Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

σημειολογία φιλοσοφία της τέχνης

Η Via Cava εργάστηκε 45 χρόνια ως εκπαιδευτικός με ειδίκευση στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ακόμα και μετά την σύνταξή της το 1990, συνέχισε να επισκέπτεται σχολεία της περιοχής.


σημειολογία φιλοσοφία της τέχνης

ανταλλακτικα σκουπας rowenta

φυσιολογια του ανθρωπου πασχαλιδης

Μεγάλωσε κατά την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης, κάτι που την δίδαξε να είναι φειδωλή στη διαχείριση των οικονομικών της. Έτσι, μάζεψε να αποταμιεύσει καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής της, έτσι ώστε στο τέλος της να έχει μία διόλου αμελητέα περιουσία.


Καθώς δεν είχε παιδιά ούτε κοντινούς συγγενείς, η Via Cava άφησε την περιουσία της στους μαθητές που αγαπούσε τόσο πολύ. Πέρα από τα δημόσια σχολεία της περιοχής της, η Via Cava δώρισε ακόμα από 100.000 δολάρια σε άλλες πέντε οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων του Salvation Army και Ramapo Animal Refuge.


Ο λόγος που χρειάστηκαν 7 χρόνια προκειμένου να φτάσει η δωρεά στα σχολεία έχει να κάνει με το αμερικανικό φορολογικό σύστημα, το οποίο έχει μεγάλες καθυστερήσεις στην επεξεργασία φόρων που αφορούν κληρονομιές.


Ο διαχειριστής επιχειρήσεων της σχολικής περιφέρειας στην οποία υπάγεται το Dumont δήλωσε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη δωρεά που έχει δει ο ίδιος στα χρόνια που εργάζεται στο χώρο.



This New Jersey schoolteacher devoted 45 years of her life to helping students with learning disabilities. Now, seven years after her death, she's leaving them $1 million. https://t.co/kRgbqbqWIZ pic.twitter.com/IXlmX4Lemf

— CNN (@CNN) 12 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου