Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

pbxinaflash download

«Είμαι έτοιμος να ξανακάνω οικογένεια...», φαίνεται πως δηλώνει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τη γυναίκα και το παιδί του. Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής του Υπάτιου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο ίδιος μετά την τραγωδία που έζησε, γυρνά σελίδα στη ζωή του και παντρεύεται ξανά.


pbxinaflash download

γ επσ καρδιτσας

πωλησεις ποδηλατων βολος

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έζησε τραγικές στιγμές, όταν ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έπεσε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του και ταχύτητα 320 χλμ/ώρα πάνω στο όχημά του, βάζοντας τέλος στις ζωές των αγαπημένων του. Η τραγωδία συνέβη όταν ο 41χρονος Υπάτιος στάθμευσε το αυτοκίνητό του στον παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες, αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.


Λίγα λεπτά αργότερα η μοιραία Πόρσε έπεσε πάνω στο ήδη σταθμευμένο όχημα και το διέλυσε, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Το αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο, οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.


Η ταχύτητα της Πόρσε ήταν τόσο μεγάλη, που ήταν αδύνατον να αποφευχθεί η σύγκρουση με το γκρι Χόντα, μέσα στο οποίο βρισκόταν η 33χρονη σύζυγος του Πατμάνογλου, Αποστολία και ο τρίχρονος γιος του, Παύλος.


Η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε στη σημερινή της εκπομπή, ότι ο Υπάτιος στις αρχές Δεκέμβρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καινούρια του σύντροφο.


Μάλιστα ο Υπάτιος είχε στείλει το μήνυμά του πριν από λίγες ημέρες μέσα από το προφίλ του στο Facebook.


ΥΠΑΤΙΟΣ 1




ΥΠΑΤΙΟΣ 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου