Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ρητορική

Πρόσφατα μια εκπρόσωπος του προεκλογικού επιτελείου της Σαμπτσάκ, η Μαρίνα Λιτβινόβιτς, είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Facebook έναν κατάλογο με πρόσωπα, για τα οποία η υποψήφια για τη ρωσική προεδρία ζητούσε εξ’ ονόματος του κόμματος «Πρωτοβουλία των Πολιτών», την απελευθέρωσή τους (είτε με το να τους δοθεί χάρη, είτε να αμνηστευθούν).


ρητορική

εξοπλισμος ορισμος

Στον κατάλογο τον οποίο η Σαμπτσάκ παρέδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με τους υποψηφίους για την προεδρία, που συμμετείχαν στις προεδρικές εκλογές, περιλαμβάνονται 16 άτομα, μεταξύ των οποίων οι Ουκρανοί Όλεγκ Σεντσόφ και Αλεξάντρ Κολτσένκο, ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρείας Yukos, Αλεξέι Πιτσούλιν, ο δημοσιογράφος Αλεξάντρ Σοκολόφ και άλλοι.


Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν για να συζητηθεί η «κούρσα εξοπλισμού»


Με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησε να συναντηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσα στο επόμενο διάστημα, με στόχο να συζητηθεί η «κούρσα εξοπλισμού».


Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο προέδρων, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να δήλωσε ότι η κούρσα αυτού βρίσκεται πλέον «εκτός ελέγχου».




λυρα ναυτικη εταιρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου