Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

νεο ξεκινημα νεοι αγωνες στιχοι

παρασιτα εντερο θεραπεια

«Ο Χίτλερ και οι Ναζί είναι μόνο μια κουτσουλιά σε πάνω από χίλια χρόνια επιτυχημένης γερμανικής ιστορίας», δήλωσε ο κ. Γκάουλαντ στο Ομοσπονδιακό Συνέδριο της Νεολαίας του κόμματος το Σάββατο (2/6) στο Τίρινγκεν, αναγνωρίζοντας προηγουμένως τις ευθύνες των Γερμανών γα τον εθνικοσοσιαλισμό την περίοδο 1933-1945.


νεο ξεκινημα νεοι αγωνες στιχοι

«Μόνο όποιος αναγνωρίζει την ιστορία, έχει την δύναμη να διαμορφώσει το μέλλον. Ναι, αναγνωρίζουμε την ευθύνη για τα 12 χρόνια», δήλωσε, για να συνεχίσει: «Έχουμε μια ένδοξη ιστορία - και αυτή, αγαπητοί φίλοι, διήρκησε περισσότερο από τα αναθεματισμένα 12 χρόνια».


«Πενήντα εκατομμύρια θύματα στον παγκόσμιο πόλεμο, Ολοκαύτωμα, καθολικός πόλεμος - και όλα αυτά να τα χαρακτηρίζεις ως μια κουτσουλιά, αυτό είναι χαστούκι στο πρόσωπο των θυμάτων και υποβάθμιση αυτών τα οποία έγιναν στο όνομα της Γερμανίας», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ στην τηλεόραση της Welt, ενώ ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων (FDP) Μάρκο Μπούσμαν έγραψε στο Twitter: «Ο Γκάουλαντ πάλι κατεβαίνει κι άλλο επίπεδο. Ο Χίτλερ είναι συνώνυμο μεταξύ άλλων της δολοφονίας έξι εκατομμυρίων Εβραίων. Πώς μπορείς να το αποκαλέσεις αυτό μια κουτσουλιά της ιστορίας;».


Στις δηλώσεις του επικεφαλής της AfD αντέδρασε και η Διεθνής Επιτροπή Άουσβιτς: «Οι δηλώσεις του Γκάουλαντ είναι ανυπόφορες και αναξιοπρεπείς. Για τους επιζήσαντες του Άουσβιτς αυτές οι εν ψυχρώ, υπολογισμένες και προκλητικές δηλώσεις του είναι αηδιαστικές», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, ο Κρίστοφ Χόιμπνερ.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



πεζοπορια φλαμπουρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου