Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ενισχυτής και ηχεία

«Αυτοί που αυτή τη στιγμή οικονομικά είναι σε καλύτερη κατάσταση από άλλους, έχουν την ευθύνη για αλληλεγγύη. Μπορούμε να το κατορθώσουμε αυτό στην Ευρώπη - και για αυτό εργαζόμαστε. Είμαστε όλοι εξίσου σημαντικοί, έχουμε τα ίδια δικαιώματα, αλλά οι μεγάλοι έχουμε μια ιδιαίτερη ευθύνη», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε χθες το βράδυ με ξένους ανταποκριτές στο Βερολίνο, αναφερόμενος στις προκλήσεις ασφάλειας που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.


ενισχυτής και ηχεία

Πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη η Ευρώπη να προχωρήσει με συνοχή και να στηριχτούν οι χώρες στα εξωτερικά σύνορα, ενώ χαρακτήρισε επείγουσα την ανάγκη δημιουργίας ευρωπαϊκού στρατού.


«Είναι σαφές ότι μια Ευρώπη χωρίς σύνορα, χωρίς έλεγχο στα εσωτερικά σύνορα, αποτελεί ένα καταπληκτικό ευρωπαϊκό επίτευγμα. Χρειαζόμαστε κοινή θέση για το ζήτημα των εξωτερικών συνόρων. Επιπλέον, χώρες που έχουν εξωτερικά σύνορα δεν μπορείς να τις αφήσεις μόνες τους, για αυτό πρέπει να οργανωθούμε ευρωπαϊκά», επέμεινε ο Πρόεδρος της Bundestag και αναφέρθηκε στην Αφρική, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό θέμα, το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αντιμετωπίσει με συνοχή.




dominos βουλα
κινημα ναυτικου αλεξανδρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου