Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

κομμωτηριο λουκας σερρες

παττυ χυμα

Δύο ημέρες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι σκοπεύει να σταματήσει αυτές τις «προκλητικές» στρατιωτικές ασκήσεις, μετά την ιστορική Σύνοδο με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος από τις ΗΠΑ ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «οι κύριες στρατιωτικές ασκήσεις αναβάλλονται επ΄αόριστον στην κορεατική χερσόνησο».


κομμωτηριο λουκας σερρες

Όπως κάθε χρόνο και φέτος, είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή των προσεχών στρατιωτικών γυμνασίων ΗΠΑ-Νότιας Κορέας, υπό την κωδική ονομασία Ulchi Freedom Guardian, για τα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου.


Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συναντήθηκε στη Σεούλ με τους συμμάχους των ΗΠΑ, τους ομολόγους του της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας προτού γίνει δεκτός στο Πεκίνο από τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, που χαιρέτισε «μια επιτυχημένη Σύνοδο».


Στη Σεούλ, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επανέλαβε ότι ο στόχος της Ουάσιγκτον παραμένει «η πλήρης, επαληθεύσιμη και μη αναστρέψιμη αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας».




παρτιτουρες για τριχορδο μπουζουκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου