Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ερημια αγγλικα

ξεναγος επιχειρησεων τρικαλων
το ποιον της ενεργειας

Πρόκειται για την αίθουσα σύνταξης της ανεξάρτητης ιστοσελίδας “Meduza”, η οποία αποτελείται μόνο από υπηκόους της Ρωσίας. Οι εργαζόμενοι είναι οι «διωγμένοι» των ρωσικών μέσων ενημέρωσης αλλά για καλή τους τύχη, η Ρίγα τους καλωσόρισε ένθερμα.


ερημια αγγλικα

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν τους έχει απαγορευθεί από το Κρεμλίνο να δημοσιεύουν ανεξάρτητα σε μέσο της χώρας και για τον λόγο αυτό καλύπτουν πλέον τα πολιτικά της δρόμενα από μακριά. Αυτό θα κάνουν και με τις ρωσικές εκλογές της Κυριακής.


«Ο πληθυσμός εδώ μιλάει ρωσικά και έχει πολύ απλούς, ακριβείς και διαφανείς κανόνες. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις Αρχές» αναφέρει η διευθύντρια του Meduza, Galina Timchenko, δηλώνοντας πως όλο αυτό αποτελεί μία έντονη αντίθεση σε σχέση με το παλιό της εργασιακό περιβάλλον στη Ρωσία, όπου απολύθηκε, σύμφωνα με την ίδια, έπειτα από διαταγές του Κρεμλίνου.


1
Galina Timchenko / Πηγή: CNNi


«Μετά την προσάρτηση της Κριμαίας έγινε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στα ΜΜΕ της Ρωσίας» δηλώνει. «Το Κρεμλίνο έφερε τα άνω κάτω στα μέσα αντικαθιστώντας τους αρχισυντάκτες με δικούς του».


Η Galina απολύθηκε λίγο μετά από ένα ρεπορτάζ που είχε κάνει σχετικά με την προσάρτηση της Κριμαίας τον Μάρτιο του 2014. Η πλειοψηφία του Lenta.ru (στο οποίο εργαζόταν) αποχώρησε και αρκετοί την ακολούθησαν στη Ρίγα.


Η Ρίγα είναι μία πόλη με λιθόστρωτους δρόμους, πυργίσκους εκκλησίας και ένα σκοτεινό παρελθόν…


5
Πηγή: CNNi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου