Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

μονοκατοικιες προς πωληση στην ηλιουπολη

νοσηλευτικά χρονικά

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ επιβεβαίωσε πως ο ESM εκταμίευσε τη δόση των 7,7 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα εκ των οποίων τα 6,9 δισ. ευρώ θα πάνε για πληρωμές χρέους και 800 εκατ. ευρώ για πληρωμές ληξιπροθέσμων οφειλών και ξεκαθάρισε πως θα υπάρχουν διαθέσιμα άλλα 800 εκατ. ευρώ για περαιτέρω εκκαθάριση ληξιπροθέσμων χρεών του Δημοσίου σε ιδιώτες, τα οποία μπορούν να πληρωθούν αργότερα.


μονοκατοικιες προς πωληση στην ηλιουπολη

παναθηναικοσ ηρακλησ βιντεο

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας είπε πως ο ESM έχει ήδη εκταμιεύσει 39,4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα και συνδυαστικά με τα δάνεια του EFSF, ο συνολικός δανεισμός ανέρχεται σε 181,2 δισ. ευρώ.


«Διαθέτοντας πάνω από το 51% του ελληνικού δημοσίου χρέους, είμαστε ο μεγαλύτερος πιστωτής της Ελλάδας και ένας μακροπρόθεσμος εταίρος», είπε σχετικά ο Κλάους Ρέγκλινγκ.


Αναφερθείς στην έξοδο της Ελλάδος στις αγορές ήταν πολύ φειδωλός. Αρχικά είπε πως το πρόγραμμα του ESM ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και πως αυτή είναι μια καλή περίοδος για να εξεταστεί το πώς θα διασφαλιστεί η πρόσβαση στην αγορά σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.



#ESM #Regling:ESM prog ends in 1 year - this is a good moment to think about how to ensure market access over mid-long term

— ESM (@ESM_Press) July 10, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου