Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

εγγονοπουλος πινακες

δρομολογια πλοιων για σαντορινη

«Πριν λίγο καιρό, στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ (29/05/2018) ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε «για ένα ασφαλιστικό σύστημα τριών πυλώνων» όπου «το κλειδί είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα».


εγγονοπουλος πινακες

μεταφρασεις μαρουσι

Ο κ. Μηταράκης, αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, πριν λίγες μέρες δήλωνε σε συνέντευξή του (Insurance World 13/08/2018) ότι «συνταξιοδοτικό χωρίς ιδιωτική ασφάλιση δεν υπάρχει» και περιέγραψε τα βήματα ενίσχυσης της ιδιωτικής ασφάλισης από τη ΝΔ. Υπερηφανεύτηκε μάλιστα που «στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Δεκέμβριο οι σύνεδροι ψήφισαν υπέρ του δικαιώματος να επιλέγουν μεταξύ του ΕΦΚΑ και ιδιωτικού παρόχου ασφάλισης και υγείας, σε ποσοστό 63,7%».


Ο κ. Σταϊκούρας, τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, υποσχέθηκε στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (7/6/2018) ένα ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της ιδιωτικής ασφάλισης» αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου και προσθέτει.


«Η ΝΔ είναι υπέρ της ιδιωτικής ασφάλισης και αυτό δεν είναι είδηση. Το επιβεβαιώνει και η πολιτική που εφάρμοσε και χρεοκόπησε το ασφαλιστικό σύστημα παραδίδοντάς το με 1,1 δισ. ευρώ έλλειμμα, μετά από 12 οριζόντιες περικοπές συντάξεων και με απλήρωτες 400.000 συνταξιοδοτικές παροχές.


Τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη συνεπάγονται την επιστροφή του Δημόσιου Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε συνθήκες χρεοκοπίας, αναξιοπιστίας και ελλειμμάτων, με παράλληλη ενίσχυση της ιδιωτικής ασφάλισης για τους λίγους.


Στον αντίποδα των σχεδιασμών τους, η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της για τη διαρκή ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, έχοντας μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια μετατρέψει το θηριώδες έλλειμμα που παρέλαβε σε πλεόνασμα, έχοντας διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος, εξοφλώντας τις εκκρεμείς συντάξεις, και αποκαθιστώντας αδικίες των προηγούμενων κυβερνήσεων.


Οι πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι πίσω μας και τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ για επιστροφή σε αυτές θα παραμείνουν ασεβείς πόθοι» υπογραμμίζει η υπουργός Εργασίας.


κανονες omaha hi low

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά της σορού από τη Ρόδο στην Αθήνα για τη δεύτερη νεκροψία, στην οποία ενδέχεται να παραστεί ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ως τεχνικός σύμβουλος εκ μέρους της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.


κανονες omaha hi low

οικοπεδα κερκυρα μπαρμπατι

Υπενθυμίζεται πως το αρχικό αίτημα της οικογένειας για ορισμό τεχνικού συμβούλου και τη διενέργεια νέας νεκροψίας είχε απορριφθεί νωρίτερα από τον εισαγγελέα της Κω.


Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στη Ρόδο, ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά σε δυστύχημα και συγκεκριμένα σε πτώση του από βράχο, όπως «δείχνουν» οι κακώσεις στο σώμα του.


Ο πρώτος ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 21χρονος φοιτητής έπεσε και το σώμα του «σκάλωσε» σε κάποιο σημείο του βράχου, γι’ αυτό και δεν είχε εντοπιστεί παρά τις ενδελεχείς έρευνες των αρχών στο σημείο.


Όμως, η κακοκαιρία που σημειώθηκε στο νησί είχε σαν αποτέλεσμα το πτώμα του να παρασυρθεί από τα νερά της βροχής κι έτσι να μεταφερθεί στο σημείο που τελικά εντοπίστηκε.



σημαδια οτι ειναι τσιγκουνης

σημειολογία φιλοσοφία της τέχνης

Η Via Cava εργάστηκε 45 χρόνια ως εκπαιδευτικός με ειδίκευση στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ακόμα και μετά την σύνταξή της το 1990, συνέχισε να επισκέπτεται σχολεία της περιοχής.


σημειολογία φιλοσοφία της τέχνης

ανταλλακτικα σκουπας rowenta

φυσιολογια του ανθρωπου πασχαλιδης

Μεγάλωσε κατά την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης, κάτι που την δίδαξε να είναι φειδωλή στη διαχείριση των οικονομικών της. Έτσι, μάζεψε να αποταμιεύσει καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής της, έτσι ώστε στο τέλος της να έχει μία διόλου αμελητέα περιουσία.


Καθώς δεν είχε παιδιά ούτε κοντινούς συγγενείς, η Via Cava άφησε την περιουσία της στους μαθητές που αγαπούσε τόσο πολύ. Πέρα από τα δημόσια σχολεία της περιοχής της, η Via Cava δώρισε ακόμα από 100.000 δολάρια σε άλλες πέντε οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων του Salvation Army και Ramapo Animal Refuge.


Ο λόγος που χρειάστηκαν 7 χρόνια προκειμένου να φτάσει η δωρεά στα σχολεία έχει να κάνει με το αμερικανικό φορολογικό σύστημα, το οποίο έχει μεγάλες καθυστερήσεις στην επεξεργασία φόρων που αφορούν κληρονομιές.


Ο διαχειριστής επιχειρήσεων της σχολικής περιφέρειας στην οποία υπάγεται το Dumont δήλωσε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη δωρεά που έχει δει ο ίδιος στα χρόνια που εργάζεται στο χώρο.



This New Jersey schoolteacher devoted 45 years of her life to helping students with learning disabilities. Now, seven years after her death, she's leaving them $1 million. https://t.co/kRgbqbqWIZ pic.twitter.com/IXlmX4Lemf

— CNN (@CNN) 12 Ιουνίου 2018

μουσικοκινητικη γλυφαδα

Στη βάση αυτή το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ θα κληθεί να λάβει αποφάσεις για ένα πρόγραμμα «επί της αρχής». Η τελευταία φορά που το Ταμείο χρησιμοποίησε τη «Διαδικασία Έγκρισης επί της Αρχής» (Approval in Principle Procedure) ήταν το 1987 στην περίπτωση της Αργεντινής. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες διαδικασίες έγκρισης δανειακών προγραμμάτων σε περιπτώσεις όπως το Σουδάν (1983), η Κένυα (1985) και το Μεξικό (1986).


μουσικοκινητικη γλυφαδα

μια ζωη λουκουμαδες

σοφια μαντουβαλου σχεση

Για την ιστορία, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ ενέκρινε τη Διαδικασία Έγκρισης επί της Αρχής ως μηχανισμό που οδηγούσε σε συναινέσεις μεταξύ των κρατών μελών του Ταμείου και των πιστωτών τους (κρατών και ιδιωτών), ειδικά σε περιπτώσεις χωρών που κατέφευγαν στο Club των Παρισίων για το χρέος τους.


Ο μηχανισμός αυτός, όπως προαναφέρθηκε, χρησιμοποιήθηκε σε περιστάσεις κατά τις οποίες είχαν επιτευχθεί συγκλήσεις σχετικά με τις πολιτικές που θα πρέπει να διέπουν ένα πρόγραμμα, αλλά δεν είχαν επιτευχθεί συμφωνίες με τους πιστωτές σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους ή τη διασφάλισης νέας χρηματοδότησης προς το κράτος, πέραν αυτής που θα παρείχε το ΔΝΤ.


Στις εν λόγω περιπτώσεις όταν επιτυγχανόταν συμφωνία με τους πιστωτές, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ αποφάσιζε και την ενεργοποίηση της δανειακής ρύθμισης.


ρομ παζαρι

εορταστικο ωραριο χριστουγεννων 2014 ροδου
πιστόλι θερμου αέρα

Κι ενώ ο φρουρός επρόκειτο να γυρίσει σε πεζές περιπολίες, μια ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών φαίνεται πως έφερε τα «πάνω – κάτω». Στην ανακοίνωση γινόταν γνωστό ότι την ημέρα της επίθεσης, η σύζυγος του αστυνομικού, που νοσούσε βαριά, έπεσε σε κώμα και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα πέθανε.


ρομ παζαρι

Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. δεδομένου και του θρήνου στην οικογένεια του φρουρού, «πάγωσε» τη μετακίνησή του στις περιπολίες και μένει να αποφασιστεί πότε και πού θα μετατεθεί.


Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό στην πρεσβεία του Ιράν βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες ο φρουρός θα κληθεί να δώσεις εξηγήσεις στις αρμόδιες Αρχές.


χρυση ευκαιρια ημιαπασχοληση

Στόχος της ελληνικής πλευράς, είναι μια συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σημείωσε πως «έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, και στόχος είναι το δυνατόν συντομότερο να υπάρξει η τεχνική συμφωνία».


χρυση ευκαιρια ημιαπασχοληση

Μάλιστα έθεσε ως επόμενο ορόσημο για το κλείσιμο της αξιολόγησης την εαρινή συνάντηση του ΔΣ του ΔΝΤ, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Ταμείου για την συμμετοχή του ή όχι στο ελληνικό πρόγραμμα.



«Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την ανησυχία που δημιουργείται από την καθυστέρηση, αλλά δεν είναι δική της η ευθύνη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Σχολιάζοντας τις διαφοροποιήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ΔΕΗ, ο κ, Τζανακόπουλος έσπευσε να υπογραμμίσει πως η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι ενιαία και συμπαγής, ενώ απέρριψε κατηγορηματικά σενάρια δημοψηφίσματος ή πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την ότι κινείται ανάμεσα στη φαιδρότητα και την καταστροφολογία.


Από τα βέλη του κ. Τζανακόπουλου δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας, στον οποίο συνέστησε δημοσίως «να αποφεύγει την πολιτικολογία και να βλέπει ότι η ευθύνη για την καθυστέρηση δεν είναι στην πλευρά της κυβέρνησης αλλά στην πλευρά των παράλογων απαιτήσεων των δανειστών».


Αναφερόμενος ειδικότερα στη διαπραγμάτευση, ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε πως οι δυο πλευρές ανταλλάσσουν συνεχώς e-mail, απόψεις και προτάσεις ακόμη και τηλεφωνικά, ενώ πρόσθεσε πως παραμένουν ανοικτά τα ζητήματα γύρω από το ενεργειακό, το δημοσιονομικό (τα μέτρα και τα αντίμετρα για το 2019) και τα εργασιακά, όπου στόχος είναι η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.


«Η ευρεία στήριξη στις θέσεις που διατύπωσε ο πρωθυπουργός είναι κομβικής σημασίας αυτή την περίοδο που είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με στόχο την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα. Γιατί πια η Ελλάδα διεκδικεί, έχοντας σημαντική στήριξη από την Ευρώπη γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για μια επιτυχή κατάληξη των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά, προς όφελος του κόσμου της εργασίας», σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.


Μιλώντας για τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε πως οι απαιτήσεις του Ταμείου για 3,6 δις. μέτρα περαιτέρω λιτότητας ήδη από τον Δεκέμβριο του 2015 έβαλαν εμπόδια στην ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, τα οποία ήρθησαν έπειτα από επίμονη προσπάθεια και φτάσαμε σε μια λύση χωρίς να γίνουν αποδεκτές αυτές οι απαιτήσεις. Τα ίδια εμπόδια, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μπαίνουν από το ΔΝΤ και στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, καθώς το Ταμείο επανήλθε με αίτημα για 4,5 δις. επιπλέον μέτρα λιτότητας.


«Όσο πεπερασμένος είναι ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης τόσο πεπερασμένες και οι αντοχές της κοινωνίας απέναντι στη λιτότητα», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.


Ο Στουρνάρας να μην πολιτικολογεί


Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε πως «οι θεσμικοί παράγοντες βεβαίως και δικαιούνται και έχουν υποχρέωση να κάνουν εκτιμήσεις για το πώς πορεύεται η οικονομία», διευκρινίζοντας ωστόσο πως «θα πρέπει να αποφεύγουν την πολιτικολογία, να έχουν καθαρό βλέμμα και να βλέπουν ότι η ευθύνη για την καθυστέρηση δεν βρίσκεται στην πλευρά της κυβέρνησης αλλά στις απαιτήσεις του ΔΝΤ κατά τη διάρκεια της δεύτερης αξιολόγησης. Αυτό που θα περίμενε κανείς θα ήταν ένα καθαρότερο και μη πολιτικό βλέμμα».


Επίθεση σε ΝΔ και Μητσοτάκη




τα υψηλοτερα μορια
πως ειναι η πληροφορικη στα αγγλικα

ψαροταβερνα βυθος πτολεμαιδα

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.


ψαροταβερνα βυθος πτολεμαιδα

«Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα τους. Γιατί ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής. Όσο επαναπαύεσαι, τόσο ζητήματα που νομίζεις ότι τα έχεις λύσει ως κοινωνία και ως χώρα, τα ξαναβρίσκεις μπροστά σου. Ισονομία, ισοπολιτεία, ίσες ευκαιρίες για όλους, κοινωνικό κράτος, εκπαίδευση και σύστημα υγείας, δικαιοσύνη, δημοκρατικοί θεσμοί είναι κατακτήσεις δεκαετιών που βρίσκονται σήμερα σε οπισθοδρόμηση. Η οικονομική κρίση σίγουρα έπαιξε ρόλο σε αυτό. Όμως δεν ευθύνεται μόνο αυτή. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Δημοκρατίας αποδείχθηκε ο λαϊκισμός. Ο λαϊκισμός δεν επέτρεψε τη συνεννόηση, ο λαϊκισμός δημιούργησε ψεύτικες ελπίδες και θεωρίες συνωμοσίας, ο λαϊκισμός στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη ξαναδυνάμωσε τις δυνάμεις του φασισμού».





υ-ρ-α
ζοζεφιν τραγουδιστρια

καρναβαλικες φωτογραφιες πατρα 2015

κρέμες για λιπαρή επιδερμίδα

«Το Ισλάμ δεν ανήκει στην Γερμανία (…) Όμως οι μουσουλμάνοι που ζουν εδώ προφανώς ανήκουν στη Γερμανία. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι δεν θα εγκαταλείψουμε τις παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας μας από ψεύτικο ενδιαφέρον για τους άλλους», είχε δηλώσει νωρίτερα στην Bild ο αρχηγός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός της κυβέρνησης, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


καρναβαλικες φωτογραφιες πατρα 2015

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία, η καγκελάριος δήλωσε πως δεν βλέπει λόγο για μποϋκοτάζ, εξαιτίας της δηλητηρίασης Ρώσου διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκριπάλ.


Η Μέρκελ τόνισε ότι η «υπόθεση Σκριπάλ» θα απασχολήσει οπωσδήποτε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας.


«Το θέμα τώρα δεν είναι να μποϋκοτάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αλλά να υπάρξει διαλεύκανση» της υπόθεσης, είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ελπίδα σε αυτή την προσπάθεια διαλεύκανσης να συμβάλει και η Ρωσία.



διασάφηση

προβα νυφικου μουσικη

διαχειριση τεχνικων εργων σημειωσεις

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που φέρεται συνεργάτης του καθηγητή, προφυλακίστηκε και αυτός. Μια γυναίκα που εμπλέκεται στην δράση του, αφέθηκε ελεύθερη, υπό περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με το seleo.gr.


προβα νυφικου μουσικη

Μια μέρα νωρίτερα, η Σύγκλητος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του και την αποπομπή του από την θέση του καθηγητή.


Kαταγγελίες για απάτες και με ΕΣΠΑ


Ο καθηγητής, όμως, φαίνεται ότι ήταν μπλεγμένος και σε άλλες… απάτες. Ο «φακελάκης» όπως τον αποκαλούσαν οι φοιτητές του, όταν δεν ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα από κοπέλες που παρακολουθούσαν το μάθημά του, φέρεται να κανόνιζε άλλες κομπίνες!


Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha, ο κατηγορούμενος καθηγητής εμπλέκεται και σε απάτη με ΕΣΠΑ.


Η συνομιλία που έχει καταγραφεί ανάμεσα στον καθηγητή και σε μια φοιτήτρια είναι αποκαλυπτική. Η συγκεκριμένη φοιτήτρια θέλει να κάνει μεταπτυχιακό, αλλά πρέπει πρώτα να ορκιστεί και να κάνει την πρακτική της. Ο καθηγητής που διατηρεί και λογιστικό γραφείο, της προτείνει να της κάνει πρόσληψη στο γραφείο του και να παίρνουν τα λεφτά από το ΕΣΠΑ.


Ο διάλογος


Καθηγητής: Μπορούμε να αρχίσουμε πρακτική έστω κι εάν δεν την κάνεις.
Φοιτήτρια: Γίνεται αυτό;
Καθηγητής: Ναι στις Σέρρες, δίπλα μου. Θα κάνουμε μια πρόσληψη εικονική σε μένα και θα παίρνουμε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ.
Φοιτήτρια: Ναι; Καλά, η μαμά μου θα λιποθυμήσει από τη χαρά της!
Καθηγητής: Έτσι θα το κάνουμε. Και το χιλιάρικο θα πάρεις από το ΕΣΠΑ και τα λεφτά της πρακτικής θα πάρουμε. Ε και θα σου μάθω και πέντε πράγματα…



δεν φουσκωνει το προζυμι

δοκιμαστικα ποδοσφαιρου στο εξωτερικο 2018

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα δύο άτομα φέρουν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ένας εξ αυτών συνελήφθη. Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.


δοκιμαστικα ποδοσφαιρου στο εξωτερικο 2018

χιονισε στην ερημο σαχαρα

καλη φυσικη κατασταση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό οφείλεται σε καυγά μεταξύ δύο υπαλλήλων της από το τμήμα τροφοδοσίας και ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της μητροπολιτικής αστυνομίας.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην οδό Derry, αφού ειδοποιήθηκαν για βίαιο περιστατικό. Αμέσως προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου, «για προληπτικούς λόγους», όπως ανέφεραν.



UPDATE: Incident on Derry Street, W8- One person arrested. Two people with stab injuries. No evidence of firearms involved. Not being treated as terror related. https://t.co/R9fA2LdAX8 pic.twitter.com/LhD6HJkmXQ

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) 2 Νοεμβρίου 2018

ε φουντ βολος

Ο 64χρονος μουσικός πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς. Ο διάσημος μουσικός/ τραγουδοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.


ε φουντ βολος

φορμακια βελουτε prenatal

Ο Τζίμης Πανούσης είχε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου καταρρεύσει επί σκηνής στην διάρκεια παράστασής του και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε μερικές ημέρες.






Ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που άφησαν το μοναδικό τους στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Ο θάνατός του μας λυπεί βαθιά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. pic.twitter.com/tNUNtFG3C3

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 13, 2018


αυτοαμυνα νομοθεσια

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

μαρινα μεξικανικη σειρα 2013

φτανω στο θεο download
Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα για τα Σκόπια – Οι πέντε προτάσεις Κοτζιά

Σκοπιανό | Ειδήσεις: Στη γειτονική χώρα ο υπουργός Εξωτερικών για νέο γύρο διαπραγματεύσεων – Οι «κόκκινες» γραμμές και η λύση που φαντάζει ως πιο πιθανή


μαρινα μεξικανικη σειρα 2013

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις για την ονομασία της γείτονος μπαίνουν στην τελική ευθεία, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, να εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει τις προτάσεις της Αθήνας με τη σκοπιανή ηγεσία, την ερχόμενη Πέμπτη (22/03/2018).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς έχει αποστείλει το πακέτο των προτάσεων εδώ και 20 μέρες στην ηγεσία των Σκοπίων, στοχεύοντας στην επίσπευση των διαδικασιών, ούτως ώστε, εάν το επιθυμεί πραγματικά ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ - να επιτευχθεί η λύση στο πρόβλημα πολύ πριν από τον Ιούνιο.

«Έχουμε φτιάξει ένα κείμενο που είναι το σύνολο των προτάσεών μας όσον αφορά και τα προβλήματα που έχουμε ανοικτά με την ΠΓΔΜ, όσο και με μια μελλοντική ατζέντα συνεργασίας που να φέρει κέρδη και στις δύο πλευρές. Αυτήν την ατζέντα την έχω στείλει εδώ και πολλές ημέρες στα Σκόπια», σημείωσε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Με τη δήλωση αυτή ο Νίκος Κοτζιάς, στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ άνοιξε το δρόμο για το ταξίδι του στη γειτονική χώρα προκειμένου να γίνει η τελική διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό.

Η πιο βασική επιλογή, που φέρεται να δέχεται η ελληνική πλευρά είναι το Gorna Makedonija ενώ τα συνολικά τα πέντε ονόματα σύμφωνα με τις τελευταίες εισηγήσεις που είχαν γίνει είναι:

  • Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας)
  • Republika Severna Makedonija (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας)
  • Republika Gorna Makedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)
  • Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη)
  • Republika Makedonija (Skopje) [Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)]

Τα κεφάλαια που αφορούν το σχέδιο συμφωνίας που προτείνει η ελληνική πλευρά είναι επτά:

1. Ονομασία

2. Εύρος χρήσης

3. Γλώσσα.

4. Ταυτότητα

5. Εμπορικές χρήσεις

6. Ακρωνύμια

7. Συντμήσεις

Η Αθήνα, πάντως, ζητά το όνομα να είναι αμετάφραστο αλλα ενιαίο, ενώ σε ό, τι αφορά το εύρος της χρήσης, το ελληνικό προσχέδιο προωθεί ξεκάθαρα τη λύση «erga omnes», δηλαδή ίδια χρήση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και στις διμερείς και στις διεθνείς συμφωνίες.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό «αγκάθι» ως προς το να ευοδωθεί μια τέτοια συμφωνία, με το όνομα «Γκόρνα Ματσεντόνια» και η αντίδραση προέρχεται από τη γειτονική Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται πως εδώ κι ένα μήνα, ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, είχε ξεκαθαρίσει πως η χώρα του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθεί ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις καθώς μπορεί η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών να χαρακτηρίζεται ήπια, όμως, οι προκλητικές δηλώσεις, κυρίως του Ν. Ντιμιτρόφ, δεν δημιουργούν συνθήκες συμβιβασμού. Τόσο οι αναφορές στην ιστορία και τον πολιτισμό που πρέπει να «μοιράσουν» οι δύο πλευρές όσο και η επιμονή Ζάεφ ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων, προδικάζουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε σχετικά:

  • Σκοπιανό - Αυστηρό μήνυμα Ράντεφ: «Όχι» σε όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό


στολισμενες πασχαλινες λαμπαδες

μονοκατοικιες προς πωληση στην ηλιουπολη

νοσηλευτικά χρονικά

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ επιβεβαίωσε πως ο ESM εκταμίευσε τη δόση των 7,7 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα εκ των οποίων τα 6,9 δισ. ευρώ θα πάνε για πληρωμές χρέους και 800 εκατ. ευρώ για πληρωμές ληξιπροθέσμων οφειλών και ξεκαθάρισε πως θα υπάρχουν διαθέσιμα άλλα 800 εκατ. ευρώ για περαιτέρω εκκαθάριση ληξιπροθέσμων χρεών του Δημοσίου σε ιδιώτες, τα οποία μπορούν να πληρωθούν αργότερα.


μονοκατοικιες προς πωληση στην ηλιουπολη

παναθηναικοσ ηρακλησ βιντεο

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας είπε πως ο ESM έχει ήδη εκταμιεύσει 39,4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα και συνδυαστικά με τα δάνεια του EFSF, ο συνολικός δανεισμός ανέρχεται σε 181,2 δισ. ευρώ.


«Διαθέτοντας πάνω από το 51% του ελληνικού δημοσίου χρέους, είμαστε ο μεγαλύτερος πιστωτής της Ελλάδας και ένας μακροπρόθεσμος εταίρος», είπε σχετικά ο Κλάους Ρέγκλινγκ.


Αναφερθείς στην έξοδο της Ελλάδος στις αγορές ήταν πολύ φειδωλός. Αρχικά είπε πως το πρόγραμμα του ESM ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και πως αυτή είναι μια καλή περίοδος για να εξεταστεί το πώς θα διασφαλιστεί η πρόσβαση στην αγορά σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.



#ESM #Regling:ESM prog ends in 1 year - this is a good moment to think about how to ensure market access over mid-long term

— ESM (@ESM_Press) July 10, 2017

αφαίρεση κρεατοελιάς κόστος

ζωγραφιες με λαγο

Η επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης διήρκησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ περίπου 20 λεπτά. Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε το τρομοκρατικό χτύπημα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο. Ο πρώην πρωθυπουργός, από την πλευρά του, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρόεδρο της ΝΔ για την απώλεια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.


αφαίρεση κρεατοελιάς κόστος

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα. Οι γιατροί, μετά από εξέταση που του έκαναν τη Δευτέρα, έκριναν ότι η επούλωση των τραυμάτων εξελίσσεται ικανοποιητικά έτσι μπορεί να βγει από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και να νοσηλευτεί πλέον στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.


anak


Ο κύριος Παπαδήμος εισήχθει στη ΜΕΘ τα ξημερώματα της Παρασκευής. Είχε προηγηθεί πολύωρη επεμβατική διαδικασία αφαίρεσης των θραυσμάτων από τον θώρακα, την κοιλιά και τον δεξιό του μηρό. Ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης όταν άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητο του έναν φάκελο παγιδευμένο με εκρηκτικά.



καλο μεταφραστικο προγραμμα

acs courier τηλ

αντρας δωρα
μηχανικών επιστήμης υλικών ιωαννίνων

«Η Ιταλία περνά μια κρίσιμη πολιτική φάση, σχετικά με την οποία δεν θα εκφραστώ», δήλωσε η κ. Μέρκελ. Πρόσθεσε, δε, αναφερόμενη στο προσφυγικό και μεταναστευτικό, ότι «αν θέλουμε να οικοδομήσουμε την ειρήνη δεν πρέπει να ασχολούμεθα μόνον με την ευημερία μας», διότι «μαζί με τους γείτονές μας, έχουμε την υποχρέωση να δραστηριοποιηθούμε την αναζήτηση αποτελεσματικών λύσεων».


acs courier τηλ

Μιλώντας ενώπιον των φραγκισκανών καλόγερων του μοναστηριού της Ασίζη, η καγκελάριος πρόσθεσε, τέλος, ότι «το να κάνει κανείς προσπάθειες υπέρ της ειρήνης, σημαίνει ότι δέχεται την διαφορετικότητα και ξέρει να δείχνει τον πρέποντα σεβασμό».


διακοπτο καλαβρυτα καιρος

κλουβια για γερακια

Εξηγούν μάλιστα πως «πρώτον, παρουσιάζουν δύο επιστολές της Novartis, όπου παρακαλείται ο κ. Σαμαράς να τους δεχθεί στο Νταβός, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουν! Αλλά, ο τέως πρωθυπουργός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός! Και μάλιστα τον προσκαλούν για δεύτερη φορά το 2014, όταν κατά την ψευδομάρτυρα Κελέση τον έχουν ήδη δήθεν "εξαγοράσει" από το 2013! Αυτοδιαψεύδονται...


διακοπτο καλαβρυτα καιρος

αγιοι θεοδωροι δεμενικα πατρα

Δεύτερον, παρουσιάζουν ως στοιχείο... "ενοχής", σημείωμά του με τα τηλέφωνα του υπουργού Σταϊκούρα. Που όμως ήταν τελείως αναρμόδιος για τις πληρωμές στις φαρμακευτικές εταιρίες. Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους...».


Οι ίδιες πηγές προσθέτουν: «Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως! Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους. Διευκολύνουν τον κ. Σαμαρά να τους πάει ως το τέλος. Και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο δικαστήριο που τελικά θα τους δικάσει».


η τεχνη στη ζωη

Δείτε αναλυτικά όλες τις αργίες και τα τριήμερα του 2017



  • Καθαρά Δευτέρα Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

  • Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

  • Μεγάλη Παρασκευή Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

  • Μεγάλο Σάββατο Σάββατο 15 Απριλίου 2017

  • Κυριακή του Πάσχα Κυριακή 16 Απριλίου 2017

  • Δευτέρα του Πάσχα Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

  • Εργατική Πρωτομαγιά Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

  • Πεντηκοστή Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

  • Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

  • Κοίμηση της Θεοτόκου Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

  • Ημέρα του «Όχι» Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

  • Χριστούγεννα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

  • Σύναξη της Θεοτόκου Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017



κική δημουλά οι λυπημένεσ φράσεισ
καφε γλυφαδα παραλια
η τεχνη στη ζωη

σοφία κόκκαλη

βιδες ειδικες

Η τεχνική συμφωνία (Staff Level Agreement) της κυβέρνησης με τους θεσμούς φέρνει ανατροπές στα οικογενειακά επιδόματα στηρίζοντας το πρώτο και δεύτερο παιδί, σε βάρος όμως των τριτέκνων και των πολυτέκνων που αναδεικνύονται πλέον στις «Ιφιγένειες» της τρίτης αξιολόγησης. Είναι χαρακτηριστικό πως αν και το 2018 το κονδύλι για τα οικογενειακά επιδόματα θα αυξηθεί από 650 εκατ. ευρώ σε 910 εκατ. ευρώ (αύξηση 40%), περίπου οι 250.000 από τους 720.000 σημερινούς δικαιούχους θα βγουν ζημιωμένοι από τη «μεταρρύθμιση».


σοφία κόκκαλη

Μπορεί η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου να υιοθέτησε πανηγυρικό τόνο για το ότι οι θεσμοί συμφώνησαν το οικογενειακό επίδομα για το ένα παιδί να αυξηθεί από τα 40 ευρώ στα 70 ευρώ το μήνα, για τα δύο παιδιά από τα 80 ευρώ στα 140 ευρώ το μήνα, για τα τρία παιδιά από τα 245 ευρώ στα 280 ευρώ το μήνα και να χορηγούνται επιπλέον 140 ευρώ για κάθε παιδί μετά το τρίτο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως τα νέα εισοδηματικά κριτήρια (ακολουθούν αυτά που ισχύουν για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) και η νέα κλιμάκωση των επιδομάτων θα αποκλείσουν χιλιάδες σημερινούς δικαιούχους από τη πολύτιμή αυτή στήριξη.


Σήμερα το ειδικό επίδομα καταβάλλεται σε 170.000 οικογένειες με τρία τέκνα με την προϋπόθεση πως το συνολικό τους οικογενειακό εισόδημα είναι μέχρι 45.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για τις οικογένειες με τέσσερα παιδιά και κατά 4.000 ευρώ για κάθε επί πλέον παιδί για τις οικογένειες με περισσότερα από τέσσερα παιδιά (συνολικά το επίδομα το λαμβάνουν 80.000 πολύτεκνοι).


Στη βάση αυτή, μια εξαμελής οικογένεια δεν λάμβανε το πολυτεκνικό επίδομα από τον ΟΓΑ μόνο εάν είχε οικογενειακό εισόδημα που ξεπερνούσε τις 52.000 ευρώ. Από τον επόμενο μήνα, αυτό το εισοδηματικό όριο θα μειωθεί κατακόρυφα κατά 18.000 ευρώ και θα πέσει στις 34.000 ευρώ! Αποτέλεσμα της προσαρμογής αυτής είναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι που έχουν οικογενειακό εισόδημα που ξεπερνά τις 34.000 ευρώ (μεικτό ετήσιο εισόδημα 17.000 ευρώ ανά σύζυγο ή 1.214 ευρώ σε μηναία βάση) να σταματήσουν να λαμβάνουν το ειδικό επίδομα!


Οι ανήκοντες στη μεσαία τάξη είναι κυριολεκτικά οι μεγάλη χαμένοι της «μεταρρύθμισης». Ενδεικτικά τρίτεκνοι με εισόδημα μεταξύ 34.000 και 45.000 ευρώ που λάμβαναν μέχρι σήμερα ειδικό επίδομα 1.500 ευρώ ετησίως, από το 2018 δεν θα λάβουν ούτε ένα σεντ. Αλλά οι περικοπές επιδομάτων δεν σταματούν εδώ. Αυτό θα γίνει ακόμη πιο εμφανές τις επόμενες ημέρες όταν οι σχετικές διατάξεις κατατεθούν στη Βουλή.


Το γεγονός πως το οικογενειακό επίδομα θα δίνεται πλέον με τα εισοδηματικά κριτήρια που ισχύουν για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και τις εσωτερικές κλίμακες που ισχύουν για το ΚΕΑ, σημαίνει πως όσοι έχουν εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ θα βρεθούν να λαμβάνουν μικρότερο επίδομα σε σχέση με σήμερα, κάτι που αφορά ειδικά στους τριτέκνους.



φυσικη ε δημοτικου δυναμη

λυσαρι αρχαιων α λυκειου εγχειριδιο

καναρινια αναπαραγωγη προβληματα

«Για τα ζητήματα που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες και για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς που υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα, η ΝΔ τι στάση κρατά;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναφέρθηκε σε μέσα ενημέρωσης που απειλούν με κρεμάλες.


λυσαρι αρχαιων α λυκειου εγχειριδιο

θανατηφορα οικογενης αυπνια

«Θέλετε να είστε ουρά της ακροδεξιάς;», συνέχισε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε πως πολλά στελέχη της ΝΔ καλοβλέπουν την ακροδεξιά. «Νομίζετε ότι θα κερδίσετε από ένα κλίμα αποσταθεροποίησης; Δεν κερδίζει η δημοκρατία, δεν κερδίζει κανένας», είπε και σημείωσε πως «σε κάθε περίπτωση εμείς, δεν θα πούμε "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"».


Έκανε γνωστό μάλιστα, πως χθες συνελήφθη ομάδα ακροδεξιών που κατευθυνόταν από την Καβάλα προς τη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια, μεταφέροντας μαχαίρια, βενζίνες, μολότοφ, κουκούλες και κράνη.


«Ο κ. Τόσκας αναπτύσσει τη θεωρία του ενός άκρου, βλέπει παντού ακροδεξιούς ακόμη και όταν ο Ρουβίκωνας δρα ανενόχλητος καταρρίπτοντας τις θεωρίες συνομωσίας που καλλιεργεί καθημερινά η κυβέρνηση καθημερινά», σχολίασε από την πλευρά της η Όλγα Κεφαλογιάννη.


Επί της ουσίας της ερώτησης για θέματα ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Τόσκας υποστήριξε πως η Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη και πώς αυτό το αποδεικνύουν οι επισκέψεις και οι περίπατοι στο κέντρο της πόλης, όπως του Πρίγκιπα Καρόλου στον πεζόδρομο της Ερμού.


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

τραγικη ειρωνια ελενη α επεισοδιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μητσοτάκης του ανέλυσε τις απόψεις του σε ό, τι αφορά την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της, και του περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που έχει ως στόχο την υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.


τραγικη ειρωνια ελενη α επεισοδιο

Ένα σχέδιο, που όπως λένε στη ΝΔ, στηρίζεται στη μείωση της φορολογίας, στην υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών, την ενδυνάμωση του τραπεζικού συστήματος και την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία.



ρήματα σε ώνω
εκτροφη γκολντεν ριτριβερ

λευκα ειδη κορωπι

moto g σπασμενη οθονη

Είναι η πρώτη επίσκεψη Ρώσου Πατριάρχη στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας και θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.


λευκα ειδη κορωπι

Σήμερα το απόγευμα, ο Πατριάρχης Κύριλλος θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, με τον οποίο θα συλλειτουργήσει στον Καθεδρικό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, που δεσπόζει στο κέντρο της πόλης των Τιράνων.


Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης και εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, και άλλους ανώτερους κρατικούς αξιωματούχους.



κρεμες προσωπου χωρις παραμπεν

παντελης παντελιδης νον στοπ

Η πρόκληση αυτή έρχεται σε συνέχεια του περιστατικού με τους επτά νεοσύλλεκτους στρατιώτες, στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, οι οποίοι ανέβασαν φωτογραφία τους στο διαδίκτυο, σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα του “αλβανικού αετού”, σύμβολο των υποστηρικτών της μεγάλης Αλβανίας.


παντελης παντελιδης νον στοπ

a75da28e 02be 4fdb 84f2 75bf778e5dc7


690 60ac2b8a 97c8 45e0 9470 15a9a6103853


Τότε, το Γενικό Επιτελείο Στρατού είχε αντιδράσει άμεσα, με βαριές "καμπάνες" στους επτά νεοσύλλεκτους φαντάρους που «πόζαραν» στην επίμαχη φωτογραφία.


Συγκεκριμένα, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πενήντα (50)ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.


Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.


Το ΓΕΣ χρειάστηκε να παρέμβει σε μία ακόμη περίπτωση, στον απόηχο της υπόθεσης των επτά, όταν ένας ακόμα στρατιώτης φωτογραφήθηκε, σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αλβανικό αετό και διέρρευσε τη φωτογραφία του στα social media.


Επρόκειτο για έναν 19χρονο στρατιώτη, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου)


1d2b9f83 3508 4ffb a784 1334f757de77


Ο Έντι Ράμα πάντως, στον απόηχο των διαδηλώσεων της κεντροδεξιάς κατά της κυβέρνησής του, έδωσε το παρών – για πρώτη φορά - σε ημερίδα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στου Αγίους Σαράντα.



ονειροκριτης χαμενο αυτοκινητο
δεκατέσσερα νέα σμύρνη

ανθρακωρυχος αγγλικα

Καστοριά: Έκλεψαν γούνες αξίας 1.870.000 ευρώ - Συνελήφθη ένας 56χρονος

Εξιχνιαστήκαν ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 2 μεγάλες υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά.


ανθρακωρυχος αγγλικα

ζητειται οδηγος με δικο του αυτοκινητο

Στο πλαίσιο της έρευνας διακριβώθηκε η παράνομη δράση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε τις κλοπές και ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της 9 αλλοδαποί, 7 άνδρες, ηλικίας από 41 έως 56 χρόνων και δύο 2 γυναίκες, ηλικίας 44 και 52 χρόνων .




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη στους Ευζώνους, κατά την προσπάθειά του να εξέλθει από την χώρα, 56 χρόνος αλλοδαπός μέλος της οργάνωσης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία και άλλα αδικήματα.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης προηγήθηκε πολύμηνη αστυνομική έρευνα, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία, ενώ παράλληλα από τη συνεργασία με Αρχές Ευρωπαϊκών Χωρών προέκυψε ότι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν και αλλοδαπές αστυνομικές Αρχές, για συναφή αδικήματα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης διέπραξαν 2 κλοπές, τον Οκτώβρη του 2013 και το Νοέμβρη του 2017, από επιχείρηση γουναρικών στην περιοχή της Καστοριάς, αφαιρώντας συνολικά 674 γούνινα παλτά αξίας 1.870.000 ευρώ.

Ως προς τον τρόπο δράσης (modus operandi), τα μέλη της οργάνωσης με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας απενεργοποιούσαν το συναγερμό της επιχείρησης, παραβίαζαν την πόρτα και στη συνέχεια αφαιρούσαν το εμπόρευμα.

Για τη μεταφορά των κλοπιμαίων χρησιμοποιούσαν μισθωμένο φορτηγό και πλαστά έγγραφα, ενώ ως κρησφύγετο - ορμητήριο τους διατηρούσαν οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής, απ’ όπου και συντόνιζαν τη μετέπειτα μεταφορά – «φυγάδευση» των παλτών στo εξωτερικό.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο. Π.Δ. Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών Χαλκιδικής και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων Κιλκίς, κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρολογικού και έντυπου υλικού καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Η έρευνα για τη διακρίβωση του συνολικού εύρους της δράσης της οργάνωσης και τον εντοπισμό των κλοπιμαίων συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.



υπεραγορα online

τηγανιτα πατατας

internet explorer 11 pc
τι ειναι η λεξη καθενας

Από αυτές τις πυρκαγιές οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, ωστόσο οι πυρκαγιές στην Αττική ήταν ολέθριες παρά την άμεση και μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.


τηγανιτα πατατας

Όπως είπε η κ. Μαλλίρη, οι ριπές του ανέμου έφταναν τα 9 Μποφόρ και σε συνδυασμό με την ταχύτητα εξάπλωσης της πυρκαγιάς, ειδικά στην Αν. Αττική, οδήγησαν σε αστραπιαία επέκταση στον οικιστικό ιστό με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής να μην προλάβουν να διαφύγουν, ενώ βρίσκονταν λίγα μέτρα από την θάλασσα ή μέσα στα αυτοκίνητά τους.



19829255


Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εξής πυρκαγιές:


- Στην Κινέτα, όπου η φωτιά ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από την περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη. Στο συμβάν επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 74 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ συντρέχουν 4 εθελοντικά οχήματα, 20 υδροφόρες και 6 μηχανήματα από την Περιφέρεια Αττικής, τους δήμους Μεγαρέων, Λουτρακιού, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Από τις Ένοπλες Δυνάμεις συντρέχουν τρία μηχανήματα έργου, ενώ από αέρος επιχειρούν 5 ελικόπτερα.


- Στην Καλλιτεχνούπολη όπου επιχειρούν 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά οχήματα με 25 εθελοντές, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συντρέχουν τρία Καναντέρ και δύο ελικόπτερα.



ξενοδοχείο καρπενήσι

Με ερώτηση της Σοφίας Βούλτεψη προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτάται εάν θεωρείται ηθικό να παρέχει σύζυγος υπουργού νομικές συμβουλές σε ελεγχόμενα για φοροδιαφυγή πρόσωπα, από τα οποία η ελληνική πολιτεία μπορεί να έχει απολέσει ή να κινδυνεύει να απολέσει τεράστια χρηματικά ποσά.


ξενοδοχείο καρπενήσι

φορτιστης αυτοκινητου samsung media markt

Επικαλούμενη το δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας “Newsbomb” η βουλευτής αναφέρει ότι επιχειρηματίας από την Πάτρα, το όνομα του οποίου βρίσκεται σε ένα από 65 cd που ερευνώνται αρμοδίως και στον οποίο έχει επιβληθεί πρόστιμο 13,5 εκατ. ευρώ, κατονομάζει την σύζυγο του Πάνου Καμμένου ως δικηγόρου του, ενώ όπως αναφέρεται η υπόθεση αυτή δεν είναι και η μοναδική στην οποία εμπλέκεται η κ. Τζούλη.


Μεταξύ των ερωτημάτων που θέτει προς τους δύο υπουργούς είναι πόσους ελεγχόμενους – εμπλεκόμενους εκπροσώπησε ή εκπροσωπεί η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας και ποιο το συνολικό ποσό τους έχει καταλογιστεί.



μπάρμπα γιάννης κανατάς

σεμιναρια για πραγματογνωμονες

t.k λαμιας
Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί από ληστές στην Κηφισιά

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Παρασκευή (20/04), ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο είχαν πυροβολήσει ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.


σεμιναρια για πραγματογνωμονες

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που ακολουθούσε μέχρι την περασμένη Πέμπτη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο 52χρονος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή, στις 11.52 σήμερα το πρωί.

Είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 2 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στη gallery του Newsbomb.gr

Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με το ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συμμορία πίσω από την άγρια επίθεση στον επιχειρηματία

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ. ΑΣ.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα (ήπαρ, δεξί νεφρό, πνεύμονας).

Διαβάστε ΕΔΩ το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί

Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς», Άννα Μάινα, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άνδρας μέσης ηλικίας έφτασε στις 05:35 στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα και τραύματα από πυροβόλο όπλο. Η αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν άμεση και από εκείνη την ώρα χειρουργείται από διάφορες ειδικότητες γιατρών, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο προκειμένου να σταθεροποιηθεί».

Σύμφωνα με την κα Μάινα, ο επιχειρηματίας είχε χάσει πολύ αίμα (του χορηγήθηκαν δεκάδες μονάδες αίματος) κι έχει τραυματισμούς σε πολλαπλά όργανα, στο μηρό αλλά και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. «Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη καθώς μιλάμε για τραυματισμό πολλαπλών οργάνων» είχε τονίσει.

Συλληπητήρια για το θάνατο του επιχειρηματία

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εξέφρασαν «την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο: Το ακλόνητο στοιχείο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία!

Η «Θεσσαλονικιά λύκαινα» που… τρέμει ο Ερντογάν! (vids+pics)


Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί από ληστές στην Κηφισιά
01
Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί από ληστές στην Κηφισιά





















δημοσιο ιεκ ειδικης αγωγης αθηνα

δευτεροβαθμια εκπαίδευσησ δυτικησ θεσσαλονικησ

σημειωσεις μαρκετινγκ τει πειραια
νομιμοποιηση κλωστικης κανναβης

Οι διασώστες βρήκαν την 63χρονη τουρίστρια νεκρή στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site xronos.gr, το σώμα της βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, προδίδονταςότι ίσως δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα.


δευτεροβαθμια εκπαίδευσησ δυτικησ θεσσαλονικησ

Η άτυχη γυναίκα έκανε την Πέμπτη με τα πόδια την παραλιακή διαδρομή μεταξύ Μεσημβρίας - Πετρωτών και Μαρώνειας. Όμως σε κάποιο σημείο της διαδρομής δέχτηκε επίθεση από σκυλιά, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ζητώντας βοήθεια τηλεφωνικά από συγγενείς της στη Βρετανία. Από εκείνη την στιγμή κόπηκε η επικοινωνία με το κινητό της γυναίκας, καθώς παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των συγγενών της να επικοινωνήσουν μαζί της, αυτό δεν κατέστη δυνατό.


Οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσω αυτής ειδοποιήθηκε η Βρετανική Πρεσβεία στην χώρα μας. Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από τη βρετανική πρεσβεία Αθηνών και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.


Οι έρευνες εντοπισμού ολοκληρώθηκαν αργά το Σάββατο, με τους διασώστες να βρίσκουν δυστυχώς την 63χρονη τουρίστρια νεκρή.


πανεπιστημιο πελοποννησου κορινθος μορια

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ - Νικόλ Παπάζογλου


πανεπιστημιο πελοποννησου κορινθος μορια

ξεπερνουν

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε αναλυτικά τις ελληνικές θέσεις, κυρίως για τις εγγυήσεις και την ασφάλεια και θα θέσει με σαφήνεια το θέμα της ασφάλειας και την κατάργηση των εγγυήσεων, ενώ συζητήθηκαν και οι οριστικές λεπτομέρειες ως προς την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο.


Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έφθασε λίγο μετά τις 10 το πρωί, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κικίλια και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, οι οποίοι ωστόσο δεν συμμετείχαν στη συνάντηση.


4012283


(Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


Η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν πριν αρχίσει η συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει εθνική γραμμή.


Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του από τα γραφείτα του κόμματος στην Πειραιώς άφησε αιχμές για την καθυστερημένη, όπως είπε, ενημέρωση από τον πρωθυπουργό. Επιπλέον, προχώρησε στην εκτίμηση ότι «χρειάζεται λύση λειτουργική, βιώσιμη, που θα αντέξει στο χρόνο».


Άμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου: "Στο ζήτημα του Κυπριακού όπου κάθε ημέρα υπάρχουν εξελίξεις, όσο πιο κοντά χρονικά στη διάσκεψη γίνεται ενημέρωση, τόσο πιο επικαιροποιημένη - και άρα πληρέστερη - είναι αυτή", απαντούν κυβερνητικές πηγές στο Κ. Μητσοτάκη



kyriakos2


(Πηγή: CNN Greece / Λευτέρης Σουχάιμπ)






διαγωνισμος μεταφρασης

παρακληση για τεκνοποιηση

Κοινή υπουργική απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη προβλέπει πως η αποζημίωση που θα καταβάλλεται στις ομάδες εργασίας που θα συσταθούν για να επιταχυνθεί η εκκαθάριση των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης στον ΕΦΚΑ, ορίζεται στα 250 ευρώ το μήνα.


παρακληση για τεκνοποιηση

σου χα πει πως πεφτεις εξω μητροπανος στιχοι

βεστακης

Συγκεκριμένα, ορίζεται πως αν οι στόχοι επιτευχθούν στον μέγιστο βαθμό (απονομή 40 αποφάσεων το μήνα), θα καταβληθεί το ποσό των 250 ευρώ, ως πρόσθετη αποζημίωση. Για μια μεσαία απόδοση η δικαιούμενη αποζημίωση καθορίζεται σε ποσοστιαία αναλογία αντίστοιχα με το ποσοστό επίτευξης του στόχου.


Στην περίπτωση που η απόδοση του κάθε υπαλλήλου υπολείπεται της ελάχιστης απαιτούμενης ανά αντικείμενο εργασιών, ο υπάλληλους χάνει το δικαίωμα αποζημίωσης.


Την αποζημίωση θα λάβουν οι μετέχοντες σε τουλάχιστον 100 κλιμάκια, ομάδων και υποομάδων που έχουν αναλάβει έως το τέλος Σεπτεμβρίου την έκδοση 63.000 συντάξεων από τις τουλάχιστον 130.000 που εκκρεμούν.


Η συνολική δαπάνη για τους εργαζόμενους που θα απασχολούνται στον ΕΦΚΑ να εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 3,75 εκατ. ευρώ για το τρέχον έτος.


κλεμμενα ονειρα θανατος μαριας

δρομολογια οσε χαλκιδα πειραια

Οι «ερυθρόλευκοι» που «απορρόφησαν» τον περσινό πρωταθλητή ΙΕΚ Ξυνή, είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0 στη σειρά, αλλά βρήκαν τα αποθέματα να «γυρίσουν» υπέρ τους την κατάσταση. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να πάρει τον τίτλο και έτσι μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» κυριάρχησαν οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί.


κλεμμενα ονειρα θανατος μαριας

αγγελικο ρεικι θεσσαλονικη

Στον τελευταίο τελικό, η ΑΕΚ έδειξε πως είχε προετοιμαστεί για να κάνει ένα ακόμα break, αφού πήρε προβάδισμα, όμως, ο Ολυμπιακός απάντησε πολύ γρήγορα. Οι Πειραιώτες ξέφυγαν νωρίς – νωρίς στο σκορ από τους «κιτρινόμαυρους» και απειλήθηκαν ελάχιστα. Το τελικό 24-23 έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη, χωρίς να λείψουν και τα επεισόδια μεταξύ των παικτών στο φινάλε, χωρίς ευτυχώς να μπουν στον… χορό και οι οπαδοί. Το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά, ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο κι ακολούθησε η απονομή.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίτσεβιτς, Τζηράς 10, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 4, Κανδύλας 2, Σανίκης 3, Τσακνής, Αλβανός 3, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης


ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης 1, Χoγκάς 6, Ζαμπούνης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 1, Βαμβακάς 1, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 4, Μυλωνάς 3



Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

το τραγουδι διαταγες

χριστουγεννιατικο τζακι ζωγραφια

Υπογράμμισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι θα πρέπει να περιμένουμε συγκεκριμένα μέτρα και αντίμετρα από τη ρωσική πλευρά, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις που έχει γενικά η Ρωσία, σε τέτοιες περιπτώσεις.


το τραγουδι διαταγες

σοκολατα με σαντιγυ

Σημείωσε ακόμη πως η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να μην είναι ενημερωμένη από την κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό κραδασμό στις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας και πρόσθεσε πως οι πληροφορίες που έχει είναι δημοσιεύματα έγκυρων εφημερίδων αλλά και διαρροές κύκλων.


Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο η τακτική της σιωπηλής και κρυφής διπλωματίας στο θέμα των Ρώσων διπλωματών ακολουθήθηκε και στη συμφωνία με τα Σκόπια αλλά και στο θέμα της διαπραγμάτευσης με την Αλβανία.


Η θέση της ΝΔ, σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, είναι όταν συμβαίνουν τέτοια σοβαρά γεγονότα παρέμβασης ξένων χωρών, η απάντηση πρέπει να είναι αποφασιστική και αυστηρή για την αντιμετώπιση τους.


χρυσανθεμα σε βαζο

κωμωδιες του αριστοφανη σε κομικ ορνιθες

Κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση του νέου Κογκρέσου, οι άλλοτε μαχητές των FARC μπήκαν στην αίθουσα της κάτω βουλής όπου ορκίστηκαν μαζί με τα άλλα μέλη των δύο σωμάτων του Κογκρέσου.


χρυσανθεμα σε βαζο

Βάσει των όρων της ειρηνευτικής συμφωνίας του 2016 μεταξύ των FARC και της κυβέρνησης, η οργάνωση αυτή σχημάτισε πολιτικό κόμμα, με το ίδιο ακρώνυμο στα ισπανικά και εξασφάλισε πέντε έδρες στην 108μελή Γερουσία και πέντε στην 172μελή κάτω Βουλή ως το 2026.

«Η σημερινή ημέρα είναι ένας σταθμός στην ιστορία μας», δήλωσε ο Σάντος, ο οποίος τιμήθηκε με Νόμπελ Ειρήνης για τις προσπάθειές του να τερματιστεί ο πόλεμος αυτός, εκφωνώντας την τελευταία του ομιλία στο Κογκρέσο προτού εγκαταλείψει τα καθήκοντά του στις 7 Αυγούστου.


Νόμπελ Ειρήνης: Ελπιδοφόρα η συμφωνία με τους FARC, είπε ο Σάντος στην απονομή


«Σε πολλούς --θα πρέπει να το παραδεχθούμε-- δεν αρέσει να τους βλέπουν σε αυτήν την θέση πολιτικού χαρακτήρα και δημόσιας συζήτησης», σημείωσε ο Σάντος.


«Στην περίπτωσή μου και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει για εκατομμύρια Κολομβιανούς, με γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι αυτοί που για περισσότερο από μισό αιώνα πολεμούσαν με όπλα εναντίον του κράτους και των θεσμών του, σήμερα σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους της Κολομβίας όπως κάνουμε όλοι», πρόσθεσε.


«Καλωσορίσατε σε αυτόν τον ναό της δημοκρατίας!», υπογράμμισε.


Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ιβάν Ντούκε που θα αναλάβει καθήκοντα τον Αύγουστο τηρεί πολύ επικριτική στάση απέναντι στην ειρηνευτική συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ της κυβέρνησης και των FARC.


Κολομβία: Θρίαμβος για τον Ιβάν Ντούκε στις προεδρικές εκλογές


Ο Ντούκε θέλει να ακυρώσει την αμνηστία που δόθηκε σε διοικητές των FARC που έχουν διαπράξει εγκλήματα και να εμποδιστεί η συμμετοχή τους στην πολιτική έως ότου εκτίσουν ποινές φυλάκισης.


Ο 41χρονος πρώην γερουσιαστής, τον οποίο προώθησε ο δεξιός πρώην πρόεδρος Άλβαρο Ουρίμπε, έχει αναγγείλει ότι θα τροποποιήσει την ειρηνευτική συμφωνία σχηματίζοντας συμμαχίες στο Κογκρέσο, στο οποίο το κόμμα του διαθέτει ωστόσο μόνον 51 από τις 280 έδρες, και με την εξασφάλιση εθνικής συναίνεσης.


Ωστόσο αν και ο Ντούκε μπορεί να επιφέρει μικρές αλλαγές στην ειρηνευτική συμφωνία, θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιτύχει μεγάλες αλλαγές καθώς αυτή υποστηρίζεται από περίπου τα τρία τέταρτα του Κογκρέσου, σύμφωνα με αναλυτές.


Τα αριστερά κόμματα έχουν δηλώσει εξάλλου ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν οποιεσδήποτε αλλαγές.



ατοπικη δερματιτιδα διατροφη

ιερη ελια του πλατωνα

θήκη προστασίας galaxy a3
μακρια βραδυνα φορεματα 2014

Οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποφασίστηκε μετά από παρέμβαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, από την προηγούμενη εβδομάδα, θα έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτας σε όλα τα εκδοτήρια των γραμμών 1, 2 & 3 της ΣΤΑΣΥ.


ιερη ελια του πλατωνα

Τα δικαιολογητικά:


  • Μια πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας ή διαβατηρίου

  • Φωτοτυπία εγγράφου από το οποίο θα πιστοποιείται ο ΑΜΚΑ

  • Φωτοτυπία του στελέχους μαζί με το μηνιαίο κουπόνι μηνός Οκτωβρίου 2017 ή προηγούμενου μήνα εντός του έτους 2017

  • Εκτύπωση της Αίτησης - QR CODE που εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ

  • Στον φάκελο ο πολίτης θα αναγράφει το ονοματεπώνυμό του και την διεύθυνση που θέλει να του αποσταλεί η προσωποποιημένη κάρτα του, ενώ μόλις την λάβει θα μπορεί να την «φορτώνει» με χρήματα στα νέα μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στους σταθμούς.


    Υπολογίζεται πως 300.000 κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών θα πρέπει να αντικαταστήσουν έως τα τέλη του μήνα τις παλιές τους χάρτινες κάρτες, με νέες ηλεκτρονικές.



    σχολες θεωρητικης κατευθυνσης θεσσαλονικη

    καρτέλα μαθητή

    Στη συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης του Εμμανουέλ Μακρόν, η 64χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της κάθε πρωί που ξυπνά...


    σχολες θεωρητικης κατευθυνσης θεσσαλονικη

    «Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα», λέει χαρακτηριστικά. Άλλωστε, αναγνωρίζει πως ο σύζυγός της έχει κάνει μόνο ένα λάθος... κι αυτό είναι ότι είναι μικρότερος από εκείνη!


    macrons mazi18


    «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι μικρότερος από μένα» λέει η Μπριζίτ Μακρόν που μιλά για την αρχή της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, και εκείνος ήταν μαθητής της. Η ίδια πάντως θεωρεί πως η ιστορία τους είναι «απλή»


    «Όταν διαβάζω για εμάς έχω πάντα την εντύπωση ότι διαβάζω την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας είναι τόσο κοινή» λέει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και προσθέτει με νόημα: «αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμμανουέλ θα είχα χάσει όλη τη ζωή μου».


    Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια


    H κα Μακρόν δίνει μια γεύση της καθημερινότητάς της δίπλα στον Εμμανουέλ Μακρόν, μια καθημερινότητα που μοιάζει με μια διαρκή περιπέτεια. «Με τον Εμμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια», λέει η Μπριζίτ Μακρόν.


    2017 07 08T125534Z 1283356439 RC12384362B0 RTRMADP 3 G20 GERMANY


    REUTERS/Axel Schmidt


    Το «Πρώτη Κυρία» είναι μια αμερικανιά


    Όσο για τον τίτλο «πρώτη κυρία» η Μπριζίτ αποκαλύπτει ότι είναι μια «αμερικανιά» που δεν της αρέσει καθόλου. Άλλωστε, όπως λέει «Δεν νιώθω καθόλου Πρώτη Κυρία»


    2017 04 22T151343Z 1531573604 RC168E7F0630 RTRMADP 3 FRANCE ELECTION MACRON


    REUTERS/Benoit Tessier


    Ο «αγώνας» της Μπριζίτ για τη μίνι φούστα


    Κάποιοι σχολίασαν ότι είναι πολύ μεγάλη για να φοράει μίνι φούστες... «Δεν φοράω μίνι, φοράω φούστες πάνω από το γόνατο» ήταν η απάντηση που έδωσε στο περιοδικό. Και αποκάλυψε τον... «αγώνα» που έδινε στα νιάτα της για να φορέσει την απαγορευμένη – τότε - μίνι φούστα!


    «Τις κρύβαμε στις τσάντες μας και τις φορούσαμε έξω για να χορέψουμε ροκ ν ρολ», λέει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και θυμάται ότι φορούσε μίνι φούστα κάτω από τη μακριά φούστα και όταν χρειαζόταν έβγαζε τη μακριά και γινόταν η αποκάλυψη...


    Μια μέρα μάλιστα την έπιασε η γιαγιά της: «Ω θεέ μου, μοιάζεις με παχουλή γριά, να μην το ξανακάνεις ποτέ» της είπε!



    τι να παρω για το στρατο

    ποσο κοστιζει η ρομποτικη χειρουργικη

    Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, φέρεται να διαπίστωσε από την αυτοψία ότι το κοριτσάκι φέρει «θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος» ενώ για τον κατηγορούμενο πατέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι διαπιστώθηκε «μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός».


    ποσο κοστιζει η ρομποτικη χειρουργικη

    ο θεραπων γ κλιση αρχαια

    Η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος του παιδιού θα είναι κρίσιμη ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας, για όσα έγιναν και οδήγησαν στον θάνατο της κόρης του.


    Στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως εδώ και τρία χρόνια παίρνει φαρμακευτική αγωγή εξαιτίας ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.



    καθετος πολλαπλασιασμος διψηφιου με μονοψηφιο

    το ενδιαφέρον μου

    φορεματα καλοκαιρι 2015 για γαμο
    τεστ εγκυμοσυνης με ξυδι

    Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η φορολογική διοίκηση έστειλε το 2017 στην Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος περισσότερες από 2.000 υποθέσεις για οφειλέτες του Δημοσίου με βεβαιωμένα φορολογικά χρέη άνω των 3,5 δισ. ευρώ. Πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν ποσά φόρων άνω των 50.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών, με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές από τις αρμόδιες ΔΟΥ για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο. Εκτός από τις ποινικές διώξεις για τη μη πληρωμή των οφειλών τους στο Δημόσιο, πολλοί από τους συγκεκριμένους φορολογούμενους κατηγορούνται και για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.


    το ενδιαφέρον μου

    Λόγω του μεγάλου όγκου των υποθέσεων η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος δίνει προτεραιότητα στις μεγάλες υποθέσεις με βεβαιωμένη φοροδιαφυγή από ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος άνω των 500.000 ευρώ. Στη βάση όσων προβλέπει ο νόμος, η Αρχή για το Ξέπλυμα δεσμεύει τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου. Συνήθως οι αποφάσεις δεσμεύσεων αφορούν σε ακίνητα και ειδικά σε μεγάλες κατοικίες ή επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Τα ακίνητα παραμένουν δεσμευμένα έως ότου οι οφειλέτες καταβάλουν ή ρυθμίσουν τα χρέη τους ή έως ότου με τελεσίδικη δικαστική απόφαση αυτά περιέλθουν στο Δημόσιο.


    Το τελευταίο διάστημα η ΑΑΔΕ και η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με δυσάρεστες εκπλήξεις. Ειδικότερα, σε συγκεκριμένες υποθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα εισαγγελείς προχώρησαν σε άρση της δέσμευσης ακινήτων που είχε επιβάλει η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος για βεβαιωμένη φοροδιαφυγή άνω των 500.000 ευρώ.


    Η απόφαση των δικαστών εκδόθηκε μετά από προσφυγή των φοροφυγάδων εντός δεκαημέρου από τη δέσμευση των ακινήτων τους. Το σκεπτικό της απόφασης των εισαγγελέων ήταν πως με διοικητική πράξη της Αρχής δεσμεύθηκε «προσωπική» περιουσία των φοροφυγάδων, κάτι που έκριναν ως μη σύννομο.


    Όμως η δυνατότητα αυτή προβλέπεται ρητά και ευκρινώς από το νόμο 3691/2008 που διέπει τη λειτουργία της Αρχής. Το άρθρο 46 του εν λόγω νόμου αναφέρει πως σε περίπτωση που το προϊόν της φοροδιαφυγής δεν είναι δυνατόν να κατασχεθεί, κατάσχονται περιουσιακά στοιχεία ίσης αξίας.


    Κατά πληροφορίες η ΑΑΔΕ και η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, της οποίας προΐσταται η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη ενημέρωσαν για το θέμα τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης και ζήτησαν να ξεκαθαριστεί στους εισαγγελείς το περιεχόμενο του 3691/2008, ώστε να μην εκδίδονται ευνοϊκές αποφάσεις υπέρ φοροφυγάδων και σε βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου.


    Κατά την εφημερίδια, οι Αρχές πλέον θα αναμένουν να δουν αφενός εάν θα υπάρξει επανάληψη του φαινομένου της παρερμηνείας του νόμου και αφετέρου ποιοι θα είναι οι ωφελημένοι από την πιθανή αυτή απόφαση.


    ρητορική

    Πρόσφατα μια εκπρόσωπος του προεκλογικού επιτελείου της Σαμπτσάκ, η Μαρίνα Λιτβινόβιτς, είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Facebook έναν κατάλογο με πρόσωπα, για τα οποία η υποψήφια για τη ρωσική προεδρία ζητούσε εξ’ ονόματος του κόμματος «Πρωτοβουλία των Πολιτών», την απελευθέρωσή τους (είτε με το να τους δοθεί χάρη, είτε να αμνηστευθούν).


    ρητορική

    εξοπλισμος ορισμος

    Στον κατάλογο τον οποίο η Σαμπτσάκ παρέδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με τους υποψηφίους για την προεδρία, που συμμετείχαν στις προεδρικές εκλογές, περιλαμβάνονται 16 άτομα, μεταξύ των οποίων οι Ουκρανοί Όλεγκ Σεντσόφ και Αλεξάντρ Κολτσένκο, ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρείας Yukos, Αλεξέι Πιτσούλιν, ο δημοσιογράφος Αλεξάντρ Σοκολόφ και άλλοι.


    Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν για να συζητηθεί η «κούρσα εξοπλισμού»


    Με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησε να συναντηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσα στο επόμενο διάστημα, με στόχο να συζητηθεί η «κούρσα εξοπλισμού».


    Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο προέδρων, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να δήλωσε ότι η κούρσα αυτού βρίσκεται πλέον «εκτός ελέγχου».




    λυρα ναυτικη εταιρεια

    πως θα με συγχωρέσει

    χατ τρικ live

    «Εκτός από τη μείωση του αφορολόγητου και τις περικοπές των συντάξεων προκύπτουν νέα επώδυνα μέτρα. Δραματική αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια. Μειώσεις επιδομάτων και καταργήσεις φοροαπαλλαγών. Ενώ παρίσταναν ότι δεν δέχονταν τις ομαδικές απολύσεις, τώρα υπογράφουν πρόθυμα τις σχετικές ρυθμίσεις»


    πως θα με συγχωρέσει

    βρασιμο χορτα βλητα

    ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, ανοίγοντας άλλα ζητήματα, αλλά πάντα χωρίς σχέδιο και κυρίως χωρίς καμία προετοιμασία.



    «Όπως έλεγε κάποτε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα σκίσει τα μνημόνια, έτσι τώρα αφήνει να εννοηθεί ότι θα καταργήσει τις πανελλαδικές εξετάσεις. Με ποιο σύστημα θα τις αντικαταστήσει; Σε ποιες πανεπιστημιακές αίθουσες θα μπουν οι φοιτητές, με τι βιβλία και καθηγητές; Ανεύθυνα και επιπόλαια παίζει με την αγωνία των νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.


    Παράλληλα υπογράμμισε πως ο ίδιος αντιμετωπίζει την Παιδεία με ευθύνη και ευαισθησία ως εθνικό θέμα.


    «Οφείλουμε να επενδύσουμε σε αυτήν. Στηρίζοντας τους εκπαιδευτικούς, που αποτελούν κεφάλαιο για τη χώρα, ώστε να δώσουν ορμή στους μαθητές. Συνδέοντας την εκπαίδευση με την απασχόληση, για να βρουν κεφάλαια τα πανεπιστήμια, αλλά και για να βρουν μετά δουλειές οι απόφοιτοι. Αξιοποιώντας τις νέες δεξιότητες της ψηφιακής εποχής. Ενισχύοντας την ελευθερία και αυτονομία κάθε εκπαιδευτικής μονάδας. Το δικό μας σχέδιο είναι συγκεκριμένο και τολμηρό. Θα έρθει σύντομα σε δημόσιο διάλογο, γιατί επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Οι νέοι μας αξίζουν την ελπίδα της αλήθειας. Αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Μπορούμε να το δημιουργήσουμε» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


    μυστικα ομορφιας για ξανθιες

    καταστροφη αυτοκινητου κυπρος
    siemens ραγουλικο
    Νεκρός Τούρκος κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού
    Ερευνώνται τα αίτια του θανάτου του

    Ένας Τούρκος βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα (11/02) απαγχονισμένος στο κελί του στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.


    μυστικα ομορφιας για ξανθιες

    Ο κρατούμενος, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας από συγκρατούμενο Ρομά που επίσης νοσηλευόταν στην ίδια πτέρυγα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο Τούρκος κρατούμενος νοσηλευόταν από τον Δεκέμβριο στο ψυχιατρείο των φυλακών.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ερευνάται αν ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.



    παραταση μετρο

    Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2016 για την αποχώρηση ή την παραμονή στην ΕΕ, στην οποία η Βρετανία εντάχθηκε το 1973, κάποιοι υποστηρικτές του Brexit ζήτησαν να επανέλθουν τα μπλε διαβατήρια που εκδίδονταν από το 1920 έως το 1988.


    παραταση μετρο

    επαγγελματικα ακινητα περιστερι

    δοοδλε τρανσλατε

    Το ισχύον βυσσινί διαβατήριο τυπώνεται από τη βρετανική εταιρία De La Rue στη βόρεια Αγγλία, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος έχασε στο διαγωνισμό για την εκτύπωση της νέας εκδοχής του διαβατηρίου καθώς ανταγωνίστρια εταιρία υπέβαλε χαμηλότερη οικονομική προσφορά.


    «Θα πρέπει να πάω και να αντιμετωπίσω αυτούς τους εργαζομένους, να τους κοιτάξω στα μάτια και να προσπαθήσω να τους εξηγήσω για ποιο λόγο η βρετανική κυβέρνηση πιστεύει ότι είναι λογική απόφαση να αγοράσει γαλλικά διαβατήρια και όχι βρετανικά διαβατήρια», δήλωσε ο Μάρτιν Σάδερλαντ, στο ραδιόφωνο του BBC.


    «Θα ήθελα να προσκαλέσω την (πρωθυπουργό) Τερέζα Μέι ή την (υπουργό Εσωτερικών) Άμπερ Ραντ να έρθουν στο εργοστάσιό μου και να εξηγήσουν στους αφοσιωμένους υπαλλήλους μου για ποιο λόγο πιστεύουν ότι είναι λογική απόφαση να στείλουν στο εξωτερικό την παραγωγή ενός βρετανικού συμβόλου».


    Το ισχύον συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούλιο του 2019, έχει αξία 400 εκατ. λιρών (566 εκατ. δολαρίων) και η εταιρία ανακοίνωσε ότι η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης δεν θα έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις της κατά τη φετινή ή την επόμενη ετήσια οικονομική χρήση.


    στρατηγε μου μπρεχτ

    ολιγοωρη αδεια στο δημοσιο

    Το πόρισμα θα δοθεί τμηματικά, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, ανά θεματική: Πώληση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ΚΕΕΛΠΝΟ, Αρθροσκοπήσεις και συνολικά η πολιτική για το φάρμακο και τα εμβόλια.


    στρατηγε μου μπρεχτ

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κυβερνητική πλειοψηφία της εξεταστικής επιτροπής που συγκροτήθηκε την άνοιξη του 2017 και διερεύνησε υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της Υγείας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν ευθύνες για πρόσωπα που βρέθηκαν στο τιμόνι του υπουργείου Υγείας.


    Στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ θα αναδεικνύονται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «πάσης φύσεως ευθύνες, ακόμη και ποινικές», για τους κ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση των 23 προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Μάριο Σαλμά για την υπόθεση των διαγνωστικών αρθροσκοπήσεων, Ανδρέα Λοβέρδο και Μάκη Βορίδη για την ιδιωτικοποίηση του «Ερρίκος Ντυνάν» και Δημήτρη Αβραμόπουλου για τα αντιγριπικά εμβόλια.


    Το πόρισμα της πλειοψηφίας, στο οποίο θα επισυναφθούν τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αναμένεται να δοθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.


    Στη Διάσκεψη των Προέδρων θα αποφασιστεί η ημέρα συζήτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής.



    φορολογια δωρεα χρηματων

    Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

    ικεα σεντονια παπλωματοθηκες

    ιπποκαμπος ηρακλειο κρητης
    κανελα ταιλανδης ιδιοτητες

    Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να αποτελέσει η υπόθεση αυτή σκάνδαλο, ενώ όπως είπε, έχει καταρρεύσει η σκευωρία των δύο κομμάτων, τα οποία επειδή βαρύνονται τα ίδια με σκάνδαλα, θέλουν να εμφανίσουν άλλα κόμματα με τέτοιες ευθύνες.


    ικεα σεντονια παπλωματοθηκες


    «Το μοναδικό νομικό ζήτημα της υπόθεσης που αναιρεί ενδεχόμενο μίζας εξαρτάται από το εάν υπήρχε πληρεξουσιότητα. Εφόσον υπήρχε, είναι φαιδρές δικαιολογίες η απάντηση της ΝΔ ότι τα έγγραφα είναι ανορθόγραφα», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας στην κριτική ΝΔ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης.



    Νωρίτερα, δε, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταθέσει νέα έγγραφα, που αποδεικνύουν κατά τον ίδιο, ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον Βασίλη Παπαδόπουλο οκτώ φορές την κατάθεση Ανέκκλητης Ενέγγυας Πίστωσης, η οποία όμως δεν κατατέθηκε ποτέ.


    Σε ότι αφορά στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Νίκο Κοτζιά από τον Σεπτέμβριο για τη διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων και ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν.


    Για τον πρέσβη μας στο Ριαντ χαρακτήρισε αντιφατικό τον ισχυρισμό βουλευτών της ΝΔ που ζητούν από τη μια πλευρά να ανακληθεί και από την άλλη προτρέπουν την κυβέρνηση να μην τον πειράξει.


    λίτσιο τζέλι

    olympic air δρομολογια αστυπαλαια

    Ως μέλη του συνελήφθησαν πέντε άνδρες, ηλικίας 31 έως 55 ετών, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, αποθήκες, αυτοκίνητα, αλλά και στις εγκαταστάσεις δύο φαρμακαποθηκών κατασχέθηκαν 2.216 συσκευασίες φαρμάκων, αξίας 74.000 ευρώ, συναλλαγματικές, αξίας 630.000 ευρώ, μετρητά, σφραγίδες, τραπεζικά βιβλιάρια, επιταγές, έγγραφα κ. ά.


    λίτσιο τζέλι

    b&f αβεε ενδυματων

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μέρος των συσκευασιών φαρμάκων δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία γνησιότητας, ενώ στο σύνολό τους στερούνταν των προβλεπόμενων παραστατικών προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευσή τους.


    Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι ανάμεσα στα κατασχεθέντα φάρμακα περιλαμβάνονται κάποια που περιέχουν ουσίες που υπάγονται στο νόμο για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.


    Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε με τη συνδρομή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), από τον οποίο θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


    αντιφλεγμονωδη βοτανα για προστατη

    Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:


    αντιφλεγμονωδη βοτανα για προστατη

    κυδώνι ετυμολογία

    «Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ. Κ.Ο. Ε.), της 13ης Οκτωβρίου 2017 και της σχετικής δημοσιότητας που έτυχε, όπου παρουσιάζεται ότι το σύνολο σχεδόν των διακινουμένων στη χώρα τροφίμων (γαλακτοκομικών, αλλαντικών, χυμών, αναψυκτικών, εμφιαλωμένων νερών, λαχανικών, ψωμιού, ελαιόλαδου κλπ) βρέθηκε να είναι νοθευμένο ή ακατάλληλο για κατανάλωση, σε ποσοστά που ποικίλουν μεταξύ 20% και 75%, ο Ε. Φ.Ε. Τ., με αίσθημα ευθύνης, δηλώνει κατηγορηματικά ότι η εν λόγω αναφορά δεν απηχεί την πραγματικότητα, ενώ τα στοιχεία, με τον τρόπο που παρατίθενται, στερούνται της όποιας σοβαρής επιστημονικής θεώρησης.


    »Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του επίσημου ελέγχου των τροφίμων και στη βάση της επιστημονικής τεκμηρίωσης, στη χώρα μας διενεργούνται αρκετές χιλιάδες έλεγχοι (περισσότεροι από 80.000 σε επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης τροφίμων και περισσότεροι από 20.000 σε προϊόντα μετά από δειγματοληψία και εργαστηριακή ανάλυση). Οι έλεγχοι διενεργούνται μετά από ανάλυση κινδύνου και ανάδειξη προτεραιοτήτων, μέσω της υλοποίησης Προγραμμάτων ελέγχου σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξαγωγή συγκεντρωτικών και αξιόπιστων συμπερασμάτων.


    »Από τους ελέγχους αυτούς προκύπτει ότι το ποσοστό συμμόρφωσης των επιχειρήσεων τροφίμων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 95%, ενώ ο εργαστηριακός έλεγχος βιολογικών και χημικών παραγόντων κινδύνου, καθώς και παραμέτρων ποιότητας, ανέδειξε ποσοστά μη συμμόρφωσης 6,5% [στοιχεία από τις Εκθέσεις Προόδου των ετών 2015 και 2016 σε εφαρμογή του Πολυετούς Ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου Ελέγχων 2015 – 2019 στον τομέα των Τροφίμων (Καν.882/2004/ΕΚ) - http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/library/plans]. Επίσης, επισημαίνεται ότι στη χώρα μας ο τομέας των τροφίμων διέπεται από το Ενωσιακό Κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το αυστηρότερο σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η εφαρμογή του από τα κράτη μέλη ελέγχεται συστηματικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



    μαρια γαλανη σοπρανο

    κολπιτιδα εκ κοκκων

    επαναληπτικες λατινικα 2013

    Η ΜΚΟ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου την παραμονή της ημέρας που συμπληρώνεται η όγδοη επέτειος της λαϊκής εξέγερσης η οποία ξέσπασε την 25η Ιανουαρίου 2011 και οδήγησε στην αποχώρηση του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία, έπειτα από κάπου τριάντα χρόνια, στο αποκορύφωμα της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης.


    κολπιτιδα εκ κοκκων

    αλα τις

    Σύμφωνα με την Αμνηστία, οι αιγυπτιακές αρχές συνέλαβαν τουλάχιστον 113 ανθρώπους το 2018 απλά και μόνο επειδή «εξέφρασαν ειρηνικά τις απόψεις τους».


    «Σήμερα, είναι πιο επικίνδυνο παρά ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της Αιγύπτου να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση», κατά την ανακοίνωση της ΜΚΟ και τη διευθύντρια του τμήματός της για την περιοχή της Βόρειας Αφρικής, τη Νάτζια Μπουνάιμ.


    «Επί των ημερών της κυβέρνησης του προέδρου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, η Αίγυπτος έχει μετατραπεί σε υπαίθρια φυλακή για τους διαφωνούντες», υπογράμμισε η Αμνηστία.


    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο Σίσι είχε αρνηθεί πως υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι στην Αίγυπτο.


    Το καθεστώς του Σίσι επικρίνεται συχνά από οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίες καταγγέλλουν ιδίως την καταστολή των υποστηρικτών της αιγυπτιακής αριστεράς, λαϊκών - με την έννοια των μη θρησκευτικών - κινημάτων, καθώς και των οπαδών των Αδελφών Μουσουλμάνων, ισλαμιστικού κινήματος που είναι σήμερα εκτός νόμου.


    Πέραν των συλλήψεων ολοένα περισσότερων υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι αρχές της Αιγύπτου, βάσει νόμου πλέον, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και να τους αποκλείουν εάν θεωρούν ότι διασπείρουν «ψευδείς πληροφορίες».


    Για τους υπερασπιστές της ελευθερίας της έκφρασης, τα μέτρα αυτά έχουν σκοπό τον περιορισμό των ελευθεριών στο Διαδίκτυο, τον μοναδικό χώρο όπου μπορούν ακόμα να εκφράζονται φωνές που επικρίνουν τον Σίσι και το καθεστώς του.


    Οι αιγυπτιακές αρχές αντιτείνουν ότι τα μέτρα αυτά είναι απαραίτητα εντός των ορίων του αντιτρομοκρατικού αγώνα.


    Ο Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι κατέλαβε την εξουσία με το στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου του 2013, που ανέτρεψε τον τότε αρχηγό του κράτους, τον δημοκρατικά εκλεγμένο ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μούρσι. Εξελέγη πρόεδρος για δεύτερη θητεία τον Μάρτιο του 2018, έπειτα από μια εκλογική αναμέτρηση στην οποία ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο.


    σεληνη 27 σεπτεμβριου 2015

    Ειδικά έπαθλα και μια μεγάλη γιορτή με αφορμή την εθνική εορτή των Ιρλανδών αναμένεται να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι έξι ιπποδρομίες του προγράμματος ξεκινούν στις 17:15 και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλα κέρδη στους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος.


    σεληνη 27 σεπτεμβριου 2015

    ωραριο κυριακης σουπερ μαρκετ

    οεφε θεματα φυσικησ 2015

    Στην 3η ιπποδρομία εφτά ίπποι παραπλήσιας δυναμικότητας θα διεκδικήσουν ένα ειδικό έπαθλο σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Η IRISH THOROUGHBRED MARKETING θα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του νικητή ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 1.000 ευρώ για αγορές από δημοπρασίες της Ιρλανδίας. Αποκορύφωμα της ημέρας θα αποτελέσει η απονομή του κυπέλλου «St. Patrick’s Day» στο νικητή της τελευταίας κούρσας, στην οποία θα λάβουν μέρος εφτά καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι διεκδικώντας στα 1.300 μέτρα τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους.


    2 copy copy


    ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ, ένας από τους διεκδικητές του κυπέλλου IRISH THOROUGHBRED MARKETING.


    Από τις υπόλοιπες ιπποδρομίες ξεχωρίζει η 4η και πολυπληθέστερη ιπποδρομία, του προγράμματος με δώδεκα ίππους. Οι ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ και ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ που προέρχονται από νίκη θα αντιμετωπίσουν ισάξιους αντιπάλους στην απόσταση των 1.560 μέτρων. Ενδιαφέρον αναμένεται και για τη 2η ιπποδρομία, όπου οχτώ καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.


    Στα «πράσινα» ο Ιππόδρομος με αφορμή την «St. Patrick’s Day»


    Στο πνεύμα της «St. Patrick’s Day» ο Ιππόδρομος Αθηνών θα ντυθεί στα εθνικά χρώματα της Iρλανδίας. Πράσινη διακόσμηση με το κλασσικό τριφύλλι των Ιρλανδών, αντίστοιχος φωτισμός και δωρεάν μπύρα στο μπάρ του Ιπποδρόμου (5ο όροφος) αναμένεται να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αυθεντικής ιρλανδικής πάμπ, ταξιδεύοντας όσους βρεθούν την Παρασκευή στον ιππόδρομο στους μεγάλους εορτασμούς στο Δουβλίνο και όλο τον κόσμο.


    3 copy copy


    Ο ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ θα προσπαθήσει να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο κύπελλο «St. Patrick’s Day»


    προφητης ηλιας νεα πεντελη χαρτης

    home burger

    Όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος των Εργατικών για το Brexit, Κιρ Στάρμερ, η θέση αυτή υποστηρίζεται «ομόφωνα» στους κόλπους του Εργατικού Κόμματος και θα επιβεβαιωθεί τη Δευτέρα με την ομιλία που θα εκφωνήσει ο επικεφαλής του κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν, κατά την οποία αναμένεται να αποσαφηνίσει τη στάση του κόμματος σχετικά με το Brexit.


    προφητης ηλιας νεα πεντελη χαρτης

    κοπηκε η περιοδος

    Οι Συντηρητικοί είναι βαθιά διαιρεμένοι αναφορικά με το είδος της σχέσης που θα πρέπει να οικοδομηθεί ανάμεσα στην ΕΕ και τη Βρετανία, αφού η τελευταία αποχωρήσει από την Ένωση τον Μάρτιο 2019. Η υιοθέτηση από το Εργατικό Κόμμα μιας πιο αποφασιστικής θέσης υπέρ μιας τελωνειακής ένωσης με την ΕΕ αναμένεται να ενισχύσει την πίεση στο κόμμα της Μέι, που δεν διαθέτει πλειοψηφία εδρών στο κοινοβούλιο.


    Μια τέτοια αλλαγή θα άνοιγε τον δρόμο για να ψηφίσουν οι Εργατικοί μαζί με βουλευτές των Συντηρητικών που υποστηρίζουν τροπολογίες σ' ένα εμπορικό νομοσχέδιο το οποίο θα κρατούσε τη Βρετανία μέσα στην τελωνειακή ένωση.


    «Το σημερινό τελωνειακό καθεστώς περιλαμβάνεται στη συνθήκη ένταξης (στην ΕΕ). Πιστεύω συνεπώς ότι όλοι αναγνωρίζουν τώρα ότι θα πρέπει να υπάρξει μια νέα συνθήκη. Θα εκτελεί χρέη τελωνειακής ένωσης», εξήγησε στο BBC.


    «Θα πρέπει να υπάρξει μια νέα συμφωνία, όμως θα λειτουργεί άραγε όπως η σημερινή τελωνειακή ένωση; Ναι, αυτή είναι η πρόθεση», διευκρίνισε.


    «Είναι στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε πρόσβαση χωρίς τελωνειακούς δασμούς» στην ευρωπαϊκή αγορά, κάτι που είναι «πολύ σημαντικό για τον μεταποιητικό τομέα μας», συνέχισε ο αρμόδιος των Εργατικών για το Brexit.


    Ο ίδιος πρόσθεσε πως, χωρίς την τελωνειακή ένωση, είναι αδύνατο για το Ηνωμένο Βασίλειο να σεβαστεί τη δέσμευσή του να μην επαναφέρει, μετά την έξοδο από την ΕΕ, ένα σκληρό σύνορο ανάμεσα στη βρετανική επαρχία της Βόρειας Ιρλανδίας και τη γειτονική Ιρλανδική Δημοκρατία.


    Σήμερα, περισσότερες από 80 προσωπικότητες των Εργατικών - κοινοβουλευτικοί, ευρωβουλευτές, τοπικοί αξιωματούχοι και συνδικαλιστές - κάλεσαν τον Τζέρεμι Κόρμπιν να δεσμευθεί και για την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, η οποία επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών, προσώπων, κεφαλαίων και υπηρεσιών.


    «Είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα ίδια οικονομικά πλεονεκτήματα που μας παρέχουν οι σημερινές συμφωνίες», υπογραμμίζουν σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται από την εφημερίδα The Observer.


    Αναφορικά με τη σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit, ο Κιρ Στάρμερ δήλωσε στο BBC πως θα ήταν αποτελεσματικότερο «να δουλεύαμε από κοινού με την ΕΕ».


    εφορο φορου προστιθεμενησ αξιασ

    φουστα βερμουδα
    σαμψων στελιος ρεθυμνο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική υπουργική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα.


    εφορο φορου προστιθεμενησ αξιασ

    Προϋπόθεση είναι η πληρωμή των τελών να γίνει στις Δ. Ο.Υ.


    Υπενθυμίζεται ότι αυτοί που δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους. Το πρόστιμο είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί. Για παράδειγμα, αν κάποιος ιδιοκτήτης Ι. Χ. πρέπει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ύψους 85,50 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσει 171 ευρώ.


    Γι' αυτήν την οφειλή ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να τη ρυθμίσει, ύστερα από έναν μήνα, με την πάγια ρύθμιση σε 24 δόσεις, αλλά η βεβαιωθείσα οφειλή επιβαρύνεται με τους προβλεπόμενους τόκους.


    Ωστόσο, έως και την οριστική εξόφληση του ποσού ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μεταβιβάσει το όχημα του. Δηλαδή, για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του οχήματος δεν αρκεί η βεβαίωση των τελών ή η υπαγωγή τους σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών, αλλά θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ολοσχερώς η οφειλή.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη παράταση που δόθηκε για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 διευκόλυνε μεν χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι το είχαν αφήσει για την τελευταία στιγμή, αλλά έφερε και περισσότερα έσοδα στα ταμεία του Δημοσίου. Πάνω από 110 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν οι εισπράξεις από τα τέλη κυκλοφορίας τις τελευταίες ημέρες ανεβάζοντας έτσι τα συνολικά έσοδα πάνω από τα 1,15 δισ. ευρώ.


    επιτραπεζια μηχανη συσκευασιας

    Στην Αντιτρομοκρατική εξετάζονται εννέα άτομα, 8 άνδρες και μία γυναίκα, τουρκικής καταγωγής.


    επιτραπεζια μηχανη συσκευασιας

    καταρες κατα ελληνων

    Οι αστυνομικοί ψάχνουν στα σπίτια για ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, ενώ εξετάζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και usb.


    Την ίδια ώρα ανοίγουν οι επαφές στα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς φαίνεται να έχουμε να κάνουμε με ένα παρακλάδι παρόμοιο με εκείνο που πριν από μερικά χρόνια είχε εντοπιστεί να μεταφέρει - με φουσκωτό που εντοπίστηκε στη Χίο-, όπλα για τους Κούρδους





    εναρμονισμενη πολιτικη

    ξηρα τροφη club

    Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι "από τη στιγμή που εκλέχτηκε πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είχε αυτοτελή νομική υποχρέωση για κατάθεση πόθεν έσχες που θα συμπεριλάμβανε και τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του σε αποκλειστική προθεσμία 90 ημερών".


    ξηρα τροφη club

    "Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη" υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ "να σεβαστεί το νόμο, την πολιτική ηθική και πάνω από όλα την ελληνική κοινωνία και να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του".



    papi jennifer lopez letra y traduccion
    συμβουλευτική εταιρεία θεσσαλονίκη

    σεμιναρια φωτογραφιας χαιδαρι

    «Η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία έχει τελειώσει, τελειώνει με το τέλος των μνημονίων», ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Κούλογλου στον ΣΚΑΙ.


    σεμιναρια φωτογραφιας χαιδαρι

    ροδος ενυδρειο χαρτης

    O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο ήταν η μόνη λύση, προκειμένου να μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση.


    Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «δεξιό, με εθνικιστικές τάσεις». «Τώρα, όταν τελειώσουν τα μνημόνια, και θα τελειώσουν τον Αύγουστο, θα τελειώσει και η συνεργασία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.


    Την ίδια ώρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει παράθυρο» συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές για «τομές με το παρελθόν» που πρέπει να κάνει. Όπως δήλωσε:



    Στην περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας δημοκρατικής πλειοψηφίας, θα κυβερνήσει (σσ: ο ΣΥΡΙΖΑ) με την Κεντροαριστερά. Ό, τι διαμορφώνουμε και στην Ευρώπη και προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια συμμαχία... Αριστεράς - Κεντροαριστεράς για να επιβάλλουμε νέα ατζέντα κοινωνικής Δικαιοσύνης.


    Το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να προχωρήσει τις δικές τους επεξεργασίες, κάνοντας τομές με το παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον.




    λεωφορεια απο πειραια για νοσοκομειο μεταξα

    Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

    ορεκτικα ντινα νικολαου

    Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι το σχετικό νομοσχέδιο βρίσκεται στη φάση της νομοτεχνικής επεξεργασίας των διατάξεών του και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή σύντομα. Βασική αλλαγή που εισάγεται είναι η καθιέρωση στις αυτοδιοικητικές εκλογές της απλής αναλογικής, η οποία θα συμβάλλει – όπως υπογραμμίζει ο υπουργός - στην υιοθέτηση «μιας κουλτούρας συναινέσεων, συνεργασιών, διαβούλευσης και συνθέσεων για τη διαμόρφωση πλατιών πλειοψηφιών εντός των δημοτικών και των περιφερειακών συμβουλίων». Εκτενή αναφορά κάνει και σε άλλες παρεμβάσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο, ενώ προαναγγέλλει ένα δεύτερο κύμα μεταρρυθμίσεων («Κλεισθένης ΙΙ»), μετά την συνταγματική αναθεώρηση.


    ορεκτικα ντινα νικολαου

    καισαριανη βασ. αλεξάνδρου 14-16 & εθν. αντιστάσεως

    τουρουκης παθολογος νεα μακρη

    Σχετικά με το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 8.166 μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, επισημαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο «οι δήμοι θωρακίζονται και με δικά τους μέσα μπορούν να επιτελούν το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων», ενώ επικρίνει τη ΝΔ για την πρόθεσή της «να παραδώσει αυτό το έργο σε ιδιώτες».


    Ο υπουργός Εσωτερικών μιλά επίσης για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι ΟΤΑ, για το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση σχετικά με τους συμβασιούχους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και για το έργο του νέου φορέα ανάπλασης της Αθήνας.


    υποψηφιοι βουλευτες δησυ 2016 λευκωσια

    βαρουφακης τσιπρας δημοψηφισμα

    Ιδιοκτήτης του σκύλου ήταν ο 41χρονος Mario Perivoitos, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι του στο Wood Green, του βόρειου Λονδίνου ενώ κινηματογραφούσε ένα ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά για λογαριασμό του BBC.


    υποψηφιοι βουλευτες δησυ 2016 λευκωσια

    θελω γαληνη

    Ο 41χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο λαιμό του, αφού το δάγκωμα του Major, του δημιούργησε μία εκτεταμένη αιμορραγία.


    Σύμφωνα με τον κτηνίατρο Nicholas Carmichael που έκανε τις τοξικολογικές εξετάσεις, στα ούρα του σκύλου ανιχνευτήκαν υψηλά επίπεδα κοκαΐνης και μορφίνης.


    «Ο σκύλος είχε ξεκάθαρα καταναλώσει κοκαΐνη, και είτε την έφαγε είτε την εισέπνευσε μέσω του καπνού, είναι πιθανό να ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στη συμπεριφορά του αυτή», είπε ο Carmichael.


    Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο. ο Perivoitos φαίνεται να έπαθε επιληπτική κρίση την ώρα που κινηματογραφούσε, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών.


    Ο ιατροδικαστής, Andrew Walker υποστήριξε ότι ο σκύλος πιθανόν είχε φάει κάποιο χαπάκι κοκαϊνης και επιτέθηκε στο αφεντικό του επειδή εξέλαβε το επιληπτικό συμβάν σαν προκλητική συμπεριφορά.


    Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, στο σπίτι του 41χρονου βρίσκονταν τεχνικοί του BBC. Άμεσα κάλεσαν κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ παράλληλα προσπάθησαν να τραβήξουν τον σκύλο από το λαιμό του Perivoitos.


    Ο άτυχος άντρας είχε αναλάβει τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Drugs Map Britain».


    πρόληψη ραγάδων εγκυμοσύνης

    Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις.


    πρόληψη ραγάδων εγκυμοσύνης

    Μετά την πανηγυρική δοξολογία σήμερα (26/10) το πρωί στον Άγιο Δημήτριο ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης τού απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.


    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του και για να μην βιώσει ξανά το ίδιο, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά το δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις…


    Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει το λόγο που έπρεπε να προηγηθεί.


    «Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης τού απάντησε: «Τότε γιατί δεν "πήδηξες" και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ».


    Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εκείνη τη στιγμή έβρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, απαντώντας: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.


    Δείτε το βίντεο από την εφημερίδα «Μακεδονία»:





    βλαβες οτε απο κινητο
    καλογηροσ ηλιασ αε

    Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

    δεν μπορω να καταπιω ποναει ο λαιμοσ μου

    Άγαλμα της θεάς Υγείας προσπάθησαν να πουλήσουν αρχαιοκάπηλοι στη Σπάρτη: Εικόνες - ντοκουμέντο

    Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας - Οι δράστες είχαν στην κατοχή τους αρχαία αντικείμενα, μεγάλης αξίας - Προσπάθησαν να πουλήσουν στο εξωτερικό ακέφαλο μαρμάρινο άγαλμα της Θεάς Υγείας - Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο που έδωσε στο «φως» η Ελληνική Αστυνομία.


    δεν μπορω να καταπιω ποναει ο λαιμοσ μου

    ανεβηκα στην πιπερια στιχοι

    Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν στις 23 Μαρτίου 2018 στη Σπάρτη τρία άτομα, ηλικίας 44, 48 και 57 ετών, κατηγορούμενοι για μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννα Ροτζιώκου, πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες περιπτώσεις κατοχής, μεταφοράς και περαιτέρω διάθεσης αρχαίων αντικειμένων, σημαντικής αξίας.

    Στην κατοχή των συλληφθέντων και συγκεκριμένα σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 57χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ακέφαλο μαρμάρινο άγαλμα της Θεάς Υγείας, ελληνιστικών χρόνων, με την πλίνθο του, μήκους 55 περίπου εκατοστών, το οποίο φαίνεται να προοριζόταν για πώληση στη χώρα μας ή το εξωτερικό, έναντι μεγάλου χρηματικού αντιτίμου.

    Σύμφωνα με επιστημονική εκτίμηση αρμοδίων αρχαιολόγων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας το μαρμάρινο άγαλμα είναι σημαντικής αρχαιολογικής και εμπορικής αξίας και εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

    Επίσης, σε έρευνες των συλληφθέντων σε οικίες στη Σπάρτη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    μία θραυσμένη αγνύθα (υφαντικό βάρος) και μία λαβή μελαμβαφούς αγγείου, ελληνιστικών χρόνων, καθώς και ένα κομβίο από καπάκι ρωμαϊκων χρόνων, σημαντικής αρχαιολογικής αξίας,

    • δύο ανιχνευτές μετάλλων,
    • δύο βέργες ραβδοσκοπίας και τρεις κεραίες,
    • δύο πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων,
    • τέσσερα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
    • ένα σπρέυ πιπεριού,
    • οχτώ κινητά τηλέφωνα,
    • ένα δημόσιας χρήσης φορτηγό όχημα, καθώς και
    • Το χρηματικό ποσό των οχτακοσίων ευρώ.


    Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ παραπέμφθηκαν για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

    Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις εικόνες - ντοκουμέντο

    Διαβάστε επίσης:

    Αναστάτωση στη Χίο: Οι δύο «εκρήξεις» και τα τουρκικά μαχητικά

    Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για κακοκαιρία – Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα


    Άγαλμα της θεάς Υγείας στα χέρια αρχαιοκάπηλων στη Σπάρτη: Δείτε τις εικόνες - ντοκουμέντο
    01
    Άγαλμα της θεάς Υγείας στα χέρια αρχαιοκάπηλων στη Σπάρτη: Δείτε τις εικόνες - ντοκουμέντο






























    τασος σνακ μπαρ δραμα