Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

το ον εστι καθολου μαλιστα παντων

τοπικη αναισθησια στην οδοντιατρικη παρενεργειες

Πολλές από τις τοποθεσίες που μελετήθηκαν ήταν ήδη γνωστές σε αρχαιολόγους και θεωρείται πως είχαν κατασκευαστεί από τους αρχαίους Ρωμαίους ή τους αρχαίους Έλληνες.


το ον εστι καθολου μαλιστα παντων

Οι ερευνητές της ιδιωτικής εταιρίας δορυφορικών απεικονίσεων Merlin Burrows ισχυρίζονται πως εντόπισαν στοιχεία που δείχνουν πως οι κατασκευές στις τοποθεσίες είχαν – στην πραγματικότητα – κατασκευαστεί από τους κατοίκους της αρχαίας Ατλαντίδας.


Η μυθική αυτή πόλη περιγράφεται στα κείμενα του Πλάτωνα. Ο Έλληνας φιλόσοφος έγραφε για έναν εξελιγμένο πολιτισμό που κυβερνούσε την μεγάλη θαλάσσια αυτοκρατορία 9.000 χρόνια πριν από το γέννηση του ίδιου, όμως.


Η πόλη της Ατλαντίδας είχε, σύμφωνα με τις περιγραφές, ένα τεράστιο τείχος στο λιμάνι της, πελώριους πυλώνες στην είσοδό της, έναν ναό αφιερωμένο στον θεό Ποσειδώνα και τεράστια κυκλικά κομμάτια γης στα όποια ζούσαν οι πολίτες.


Θεωρείται πως μία κατακλυσμική φυσική καταστροφή, όπως ένα τσουνάμι ή μία έκρηξη ηφαιστείου, έφερε το βίαιο τέλος της Ατλαντίδας και εξάλειψε τον πολιτισμό της.


Οι επιστήμονες, όμως, δεν έχουν βρει αποδεικτικά στοιχεία πως η Ατλαντίδα υπήρξε στην πραγματικότητα. Πολλοί θεωρητικοί πιστεύουν πως ο Πλάτωνας εφηύρε την πόλη στο πλαίσιο της παρουσίασης των φιλοσοφικών θεωριών του.





ανεβατο ζυμαρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου