Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

πανεπιστημιο πελοποννησου κορινθος μορια

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ - Νικόλ Παπάζογλου


πανεπιστημιο πελοποννησου κορινθος μορια

ξεπερνουν

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε αναλυτικά τις ελληνικές θέσεις, κυρίως για τις εγγυήσεις και την ασφάλεια και θα θέσει με σαφήνεια το θέμα της ασφάλειας και την κατάργηση των εγγυήσεων, ενώ συζητήθηκαν και οι οριστικές λεπτομέρειες ως προς την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο.


Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έφθασε λίγο μετά τις 10 το πρωί, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κικίλια και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, οι οποίοι ωστόσο δεν συμμετείχαν στη συνάντηση.


4012283


(Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


Η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν πριν αρχίσει η συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει εθνική γραμμή.


Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του από τα γραφείτα του κόμματος στην Πειραιώς άφησε αιχμές για την καθυστερημένη, όπως είπε, ενημέρωση από τον πρωθυπουργό. Επιπλέον, προχώρησε στην εκτίμηση ότι «χρειάζεται λύση λειτουργική, βιώσιμη, που θα αντέξει στο χρόνο».


Άμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου: "Στο ζήτημα του Κυπριακού όπου κάθε ημέρα υπάρχουν εξελίξεις, όσο πιο κοντά χρονικά στη διάσκεψη γίνεται ενημέρωση, τόσο πιο επικαιροποιημένη - και άρα πληρέστερη - είναι αυτή", απαντούν κυβερνητικές πηγές στο Κ. Μητσοτάκη



kyriakos2


(Πηγή: CNN Greece / Λευτέρης Σουχάιμπ)






διαγωνισμος μεταφρασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου