Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

μισθος ζαρα

Στην κυβέρνηση διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι η χώρα υπήρξε απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της και αυτό το οποίο επιδιώκουν είναι η συζήτηση στο κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, να επικεντρωθεί στο ζήτημα των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος.


μισθος ζαρα

οιδιποδειο συμπλεγμα αντιθετο

σκυλόσπιτο χαρίζεται

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έκκληση του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και η προτροπή της Έφης Αχτσιόγλου, να μην δώσουν οι βουλευτές με τη στάση τους «πάτημα» στους δανειστές να προβάλλουν προσχηματικές δικαιολογίες για να μην τηρήσουν τις δικές τους υποχρεώσεις.


«Είναι κάποιοι που θέλουν η συζήτηση την Πέμπτη στο Eurogroup, αντί για το χρέος να είναι για τα προαπαιτούμενα», επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι μερίδα των δανειστών απεργάζεται σενάρια για να μην συζητηθεί το θέμα του ελληνικού χρέους. Τόνισε ακόμη, ότι ο «μεγάλος κίνδυνος» που έχουμε στη διαπραγμάτευση είναι ότι οι αντίπαλοί μας δεν είναι ενιαίοι –«υπάρχουν διαφωνίες εντός Κομισιόν, εντός ΔΝΤ, μεταξύ ΔΝΤ και Κομισιόν, ακόμη και μέσα στη Γερμανία», είπε και ζήτησε από τους βουλευτές να μην επιτρέψουν με τη στάση τους να γίνει το ζήτημα αυτό, αντικείμενο εκμετάλλευσης.


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπογράμμισε πως με την ψήφιση των μέτρων η Ελλάδα θα μπορέσει να θέσει το θέμα της ανάπτυξης, της μείωσης του χρέους για να ανοίξει ο δρόμος για την ένταση στο QE και την έξοδο στις αγορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου