ να πω ότι δεν ξεχώρισα ποτέ την εταιρία από την οικογένεια μου. Να φανταστείτε ότι τις Κυριακές που γυρίζαμε από το εξοχικό με την οικογένεια μου και περνάγαμε από τον Κηφισό, το παιδί μου μού έλεγε “Μπαμπά, το εργοστάσιο μας, η Amstel”.»


Η παντοτινά αγαπημένη μπύρα μου είναι η Amstel


Η συζήτηση με τον κ. Καπετσώνη γίνεται στο «Αθήνεο», τον «χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας» της εταιρίας που βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου η Αθηναϊκή Ζυθοποιία 55 χρόνια πριν άνοιξε το πρώτο της ζυθοποιείο. Ο κ. Καπετσώνης αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος βλέποντας το πλήρες εύρος των διαφορετικών επιλογών που προσφέρει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στον Έλληνα καταναλωτή, αλλά και το ότι η παραγωγή της μπίρας της εταιρίας «μυρίζει» Ελλάδα από το κριθάρι μέχρι το καπάκι.


p3


Για εκείνον, όμως, δεν υπάρχουν διλήμματα: «Κοίταξε, εμένα η αγαπημένη μου είναι η Amstel. Η Amstel έχει τη δική της γεύση - Γιατί έχω μάθει και τις γεύσεις» λέει γελώντας. «Εγώ πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα δεν θα βγει τέτοια μπύρα πάλι.»


Δεν είναι τυχαίο το συναίσθημα αυτό. Σφυρηλατήθηκε μέσα από την καθημερινή τριβή και μια αίσθηση χρέους και ανταπόδοσης για όλα όσα έδινε – και δίνει ακόμα και σήμερα – στους εργαζόμενους της η Αθηναϊκή Ζυθοποιία: περηφάνεια να είσαι μέλος της εταιρείας που έμαθε γενιές Ελλήνων να πίνουν μπίρα.


«Το ‘65, τον Γενάρη είμαστε έτοιμοι και αρχίζουμε τις πρώτες καζανιές. Είχαμε 4 σιλό. Αρχές του Απρίλη εμφιαλώσαμε. Είχαμε προσλάβει 4 οδηγούς και αποφασίσαμε και βγήκαμε στην αγορά με αυτά τα 4 αυτοκίνητα αρχικά. Αποφασίστηκε να βγουν τα αυτοκίνητα στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Επέστρεψαν άδεια στη 1 τα ξημερώματα. Εμείς εδώ, απίκο! Την άλλη μέρα, Μεγάλο Σάββατο, τα ίδια! Και μετά Δευτέρα, Τρίτη του Πάσχα συνεχίστηκαν οι διανομές. Τέσσερα αυτοκίνητα όλα κι όλα… Δεν είχαμε παραπάνω. Η ζήτηση ήταν μεγάλη! Είχε γίνει ένας χαμός όταν βγήκαμε. Ο κόσμος χαιρόταν γιατί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και μια νέα μπίρα.»


Και συνεχίζει: «Δυσκολευόμασταν στην αρχή να πουλήσουμε, μπήκαμε στην αγορά με δύσκολες συγκυρίες και τελικά τα καταφέραμε. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία δεν μεγάλωσε με τα χρήματα των επενδύσεων μόνο. Μεγάλωσε κυρίως με το μεράκι μας. Αυτό το λέω γιατί συχνά είναι πραγματικά δύσκολο να το μεταδώσουμε στους άλλους.»


Mystery drinking πριν 60 χρόνια


Αλλά δεν ήταν μόνο η διανομή, ήταν και η διαδικασία του mystery drinking στα ταβερνεία και τα καπηλειό των Αθηνών.


«Μαζευόμασταν όλη η ομάδα των συναδέλφων και πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί να φάμε. Καθόμασταν, 10-15 άτομα στο τραπέζι, και έρχονταν για παραγγελία. Το πρώτο πράγμα που κάναμε πριν παραγγείλουμε ήταν να ζητήσουμε Amstel, την μπίρα μας. Είμασταν τόσο δεμένοι με το προϊόν που βγάζαμε. Σε ένα μαγαζί ήταν ένας που λέει, «Δεν έχω Amstel αλλά μη φύγετε, θα σας φέρω». Και πήγε και μας έφερε Amstel.


H μοναδική εργασιακή του πορεία κράτησε 40 χρόνια. Κάθε φορά που επισκέπτεται το εργοστάσιο οι αγκαλιές ανοίγουν και τα χαμόγελα φωτίζουν την πολύβουη Λεωφόρο Κηφισού. Είναι τύχη να τον βλέπεις να σου διηγείται πώς δημιουργήθηκε και πώς μεγάλωσε από το μηδέν μία εταιρία όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.



δρομολογια κτελ θεσσαλονικη καβαλα τιμη

ποτος ενοικιαζομενα δωματια

Ο κ. Μπακόπουλος κατείχε από το Νοέμβριο του 2015 τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional, χρονικό διάστημα κατά το οποίο η FCA Greece AE βελτίωσε σημαντικά τη θέση της στην ελληνική αγορά.


δρομολογια κτελ θεσσαλονικη καβαλα τιμη

Ο κ. Μπακόπουλος διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο αυτοκινήτων και προϋπηρεσία μεταξύ άλλων σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις των εταιρειών Hyundai Hellas & Kia Motors Greece. Επιπροσθέτως είναι κάτοχος πτυχίου Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Είναι 44 ετών και είναι παντρεμένος.


Σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική χρονική περίοδο για την Ελλάδα, η μητρική εταιρεία FCA Italy S. p.A δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της στη θυγατρική της FCA Greece AE, με την επιλογή, μετά από 12 χρόνια, ενός Έλληνα για να αναλάβει τα ηνία της.


Η ομάδα της FCA Greece εκφράζει τις ευχές της στον κo Μπακόπουλο για μια πετυχημένη πορεία στα νέα του καθήκοντα, ενώ ευχαριστεί θερμά τον κ. Carelli και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.



cool off chords key of g

ενεργειακα τζακια μεταχειρισμενα

«Το τραγικό αυτό δυστύχημα επιβεβαιώνει ότι η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση είναι ακόμη εδώ. Όπως, επίσης, ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει τη συμφωνία την οποία έχει υπογράψει, επιτρέποντας σε διακινητές προσφύγων και μεταναστών να δρουν ανενόχλητοι» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, και συμπληρώνει: «Αναγνωρίζουμε προφανώς ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι σύνθετο και δυσεπίλυτο. Έχουμε, όμως, όλοι, την ηθική υποχρέωση να διασφαλίσουμε ότι το 2018 άνθρωποι δεν θα πνίγονται στη θάλασσα στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον».


ενεργειακα τζακια μεταχειρισμενα

πολεμος των αστρων ταυρος με ιχθυ


κορδελες μαλλιων υφασματινες

εμινέ ερντογάν σπουδες

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη (photos)

Ο Κώστας Πολίτης «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα (18/06) σε ηλικία 76 ετών και σήμερα συγγενείς, φίλοι, αθλητές και παράγοντες του αθλητικού χώρου είπαν το τελευταίο «αντίο» στο κοιμητήριο Καισαριανής.


εμινέ ερντογάν σπουδες

συμπτωματα νοσου χασιμοτο

Το απόγευμα της Τετάρτης όλοι όσοι αγάπησαν και στάθηκαν δίπλα στον αρχιτέκτονα του θριάμβου της εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987 είπαν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Πολίτη. Η κηδεία έγινε στο νεκροταφείο της Καισαριανής στις 5 το απόγευμα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Κώστας Πολίτης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1942 στην Καισαριανή και αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό (ξεκινώντας από τις ακαδημίες του), κατακτώντας μαζί του και το πρωτάθλημα το 1967.

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στα Ευρωμπάσκετ του 1961, του 1965 και του 1967, στο Προολυμπιακό Τουρνουά του 1964, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 1964, και στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1967.

Η έντονη πολιτική δράση που είχε, καθώς και οι τοποθετήσεις του κατά της δικτατορίας είχαν συνέπειες στην αθλητική και επαγγελματική του καριέρα.

Μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας επέστρεψε. Το 1982 ανέλαβε την αναδόμηση της Εθνικής ως προπονητής. Την οδήγησε στο Ευρωμπάσκετ του 1983 και τη δέκατη θέση στο Μουντομπάσκετ του 1986.

Το 1987 οδήγησε την Εθνική μας σε έναν από τους μεγαλύτερους θριάμβους στην ιστορία του μπάσκετ, στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.


Το ελληνικό μπάσκετ είπε το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη (photos)
01
Το ελληνικό μπάσκετ είπε το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη (photos)












συκα ψημενα στο φουρνο

ζητειται οδηγος με δικο του αυτοκινητο

summer of 69 chords ultimate guitar
ζωα αιγυπτου

Με ερώτηση 21 βουλευτών της υποστηρίζει πως παρά τα όσα ισχυρίζεται, σε κάθε έναν από τα δύο εκατομμύρια ανασφάλιστων αντιστοιχεί μόλις μισό ευρώ.


ζητειται οδηγος με δικο του αυτοκινητο

Οι γαλάζιοι βουλευτές με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη Βασίλη Οικονόμου υποστηρίζουν πως μετά από εξέταση του τρόπου κατανομής των σχετικών πιστώσεων του προϋπολογισμού, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 2 εκατομμύρια ανασφάλιστους είναι συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή 0,5 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο.


Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

δικαιωματα κληρονομιας

Η έκρηξη, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, προκάλεσε μόνο περιορισμένες υλικές ζημιές. Απέναντι από τα γραφεία της Λέγκα, επίσης, άγνωστοι έγραψαν σε τοίχο την φράση «ο άνεμος συνεχίζει να φυσάει».


δικαιωματα κληρονομιας

μωλος χαλκιδικη

Σύμφωνα με την τοπική διεύθυνση της αστυνομίας οι υπεύθυνοι έχουν εντοπισθεί και θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους. Δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως, τα ονόματά τους. «Για την έκρηξη αυτή ευθύνονται οι αναρχικοί. Είμαι περήφανος για τα όργανα της τάξης μας που καθάρισαν ήδη την περιοχή» έγραψε στο διαδίκτυο ο Ματτέο Σαλβίνι.



σειρεσ με τον πετρο φιλιππιδη

δημος ιλιου τμημα καθαριοτητας

βυθουλκας μαναβικο
επιπλα για cd και dvd

Ο Έλληνας πρωθυπουργός φτάνει απόψε στις Βρυξέλλες και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.


δημος ιλιου τμημα καθαριοτητας

Την Παρασκευή, ο κ. Αναστασιάδης θα ενημερώσει τη Σύνοδο Κορυφής της Ε. Ε για τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας πρόκειται να τοποθετηθεί επί του ζητήματος, εκφράζοντας τη στήριξη της Ελλάδας στις ενέργειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και τονίζοντας την υποχρέωση να διαφυλαχθούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αναφερθεί και στην προκλητική στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς και στις ευρωτουρκικές σχέσεις.


Στην ατζέντα της Άτυπης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ε. Ε. βρίσκονται θεσμικά ζητήματα για την πορεία της Ένωσης και το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο για την περίοδο μετά το 2020.


Οι εργασίες της αρχίζουν το μεσημέρι και στο περιθώριο αυτών ο κ. Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι για τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.


Θα υπάρξει συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας (προεδρεύει στην Ε. Ε.) Μπόικο Μπορίσοφ και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος οι ευρωτουρκικές σχέσεις και το μεταναστευτικό. Επίσης ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την Φεντερίκα Μογκερίνι και θα συζητήσουν για τη στάση της Τουρκίας, το ονοματολογικό της πΓΔΜ και την Αλβανία.


Πριν την έναρξη της Άτυπης Συνόδου Κορυφής ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πάρει μέρος στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για το Σαχέλ η οποία διεξάγεται στις Βρυξέλλες με σκοπό να ενισχύσει τις διεθνείς προσπάθειες, στις οποίες έχει κρίσιμο ρόλο η ΕΕ, που σχετίζονται με την παροχή πολιτικής στήριξης, καθώς και την ασφάλεια και την ανάπτυξη στην περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, με την επιστροφή του στην Αθήνα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Κογκρέσου, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, και του κ. Λίντσεϊ Γκράχαμ , ο οποίος είναι ο ισχυρός άνδρας των Ρεπουμπλικανών σε ζητήματα άμυνας και εξοπλισμών. Η ατζέντα των συζητήσεων θα περιλαμβάνει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, το ονοματολογικό της πΓΔΜ και την Τουρκία.


Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες έχει ως εξής:


Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου


22:30: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη


Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου


07:45: Συμμετοχή του Πρωθυπουργού στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του PES (Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα)


09:00: Συμμετοχή του Πρωθυπουργού στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για το Σαχέλ


12:00: Συμμετοχή του Πρωθυπουργού στις εργασίες της 'Ατυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


μπιφτεκια φουρνου κοκκινιστα

εκτυπωση σε κουπα πατρα

Το Συνταγματικό Δικαστήριο, το ανώτατο δικαστήριο της Τουρκίας, αποφάνθηκε χθες Πέμπτη υπέρ της απελευθέρωσης των δύο δημοσιογράφων, του Μεχμέτ Αλτάν και του Σαχίν Αλπάι, με το αιτιολογικό ότι τα δικαιώματά τους παραβιάσθηκαν ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση. Μερικές ώρες αργότερα, ποινικό δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν υπό κράτηση.


μπιφτεκια φουρνου κοκκινιστα

Η ανατροπή της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου από ένα κατώτερο δικαστήριο είναι πιθανό να προκαλέσει περαιτέρω ανησυχίες για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στην Τουρκία μετά την εκτεταμένη καταστολή που ακολούθησε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.


Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, οι αρχές έκλεισαν περίπου 130 μέσα ενημέρωσης. Η Τουρκική Ένωση Δημοσιογράφων λέει πως περίπου 160 δημοσιογράφοι βρίσκονται στη φυλακή, οι περισσότεροι από τους οποίους τέθηκαν υπό κράτηση μετά το πραξικόπημα.


«Είτε μας αρέσει η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου είτε όχι, η αρχή που θα πάρει τη σωστή απόφαση είναι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ αναφερόμενος στο τοπικό δικαστήριο.


«Όποιο δικαστήριο κι αν αποφασίζει, περιμένουμε απ' αυτό να μην λάβει αποφάσεις που θα εμποδίσουν τη μάχη εναντίον του FETO», δήλωσε χρησιμοποιώντας τον όρο της κυβέρνησης για το δίκτυο του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος.


Νωρίτερα σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ είχε δηλώσει πως το Συνταγματικό Δικαστήριο υπερέβη τα όριά του.




κοτετσια φωτο

αχιλλεας πετρολουκας

θεσσαλονικη σκιαθοσ πλοιο 2014
τει θεσσαλονικης σχολη τεχνολογικων εφαρμογων

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων κυριολεκτικά μετέτρεψαν την γιορτή του ποδοσφαίρου για ακόμη μία φορά σε εικόνες ντροπής και αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι οι φίλαθλοι πετούσαν στις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι και... τούβλα.


αχιλλεας πετρολουκας

Στις μεταξύ τους μάχες οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δεν δίστασαν να... επιστρατεύσουν ακόμα και καδρόνια.


Μάλιστα από τα βίαια επεισόδια όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μετέδωσε έχουν τραυματιστεί δεκάδες άτομα τα οποία περιφέρονται έξω από το γήπεδο.


Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.


Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.


GHPEDO 1


GHPEDO 2


GHPEDO 3


GHPEDO 4


(Πηγή φωτογραφιών EUROKINISSI/MOTION TEAM


network on computer

Οι συνδρομητές της Vodafone και της Cyta, 100% θυγατρικής της Vodafone Ελλάδας, Ιδιώτες & Επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στις περιοχές της Νέας Μάκρης Αττικής – Μάτι, Νέου Βουτζά, Ραφήνας, Πικερμίου, Κινέτας, Καλλιτεχνούπολης και Πεντέλης, θα έχουν στη διάθεση τους για χρήση, έως την επόμενη Τρίτη 31 Ιουλίου, επιπλέον: 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 500 SMS προς όλους και 1 GΒ Mobile Internet.


network on computer

εισαι γυναικα μιας βραδιας στιχοι

παρακειμενοσ ντυνω

Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας στις παραπάνω περιοχές θα έχουν στη διάθεση τους 1500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητά, για το ίδιο διάστημα.


Επιπλέον, Vodafone και Cyta διακόπτουν τη διαδικασία φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων σε όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής και σταθερής για τους κατοίκους των περιοχών αυτών, έως και 31 Αυγούστου.



αυτων δη ων τουτων και

πορσελάνες meissen
ολυμπία ματράκη

Ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε μέσα από ένα εν κινήσει όχημα, σπάζοντας ένα παράθυρο.


αυτων δη ων τουτων και

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ομάδες της αστυνομίας αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με το αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, αφού πυροβόλησαν.


Αστυνομικός ενημέρωσε το Reuters πως το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 05:00 και κανείς δεν τραυματίστηκε. Η πρεσβεία θα παρέμενε κλειστή αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο εορτασμών τοπικής εορτής.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδια πηγής, ερρίφθησαν 4 ή 5 πυροβολισμοί.


Η επίθεση αυτή διαπράχθηκε την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον παραμένουν εξαιρετικά τεταμένες, εξαιτίας της δίκης ενός αμερικανού ευαγγελικού πάστορα, του Άντριου Μπράνσον, σε τουρκικό δικαστήριο με τις κατηγορίες της υποστήριξης δύο «τρομοκρατικών» οργανώσεων και της «κατασκοπείας».



#BREAKING: Shots fired at the US Embassy in Ankara #Turkey, targeting the security guards booth pic.twitter.com/Zg5VJHyB5M

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) 20 Αυγούστου 2018

ταπετσαρια σε ξυλινη επιφανεια

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων παρέμεινε αμετάβλητο στο 0,29%. Ειδικότερα, το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων μίας ημέρας από νοικοκυριά παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο στο 0,09%, ενώ το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων μίας ημέρας από επιχειρήσεις παρέμεινε αμετάβλητο στο 0,16%. Το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων με συμφωνημένη διάρκεια έως 1 έτος από νοικοκυριά παρέμεινε επίσης σχεδόν αμετάβλητο στο 0,61%.


ταπετσαρια σε ξυλινη επιφανεια

guy laroche βαπτιστικα αγρινιο

το κόμμα κοινωνία

Το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 12 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 5,03%.


Ειδικότερα, το μέσο επιτόκιο των καταναλωτικών δανείων χωρίς καθορισμένη διάρκεια (κατηγορία που περιλαμβάνει τα δάνεια μέσω πιστωτικών καρτών, τα ανοικτά δάνεια και τις υπεραναλήψεις από τρεχούμενους λογαριασμούς) παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο και διαμορφώθηκε στο 14,57%. Το μέσο επιτόκιο των καταναλωτικών δανείων συγκεκριμένης διάρκειας με κυμαινόμενο1 επιτόκιο αυξήθηκε κατά 84 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 8,48%.


Το μέσο επιτόκιο των επιχειρηματικών δανείων χωρίς καθορισμένη διάρκεια παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο στο 5,36%. Το αντίστοιχο επιτόκιο των επαγγελματικών δανείων παρέμεινε επίσης σχεδόν αμετάβλητο στο 6,96%. Το μέσο επιτόκιο των επιχειρηματικών δανείων συγκεκριμένης διάρκειας και κυμαινόμενου επιτοκίου αυξήθηκε κατά 51 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 4,92%.


Αναλυτικότερα, το μέσο επιτόκιο για δάνεια μέχρι και 250.000 ευρώ αυξήθηκε κατά 29 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 5,46%, για δάνεια άνω των 250.000 μέχρι και 1 εκατ. ευρώ αυξήθηκε κατά 46 μονάδες βάσης στο 4,99%, ενώ για δάνεια άνω του 1 εκατ. ευρώ αυξήθηκε κατά 48 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 4,84%. Το μέσο επιτόκιο των στεγαστικών δανείων με κυμαινόμενο επιτόκιο1 μειώθηκε κατά 21 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 2,78%.


ξυλα μαρουσι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στο νησί της Ρόδου, με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι κόρη γιατρού.


ξυλα μαρουσι

τεσσερα πορτοκαλια τα δυο σαπισανε

analysis of covariance example

Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του νησιού μετά την φρικιαστική αποκάλυψη της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από 72χρονο. Η αρρωστημένη δράση του 72χρονου ξεκίνησε όταν επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της Ρόδου, μετά από ατύχημα, στο οποίο είχε τραυματιστεί. Εκεί τον περιέθαλψε ο πατέρας της 11χρονης, που είναι γιατρός και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας. Ο ηλικιωμένος, όμως, προχώρησε σε μία φρικτή πράξη… με θύμα την κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki, o ηλικιωμένος είναι προσωρινά κρατούμενος κι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 5 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος είχε υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαίο ατύχημα, για τις οποίες δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του ιατρού και πατέρα της ανήλικης. Ετσι, στο ιατρείο γνώρισε για πρώτη φορά την 11χρονη και όταν έφυγε ο πατέρας της από τον χώρο για να εξετάσει κάποιο άλλο περιστατικό, επεδίωξε να την πλησιάσει και να της δώσει φιλί, χωρίς ωστόσο η ανήλικη να ανταποκριθεί.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Επειτα από κάποιες ημέρες ο 72χρονος μετέβη πάλι στο κέντρο υγείας προκειμένου να προβεί στην αλλαγή επιθεμάτων και συνάντησε εκ νέου την 11χρονη. Εκεί φέρεται να την οδήγησε σε χώρο πίσω από το ιατρικό κέντρο και προέβη σε ασέλγεια εις βάρος της.

Τότε, η ανήλικη ομολόγησε όσα είχαν συμβεί στον πατέρα της και τότε ο κατηγορούμενος άρχισε να κλαίει διαψεύδοντάς την. Ο ιατρός την εξέτασε και διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα στο σώμα της που μαρτυρούσαν αποπλάνηση με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να προβεί στη σύλληψη του 72χρονου.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του απέδωσαν ισχυριζόμενος ότι είναι στην φαντασία της ανήλικης, αλλά και ότι η αντίδραση του πατέρα ήταν υπερβολική.

Διατείνεται ότι η ανήλικη υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της άδικης πράξης υπήρχε και τρίτο πρόσωπο (αυτόπτης μάρτυρας) ο οποίος είδε το περιστατικό και μάλιστα το μετέφερε στο πατέρα της, πράγμα που διαψεύστηκε, αφού βρισκόταν την επίμαχη ημέρα στην Τουρκία.

Τέλος, ο τρόπος που περιγράφει την σύλληψή του διαψεύδεται από τις ίδιες τις καταθέσεις των αστυνομικών, τονίζοντας ότι είχε αυτοβούλως παραμείνει στο κέντρο υγείας και μπήκε μέσα στο περιπολικό χωρίς οι αστυνομικοί να τον δεσμεύσουν ενώ ισχυρίζεται ότι οι γονείς δραματοποίησαν την κατάσταση και πως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης διαφέρουν με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της ανήλικης.


ψευτικη τουρτα

hotel θελξις βολος
τομεις μηχανολογιας

«Μιλάμε για υπέρβαση αρμοδιότητας και παραβίαση της αρχής της διάκρισης των εξουσιών, για κατάχρηση εξουσίας και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης για εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ενώ προσέθεσε πως «Ζητάμε να ελεγχθούν πρακτικές επικίνδυνες και να μπουν οι προβλέψεις του Συντάγματος μπροστά από τις πολιτικές σκοπιμότητες. Η κυβερνητική εξουσία προτιμά την συσκότιση από την διερεύνηση».


ψευτικη τουρτα

Συνεχίζοντας την ομιλία του o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για μηχανισμό δημιουργίας fake news και για προσπάθεια ελέγχου της Δικαιοσύνης.


«Εμείς είμαστε κοντά στη Δικαιοσύνη με το να είμαστε μακριά της», είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη δείχνει την αγωνία να παραμείνει στην εξουσία. «Τραυματίζετε το δημοκρατικό πολίτευμα και αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος που η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι σκληρή μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «εμείς θέλουμε να εξεταστεί σε βάθος η παρέμβαση του κ. Καμμένου και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής».


αλαιν ρενω

«Θα ήταν αφελές να υποθέσουμε ότι δεν θα εκδηλωθεί ποτέ ξανά κρίση, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Και είμαστε προετοιμασμένοι. Έχει θεσπιστεί νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο για τη διαχείριση κρίσεων και την αντιμετώπιση τραπεζών υπό πτώχευση. Αυτό μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε πιθανές κρίσεις με τρόπο αποτελεσματικό και συντονισμένο, σε συνεργασία με το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», ανέφερε.


αλαιν ρενω

ζωγραφικη on stroke

Η ίδια είπε πως ορισμένες ευρωπαϊκές τράπεζες δεν βγάζουν το κόστος του κεφαλαίου τους και αυτό δεν είναι βιώσιμο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. «Αν οι τράπεζες δεν έχουν κέρδος, δεν μπορούν να σχηματίσουν τα κεφαλαιακά αποθέματα ασφαλείας που χρειάζονται. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να τις ωθήσει να αναλάβουν υπερβολικό κίνδυνο», σημείωσε.


Η Ντανιέλ Νουί είπε πως οι καταρρεύσεις τραπεζών είναι αναπόφευκτες, αλλά στόχος είναι να είναι λιγότερες σε σχέση με το παρελθόν. «Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να αποτρέψουμε την πτώχευση τραπεζών με κάθε κόστος. Αντιθέτως, επιδίωξή μας είναι να μειώσουμε τον κίνδυνο πτώχευσης και να περιορίσουμε τις επιπτώσεις του», είπε.


Η επικεφαλής του SSM είπε πως μια ισχυρή τραπεζική ένωση σημαίνει ασφαλέστερες και υγιέστερες τράπεζες, οι οποίες μπορούν καλύτερα και αξιόπιστα να στηρίζουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην Ευρώπη.


«Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουμε αποφάσεις – η πραγματική εκχώρηση εξουσίας, όπως ενσωματώνεται στο πλαίσιο του SSM, θα βοηθούσε πολύ. Πρέπει επίσης να απλουστεύσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες – κυρίως προκειμένου να αποφεύγεται η διπλή εκτέλεση εργασιών μεταξύ των εθνικών εποπτικών αρχών και της ΕΚΤ. Πρέπει να ενισχύσουμε την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών μεταξύ των εθνικών εποπτικών αρχών και της ΕΚΤ. Και γενικότερα πρέπει να αποκτήσουμε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι οι επόπτες των τραπεζών της ζώνης του ευρώ έχουν πλέον ευρωπαϊκή εντολή», ανέφερε.



χαρτης θεσσαλονικη ασπροβαλτα

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

palace of fine arts.org

ποσα μορια χρειαζεται για ψυχολογια

«Να σας πω ότι σήμερα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου πήγα και έκανα μπάνιο στη Βούλα και δεν είδα καμία κηλίδα» είπε, μιλώντας, χθες βράδυ, από το βήμα της Ολομέλειας.


palace of fine arts.org

ντοκιμαντερ φαντασματα

Παρά τις συστάσεις ειδικών, του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και του υπουργείου Υγείας να αποφεύγονται οι παραλίες της Αττικής και ειδικά το παραλιακό μέτωπο της περιοχής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι το πρωί της Δευτέρας έκανε μπάνιο και μάλιστα «δεν είδε καμία κηλίδα».


Τέλος, πρόσθεσε ότι του φαίνεται περίεργο που ένα πλοίο στην ράδα βυθίζεται.


τροποποιητικη ε9 2011 προστιμο

γενικοσ επιθεωρητησ δημοσιασ διοικησησ

Πρόκειται για το εναπομένον ποσό της τέταρτης δόσης της χρηματοδοτικής συνδρομής του ESM που εγκρίθηκε στις 27 Μαρτίου 2018. Το ποσό θα εκταμιευθεί σε ειδικό λογαριασμό και θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω εκκαθάριση των υπερήμερων οφειλών του Δημοσίου.


τροποποιητικη ε9 2011 προστιμο

Η χορήγηση της δόσης έγινε μετά από θετική αξιολόγηση των Ευρωπαϊκών θεσμών για την πορεία εξόφλησης των ληξιπροθέσμων χρεών του Δημοσίου και τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σημειώσω ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταγράψει ικανοποιητική πρόοδο όσον αφορά στην εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων οφειλών της προς τον ιδιωτικό τομέα», δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ και προσέθεσε:



Αν η Ελλάδα παραμείνει αποφασισμένη να διατηρήσει τη δυναμική των μεταρρυθμίσεων και εφαρμόσει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την τρέχουσα τέταρτη αξιολόγηση του προγράμματος του ESM και ότι η Ελλάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη έξοδο τον Αύγουστο, όπως είχε προγραμματιστεί.



Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο δήλωσε τα εξής: «Η Ελλάδα συνεχίζει να εκπληρώνει τις δεσμεύσεις. Ένα ακόμη ορόσημο που αφορά στην αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων ολοκληρώθηκε και επιτρέπει στον ESM να εκταμιεύσει 1 δισ. ευρώ που εκκρεμούσε. Η σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ESM είναι ένας καλός οιωνός για τις συζητήσεις στο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας για την έξοδο από το πρόγραμμα».


Μετά την εκταμίευση που εγκρίθηκε σήμερα, η οικονομική βοήθεια του ΕSM προς την Ελλάδα στη βάση του τρίτου προγράμματος διάσωσης θα φθάσει τα 46,9 δισ. ευρώ, από τα 86 δισ. ευρώ του συνολικού δανείου.


Ο ESM και ο EFSF έχουν μέχρι στιγμής εκταμιεύσει σχεδόν 189 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου του ποσού που εγκρίθηκε σήμερα).



βάζω μπροστά

φρεσκος χυμος πορτοκαλιου

δεη καταστημα καλαμαριας
Ηθοποιοί και μουσικοί απεργούν για τις συλλογικές συμβάσεις στις 15 Μαρτίου

Σε απεργία στις 15 Μαρτίου και σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους θα προχωρήσουν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ. Ε.Η.) και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (Π. Μ.Σ.), όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, μετά την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν, στο υπουργείο Εργασίας, ζητώντας την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. «Αν όντως το υπουργείο ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους να υπογράψει τώρα 751 ευρώ βασικό μισθό, να επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις, την επεκτασιμότητα και την υποχρεωτικότητα, κι όχι να επιμένει στους μισθούς πείνας των 586 ευρώ», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα Δ. Σ. των Σωματείων των Ηθοποιών και Μουσικών. Σχετικά με τις φθορές που υπέστη το Υπουργείο, τα δύο Σωματεία στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι «οι εργαζόμενοι ούτε μπήκαν μέσα να σπάσουν, ούτε να προκαλέσουν το παραμικρό, απλά άνοιξαν τις «ανοιχτές πόρτες» του Υπουργείου».


φρεσκος χυμος πορτοκαλιου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμη, σημειώνουν ότι «αν το Υπουργείο μιλώντας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος (ΠΟΘΑ), πιστεύει ότι μιλά με τους εργαζόμενους, να τους πληροφορήσουμε ότι η ΠΟΘΑ όχι μόνο δεν έχει συγκαλέσει ΔΣ εδώ και τρεις μήνες γι΄ αυτές της τις κινήσεις, παρά τα επανειλημμένα γραπτά μας αιτήματα, αλλά επιμένει να διαπραγματεύεται ένα περιεχόμενο άγνωστο τόσο στον κλάδο, όσο και στο Διοικητικό της Συμβούλιο, αγνοώντας αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων των Σωματείων μας». «Ο αγώνας μας είναι δίκαιος γι’ αυτό και θα νικήσει» καταλήγει η ανακοίνωση.



αριθμοί οδών

επιστροφες φπα αγροτων

δωσομεν

Στατιστικά στοιχεία και μελέτη του ομότιμου Καθηγητή του Παντείου Σάββα Ρομπόλη, που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα», δείχνουν ότι σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.


επιστροφες φπα αγροτων

η δικη μου η νεραιδα

Αν δεν αποφευχθεί η νέα μείωση των συντάξεων από το 2019 και ακολουθήσει η μείωση του αφορολογήτου από το 2020, οι συνθήκες φτώχειας αναμένεται να επιδεινωθούν δραματικά.


Με τις νέες περικοπές που έρχονται στις συντάξεις από το 2019 (μαζί με τη μείωση του αφορολογήτου) η μέση σύνταξη θα φθάσει στα 450 ευρώ, ενώ για τους συνταξιούχους τα δίδυμα προνομοθετημένα μέτρα θα επιφέρουν στο ετήσιο εισόδημά τους μια μείωση που θα αντιστοιχεί σε ένα έως τρία μηνιάτικα.




κατασκευη μικροσκοπιου

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Σουηδίας σημειώνουν πως το αεροσκάφος συνετρίβη στην περιοχή οκτώ χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Ρόνεμπι, έπειτα από σύγκρουσή του με σμήνος πουλιών.


κατασκευη μικροσκοπιου

«Ο πιλότος χρησιμοποίησε εγκαίρως το σύστημα εκτόξευσης, περισυνελέγη λίγο αργότερα από ελικόπτερο διάσωσης, και δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάστασή του προς το παρόν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων Γιόχαν Λούντμπεργ μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΤΤ.


Ο πιλότος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση, δεδομένης της περιπέτειάς του.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο συναγερμός σήμανε στις 9:41 το πρωί τοπική ώρα, όταν αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε πως είδε ένα αεροσκάφος και αμέσως μετά μια στήλη καπνού.


Το σημείο που συνετρίβη το μαχητικό έχει αποκλειστεί από αστυνομία και ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες στα συντρίμμια του.



καρανταγι στο γιουτιουμπ
ποσοι σταυροι στο υπολοιπο αττικης

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

εσύ ξεκουράζεσαι

κοντα σου δεν ηχουν αγρια οι ανεμοι

O κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως η Ελλάδα αποτελεί «προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης και της Ε. Ε προς την Ανατολή», τονίζοντας πως «η Ελλάδα είναι η χώρα που συνδυάζει την γεωγραφική θέση, την δημοκρατική σταθερότητα και τον προσανατολισμό προς την υπεράσπιση του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου».

Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, τα εθνικά θέματα της Ελλάδας είναι και θέματα της ευρύτερης ευρωπαϊκής οικογένειας, ενώ απευθυνόμενος στους συμμάχους, αλλά και στις χώρες που προσδοκούν να γίνουν μέλη της Ε. Ε, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως η Ελλάδα αυτό που απαιτεί «δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εφαρμογή του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου».

Μιλώντας για το ζήτημα της πΓΔΜ, ο κ. Παυλόπουλος είπε πως για να έχει η πΓΔΜ, ΝΑΤΟϊκή και ευρωπαϊκή προοπτική θα πρέπει η χώρα να εφαρμόζει το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο. Σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο θα πρέπει να μην έχει αλυτρωτικές τάσεις, ενώ σχετικά με την ονομασία της πΓΔΜ τόνισε πως θα πρέπει «το όνομα να αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό, αλλά και να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές στην έννομη τάξη, ξεκινώντας από το Σύνταγμα αλλά και να υπάρξουν εγγυήσεις που θα αποκλείουν τον αλυτρωτισμό που αφορά τα σύνορα».

Σχετικά με τις σχέσεις της χώρας μας με την Αλβανία ο κ. Παυλόπουλος είπε πως «είναι αδιανόητο για την ηγεσία της Αλβανίας να θέτει θέμα Τσαμουρίας», τονίζοντας πως «αν θέλει να έχει ευρωπαϊκή προοπτική η Αλβανία, καλύτερα να μη θυμίζει τι σημαίνει η ιστορία των επονομαζόμενων τσάμιδων κατά την διάρκεια της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων είπε πως χρειάζεται από την Αλβανία να υπάρξει εφαρμογή και σεβασμός του διεθνούς δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου «και κυρίως σεβασμός των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, είτε αυτό λέγεται δικαίωμα στην ιδιοκτησία, είτε αυτό λέγεται δικαίωμα των μειονοτήτων».

Αναφερόμενος στο Κυπριακό ζήτημα ο κ. Παυλόπουλος είπε πως πρέπει να υπάρξει λύση, που να είναι σύμφωνη με την έννοια της κυριαρχίας κατά το ευρωπαϊκό δίκαιο, ενώ εξήγησε πως σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό δίκαιο δεν μπορεί να υπάρξει κράτος μέλος της Ε. Ε με στρατεύματα κατοχής και με εγγυήσεις τρίτων.

Σχετικά με τις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία, ο κ. Παυλοπουλος είπε πως θέλουμε η Τουρκία να βλέπει προς την Δύση, καθώς «αυτός ο λαός πρέπει να έχει την προοπτική που του αρμόζει, η οποία προοπτική είναι προς την Δύση και την Ε. Ε».

Αναφερόμενος στη Συνθήκη της Λωζάννης ο κ. Παυλοπουλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας αλλά και της Πρώτης Στρατιάς στη Λάρισα, είπε πως ούτε αναθεωρείται ούτε επικαιροποιείται, αλλά θέλει εφαρμογή. Τόνισε δε πως «γκρίζες ζώνες δεν υπάρχουν» καθώς είναι επινόηση. «Μόνο ο σεβασμός της Συνθήκης της Λωζάννης μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό διαβατήριο στην Τουρκία και σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.


εσύ ξεκουράζεσαι

σπαθολαδο ροφημα


καταφυγιο ζωων αμμοχωστου

βελουτε σουπα γλυκοπατατας με philadelphia

Η πρόταση για αναβολή της σημερινής απόφασης μέχρι την απόφαση του ΣτΕ δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία και στην ψηφοφορία που έγινε επί της πρότασης του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, υπέρ ψήφισαν μόνον οι 12 κυβερνητικοί βουλευτές.


καταφυγιο ζωων αμμοχωστου

λαμψη 92 3 λαιβ

Από την αντιπολίτευση, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν, ενώ τα υπόλοιπα κόμμα δήλωσαν παρών. Απουσίαζε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Στη συζήτηση που προηγήθηκε η ΝΔ επανέλαβε τη θέση της να αποσυρθεί ο νόμος Παππά, καλώντας την κυβέρνηση να μην επαναφέρει την τροπολογία Παππά για «μαύρο» στα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν μέχρι να αποφανθεί το ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του νόμου.


Τόσο η ΝΔ όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι ζήτησαν να «παγώσουν» οι διαδικασίες συγκρότησης ΕΣΡ μέχρι την τελική απόφαση του ΣτΕ.


Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στην εισαγωγική του τοποθέτηση εξέφρασε την άποψη πως η παρούσα Βουλή μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί στην ευθύνη που της αναλογεί από το Σύνταγμα για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, καθώς υπάρχει μια «παρατεταμένη αναπηρία» που δημιουργεί πολλά προβλήματα. «Δεν είναι ό, τι καλύτερο, η αξιωματική αντιπολίτευση, στη βάση μιας αντιπαράθεσης και ένστασης για ένα νόμο, να μην συνηγορεί για να λύσουμε ένα τέτοιο θέμα», είπε και θύμισε ότι το προηγούμενο διάστημα επετεύχθη η συναίνεση των 4/5 στη συγκρότηση ανεξάρτητων αρχών.


Αναβολή της απόφασης από τη Διάσκεψη των Προέδρων έως ότου στο ΣτΕ για την συνταγματικότητα του νόμου, ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη ΝΔ που επεσήμανε ότι «το κακό ξεκίνησε επί θητείας Κωνσταντοπούλου, επειδή ανάμεσα στους 4 του ΕΣΡ υπήρχε η Λίνα Αλεξίου».


Εμπιστοσύνη στο ΣτΕ ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας που σημείωσε ότι δεν είναι θέμα μπλοκαρίσματος εκ μέρους του κόμματός του. «Ας αναμένουμε την απόφαση ΣτΕ και μετά αποφασίζουμε», είπε και ζήτησε δέσμευση της κυβέρνησης να μην επανακατατεθεί η τροπολογίας Παππά, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν απαράδεκτο.



οτε θηβας τηλ

κτελ μυκονου

Αναλυτικά η Ελληνικός Χρυσός αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση τα εξής:


οτε θηβας τηλ

κοινωνικο τουρισμο 2015-16

«Αυτή τη στιγμή, ορισμένες άδειες για το έργο των Σκουριών παραμένουν σε εκκρεμότητα. Όλες οι απαραίτητες από πλευράς της Εταιρείας ενέργειες για τις παραπάνω άδειες έχουν εκπληρωθεί και ως εκ τούτου η έκδοση τους είναι απολύτως νόμιμη. Δεν υπάρχει κανένας νομικός ή συμβατικός λόγος για τη μη έκδοση τους.


Προκειμένου να υπάρχει σαφής εικόνα της κατάστασης διαχρονικά, όλες οι βασικές άδειες και εγκρίσεις για το έργο των Σκουριών έχουν ήδη χορηγηθεί και εκκρεμούν αποκλειστικά και μόνον δευτερεύουσες άδειες ρουτίνας απαραίτητες για την πρόοδο των εργασιών στις Σκουριές.


Σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Μεταβίβασης, η έκδοση των αδειών αυτών είναι ανεξάρτητη από τη διαδικασία της διαιτησίας. Στην πραγματικότητα η διαιτησία αφορά στο Εργοστάσιο Μεταλλουργίας που θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Μαντέμ Λάκκου, και για να λειτουργήσει θα πρέπει να τροφοδοτείται από τα συμπυκνώματα τόσο του Μεταλλείου της Ολυμπιάδας όσο και των Σκουριών».


αναπληρωτες εσπα πληρωμη

Η Ένωση επικράτησε άνετα, 90-78, του Ρεθύμνου, στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά (3-6).


αναπληρωτες εσπα πληρωμη

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στους Κρητικούς, που είχαν πολλές χαμένες βολές και παρά την καλή εμφάνιση του Ρόμπερτ Άρνολντ δεν κατάφεραν να μπουν στον παιχνίδι.


Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την ερχόμενη Πέμπτη (4/5, 17:00) αυτή τη φορά, στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου.


4118302
Πηγή: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)


Τα δεκάλεπτα: 19-14, 41-34, 66-54, 90-78



4118304
Πηγή: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)

4118323
Πηγή: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)



συνταγες καφε starbucks
μαντιναδες για φυλακισμενους

αποδειξη εισπραξης μετρητων

μεθοδολογια επιλυσης οριων
Συγκλονίζει ο εθελοντής που έσωσε τη νιόπαντρη Ιρλανδή: Το σώμα της ήταν γεμάτο κάρβουνα

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία του εθελοντή πυροσβέστη για το πώς έσωσε τη ζωή της νεαρής Ιρλανδής που «έχασε» τον άνδρα της από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ βρίσκονταν στο ταξίδι του μέλιτος.


αποδειξη εισπραξης μετρητων

«Βλέπω το πορτ-μπαγκάζ ανοιχτό. Σκέφτηκα ότι πάνω στον πανικό το είχαν αφήσει ανοιχτό. Πάω κοντά να το κλείσω, ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητο και βλέπω μια κοπέλα ξαπλωμένη, της οποίας ολόκληρο το σώμα, εκτός από το πρόσωπο, ήταν γεμάτο με κάρβουνα και αποκαΐδια. Σταμάτησα το όχημα και την έβγαλα έξω. Τη φέραμε στο κλιμάκιό μας, την παρέλαβε ασθενοφόρο και της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είναι από την Ιρλανδία και ότι έχασε τον σύζυγό της», εκμυστηρεύτηκε ο εθελοντής πυροσβέστης Μανώλης Τσαλιαγκός, στο ρ/σ Real FM, για τον τρόπο με τον οποίο έσωσε την Zoe Holohan, που βρισκόταν με τον σύζυγό της Brian O'Callaghan-Westropp στην Ελλάδα για ταξίδι του μέλιτος, αφού είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μόλις στις 19 Ιουλίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Η πυρκαγιά είχε πάει σε ένα σημείο, όπου δεν είχαμε πλέον τι να σβήσουμε, παρά μόνο να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Βρέθηκα στο Κόκκινο Λιμανάκι με δύο συναδέλφους, με κίνηση κατά βούληση. Οργανωμένο σχέδιο εκείνη την ώρα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτός που κοιτάς είναι η ασφάλειά σου, η ασφάλεια του προσωπικού και να σώσεις όσες περισσότερες ζωές μπορείς. Αφού λοιπόν προσπαθούσαμε να διώξουμε τα οχήματα και τον κόσμο για να πάει σε ασφαλές σημείο, κάποια στιγμή περνάει δίπλα μου ένα όχημα με τρεις ηλικιωμένους στο μπροστά κάθισμα και 5-6 παιδιά στο πίσω», συμπλήρωσε ο κ. Τσαλιαγκός περιγράφοντας την εφιαλτική εμπειρία του πριν εντοπίσει την Ιρλανδή.

Παράλληλα, ο εθελοντής πυροσβέστης δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον κόσμο να ενημερώνεται για το τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ όπως υποστήριξε «δεν αρκεί να υπάρχει το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης».

«Οφείλει και ο κόσμος να γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα και να ακολουθεί τις οδηγίες των Αρχών», κατέληξε χαρακτηριστικά.



ζέιντ ράαντ αλ-χουσέιν

πως να κανω παιδακια στο φουρνο

Τα στοιχεία έρχονται λίγες μέρες μετά το απίστευτο δυστύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.


πως να κανω παιδακια στο φουρνο

συγχωρείτε η απιστια

ομιλια εναρξης σχολικης χρονιας

Τα τροχαία συμβάντα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους από 15 έως 29 ετών, τη δεύτερη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 και την τρίτη για τις ηλικίες 30 έως 44 ετών. Μάλιστα, τα ατυχήματα που χαρακτηρίζονται «σοβαρά» και «θανατηφόρα» αυξήθηκαν κατά 3,8% και 8,3% αντίστοιχα, ενώ αντιθέτως τα «ελαφρά» μειώθηκαν κατά 10,9%.


Η κυριότερη αιτία των τροχαίων είναι η αμέλεια των οδηγών. Η απόσπαση προσοχής του οδηγού από αιτίες όπως είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου, η υπερβολική ταχύτητα και η κατανάλωση αλκοόλ, είναι οι συνηθέστεροι παράγοντες που ενοχοποιούνται για την πρόκληση των τροχαίων. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό, ότι τα τροχαία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου σε ηλικίες 19-39 ετών και το 50% αυτών οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών.


Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων στην Υγεία.


Τονίστηκε η ανάγκη εκπόνησης στρατηγικού σχεδίου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και οι συμμετέχοντες πρότειναν αλλαγή του πλαισίου που αφορά την αξιολόγηση από το ΚΤΕΟ και την δημιουργία απαραίτητων ελεγκτικών μηχανισμών που θα διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των οδηγών για την επισκευή των βλαβών.


«Είναι σημαντικό ότι η αξιολόγηση από το ΚΤΕΟ δεν θα πρέπει να έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα, αλλά και ελεγκτικό χαρακτήρα από την αστυνομία, στο πλαίσιο της επιδιόρθωσης οποιασδήποτε βλάβης διαπιστωθεί στο αυτοκίνητο. Στις περισσότερες περιπτώσεις καταγράφονται οι βλάβες οι οποίες παραμένουν στην συστατική επιστολή, η οποία επιδίδεται στους οδηγούς, χωρίς να προβούν αυτοί στις κατάλληλες ενέργειες για τις επιδιορθώσεις αυτών», ανέφερε ο Πάνος Ευσταθίου, ορθοπεδικός χειρουργός, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων.


πως σκοτωνουμε σφηκες

παραλληλες ζωες χθεσινο επεισοδιο

Ο κάτοικος του Νέου Βουτζά, Κωνσταντίνος Γκίκας βίωσε τον εφιάλτη της πυρκαγιάς, καθώς, στην προσπάθειά του να σώσει τον πατέρα του, κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του.


πως σκοτωνουμε σφηκες

ίνα μη το κακόν αθάνατον γένηται

Είναι ο άνθρωπος που σόκαρε το Πανελλήνιο, καθώς κατέγραψε τις δραματικές στιγμές που οι φλόγες τον είχαν περικυκλώσει.


Ο κ. Γκίκας πρόλαβε να βάλει τα παιδιά και τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο, αλλά έμεινε πίσω για να σώσει τον 87χρονο πατέρα του.


Τα τρία παιδιά του, ηλικίας τριών, πέντε και επτά ετών βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ και προσπαθούν να συνέλθουν.


Δείτε το βίντεο του Euronews:




το πραγμα

πουκαμισο ralph lauren ανδρικο

Όπως προκύπτει, από το γκάλοπ της εταιρείας Μarc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ συγκεντρώνει 31,2% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά να είναι σταθερά σημαντική, ενώ η διαφορά στην παράσταση νίκης ανέρχεται στο 57,4%.


το πραγμα

τέλη κυκλοφορίας 2015 με δόσεις

Τρίτο κόμμα στη δημοσκόπηση αναδεικνύεται το ΚΙΝΑΛ, ενώ η επόμενη Βουλή σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης θα είναι πεντακομματική, κάτι που «ανοίγει το δρόμο» για αυτοδυναμία της ΝΔ με 160 βουλευτές. Αντίστοιχα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει 71 έδρες, το ΚΙΝΑΛ 25, και το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή 22.


Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων:


ΝΔ 31, 2% ΣΥΡΙΖΑ 20% ΚΙΝΑΛ 7,1% Χρυσή Αυγή 6,5% ΚΚΕ 6,2% Ένωση Κεντρώων 2,4% Ποτάμι 2% Ελληνική Λύση 1,9% ΑΝΕΛ 1,3% ΛΑΕ 1,3%


Παράλληλα, το 72,2% των πολιτών ζητεί να προκηρυχθούν εκλογές εάν ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ενώ μόλις 17,1% τάσσεται υπέρ του σχηματισμού μια κυβέρνησης με βουλευτές άλλων κομμάτων και ανεξάρτητους.


Σε ποσοστό της τάξης του 59,7% οι πολίτες μάλιστα θεωρούν ότι η παρουσία του Πάνου Καμμένου είναι βλαπτική για την εικόνα της κυβέρνησης.


Από τα ποιοτικά στοιχεία της μέτρησης προκύπτει ότι η παράσταση νίκης, που συνήθως δείχνει τον νικητή και σπρώχνει και μεγάλο μέρος των αναποφάσιστων προς αυτόν, παραμένει σε πολύ υψηλά ποσοστά υπέρ της ΝΔ. Η δε διαφορά ξεπερνά το 57,4% έναντι 55,5% τον Οκτώβριο.


Για τις συντάξεις


Επίσης τα ίδια ευρήματα δείχνουν ότι μόνο το 24,5% των πολιτών εκτιμά πως δεν θα μειωθούν οι συντάξεις έναντι 47,9% που εκτιμά ότι η σημερινή κυβέρνηση θα συμφωνήσει να μειωθούν αργότερα και 22% που εκτιμά ότι θα μειωθούν ούτως ή άλλως.


Σε ό, τι αφορά την πορεία της οικονομίας το 79,1% εκτιμά ότι τα πράγματα του επόμενους μήνες θα είναι τα ίδια με σήμερα (36,2% έναντι 40,1% τον Σεπτέμβριο) ή χειρότερα (42,9% έναντι 33,2% τον προηγούμενο μήνα).


Για τη συμφωνία των Πρεσπών


Υψηλό παραμένει το ποσοστό των πολιτών που λέει «όχι» στη συμφωνία των Πρεσπών. Το 64,5% δηλώνει πως η συμφωνία δεν πρέπει να επικυρωθεί από τη Βουλή.


Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

προγραμμα τηλεορασης 17 φεβρουαριου

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση με χαμηλή βλάστηση και καλλιέργειες σε ρεματιά, πίσω από ξενοδοχείο.


προγραμμα τηλεορασης 17 φεβρουαριου

στρατου φαιδων

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί και αυτή η πυρκαγιά κατοικημένη περιοχή.


Για την κατάσβεσή της ενεργούν 14 πυροσβέστες, με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.


Η πρώτη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε δύο ώρες νωρίτερα στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Μαραθώνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι οριοθετημένη από τις δυνάμεις της πυρόσβεσης και καταβάλλεται προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο.


Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στην περιοχή Κόμιτο Καρύστου, η οποία καίει δασική έκταση με πουρνάρια, αλλά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες, με 13 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα.



τρυπες δεν υπαρχω στιχοι

πονοι δεξια στην πλατη

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών θα υπογράψουν τη δήλωση συμμετοχής τους σε αυτές τον Μάρτιο.


πονοι δεξια στην πλατη

δεκαημερο τει καβαλας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η μεταφορά αυτή οφείλεται στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και στον «αγώνα δρόμου» στον οποίο έχουν υποβληθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ενταχθούν στο Μηχανογραφικό τα 26 τμήματα του νέου Πανεπιστημίου, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή έως το τέλος του μήνα.


Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή, το σχετικό νομοσχέδιο περνά το κατώφλι της Βουλής, μετά το τέλος της δημόσιας διαβούλευσης, αλλά και των διαπραγματεύσεων, μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. Το σχέδιο νόμου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή, εντός Φεβρουαρίου.


Ειδικότερα η απόφαση του υπουργού Παιδείας προβλέπει:


«Η Αίτηση Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά σε προθεσμία που ανακοινώνεται από το ΥΠΠΕΘ, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του εντός του μηνός Μαρτίου (σ. σ. αντί Φεβρουαρίου που ίσχυε) του έτους που επιθυμεί τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές.


Επίσης με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι κατ’ εξαίρεση των σχετικών διατάξεων, ο/η υποψήφιος/α δεν δικαιούται να δηλώσει προτίμηση για Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος, στο οποίο είναι ήδη φοιτητής/τρια.


Ακόμη η ίδια απόφαση προβλέπει ότι με την Αίτηση Δήλωση, ο υποψήφιος δηλώνει τη συμμετοχή στην υγειονομική εξέταση και στις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ. Ε.Φ. Α.Α.)».


Η σχετική υπουργική απόφαση εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη σε ΦΕΚ.




ξύλινα καραβακια

ημερες και ωρες ψαρεματος δεκεμβριος 2014

Ίμια: Συγκλονίζει μέλος του ελληνικού πληρώματος: «Οι Τούρκοι ήθελαν νεκρούς»

«Είστε στα ελληνικά χωρικά ύδατα… απομακρυνθείτε - Τους ειδοποιήσαμε τουλάχιστον 5 φορές αλλά δεν λάβαμε απάντηση - Πρόσω όλα! Πάσει δυνάμει»


ημερες και ωρες ψαρεματος δεκεμβριος 2014

παολινα επεισοδιο 80

αστείες φωτογραφίες μπάσκετ

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό πλοίο το βράδυ της Δευτέρας (12.02.2018) στα Ίμια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όσα περιγράφουν τα μέλη του πληρώματος του ΠΑΘ 090 αποκαλύπτουν τις τραγικές στιγμές που έζησαν και την επιθετικότητα των Τούρκων που «παίζουν με τη φωτιά» στο ανατολικό Αιγαίο.

Τα όσα συνέβησαν τη νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου κόβουν την ανάσα και συμπεραίνουμε πως από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς.

Ήταν Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου του 2018 και το ρολόι έδειχνε 23:40, όταν 27 άνδρες του ελληνικού Λιμενικού πρωταγωνίστησαν στο θρίλερ των Ιμίων.

Ένας εξ αυτών περιγράφει τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν το τουρκικό πλοίο εμβόλισε το υπερσύγχρονο σκάφος του Λιμενικού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του «Ε», το μέλος του ελληνικού πληρώματος, συγκλονίζει…

«Ήμασταν περιπολία στο ένα μίλι. Στο ρεναλντί. Τους είδαμε που έρχονταν με ταχύτητα προς τη μεριά μας. Είχαμε εντολή για διακριτική παρακολούθηση. Ήταν μακριά και πιστεύαμε ότι θα «έκοβαν» ή θα άλλαζαν πορεία την τελευταία στιγμή όπως κάνουν συχνά.

Όμως αυτή τη φορά δεν έκοβαν, ερχόντουσαν κατά πάνω μας. Μας είχαν κεντράρει. Οι περισσότεροι από το πλήρωμα ήταν στη γέφυρα και την υπερκατασκευή. Εμείς τους φωνάζαμε ακολουθώντας τις οδηγίες:

"Είστε στα ελληνικά χωρικά ύδατα! Απομακρυνθείτε!"

Τουλάχιστον 5 φορές ειδοποιήσαμε. Δεν λάβαμε καμία απάντηση. Συνέχιζαν να πλησιάζουν με ταχύτητα. Στα 50 μέτρα καταλάβαμε ότι δεν θα κόψει».

Ο κυβερνήτης του ΠΑΘ 090 φωνάζει:

«Πρόσω όλα! Πάσει δυνάμει!».

Τότε το 100 μέτρων βαρύ σιδερένιο σκαρί της τουρκικής ακτοφυλακής έπεσε με δύναμη πάνω στο πλωτό του λιμενικού.

Ο κυβερνήτης δίνει αμέσως διαταγή:

"Στο μηχανοστάσιο γρήγορα! Δείτε αν βάζουμε νερά".

«Μας βρήκε στα αριστερά. Ξήλωσε όλο το κατάστρωμα…

Μας ρώτησαν αν μπορούμε να πλεύσουμε μέχρι τη Λέρο, απαντήσαμε θετικά και στην συνέχεια αποχωρήσαμε από το σημείο.

Ήταν και το 060 στην περιοχή αλλά ήθελαν να χτυπήσουν το μεγάλο… Ήθελαν νεκρούς!

Αν μας είχε πετύχει στην μέση θα είχαμε θύματα. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά» περιγράφει με κομμένη την ανάσα το μέλος του πληρώματος.

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει στα χέρια του βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το ελληνικό πλοίο και σήμερα ο Πάνος Καμμένος το παρουσίασε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε επίσης:

Ποια αποκλιμάκωση; Οι Τούρκοι κατεβάζουν στρατό δίπλα από τα Ίμια

Ντοκουμέντο: Πώς χάσαμε τα Ίμια - Δείτε τους χάρτες του 1932


παιχνιδια γνωσεων αμορε μιο

subwoofer συνδεση
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 23χρονου

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δολοφονία 23χρονου, που συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Καλοχωρίου.


παιχνιδια γνωσεων αμορε μιο

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος Αλβανός, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Thestival.gr



κυκλοφορια με πινακιδες φιλπα

ουκρανες φωτο

Η απόδοση του διετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 4,7%, από 5,3% στο άνοιγμα των συναλλαγών γεγονός που δείχνει πως το συγκεκριμένο ομόλογο βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο του αγοραστικού ενδιαφέροντος.


ουκρανες φωτο

διακοσμητρια σισσυ φειδα

Η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 5,9%, από 6% στο άνοιγμα των συναλλαγών, κινούμενη σταθεροποιητικά.


Το γεγονός ότι η καμπύλη επιτοκίων δεν είναι αντεστραμμένη, δηλαδή οι αποδόσεις των βραχυπρόθεσμων επιτοκίων είναι μικρότερες από τις αποδόσεις των μεσοπρόθεσμων χρεογράφων, δείχνει πως οι επενδυτές αποτιμούν χαμηλά το ρίσκο χώρας.


Υπενθυμίζεται πως πριν ακριβώς από δύο μήνες το δεκαετές ομόλογο αναφοράς κατέγραφε απόδοση 6,7%, ενώ το διετές ομόλογο είχε απόδοση 7,4%!



λιβάδια κυπερούντα

σοφα λογια φοβου

Πάνω από ένα χρόνο μετά τις πρώτες εξαγγελίες που είχαν γίνει τον Απρίλη του 2016 και λίγες εβδομάδες πριν παρουσιαστεί το σχέδιο για το νέο Λύκειο του Κώστα Γαβρόγλου, οι επιμέρους λεπτομέρειες της λειτουργίας για το νέο «ηλεκτρονικό» απουσιολόγιο αναζητούνται ακόμα από τους αρμόδιους.


σοφα λογια φοβου

κοινωνικες ταινιες του 2015

Στα επιχειρήματα του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές είναι η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας στο σχολείο αλλά και η έγκαιρη ενημέρωση των γονέων, καθώς, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Παιδείας, η ενημέρωση μέσω επιστολών δεν φτάνει πάντα προς τους κηδεμόνες. Η νέα ιδέα προβλέπει αποστολή e-mail, με στόχο να γίνεται έγκαιρα η προειδοποίηση για το μέγεθος των απουσιών. Βέβαια, οι αρμόδιοι ξεκαθαρίζουν στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι είναι αδύνατον - λόγω έλλειψης προσωπικού - σε δημόσιο σχολείο να γίνεται σε πραγματικό χρόνο η ενημέρωση, στην περίπτωση για παράδειγμα «κοπάνας» μαθητή.


Δεδομένη θεωρείται η κατάργηση των δικαιολογημένων απουσιών. Μέχρι στιγμής από τις 114 απουσίες που είναι το όριο, οι 50 μπορούν να θεωρηθούν αδικαιολόγητες. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα «ψεύτικων βεβαιώσεων» για δικαιολογημένες απουσίες και κρίνουν ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος διαχωρισμού των απουσιών.


Εγγραφές στα ΕΠΑΛ


Στο μεταξύ, άνοιγμα και στους πρόσφυγες των κέντρων φιλοξενίας κάνουν τα ΕΠΑΛ, καθώς με διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας ορίζεται να γίνονται δεκτοί μαθητές με ελλιπή δικαιολογητικά που διαθέτουν τρίπτυχο αίτησης ασύλου και βεβαίωση διαμονής σε κέντρο φιλοξενίας. Βέβαια, το πρόβλημα της γλώσσας παραμένει, καθώς για τα παιδιά άνω των 15 ετών δεν έχουν σχεδιαστεί από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας τμήματα ένταξης, με οποιοδήποτε εκπαιδευτικό έργο να έχει γίνει αποκλειστικά από ΜΚΟ εντός των κέντρων φιλοξενίας.


Όσο για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΕΠΑΛ (σ. σ. το υπουργείο Παιδείας δεν πρόλαβε φέτος να ανεβάσει εγκαίρως τη σχετική πλατφόρμα και για το Γενικό Λύκειο), η πρώτη εφαρμογή κρίθηκε αρκετά επιτυχημένη, καθώς ο αριθμός των εγγραφών που έφτασαν τις 67.000, καλύπτει σχεδόν το 80% των μαθητών που φοιτούν κατά μέσο όρο κάθε χρόνο στα ΕΠΑΛ.



καλλιτέχνης του δρόμου

καλλιόπη σφαέλλου

ψάρι διατροφή

Εδώ και πολλές εβδομάδες, ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί, αλλά κατά διαστήματα και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνουν λόγο για ένα "φράχτη" στα σύνορα με το Μεξικό, με την ελπίδα ότι θα καταστήσουν το σχέδιό τους πιο αποδεκτό από τους Δημοκρατικούς και θα αποφύγουν μια νέα παράλυση του ομοσπονδιακού κράτους.


καλλιόπη σφαέλλου

Το πρωί της Πέμπτης όμως, ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι η αλλαγή της ρητορικής δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό.


"Ας τα αποκαλούμε τείχη και να σταματήσουμε τα πολιτικά παιχνίδια", έγραψε στην ανάρτησή του, δείχνονας να απευθύνεται στους δικούς του πολιτικούς συμβούλους. "Το ΤΕΙΧΟΣ είναι ΤΕΙΧΟΣ", πρόσθεσε.



Lets just call them WALLS from now on and stop playing political games! A WALL is a WALL!


— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 31 Ιανουαρίου 2019

Ακολούθησε ομοβροντία μηνυμάτων στα οποία ο Αμερικανός πρόεδρος εκτίμησε ότι οι Ρεπουμπλικανοί χάνουν τον καιρό τους με τη διαπραγμάτευση: "Οι Δημοκρατικοί (...) δεν θα αποδεσμεύσουν χρήματα για να οικοδομήσουμε το τείχος που χρειαζόμαστε απελπισμένα". Επανέλαβε επίσης ότι, "με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο", θα χτιστεί το τείχος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ένα μέτρο που θα του επέτρεπε να παρακάμψει το Κογκρέσο.



Large sections of WALL have already been built with much more either under construction or ready to go. Renovation of existing WALLS is also a very big part of the plan to finally, after many decades, properly Secure Our Border. The Wall is getting done one way or the other!


— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 31 Ιανουαρίου 2019

Η Πελόζι απορρίπτει το κονδύλι του


Από την άλλη, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ξεκαθάρισε ότι κανένα κονδύλι για το τείχος που θέλει να οικοδομήσει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν θα περιλαμβάνεται στη συμφωνία για τον προϋπολογισμό για την οποία εργάζεται διακομματική ομάδα διαπραγμάτευσης.


«Δεν θα υπάρχουν καθόλου χρήματα για το τείχος στο νομοσχέδιο», είπε η Πελόζι στους δημοσιογράφους.


Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι αν οι Ρεπουμπλικανοί έχουν προτάσεις για την πρόσθεση επιπλέον πυλών εισόδου ή τεχνολογιών, αυτού του είδους τα πράγματα μπορούν να τεθούν σε διαπραγμάτευση.


«Δεν αποτελεί διαπραγμάτευση για τον πρόεδρο να λέει…’δεν έχει σημασία τι λέει το Κογκρέσο», τόνισε σε μια συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας:


«Θέλει ο πρόεδρος το Κογκρέσο να είναι εντελώς ασήμαντο στον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του αμερικανικού λαού; Όχι. Αφήστε τους να εργαστούν με βάση τη θέλησή τους».


Παράλληλα τόνισε ότι είναι καταδικασμένη να αποτύχει η πρόταση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για προσωρινή προστασία διαστήματος τριών ετών για τους «Ονειροπόλους», με αντάλλαγμα ένα μόνιμο τείχος.


Τέλος, δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι ένα νομοσχέδιο που θα δίνει μόνιμο τέλος σε νέες αναστολές λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους (shutdowns) θα πρέπει να αποτελεί μέρος των σημερινών διαπραγματεύσεων για την ασφάλεια των συνόρων.




μουσειο γεφυρα θεσσαλονικης

ονειρο ηταν επ 75 dailymotion

φορολογια σκαφων αναψυχης 2012
Φωτιά: Έκτακτες ενισχύσεις 2 εκατ. ευρώ στους δήμους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ο υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα που υπέβαλαν οι Δήμοι αυτοί, στη βάση και των ειδικών κατευθύνσεων της κυβέρνησης για την αρωγή της Πολιτείας προς τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε βασικές υποδομές.


ονειρο ηταν επ 75 dailymotion



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με χρέωση του λογαριασμού του υπουργείου Εσωτερικών «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο. Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους, η εν λόγω χρηματοδότηση αποδίδεται ως εξής:

  • Δήμος Μαραθώνα: 700.000 ευρώ
  • Δήμος Μεγαρέων: 600.000 ευρώ
  • Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: 700.000 ευρώ


καιρος λαρισα 7 ημερων

συνταγη κρεπα γλυκια

ポケモン go β
paroles open season
ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για μόνιμους που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι

Με μόνιμους και συμβασιούχους ενισχύονται διάφοροι φορείς του Δημοσίου μέσα στο επόμενο διάστημα.


συνταγη κρεπα γλυκια

Στη διαδικασία έκδοσης και δημοσίευσης στο ΦΕΚ δύο προκηρύξεων θέσεων για την πρόσληψη 625 μονίμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης προχώρησε την περασμένη εβδομάδα το ΑΣΕΠ, ενώ υπό εξέταση βρίσκονται αιτήματα που υπέβαλαν τα Υπουργεία Πολιτισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής και ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας ) και αφορούν την πρόσληψη 388 μονίμων υπαλλήλων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συνολικά εντός του καλοκαιριού θα εκδοθούν τρεις νέες προκηρύξεις για 388 θέσεις, ενώ ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για δύο εκδοθείσες προκηρύξεις για 625 θέσεις ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ζητούμενων θέσεων από το δημόσιο στις 1.033.

Αναλυτικά:

- Την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 5Κ/2018 για την πρόσληψη, με σειρά προτεραιότητας,37 μονίμων υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας.

Οι υποψήφιοι, με βάση τους όρους της προκήρυξης, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στο ΑΣΕΠ από 04/06 -19/06 και να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ τον φάκελο με την εκτυπωμένη αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως στις 22/06.

- Η προκήρυξη 6Κ/2018 που εξέδωσε το ΑΣΕΠ για λογαριασμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και άρχισε ήδη να τρέχει αφορά την κάλυψη 588 θέσεων τακτικού προσωπικού (Δ. Ε-Τ. Ε-Π. Ε) στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους υποψηφίους θα γίνει από 12/6/2018-27/6/2018 και του φακέλου των δικαιολογητικών έως στις 2/7/2018.Με την προκήρυξη ζητούνται ειδικότητες όπως προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κλπ.

- Εντός του Ιουνίου και του Ιουλίου το ΑΣΕΠ αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση τριών ακόμη προκηρύξεων για την πρόσληψη 388 μονίμων υπαλλήλων στα Υπουργεία Πολιτισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής και στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Στον ΔΕΔΔΗΕ θα προσληφθούν 158 υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και σε ειδικότητες όπως Ηλεκτροτεχνίτες, Μηχανικοί, Τεχνολόγοι, Οικονομολόγοι, Πληροφορικής κλπ.

Για το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής η προκήρυξη που θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ πιθανότατα τον Ιούλιο θα αφορά την πρόσληψη 50 υπαλλήλων για την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου και για το Υπουργείο Πολιτισμού η προκήρυξη θα αφορά την κάλυψη 200 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ειδικότητες όπως φύλακες αρχαιοτήτων, πληροφόρησης, νυχτοφύλακες κλπ.


ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για μόνιμους που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι
01
ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για μόνιμους που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι








νεαπολεως μαρουσι

«Είμαστε προσηλωμένοι στον διάλογο, αλλά και στον σεβασμό του νόμου», συμπλήρωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους.


νεαπολεως μαρουσι

τρισδιαστατα παραμυθια

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέ θα μιλήσει απόψε στο δελτίο ειδήσεων των 20:00 (τοπική ώρα/21:00 ώρα Ελλάδας) του δικτύου TF1, μετά μια ακόμη ημέρα κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων» σε όλη τη Γαλλία που σημαδεύτηκαν από βίαια επεισόδια στο Παρίσι, μετέδωσε το πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης.


Στις 15:00 τοπική ώρα, το υπουργείο Εσωτερικών κατέγραψε 75.000 διαδηλωτές σε μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και στην πρωτεύουσα όπου καταγράφηκαν 92 τραυματίες γύρω στις 17:40 τοπική ώρα, σύμφωνα με την διεύθυνση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε 224 συλλήψεις.





α παγκοσμιος πολεμος εμεις οι ελληνες

μπαμπης στοκας - μια ζωη στο ρισκο στιχοι

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων, την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, θα συνεδριάσουν με στόχο τη λήψη απόφασης. Οι σχετικές συνεννοήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και «όποιον άλλο έπρεπε», έχουν ήδη γίνει, ανέφερε ο Νίκος Βούτσης, που απέφυγε να μπει σε ονοματολογία.


μπαμπης στοκας - μια ζωη στο ρισκο στιχοι

sydney opera house shows january 2015

Σημείωσε ωστόσο, ότι η συζήτηση και η σχετική ψηφοφορία θα γίνει στη βάση της πρότασης που είχε κατατεθεί πέρυσι, για την οποία δεν απέκλεισε να υπάρξουν διαφοροποιήσεις, καθώς δεν είναι γνωστό εάν τα πρόσωπα που είχαν προταθεί, ενδιαφέρονται ακόμη.


«Δεν έχουμε συζητήσει, ελπίζουμε σε μια ευτυχή κατάληξη», ανέφερε και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα. «Είναι προφανές ότι πρέπει να ασκηθεί ο ελεγκτικός και ρυθμιστικός ρόλος του ΕΣΡ στη διαδικασία που θα βάλουν μπροστά τα κανάλια και κυρίως να ξεκινήσει η διαδικασία για τους περιφερειακούς σταθμούς και τα ραδιόφωνα», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής. Πρόσθεσε πάντως, πριν χτυπήσει το τηλέφωνο από την Όλγα Γεροβασίλη και αναγκαστεί να αποχωρήσει από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, πως στόχος της κυβέρνησης είναι να προικοδοτήσει το ΕΣΡ να επιτελέσει το έργο του κατά τα πρότυπα του γαλλικού συμβουλίου. «Ανεξάρτητες αρχές δεν γίνονται με ψέματα», είπε.



κεντρο αθηνων πρωτοχρονια

ορθοδοξο τυπικο 2016

γεεθα στρατολογια

«Όλα πήγαν καλά. Ήταν σαν ταινία. Έπεσε το αυτοκίνητο στο ποτάμι, μας παρέσυρε, πέσαμε μέσα. Είχα προλάβει να ανοίξω το παράθυρο, και βγήκαμε και οι δύο», ανέφερε ο 27χρονος, ο οποίος βρέθηκε σώος το πρωί της Δευτέρας, όταν πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής τον εντόπισαν με κιάλια σε ένα ανάχωμα στη μέση του χειμάρρου.


ορθοδοξο τυπικο 2016

Σε δηλώσεις του έξω από το νοσοκομείο, ανέφερε ότι κατάφερε να σωθεί και να βρθεί στην άλλη όχθη του ποταμού από ένα ξύλο που κρατήθηκε. «Περπατούσα, περπατούσα και βρήκα κάπου εκεί ένα σπιτάκι και μπήκα μέσα, άλλαξα ρούχα» είπε ο ίδιος, λέγοντας ότι πάλευε με τα ορμητικά νερά για περίπου 15 λεπτά.


Συνέχισε λέγοντας, ότι είχε αγωνία για την τύχη της φίλης του, «το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους πυροσβέστες ήταν αν σώθηκε η φίλη μου». Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα, η οποία ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο.





το γνησιο παγκρατι

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

το ψεμα της νηνεμιας

Στον αριθμό αυτό συμπεριλαμβάνονται 650.000 πολίτες του Νότιου Σουδάν και 500.000 μουσουλμάνοι της μειονότητας Ροχίνγκια που εγκατέλειψαν τη Μιανμάρ και προσέφυγαν στο Μπανγκλαντές μέσα στις τελευταίες πέντε εβδομάδες—εκ των οποίων πολλοί είναι απάτριδες—διευκρίνισε ο Γκράντι.


το ψεμα της νηνεμιας

καθεται ηρεμη


«Μέχρι στιγμής το 2017, πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι εγκατέλειψαν τις χώρες τους (κι έγιναν) πρόσφυγες», ανέφερε ο Γκράντι απευθυνόμενος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ( ), η οποία άρχισε χθες τις εργασίες της, διάρκειας μιας εβδομάδας, στη Γενεύη. «Φθάνουν συχνά άρρωστοι, τραυματισμένοι και πεινασμένοι, σε απομακρυσμένες παραμεθόριες περιοχές, σε κοινότητες που πλήττονται από τη φτώχεια και την υπανάπτυξη. Πολλοί έχουν ανάγκη επείγουσα προστασία—παιδιά που έχουν χωριστεί από τους γονείς τους, άνδρες, γυναίκες, κορίτσια και αγόρια που έχουν εκτεθεί σε σεξουαλική βία ή βία εξαιτίας του υ τους», συνέχισε ο Γκράντι.



UN @RefugeesChief Filippo Grandi opens our Executive Committee mtg with States, UN partners + NGOs. Live: https://t.co/zYGnQuVZWR #Excom pic.twitter.com/mITieJnmRF

— UN Refugee Agency (@Refugees) 2 Οκτωβρίου 2017


πειραιας αιγινα αυτοκινητο τιμη

ποτε κλεινουν τα σχολεια για πανελληνιες 2016

παγκος γρανιτη

Μεταξύ άλλων θα αφορά μόνο όσους είναι ασφαλιστικά ενήμεροι. Αυτό σημαίνει ότι θα ρυθμίζονται με 120 δόσεις μόνο τα παλιά χρέη (πρίν του 2017) και εφόσον καταβάλλονται κανονικά οι τρέχουσες εισφορές. Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι η ρύθμιση να τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές Αυγούστου (πιθανότατα στις 3/8) και εμπεριέχεται στον νόμο περί εξωδικαστικού μηχανισμού.


ποτε κλεινουν τα σχολεια για πανελληνιες 2016

Τονίζεται ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία έφτασαν στο τέλος του 2016 τα 31 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 22,4 δισ. μέχρι τα τέλη Μαρτίου είχαν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ. Η νέα ρύθμιση θα είναι α λα καρτ και θα δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τα Ταμεία σε έως 120 δόσεις για χρέη μέχρι 20.000 ευρώ ανάλογα με το υπόλοιπο του διαθέσιμου εισοδήμα - τός των οφειλετών κάθε μήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήθος των δόσεων με τις οποίες θα μπορέσει να εξοφλήσει τις οφειλές του προς τα Ταμεία κατά την 31η/12/2016 ένας επαγγελματίας θα καθοριστεί καταρχήν από τη διαφορά μεταξύ των μηνιαίων εσόδων του και των μηνιαίων αναγκαίων εξόδων του, δηλαδή από το διαθέσιμο εισόδημά του, αφού αφαιρεθούν τα αναγκαία προς τη διαβίωσή του έξοδα. Ειδικότερα:



  • Με εφάπαξ καταβολή της οφειλής θα γίνεται διαγραφή του 100% των προσαυξήσεων και των προστίμων.

  • Με εξόφληση σε 60 δόσεις οι προσαυξήσεις θα μειώνονται κατά 75%.

  • Με εξόφληση σε 120 δόσεις οι προ - σαυξήσεις θα μειώνονται κατά 35%.



ποσοτητα χλωριου σε πισινα

ειρηνη αρβανιτη τατιανα

ενας διαβατης τζουανακος

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια τον 34χρονο Σμηναγό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.


ειρηνη αρβανιτη τατιανα

Όπως αναφέρει το e-maistros, της εξοδίου ακολουθίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς.


Συνάδελφος του εκλιπόντα, ο οποίος εκπροσώπησε την Πολεμική Αεροπορία, συγκίνησε του πάντες με τον επικήδειο του


KHDEIA2


(Πηγή φωτογραφίας: e-maistros.gr)


KHDEIA3


(Πηγή φωτογραφίας: e-maistros.gr)


Το φέρετρο του 34χρονου σκεπάστηκε με την ελληνική σημαία, ενώ του αποδόθηκαν τιμές με άγημα την ώρα που η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας παιάνιζε πένθιμα.


KHDEIA5


(Πηγή φωτογραφίας: e-maistros.gr)


KHSEIA1


(Πηγή φωτογραφίας: e-maistros.gr)



λαικος πολιτισμος και εκπαιδευση

καυτερη πιπερια αδυνατισμα

σουβλακια στη ροδο

Σε ότι αφορά τη διαδικασία της έκδοσης του Τούρκου Τουργκούτ Καγιά για τον οποίο επίσης ο Άρειος Πάγος έχει αποφανθεί θετικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι ο Τούρκος υπήκοος έχει καταθέσει αίτηση για παροχή ασύλου και μέχρι την εκκαθάρισή της ο ίδιος ο υπουργός δεν μπορεί να εξετάσει το θέμα της έκδοσης του.

«Παρακαλώ τους συνηγόρους και τον ίδιο να μελετήσουν τις διατάξεις του νόμου και να μην βάζει τον εαυτό του σε ταλαιπωρία. Η ελληνική δημοκρατία είναι κράτος δικαίου... » είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός με αφορμή το γεγονός ότι ο Τουργκούτ Καγιά βρίσκεται σε απεργία πείνας.


καυτερη πιπερια αδυνατισμα

κωμωδιες λουι ντε φινες

παοκ αελ καλλονης live

εσπερια ξενοδοχειο τολο

Η δολοφονία της είχε συγκλονίσει το Μονακό, καθώς η 77χρονη κληρονόμος ήταν ιδιαίτερα γνωστή και είχε στενές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια.


παοκ αελ καλλονης live

ακορντεόν ψυρρη

Ο γαμπρός της Wojciech Janowski κατηγορείται ως ο ενορχηστρωτής της επίθεσης. Αρχικά παραδέχτηκε την ενοχή του, ωστόσο, στη συνέχεια απέσυρε την ομολογία του.


Την περίοδο της δολοφονίας, ο Janowski είχε τον τίτλο του επίτιμου προξένου της Πολωνίας στο Μονακό. Ο 69χρονος σήμερα Janowski, δήλωσε στις αρχές του χρόνου σε τοπική εφημερίδα, μέσα από τη φυλακή, ότι τα πάντα είχαν σχεδιαστεί, ώστε να φαίνεται ένοχος. Ο δικηγόρος του εκτιμά επίσης ότι δεν είχε την απαραίτητη νομική βοήθεια σε καίρια σημεία της έρευνας.


«Θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας», είπε, καθώς η δίκη ξεκίνησε τη Δευτέρα, όπως μεταδίδει το BBC.



Le premier jour du procès de l'assassinat d'Hélène #Pastor est à suivre ici en LT @LCI @TF1LeJT pic.twitter.com/zV7BbawhUk

— Thibault Malandrin (@tibomalandrin) September 17, 2018

παραβιαση κοκκινου φαναριου

Σοκ από την αυτοκτονία ηλικιωμένου στην Κρήτη – Τα σημειώματα που άφησε πίσω του

«Μουδιασμένη» η τοπική κοινωνία του δήμου Πλατανιά στα Χανιά εξαιτίας της αυτοκτονίας ηλικιωμένου.


παραβιαση κοκκινου φαναριου

θβ των πρακτορων η σχολη

Ένας 90χρονος, σύμφωνα με το Cretapost, έβαλε τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τους οικείους του που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε σε κρίσιμη κατάσταση τον ηλικιωμένο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο ηλικιωμένος λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος σκεφτόταν εδώ και καιρό να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ είχε αφήσει δύο σημειώματα που απευθύνονταν σε μέλη της οικογένειάς του εξηγώντας του λόγους που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.



θεματα οδυσσειας εξετασεις 2014

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

τα καλυτερα ζαχαροπλαστεια στο ρεθυμνο

μονη λαζαριστων εκθεση
Νέο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων πάνω από το Αιγαίο

Σε νέο μπαράζ παραβιάσεων προέβησαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.


τα καλυτερα ζαχαροπλαστεια στο ρεθυμνο

korona travel θεσσαλονικη

Αναλυτικότερα, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου έξι τουρκικά αεροσκάφη (δύο F-16, δύο F-4 και δύο CN-235) προέβησαν σε 39 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου καθώς επίσης και σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (20/6), εννέα τουρκικά αεροσκάφη (επτά F-16 τα οποία πετούσαν σε τρεις σχηματισμούς και δύο CN-235) προέβησαν σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου καθώς και σε έξι παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Δύο εξ αυτών ήταν οπλισμένα.

Όπως και την Τετάρτη (20/6) έτσι και σήμερα (21/6) τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.


σπρει αμυνας

Σβήνοντας από τη μνήμη του το γεγονός ότι οι κάτοικοι της χώρας αυτής της Λατινικής Αμερικής ζουν υπό δραματικές συνθήκες ανασφάλειας λόγω της τεράστιας εγκληματικότητας, της έλλειψης αγαθών από τα ράφια, της οικονομικής αστάθειας και της σύνθλιψης των εισοδημάτων τους, έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ΟΗΕ έχει ανακηρύξει τη χώρα ελεύθερη από την πείνα.


σπρει αμυνας

venezuela


Με αφορμή απαξιωτικά – όπως είπε - σχόλια που γίνονται, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5% και η ακραία φτώχεια στο 5% του πληθυσμού.


Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά:


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ: Έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας..



καρφιτσες ρετρο
σπαθας υγραεριο