Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

αγορα διαμερισματος νοτια προαστια

παγωνης κατασκευαστικη κερατσινι

Οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής για την «4η Πράξη» των κινητοποιήσεων του μαζικού αυτού κινήματος, που ενώ ξεκίνησε ως μία διαμαρτυρία για την αύξηση των τιμών των καυσίμων έχει εξελιχθεί ως κύμα αμφισβήτησης κατά της πολιτικής του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του πρωθυπουργού Εντουάρ Φιλίπ.


αγορα διαμερισματος νοτια προαστια

Περίπου 90.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες έχουν τεθεί επί ποδός «πολέμου», έχουν επιστρατευθεί τεθωρακισμένα οχήματα για να διαλύσουν τα πιθανά οδοφράγματα και το Παρίσι και όλη σχεδόν η Γαλλία έχουν τεθεί σε κόκκινο συναγερμό.


Όπως σχολίασε ο γενικός διευθυντής της χωροφυλακής Ρισάρ Λιζουρέ, ένας «άνευ προηγουμένου» μηχανισμός έχει τεθεί σε λειτουργία, καθώς σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ «όλα τα στοιχεία μας επιτρέπουν να σκεφθούμε πως τα ακραία στοιχεία θα επιδιώξουν να κινητοποιηθούν».


Οι Αρχές επιθυμούν πάση θυσία να αποφευχθεί μία επανάληψη των σκηνών του περασμένου Σαββάτου, ιδίως εκείνες με τα επεισόδια στο Παρίσι που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη στη Γαλλία και σε ολάκερον τον πλανήτη.




spiderman video στα ελληνικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου