Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

διαγωνισμος ετυμολογια

Στην περιοχή βρίσκονταν τρεις βάρκες οι οποίες αναποδογύρισαν. Από την καταμέτρηση των επιβαινόντων στα τουριστικά σκάφη που βρίσκονταν στον όρμο Ναυαγίου, δεν προέκυψε κανένας αγνοούμενος.


διαγωνισμος ετυμολογια

Σε σοκαριστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram φαίνεται η στιγμή που οι βράχοι καταρρέουν και ακριβώς από κάτω βρίσκονται τουρίστες.






παιδικες τουρτες μαρον
αντ ν σακκουλας

λητω καταστημα μεσογειων

λήξη πνευματικών δικαιωμάτων

Νεκροί, είναι ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγος του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα του κάνουν κακό.


λητω καταστημα μεσογειων

ακιτα american αγγελιες

Στη συνέχει ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούει την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.


Η νεκροτομή διενεργείται από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι «η αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες στην οδό Ζαλόγγου στη Λευκωσία». «Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα ήταν νεκρά, 59 και 60 χρονών», ανέφερε.


Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».


πλατεια αθωνος μαγαζια

μαθηματα βιολογικης καλλιεργειας
περι καφε menu

Η διαρροή προκλήθηκε το περασμένο Σάββατο, ύστερα από ανατροπή φορτηγού που μετέφερε τα εν λόγω απόβλητα προς το φράγμα του Κοκκινόλακα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση.


πλατεια αθωνος μαγαζια

«Το πόσο επικίνδυνη είναι η εξόρυξη που σχεδιάζεται και το πόσο προκλητικά η Eldorado παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας, γίνεται φανερό καθημερινά, από την καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων αρχέγονου δάσους, από τις επιπτώσεις στο νερό και τη δημόσια υγεία, μέχρι και τα "ατυχήματα" που συμβαίνουν συχνά - πυκνά στην περιοχή», αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και σημειώνει:


«Με τη διαδικασία της διαιτησίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, τέτοια γεγονότα έρχονται όχι μόνο να θυμίσουν το πόσο καταστροφική είναι η δραστηριότητα της Eldorado Gold στην περιοχή αλλά και να αποδείξουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εναλλακτική από το να μην επεκταθεί η μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή».


«Η δικαιοσύνη οφείλει να μην εθελοτυφλεί μπροστά σε αυτή την κατάσταση και η κυβέρνηση καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι αυτή η ανάπτυξη που οραματίζεται», σημειώνει ακόμη η ανακοίνωση και αναφέρει πως «είναι απαραίτητο να παρθούν άμεσα πολιτικές πρωτοβουλίες ώστε να σταματήσει την καταστροφή. Μία ολόκληρη κοινωνία διεκδικεί εδώ και χρόνια να συνεχίσει να ζει με αξιοπρέπεια στον τόπο της, προσπαθώντας να διαφυλάξει τον αέρα, το δάσος, τον νερό, τη δημόσια υγεία και χιλιάδες θέσεις εργασίας. Παλεύει εδώ και χρόνια για τη γη και την ελευθερία. Εμείς με αυτούς τους ανθρώπους και με όλα όσα εκπροσωπούν τασσόμαστε. Μαζί τους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Για να μην γίνει ούτε σήμερα ούτε ποτέ εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές».


η μοδα ειναι ελληνικη υποθεση

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.


η μοδα ειναι ελληνικη υποθεση

ελλη λαμπετη ζωη

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Σεπτεμβρίου 2018 θα καταβληθούν επίσης την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.


Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018, την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018. Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.




καταρχασ καταρχην διαφορα

εικονες σεπτεμβριου

γιωργος βαρδινογιαννης ηλικια
πατατες κυπρου συνταγες

«Οι φερόμενες παραβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα εγκληματίες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες και συστήματα τηλεπικοινωνιών της κρατικής υπηρεσίας. Επιπλέον, οι χάκερς επιχείρησαν να εκμεταλλευθούν αυτή την παραβίαση της ασφάλειας για να πραγματοποιήσουν κυβερνοεπιθέσεις εναντίον μιας ξένης αποστολής», αναφέρει σε Δελτίο Τύπο η SBU.


εικονες σεπτεμβριου

Η SBU διαπίστωσε ότι η διοίκηση σε μια κρατική εταιρεία, θυγατρική του υπουργείου Υγείας, παραβίασε τους κανονισμούς που αφορούν την προστασία των πληροφοριών.


Το υπουργείο Υγείας απέλυσε τον γενικό διευθυντή της εν λόγω εταιρείας, σύμφωνα με την SBU.


Ήδη διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.


τι βρεφικο στρωμα να παρω

πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοιατρικη μεταπτυχιακο
πικρο κοκτειλ

Ο Dr. Patrick Soon-Shiong είναι κύριος μέτοχος της εταιρείας Tronc Inc., ένας από τους πλουσιότερους άντρες του Λος Άντζελες και σύμφωνα με το Forbes, ο πλουσιότερος γιατρός της χώρας με την περιουσία του να αγγίζει τα 7,8 δισεκατομμύρια δολάρια!


τι βρεφικο στρωμα να παρω

Η πώληση τoυ τίτλου αποτελεί μία καθοριστική στιγμή στην ιστορία της εφημερίδας, αφού μετά από 18 χρόνια θα βρίσκεται για πρώτη φορά «στα χέρια» ενός ντόπιου ανθρώπου, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά εμπόδια εφόσον η εφημερίδα περνά μία περίοδο «αναταραχών» επειδή μόλις αντικατέστησε τον διευθυντή σύνταξής της.


Στη συμφωνία που έκανε ο Soon-Shiong συμπεριλαμβάνονται οι Los Angeles Times αλλά και η εφημερίδα San Diego Union-Tribune.



Who is Patrick Soon-Shiong, the man who has agreed to buy the L. A. Times? An L. A. billionaire with big ideas — and mixed achievements https://t.co/akjyq23zJb pic.twitter.com/MeALqYUIOP

— Los Angeles Times (@latimes) 7 Φεβρουαρίου 2018

νεο ξεκινημα νεοι αγωνες στιχοι

παρασιτα εντερο θεραπεια

«Ο Χίτλερ και οι Ναζί είναι μόνο μια κουτσουλιά σε πάνω από χίλια χρόνια επιτυχημένης γερμανικής ιστορίας», δήλωσε ο κ. Γκάουλαντ στο Ομοσπονδιακό Συνέδριο της Νεολαίας του κόμματος το Σάββατο (2/6) στο Τίρινγκεν, αναγνωρίζοντας προηγουμένως τις ευθύνες των Γερμανών γα τον εθνικοσοσιαλισμό την περίοδο 1933-1945.


νεο ξεκινημα νεοι αγωνες στιχοι

«Μόνο όποιος αναγνωρίζει την ιστορία, έχει την δύναμη να διαμορφώσει το μέλλον. Ναι, αναγνωρίζουμε την ευθύνη για τα 12 χρόνια», δήλωσε, για να συνεχίσει: «Έχουμε μια ένδοξη ιστορία - και αυτή, αγαπητοί φίλοι, διήρκησε περισσότερο από τα αναθεματισμένα 12 χρόνια».


«Πενήντα εκατομμύρια θύματα στον παγκόσμιο πόλεμο, Ολοκαύτωμα, καθολικός πόλεμος - και όλα αυτά να τα χαρακτηρίζεις ως μια κουτσουλιά, αυτό είναι χαστούκι στο πρόσωπο των θυμάτων και υποβάθμιση αυτών τα οποία έγιναν στο όνομα της Γερμανίας», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ στην τηλεόραση της Welt, ενώ ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων (FDP) Μάρκο Μπούσμαν έγραψε στο Twitter: «Ο Γκάουλαντ πάλι κατεβαίνει κι άλλο επίπεδο. Ο Χίτλερ είναι συνώνυμο μεταξύ άλλων της δολοφονίας έξι εκατομμυρίων Εβραίων. Πώς μπορείς να το αποκαλέσεις αυτό μια κουτσουλιά της ιστορίας;».


Στις δηλώσεις του επικεφαλής της AfD αντέδρασε και η Διεθνής Επιτροπή Άουσβιτς: «Οι δηλώσεις του Γκάουλαντ είναι ανυπόφορες και αναξιοπρεπείς. Για τους επιζήσαντες του Άουσβιτς αυτές οι εν ψυχρώ, υπολογισμένες και προκλητικές δηλώσεις του είναι αηδιαστικές», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, ο Κρίστοφ Χόιμπνερ.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



πεζοπορια φλαμπουρι

βενετια σιδηροδρομικος σταθμος

χτενια φαγητο
Η πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο Αγγελίδη! Η κατανάλωση αλκοόλ και η αλήθεια για την υγεία του

Και ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, σχεδόν δυόμιση μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, βγήκε η πραγματογνωμοσύνη που «φωτίζει» την όλη υπόθεση!


βενετια σιδηροδρομικος σταθμος

από θαύμα γλίτωσε

Όπως απεφάνθη λοιπόν, υπαίτιος του τροχαίου που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του αγαπημένου παρουσιαστή είναι ο οδηγός του λεωφορείου και ο ξαφνικός ελιγμός που έκανε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο την ώρα που περνούσε από δίπλα του ο Αγγελίδης με τη μηχανή του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


δημος μοσχατου τεννις

παπουτσια καλοκαιρι 2014 γυναικεια

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι στη διαμάχη με την ιταλική κυβέρνηση η Κομισιόν αποφάσισε για πρώτη φορά να απορρίψει έναν εθνικό προϋπολογισμό, έκανε έναν παραλληλισμό με την Ελλάδα.


δημος μοσχατου τεννις

πλέιμομπιλ

«Θα χαιρόμουν εάν όλοι αυτοί που τα λένε σήμερα αυτά για την Ιταλία με είχαν στηρίξει όταν προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε στους Έλληνες ότι πρέπει να σεβαστούν τους κανόνες», είπε χαρακτηριστικά και αντέκρουσε την κατηγορία ότι στο παρελθόν «το παρατράβηξε» με την Ελλάδα.


«Όχι», είπε κατηγορηματικά και πρόσθεσε: «Η κατηγορία στο κοινοβούλιό μου ήταν ότι παραήμουν γενναιόδωρος με την Ελλάδα. Και αυτό ήταν αλήθεια διότι οι Έλληνες δεν τηρούσαν τους κανόνες. Ωστόσο όλα αυτά τα κάναμε με τον κατάλληλο τρόπο».


Σχολιάζοντας το θέμα των ημερών στη Γερμανία, και όχι μόνο, την προαναγγελθείσα αποχώρηση της Άγκελα Μέρκελ από την προεδρία της CDU και την καγκελαρία, τόνισε:


«Πιστεύω ότι έλαβε τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή. Λόγω των διδαγμάτων της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, η θέση ενός εκλεγμένου καγκελαρίου στο Σύνταγμά μας είναι πολύ ισχυρή. Ένας εκλεγμένος καγκελάριος μπορεί να αποπεμφθεί παρά τη θέλησή του μόνον εάν η πλειοψηφία της γερμανικής Βουλής εκλέξει άλλο καγκελάριο. Και, με όλο το σεβασμό, υπό τις παρούσες συνθήκες στην Bundestag αυτό θα ήταν αδιανόητο. Η θέση της λοιπόν είναι ισχυρή λόγω του Συντάγματος».




ακαταλληλες σκηνες απο ταινιες

ενοικιαζομενα δωματια χαλκιδικη καβουροτρυπες

Ο κ. Γιαλουρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece, με αφορμή τη δήλωση του Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν ότι η χώρα του εξαπατήθηκε όταν με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης παραχωρήθηκαν τη νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα, επισημαίνει ότι πρόκειται για την πρώτη δήλωση που κάνει ο τούρκος πρόεδρος σε σχέση με τα Ελληνοτουρκικά μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.


ακαταλληλες σκηνες απο ταινιες

«Είναι ενδιαφέρουσα η δήλωσή του, γιατί δείχνει ότι ο Ερντογάν όχι μόνο συνεχίζει την πολιτική των προκατόχων του, αλλά αμφισβητεί το διεθνές καθεστώς του Αιγαίου και με εκκωφαντικό τρόπο την νομιμότητα των νήσων του Αιγαίου» λέει ο κ. Γιαλουρίδης και προσθέτει:.


«Αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία δεν θέτει απλά θέμα νησιών αλλά Αιγαίου και αμφισβητεί το διεθνές καθεστώς και τη νομιμότητα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι».


Εξηγεί δε ότι η Τουρκία θεωρεί ότι κάποια νησιά στο Αιγαίο της ανήκουν λόγω εγγύτητας και όχι λόγω πληθυσμιακής σύνθεσης.


Ωστόσο, ο καθηγητής θέτει και μία άλλη παράμετρο. Ότι δηλαδή η δήλωση Ερντογάν έγινε και για εσωτερική κατανάλωση.


Διαβάστε για το ίδιο θέμα:


Ερντογάν: Επιζήμια για την Τουρκία η Συνθήκη της Λωζάνης



δημοσκοπησεις για οχι ναι

τα λογια στο μυστηριο του γαμου

παμε πολεμο λουφα και παραλλαγη

Η Perpetual Guardian, εταιρεία διαχείρισης καταπιστευμάτων, περιουσιών κι ακινήτων, έδωσε στη δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα τα αποτελέσμα ενός εργασιακού πειράματος διάρκειας δύο μηνών.


τα λογια στο μυστηριο του γαμου

μνημοσυνο στα σαραντα

Όπως προέκυψε από τη δοκιμαστική αυτή περίοδο, οι εργαζόμενοι της εταιρείας παρουσίασαν μεγαλύτερη παραγωγικότητα, καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής καθώς και λιγότερο άγχος την περίοδο που δούλευαν μία ημέρα λιγότερη.


Κατά τη διάρκεια του πειράματος που ξεκίνησε αρχές Μαρτίου και διήρκησε έως τέλη Απριλίου, οι πάνω από 240 υπάλληλοι πληρώθηκαν για δουλειά πενθήμερου.


Το πείραμα αυτό οργανώθηκε από ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας.


«Ήταν απλώς μία θεωρία, κάτι που ήθελα να δοκιμάσω στην επιθυμία μου να δημιουργήσω καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για την ομάδα μου», παραδέχεται στο CNN ο διευθύνων σύμβουλος της Perpetual Guardian, Άντριου Μπαρνς: «Και είμαι ευγνώμων που η ομάδα μου ανταποκρίθηκε, τα κατάφεραν πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα».




λατσης αε πατρα

Ο πρωθυπουργός θα ανοίξει τα χαρτιά του το βράδυ της Δευτέρας σε μία εκδήλωση που θα γίνει στο προαύλιο της Βουλής και θα παρουσιάσει τις προτάσεις της κυβέρνησής του για την αναθεωρητική διαδικασία δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση της Δημοκρατίας, λένε αρμόδιες πηγές.


λατσης αε πατρα

Πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι να ανοίξει την διαδικασία σε σημείο που θα μπορέσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συνεισφέρουν στον διάλογο, ώστε να προωθηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές. Όμως μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή υπονόησε ότι η άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δεχτεί την απλή αναλογική θα περιορίσει και την δυνατότητα να ανοίξουν άρθρα του Συντάγματος που επιθυμεί η Νέα Δημοκρατία να ανοίξουν και με τα οποία η κυβέρνηση διαφωνεί.


Πάντως το Μαξίμου έχει υπονοήσει πως θα μπορούσαν να μπουν στην συζήτηση θέματα που συνδέονται με τον εκλογικό νόμο, όπως η κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών και η δυνατότητα ψήφος στους ομογενείς.


Οπωσδήποτε στις κυβερνητικές προτάσεις θα περιλαμβάνεται και η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, όπως επίσης και η ενίσχυση της άμεσης δημοκρατίας με αναβάθμιση του ρόλου των δημοψηφισμάτων.


Το Μαξίμου αποφεύγει προς το παρόν να συζητήσει για το εάν τελικώς η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την βάση θα περιλαμβάνεται στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει εμφανιστεί θετικός σε μία τέτοια εξέλιξη, έχει πει πως έχει ωριμάσει η σχετική συζήτηση, ωστόσο βρίσκεται πάντα αντιμέτωπος και με τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του. Η ομάδα των 53 έχει χτυπήσει καμπανάκι με αποδέκτη του Μαξίμου και επισημαίνει ότι είναι απόλυτα αντίθετη στην εκλογή Προέδρου από τον λαό.



υπολογισμός όγκου στέγης
μεταπτυχιακα μετεωρολογιας θεσσαλονικη

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

δερματινα καστοριανος

Ο μικρός Αλέξανδρος ξεκίνησε το ταξίδι ζωής

Η περιπέτεια του 12χρονου έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα


δερματινα καστοριανος

Στο δρόμο προς τις ΗΠΑ και το Χιούστον, όπου θα δώσει την κρίσιμη μάχη για την υγεία του βρίσκεται ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός από την Κοζάνη, η περιπέτεια του οποίου έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει όχι μόνο τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στις 30 Ιανουαρίου θα εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON, για να αντιμετωπιστεί το οστεοσάρκωμα που έχει διαγνωστεί στο πόδι του 12χρονου, τον οποίο συνοδεύουν οι ευχές όλων μας για γρήγορη και οριστική θεραπεία, ώστε να επιστρέψει γερός και δυνατός πίσω στην πατρίδα και στην Κοζάνη.

Μαζί με τον μικρό ποδοσφαιριστή βρίσκονται, φυσικά, οι γονείς του, ενώ συνεχίζονται οι δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, καθώς το ποσό που υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί είναι στις 500-600.000 ευρώ.

Πηγή: kozanimedia.gr



παυλος πετρουλακης facebook
εφευρεσεισ που αλλαξαν το κοσμο

εδαφικη υποβαθμιση

Χαμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανοί κρατούμενοι μαστίγωσαν αστυνομικό

Τον απείλησαν και με μαχαίρι


εδαφικη υποβαθμιση

επιδοτηση αεριου αποτελεσματα

Άγριο ξυλοδαρμό και μαστίγωμα δέχτηκε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού από Αλβανούς κρατουμένους, μέσα στη Γ΄ πτέρυγα του καταστήματος κράτησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλών Ελλάδος αναφέρει ότι την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, έντιμος, επαρκής και εργατικός, όπως τον χαρακτηρίζει, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, στην προσπάθειά του να κλείσει τα κελιά της Γ' πτέρυγας που παρέμεναν ανοικτά, αφού δεν είχε ολοκληρωθεί στον χρόνο που έπρεπε η νυκτερινή κατάκλιση, αρχικά απειλήθηκε με μαχαίρι και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε από τρεις Αλβανούς κρατουμένους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιο μαστίγιο από καλώδιο.

«Παρ΄ όλα αυτά» συνεχίζει η Ομοσπονδία, «δεν υπήρξε καμία έγγραφη αναφορά, κανένα σχόλιο, καμία αντίδραση», αλλά αντίθετα «το περιστατικό αποκρύφτηκε και στην συνέχεια επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί».

Η Ομοσπονδία πληροφορήθηκε το περιστατικό ύστερα από διαρροή στον ηλεκτρονικό Τύπο.



πυρετός σε σκύλο

κατζούρη σοφία

«Πολύ σωστά έπραξε ο πρωθυπουργός και αυτές οι αντιδράσεις με εξέπληξαν δυσάρεστα. Η Αριστερά πάντα με τη δύναμη των ιδεών της και με την εμπιστοσύνη στις ιδέες της δεν χάρισε ποτέ κανένα νέο άνθρωπο στους νεοναζί και στους φασίστες. Η Αριστερά είναι και προς τιμήν μας παραμένει η πολιτική παράταξη που δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία επανεξέτασης των όσων έχουν πράξει ή πολύ περισσότερο έχουν πει διάφοροι συμπολίτες μας, και γι’ αυτό το λόγο έχουμε δεχτεί ανηλεείς επιθέσεις την τελευταία περίοδο από σύγχρονους ιεροεξεταστές, κήνσορες και Ιαβέρηδες. Θυμάστε τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα της απονομής χάριτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τι ακούστηκε σ’ αυτή τη συζήτηση ή τι ακούμε για μια διάταξη του Ποινικού Κώδικα που ισχύει από το 1950 για την υφ' ορων απόλυση κρατουμένων», τόνισε ο κ. Κοντονής και συνέχισε:


κατζούρη σοφία

φτηνο καραβοπανο

εχεμυθος συνθετο


μιλτιαδης καρατζης βιογραφικο

χαρτησ εθνικησ αντιστασεωσ χαλανδρι
ολυμπιακος πρωταθλημα

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Θεσσαλονίκης, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου.


μιλτιαδης καρατζης βιογραφικο

Προηγήθηκε επικοινωνία της κυρίας Πατουλίδου με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη και με δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.


«Η χιονόπτωση έχει σταματήσει στο νομό. Όμως ο παγετός κυρίως τις πρωινές ώρες εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα. Επιπλέον ενημερώνομαι ότι πολλά σχολεία δεν είναι έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές, λόγω συσσώρευσης χιονιού και πάγου στις αυλές», τόνισε η κ. Πατουλίδου.


Παράλληλα, επισήμανε ότι προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί μαθητών, όπως εκείνος σε σχολείο στον Εύοσμο, αποφασίστηκε να μείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία.


Εξέφρασε άλλωστε την ελπίδα τα συνεργεία των δήμων μέχρι τη Δευτέρα να έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό των αυλών και την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.


Στο μεταξύ, μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε ότι κλειστοί θα είναι αύριο οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στους δήμους Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Βόλβης, ενώ ανοιχτοί θα είναι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.


Λάρισα


Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή τα σχολεία σε όλους τους δήμους του νομού Λάρισας, εξαιτίας του παγετού.


Σύμφωνα με τις αποφάσεις των δημάρχων τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά στους δήμους Λαρισαίων, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Αγιάς, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων για αύριο Παρασκευή.


Οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και το χιόνι παραμένει σε πολλά σημεία της περιοχής.


Καρδίτσα


Το φαινόμενο της «παγωμένης βροχής» είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα σχολεία στο νομό Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή.


Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου, και Παλαμά όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου καθώς η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή και το φαινόμενο της «παγωμένης βροχής» δημιούργησε ένα επικίνδυνο λεπτό στρώμα πάγου που δεν μπορεί να καθαριστεί με μηχανικά μέσα.


Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σοφάδων θα παραμείνουν κλειστοί.





σωστη διατροφη για ευερεθιστο εντερο

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 32% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 19%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,5% ενώ στην τέταρτη θέση με ποσοστό 6,5% εμφανίζονται το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η Ένωση Κεντρώων και η Πλεύση Ελευθερίας συγκεντρώνουν 2,5% ενώ το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το 2%.


σωστη διατροφη για ευερεθιστο εντερο

συνεργεια υγραεριου αυτοκινητων

ξενώνας μπρίζη

Στην ερώτηση ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 34% και ο Αλέξης Τσίπρας 19%. «Κανένας από τους δύο» απάντησε το 42%.


παρατατικος του αγαπω

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.


παρατατικος του αγαπω

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη δυτική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



νανοτεχνολογια εφαρμογες στην ιατρικη
θεια δικη νοτης σφακιανακης

φεστιβαλ κινηματογραφου θεσσαλονικης 2015 εθελοντες

Συντριβή αεροσκάφους Φωκίδα: Θρήνος στην κηδεία του πατρινού πιλότου (video)

Θρήνος και θλιψη στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο σήμερα το μεσημέρι (23/04) στον Πατρινό πιλότο, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας Τάσο Σταματάκη.


φεστιβαλ κινηματογραφου θεσσαλονικης 2015 εθελοντες

ελκυστικος αντρας

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά που ακόμα και σήμερα αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος τους χάθηκε τόσο άδικα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Τάσος Σταματάκης έχασε την ζωή του το περασμένο Σάββατο, όταν στο μονοκινητήριο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον Δημοσθένη Σεραφειμίδη κατέπεσε στο Σκάλωμα Φωκίδας.



Πηγή: Patrastimes


Συντριβή αεροσκάφους Φωκίδα: Θρήνος στην κηδεία του πατρινού πιλότου (video)
01
Συντριβή αεροσκάφους Φωκίδα: Θρήνος στην κηδεία του πατρινού πιλότου (video)









κυρα ντοματα τους θυμους παρατα

συνώνυμα της λέξης έξυπνος

dig ρημα
ποσο κοστιζει η εξωσωματικη στο γεννεσις
Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Οδηγίες ΟΑΣΑ για το κλείσιμο των πυλών στο «Σύνταγμα»

Οδηγίες για την εύρυθμη μετακίνηση του επιβατικού κοινού, από και προς τον σταθμό του μετρό «Σύνταγμα», εξέδωσε ο ΟΑΣΑ, ενόψει του κλεισίματος των πυλών του σταθμού την Κυριακή, 4 Μαρτίου.


συνώνυμα της λέξης έξυπνος

Ο Οργανισμός υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό τα ακόλουθα:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


  • Να έχει εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο-κάρτα (ATH. ENA Ticket / ATH. ENA Card).
  • Να επικυρώνει το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου.
  • Να επικυρώνει το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εξόδου.

Δηλαδή, ο επιβάτης με σταθμό αφετηρίας π. χ. την «Αττική» και τελικό προορισμό το «Σύνταγμα», προκειμένου να εξέλθει από τον σταθμό «Σύνταγμα» οφείλει να επικυρώσει το εισιτήριο-κάρτα πρώτα στις πύλες του σταθμού «Αττική» και στη συνέχεια στο «Σύνταγμα».

Στον σταθμό του Συντάγματος οι πύλες θα κλείσουν την Κυριακή 4 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ.

Από τις 5 έως τις 10 Μαρτίου και από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου, το κλείσιμο των πυλών στο «Σύνταγμα» θα διεξαχθεί εκτός των ωρών αιχμής (6:00-10:00 και 15:00 έως 19:00).

Η πύλη των ΑμεΑ στο «Σύνταγμα», η οποία χρησιμοποιείται για τη διέλευση ανέργων και ΑμεΑ, θα παραμείνει ανοιχτή από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου και θα κλείσει την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Οργανισμός εξήγγειλε την Πέμπτη (1/3) το πλήρες κλείσιμο των πυλών σε 21 σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού έως τις 15 Μαρτίου. Εκτός από τον σταθμό «Σύνταγμα», στους σταθμούς «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος», «Μαρούσι» (αυτοί οι 15 σταθμοί θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου) και στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» (οι πύλες σε αυτούς τους 5 σταθμούς έχουν κλείσει, πλην της πύλης των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου).

Στο μεσοδιάστημα, δηλαδή έως τις 15 Μαρτίου, ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι σταθμοί.


τεχνικα επαγγελματικα εκπαιδευτηρια

πρωτη φορα νονος βικιπαιδεια

Οι επίσημες αργίες για το 2019 είναι:


τεχνικα επαγγελματικα εκπαιδευτηρια


  • Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

  • Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 25 Μαρτίου 2019, Δευτέρα

  • Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

  • Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019

  • Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019

  • Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019

  • Εργατική Πρωτομαγιά 1 Μαΐου 2019, Τετάρτη

  • Πεντηκοστή 16 Ιουνίου 2019, Κυριακή

  • Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019, Δευτέρα

  • Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2019, Πέμπτη

  • Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

  • Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη

  • Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2019, Πέμπτη



ταινια βαν νταμ

προστατης εγκυων

ελληνικη γραμματοσειρα ταττοο
ταρτα σοκολατας με μπισκοτα digestive
Πανελλήνιες 2018: Αυτό είναι το πρόγραμμα των εξετάσεων

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου με Υπουργική απόφαση το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2018.


προστατης εγκυων

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, θα αρχίσουν φέτος οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια με τους υποψήφιους να εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ ξεκινούν μία μέρα νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου.

Δείτε ολόκληρη τη σχετική Υπουργική Απόφαση ΕΔΩ

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων

programma

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ

2 copy3

* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων 2018 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

45

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

  • μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.,
  • μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.
  • μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες,
  • των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2018-19 ορίζουμε το διάστημα από την Τρίτη 19-6-2018 μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2018.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2018


καραγεωργοσ ελευθεριοσ τρικαλα

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του εκτάκτου Συμβουλίου Άμυνας με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε, στο υπουργείο, με τον κ. Πάιατ, μετά από αίτημα του τελευταίου.


καραγεωργοσ ελευθεριοσ τρικαλα

στρατολογια αττικης ωραριο

τι ειναι το διχρονο μηχανακι

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας.


Υπενθυμίζεται, πως στις επιχειρήσεις κατά των πυρκαγιών συμμετέχουν και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ.


Δείτε τις εξελίξεις από την πυρκαγιά στο live του CNN Greece



γοβες με φιαπα μπεζ

Οδηγοί ασθενοφόρων και μαθητές έχουν ενταχθεί στα «κίτρινα γιλέκα», πραγματοποιώντας δικές τους διαδηλώσεις, ενώ σωματεία καλούν τους επαγγελματίες οδηγούς να ξεκινήσουν απεργία από τις 9 Δεκεμβρίου. Την ίδια στιγμή, ομάδες στο Facebook καλούν σε νέες διαδηλώσεων το ερχόμενο Σάββατο.


γοβες με φιαπα μπεζ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε σήμερα «από τις πολιτικές και τις συνδικαλιστικές δυνάμεις, από τους εργοδότες, να απευθύνουν μια ξεκάθαρη και κατηγορηματική έκκληση για ηρεμία», ενόψει των κινητοποιήσεων που προγραμματίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο από τα «κίτρινα γιλέκα» και τον κίνδυνο ταραχών, δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μπενζαμέν Γκριβό.


Μετά τη λήξη του υπουργικού συμβουλίου, μία ημέρα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης με στόχο να κατευνάσει την οργή των διαδηλωτών, ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε «ότι ορισμένοι σήμερα δεν έχουν παρά έναν και μοναδικό στόχο: να επιτεθούν στη Δημοκρατία», υπογράμμισε ο Γκριβό.


Ο Μακρόν κατήγγειλε επίσης «την ένοχη σιωπή και τον οπορτουνισμό εκείνων που ακολουθούν τέτοιες συμπεριφορές».


Στο πλαίσιο αυτό, έκανε έκκληση να κινητοποιηθούν όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Έκανε όμως επίσης έκκληση να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλες οι πλευρές και ζήτησε από τις πολιτικές δυνάμεις, από τις συνδικαλιστικές δυνάμεις, από την εργοδοσία, «να απευθύνουν σαφή και κατηγορηματική έκκληση για ηρεμία και σεβασμό στο δημοκρατικό πλαίσιο».




diagram of internal organs on left side
εκκλησια υπαπαντη κερατσινι

διδυμα φεγγαρια ζουγανελη

μικρη περιμετρικη πατρας

Η μικρή αδελφή της οικογένειας Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Βένους με τη Σάκκαρη στο κεντρικό κορτ Άρθουρ Ας και πιθανότατα μια ακόμη υποψήφια ν.1 τεννίστρια. Μέχρι να συμβεί αυτό με την κόρη της Σερένα, η θεία Βένους αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που την είχε δυσκολέψει πέρυσι το καλοκαίρι στο Λονδίνο, κερδίζοντας και ένα σετ.


διδυμα φεγγαρια ζουγανελη

2017 09 01T201307Z 630397776 NOCID RTRMADP 3 TENNIS U S OPEN
(Δυνατά ξεκίνησε η Βένους Γουίλιαμς το παιχνίδι - Πηγή: REUTERS / ROBERT DEUTSCH - USA TODAY SPORTS)


Παίζοντας όμως στο "γήπεδο" της Βένους και μπροστά στο κοινό της και στο μεγαλύτερο κορτ του κόσμου, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε αρχικά κάποια μικρά δείγματα άγχους. Ούτε η παρουσία της μητέρας της, Αγγελικής Κανελλοπούλου, τη βοήθησε γρήγορα να βελτιωθεί και με ένα break στο 6ο μόλις game, η Βένους πήρε το απαραίτητο προβάδισμα και τελικά το πρώτο σετ με 6-3 σε 34 λεπτά.


2017 09 01T203441Z 205069125 NOCID RTRMADP 3 TENNIS U S OPEN
(Αρκετά αγχωμένη στο ματς η Μαρία Σάκκαρη - Πηγή: REUTERS / ROBERT DEUTSCH - USA TODAY SPORTS)


Η μαχήτρια Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε στο 2ο σετ, παρότι ξεκίνησε με ένα ακόμη break στο σερβίς της. Απάντησε δυναμικά με "σπάσιμο" στο σερβίς της Βένους κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κοινού. Άλλα δύο διαδοχικά break (πρώτη η Βένους και μετά η Μαρία) είχαμε στο 5ο και 6ο game.


2017 09 01T204614Z 523443014 NOCID RTRMADP 3 TENNIS U S OPEN
(Πάλεψε όσο μπορούσε στο β σετ η Σάκκαρη - Πηγή: REUTERS / ROBERT DEUTSCH - USA TODAY SPORTS)


Καθοριστικό ήταν το επόμενο, στο σερβίς της Μαρίας, που βρέθηκε πίσω με τριπλό break point (0-40), αλλά κατάφερε με ωραίο τέννις να "σβήσει". Όμως η Αμερικανίδα επανήλθε και κατάφερε να κάνει το 3-4. Πλέον η Ελληνίδα τεννίστρια ήθελε ένα ακόμη break, που όμως η Βένους δε της επέτρεψε.


Η Σάκκαρη ρίσκαρε στα τελευταία κτυπήματά της, να παίξει στη βασική γραμμή και έτσι έχασε τελικά με 6-4 σε 41 λεπτά, και αρκετά θυμωμένη με τον εαυτό της, γιατί ήξερε ότι μπορούσε να παίξει ακόμη καλύτερα. Άλλωστε και τα στατιστικά του ματς, αποδεικνύουν ότι ήταν κάτω από τους μέσους όρους της (60% και πάνω), που της στοίχισαν κόντρα σε μια αντίπαλο, που μπορεί στο τέλος του τουρνουά να βρεθεί ξανά στο ν.1 της παγκόσμιας κατάταξης (αντίπαλος της στο δ γύρο η Ισπανίδα Ναβάρο).


2017 09 01T212059Z 88214893 NOCID RTRMADP 3 TENNIS U S OPEN
(Στα 37 της η Βένους μπορεί να βρεθεί και πάλι στο ν.1 της κατάταξης - Πηγή: REUTERS / ROBERT DEUTSCH - USA TODAY SPORTS)


Η Σάκκαρη πάντως ολοκληρώνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με παρουσία στο γ γύρο των τριών εκ των τεσσάρων Grand Slam (εκτός δηλ. από το χώμα στο Roland Garros). Όσο για τη Βένους, έστειλε μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο US OPEN τις ευχές στη "μαμά Σερένα".



Congratulations to @serenawilliams for giving birth to a baby girl!

Sending you ❤️ from your friends & family at the #USOpen and @WTA! pic.twitter.com/zv8HW0dDTN

— US Open Tennis (@usopen) September 1, 2017


θεματικα παρκα στον κοσμο

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ιν γρ ταβλι

εξεταζω μελλοντας

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, οι υποψήφιοι για τη θέση του «συνεργάτη στον τομέα των υπηρεσιών» του Ανακτόρου «Bellevue» στο Βερολίνο, θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα στον κλάδο της Γαστρονομίας και των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και πολυετή πείρα «στην υψηλή γαστρονομία».


ιν γρ ταβλι

κλιση συνηρημενων ρηματων σε αω

Απαραίτητη είναι η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ πλεονέκτημα θα θεωρηθεί η γνώση και άλλων ξένων γλωσσών. Ασφαλώς, στα βασικά προσόντα θα πρέπει να περιλαμβάνεται η «απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια», αλλά και η ευγενική συμπεριφορά και σωστή εμφάνιση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ο υποψήφιος ή η υποψήφια που θα πάρει τη θέση θα αμείβεται, ανάλογα με την προϋπηρεσία, με 2390 έως 3100 ευρώ μικτά μηνιαίως, ενώ θα λαμβάνει επίδομα 109 ευρώ.


muffins θερμιδες

Θλίψη: Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Τότσικας

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο ηθοποιός Γιάννης Τότσικας.


muffins θερμιδες

αριθμος θρησκειων


Ο Γιάννης Τότσικας γεννήθηκε το 1936 στη Νίκαια της Λάρισας και κατέγραψε μεγάλη καλλιτεχνική πορεία με παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, ενώ είχε πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του είναι ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην πρώτη ταινία του Θ. Αγγελόπουλου «Αναπαράσταση».

totsikas1

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει και κατοικούσε στη γενέτειρά του, τη Νίκαια της Λάρισας.

Να σημειωθεί πως το Σάββατο 14 Απριλίου, η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση αφιερωμένη στον Γιάννη Τότσικα. Ο τιμώμενος ηθοποιός λόγω των προβλημάτων υγείας δεν κατάφερε να πάει, όμως το «παρών» έδωσαν η σύζυγος και τα τρία του παιδιά Κατερίνα, Θανάσης και Αποστόλης.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στη Νίκαια της Λάρισας.

Φωτογραφίες, πληροφορίες από: onlarissa.gr, larissanet.gr



το καλυτερο ηλιοβασιλεμα στην ελλαδα

τη νυχτα που γυρισε ο χρονος

κομμωτηριο ντινο γλυφαδα
kit harington out mag

Κατά την επίσκεψη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο νατοϊκός αξιωματούχος συναντήθηκε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την επιχείρηση της ναυτικής δύναμης SNMG2 για την ανάσχεση της προσφυγικής ροής στο Αιγαίο. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.


τη νυχτα που γυρισε ο χρονος

Επίσης, μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό, αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο και ενημερώθηκε για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του αρχηγείου.


Ο διοικητής της MARCOM επισκέφθηκε το υποβρύχιο «Πιπίνος» και την πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος» που είναι ελλιμενισμένα στον ναύσταθμο Σαλαμίνας. Η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών της Σχολής Εθνικής 'Αμυνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του «Πλίμουθ» (Plymouth).


οσα προκειται να συμβουν

Καμμένος: Να έρθει σύντομα και για τους δύο στρατιωτικούς η λευτεριά

Να έρθει σύντομα και για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη η λευτεριά, ευχήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επισκέφθηκε τα Φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου


οσα προκειται να συμβουν

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε τα Φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου και αντάλλαξε ευχές για την εορτή του Πάσχα με τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους οπλίτες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος που είναι Έφεδρος Λοχαγός Καταδρομέας.

Από το Φυλάκιο της Παναγιάς, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Χριστός Ανέστη. Σήμερα είμαστε εδώ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παναγιώτη Κιμουρτζή και τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, δίπλα στον Διοικητή, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους στρατεύσιμους στο Φυλάκιο της Παναγιάς.

Το Φυλάκιο της Παναγιάς είναι ένα από τα πιο προκεχωρημένα φυλάκια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της δύναμης της ΑΣΔΕΝ. Μαζί με το προσωπικό μας που φυλάει «Θερμοπύλες», σήμερα, ημέρα του Πάσχα, ημέρα γιορτινή, ημέρα ελπίδας, εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών μας και των οικογενειών τους που βρίσκονται μακριά όταν εκείνοι έχουν το καθήκον μπροστά τους.

Παράλληλα, η σκέψη όλων μας, η σκέψη όλου του ελληνικού λαού, είναι δίπλα στον αξιωματικό και τον υπαξιωματικό που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Ευχόμαστε γρήγορα να έλθει για αυτούς η λευτεριά.

Σήμερα, στο πασχαλινό τραπέζι, σε όλα τα στρατόπεδα, με διαταγή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, θα υπάρχουν δύο κενές θέσεις. Ξέρω ότι θα υπάρχουν δύο κενές θέσεις και σε κάθε ελληνικό σπίτι μέχρι την επιστροφή των δύο στελεχών μας.
Χριστός Ανέστη. Μήνυμα αγάπης, μήνυμα δύναμης και μήνυμα ασφάλειας και σιγουριάς, από εδώ, από το Φυλάκιο της Παναγιάς».



κορρες προιοντα προσωπου
ποιος το ξερει πλεσσας

pbxinaflash download

«Είμαι έτοιμος να ξανακάνω οικογένεια...», φαίνεται πως δηλώνει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τη γυναίκα και το παιδί του. Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής του Υπάτιου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο ίδιος μετά την τραγωδία που έζησε, γυρνά σελίδα στη ζωή του και παντρεύεται ξανά.


pbxinaflash download

γ επσ καρδιτσας

πωλησεις ποδηλατων βολος

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έζησε τραγικές στιγμές, όταν ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έπεσε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του και ταχύτητα 320 χλμ/ώρα πάνω στο όχημά του, βάζοντας τέλος στις ζωές των αγαπημένων του. Η τραγωδία συνέβη όταν ο 41χρονος Υπάτιος στάθμευσε το αυτοκίνητό του στον παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες, αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.


Λίγα λεπτά αργότερα η μοιραία Πόρσε έπεσε πάνω στο ήδη σταθμευμένο όχημα και το διέλυσε, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Το αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο, οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.


Η ταχύτητα της Πόρσε ήταν τόσο μεγάλη, που ήταν αδύνατον να αποφευχθεί η σύγκρουση με το γκρι Χόντα, μέσα στο οποίο βρισκόταν η 33χρονη σύζυγος του Πατμάνογλου, Αποστολία και ο τρίχρονος γιος του, Παύλος.


Η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε στη σημερινή της εκπομπή, ότι ο Υπάτιος στις αρχές Δεκέμβρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καινούρια του σύντροφο.


Μάλιστα ο Υπάτιος είχε στείλει το μήνυμά του πριν από λίγες ημέρες μέσα από το προφίλ του στο Facebook.


ΥΠΑΤΙΟΣ 1




ΥΠΑΤΙΟΣ 2


ταχυδρομικός κώδικας βούλα

«Η πρόταση που σας παρουσιάζουμε διαμορφώθηκε με βάση την πρόταση του ΙΕΠ, του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία που έγινε το 2015-16, των σχετικών συζητήσεων της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με εκπαιδευτικούς φορείς και εκπαιδευτικούς και μετά από συστηματική μελέτη των συστημάτων που ισχύουν σε άλλες χώρες», ανέφερε ο κ. Γαβρόγλου, ξεκινώντας την παρουσίαση του νέου σχεδίου.


ταχυδρομικός κώδικας βούλα

ο τέταρτος καβαλάρης της αποκάλυψης εμφανίστηκε στην αίγυπτο

Επίσης, τόνισε ότι είναι βασικό να υπάρξει «σαφέστατη προοπτική και μία καλά προμελετημένη μεταβατική περίοδος» και επισήμανε ότι οι αλλαγές ήταν μέρος της συνολικής αναβάθμισης και αναμόρφωσης της εκπαίδευσης, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.




τιμες αυτοκινητων νεων

θεατρο στοα μηδεια μποστ

ελλαδα σεισμος

Ένα… πρωτοφανές επίτευγμα για σύλλογο ανά την Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα της Ευρώπης» είναι στον τελικό τόσο του ποδοσφαιρικού Champions League όσο και της μπασκετικής Euroleague κι αν πάρει και τα δυο τρόπαια, αυτό θα είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Παράλληλα, η μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί το δέκατο τρόπαιο στην ιστορία της στη διοργάνωση, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Κυριακής. Στην τουρκική ομάδα, προπονητής είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μετράει επίσης εννέα κατακτήσεις ως τώρα, τη μια με την ισπανική ομάδα, και ψάχνει κι αυτός τη… δεκάδα τίτλων!


θεατρο στοα μηδεια μποστ

γερμανοσ πατρα ελληνοσ στρατιωτου τηλεφωνο

Για να καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, να φτάσει ως τον τελικό χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση της πιο… πληθωρικής και ακριβής ομάδας στην Ευρώπη. Της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Όχι, βέβαια, πως κι οι Ισπανοί πάνε πίσω σε παίκτες υψηλής αξίας και υψηλού κόστους, αλλά οι Ρώσοι σε αυτό είναι ασυναγώνιστοι. Όπως και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο εμφάνισαν στο πρώτο δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκαν 30-20 της Ρεάλ. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, όμως, βρήκε τρόπο να αντιδράσει και να φτάσει σε μια εντυπωσιακή νίκη – πρόκριση.



? @luka7doncic#F4GLORY means chasing everything, EVERYWHERE. pic.twitter.com/eFl2wwfcJk


— EuroLeague (@EuroLeague) May 18, 2018

Με αιχμή του δόρατος το πάθος και τον… οίστρο του Σέρχιο Γιούλ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, το αστείρευτο ταλέντο του Λούκα Ντόντσιτς αλλά και την κυριαρχία των ψηλών της (Αγιόν, Ταβάρες, Ρέγιες) έναντι αυτών της «αρκούδας», η Ρεάλ Μαδρίτης στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά κι από εκεί και πέρα να τη… διαφυλάξει. Στο φινάλε η ΤΣΣΚΑ έψαχνε την αντεπίθεση, όμως, οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Νάντο Ντε Κολό δεν είχαν παρά αναλαμπές, με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να φτάσουν στο 92-83 που σηματοδότησε την παρουσία τους σε έναν ακόμα τελικό τα τελευταία χρόνια. Στόχος, φυσικά, των Ισπανών είναι να πάρουν το τρόπαιο και να αποτρέψουν το… repeat για την αντίπαλό τους Φενέρμπαχτσε. Ο τελικός της Euroleague θα αρχίσει στις 21:00 της Κυριακής (20/05), ενώ στις 18:00 θα παίξουν στον μικρό τελικό Ζαλγκίρις Κάουνας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας…



What a HUGE block by @Da_Thrill21#7DAYSMagicMoment #F4GLORY pic.twitter.com/WUdFmX2mVB


— EuroLeague (@EuroLeague) May 18, 2018

πανευκολα ρολακια κανελας

Συναγερμός: Η τουρκική MIT πίσω από την επίθεση στη Μυτιλήνη; (pics+vid)

Μετανάστες | Μυτιλήνη: Μπορεί η φημολογία για τους τρεις νεκρούς ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών στη Μυτιλήνη κατά τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη να διαψεύστηκε το Σάββατο (26/05/2018) από τις Αρχές, ωστόσο την άποψη αυτή δεν φαίνεται να συμμερίζεται το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ANF), που υποστηρίζει ότι πίσω από τα επεισόδια βρίσκεται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT).


πανευκολα ρολακια κανελας

εκκλησία αγίου φανουρίου λευκωσία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κουρδικού πρακτορείου, μια ομάδα «αγνώστων στοιχείων» φέρεται να επιτέθηκε σε Κούρδους στη Μυτιλήνης, αφήνοντας πίσω της επτά τραυματίες

anf

Κατά την ίδια πηγή, η περιβόητη ΜΙΤ φέρεται ως ύποπτη για ενεργό ανάμειξη στο περιστατικό αυτό και μάλιστα εκτιμάται πως «σκοπός τους ήταν να μετατρέψουν τα επεισόδια σε μια γενικευμένη αραβο-κουρδική σύγκρουση».

Η εξέλιξη αυτή, εφόσον οι πληροφορίες του συγκεκριμένου πρακτορείο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έρχεται να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δεδομένης και της οργής που έχουν προκαλέσει εδώ και καιρό οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, που για τη γείτονα έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρολό στην αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή (25/05/2018), οδήγησαν στην άτακτη φυγή Κούρδων αιτούντων άσυλο.

Ήδη, περίπου 120 από αυτούς, κυρίως οικογένειες με παιδιά, έχουν οδηγηθεί στον καταυλισμό του ΠΙΚΠΑ που διαχειρίζεται η οργάνωση «Αλληλεγγύη Λέσβου», ενώ περισσότεροι από 300 έφυγαν το πρωί από τη Μόρια πορευόμενοι προς την πόλη.

Στο ύψος του δημοτικού καταυλισμού του Καρά Τεπέ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με φραγμούς εμπόδισαν την είσοδό τους στην πόλη.

Οι αλλοδαποί με τη σειρά τους απέκλεισαν την είσοδο στη Μυτιλήνη από τα βόρεια, ζητώντας την άμεση αναχώρησή τους από το νησί για λόγους ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν καταλάβει τμήμα οδοστρώματος του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Θερμής, ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης και πλέον, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια (πηγή: lesvosnews.gr)



Διαβάστε επίσης:

  • Σκοπιανό: Το παρασκήνιο πίσω από το «ναυάγιο» της Νέας Υόρκης - Οι επόμενες κινήσεις της Ελλάδας

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τα επεισόδια (πηγή: Lesvospost.com)


Συναγερμός: Η τουρκική MIT πίσω από την επίθεση στη Μυτιλήνη (pics+vid)
01
Συναγερμός: Η τουρκική MIT πίσω από την επίθεση στη Μυτιλήνη (pics+vid)


















αλέξανδρος παρθένης ύψος

γιωργος λιαγκας σκαφος

Συνεπώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η πιθανότητα συμφωνίας εντός των επόμενων ημερών φαίνεται πως απομακρύνεται. Κατ’ επέκταση, αυτό σημαίνει ότι πιθανώς να απομακρύνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών.


γιωργος λιαγκας σκαφος

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αθήνας, ο Ζόραν Ζάεφ δυσκολεύεται να διαχειριστεί την πολιτική πίεση που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της πΓΔΜ λόγω της σκληρής στάσης τόσο του αντιπολιτευόμενου VMRO όσο και του Προέδρου Γκιόργκε Ιβάνοβ ο οποίος διαφωνεί με το erga omnes αλλά και την συνταγματική αναθεώρηση, προϋποθέσεις τις οποίες η Ελλάδα κρίνει απαραίτητες για τη σύναψη συμφωνίας.


«Κεραυνοί» του Ιβάνοφ


Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της πΓΔΜ δήλωσε πως είναι αντίθετος στo erga omnes, ένα από τα πάγια αιτήματα της Αθήνας για τη λύση του ονοματολογικού. Μερικές ώρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί ενοχλημένος από την έλλειψη ενημέρωσης, λέγοντας ότι παρότι είχε πολλές φορές ζητήσει να ενημερωθεί για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και για τα όσα συζητήθηκαν στις Βρυξέλλες μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του σκοπιανού ομολόγου του, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.


Και παρότι την Πέμπτη ο Νίκολα Ντιμιτρόφ συναντήθηκε με τον Σκοπιανό πρόεδρο για να τον ενημερώσει για το ονοματολογικό, ο Ιβάνοφ - που είναι πολιτικός σύμμαχος του προηγούμενου πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρουέφσκι - εμφανίστηκε αμετακίνητος από τη θέση που είχε εκφράσει μόλις μια ημέρα νωρίτερα.


«Η όλη διαδικασία μοιάζει με προσωπική συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Ζάεφ και του κ. Τσίπρα, η οποία δεν έχει προσφέρει μια εθνική συναίνεση στη “Μακεδονία”. Η θέση μου είναι ότι δεν αποδέχομαι μία λύση στο ζήτημα του ονόματος για συνολική χρήση ή “έναντι όλων”» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιβάνοφ, πιστός στην γραμμή που έχουν κρατήσει και οι προηγούμενοι σκοπιανοί πρόεδροι.


Η σκοπιανή αντιπολίτευση διοργανώνει μεγάλο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο με αφορμή το ονοματολογικό αύριο, Σάββατο.




μωρα εξι μηνων
palace of auburn hills frozen on ice

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ευγενια γιορτη

σιροπι dukan
κουρειο σκυλων αιγαλεω

Το 2016 η Δυτική Ευρώπη ήταν η περιοχή με τη μεγαλύτερη πτώση πωλήσεων smartphones παγκοσμίως. Σε επίπεδο τέταρτου τριμήνου, στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης διατέθηκαν 38,6 εκατ. συσκευές, αριθμός αυξημένος κατά περίπου 4% σε ετήσια βάση.


ευγενια γιορτη

Η μόνη άλλη περιοχή του κόσμου, πλην της Δυτικής Ευρώπης, που εμφάνισε αρνητική επίδοση στις πωλήσεις smartphones πέρυσι ήταν η Λατινική Αμερική, όπου ωστόσο η πτώση ήταν οριακή και δεν ξεπέρασε το 1%.


Στον αντίποδα, η Κίνα πέτυχε αύξηση πωλήσεων στην αγορά των smartphones το 2016, η οποία κινήθηκε ποσοστιαία στο 17% σε σχέση με το 2015, ενώ σε απόλυτους αριθμούς ο κλάδος μέτρησε 450 εκατ. συσκευές.


Σύμφωνα με την GfK (Point of Sales Data), η ζήτηση για smartphones το τρέχον έτος θα αυξηθεί ελαφρώς, με τις πωλήσεις να ενισχύονται σε ετήσια βάση κατά 5% και να φθάνουν το 1,48 δισ. τεμάχια.


καθαρισμα καμιναδας καλοριφερ

Στο σκίτσο εμφανίζεται ένας σκελετωμένος άνδρας να κάθεται μπροστά από το γραφείο ενός «γιατρού» με την επιγραφή «EU» (E. E.). Στην καρέκλα του πρώτου είναι κρεμασμένη μια μπλούζα με την επιγραφή «Griechenland» (Ελλάδα) και την ελληνική σημαία.


καθαρισμα καμιναδας καλοριφερ

«Μετά τα οκτώ χρόνια δίαιτας φαίνεστε σημαντικά καλύτερα», λέει ο «γιατρός» στον αποκαμωμένο άνδρα.



Spiegel geloiografia


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



αθηνα μονεμβασια καραβι
alpha bank νεα ερυθραια τηλ

κομμωτης ηλιακη

η αφορμη του πελοποννησιακου πολεμου

Δεκαέξι νεκροί πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και έξι γυναίκες, έχουν περισυλλεγεί έως τώρα από τις ελληνικές και τουρκικές αρχές, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των επιβαινόντων.


κομμωτης ηλιακη

τεχνικες εταιρειες ηρακλειο κρητης

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εντοπιστεί και περισυλλεγεί εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, συνολικά 9 σοροί (6 γυναίκες, 2 άνδρες και 1 παιδί), ενώ έχουν επίσης περισυλλεγεί σώες 2 γυναίκες, η μία εκ των οποίων έγκυος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν περιέλθει στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού από τις τουρκικές Αρχές, έχουν περισυλλεγεί εντός τουρκικών χωρικών υδάτων 7 σοροί (6 άνδρες και 1 παιδί).


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι πρόσφυγες βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Μήθυμνας



διευθυνση δημοσιων εργων θεσσαλονικη

καλλιεργεια φασολιου και ασθενειες
γιωτα νεγκα γιαννιτσα

Οι γιατροί έκπληκτοι ανακάλυψαν πως ο φακός επαφής ήταν άθικτος, ίσως διότι είχε καλυφθεί απολύτως από τον ιστό.


διευθυνση δημοσιων εργων θεσσαλονικη

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ιατρικό περιοδικό BMJ Case Reports, ο οφθαλμίατρος ανακάλυψε μία κύστη έξι μηνών στο μάτι της γυναίκας και αμέσως προχώρησε στη διαδικασία αφαίρεσής της, κατά τη διάρκεια της οποίας ο φακός ράγισε και έσπασε.


180815114523 02 bmj case reports figure 2 exlarge 169
Πηγή: CNNi / BMJ Case Reports


«Φως» στην περίεργη υπόθεση, ήρθε να δώσει η μητέρα της 42χρονης η οποία θυμήθηκε το ατύχημα της κόρης της πριν 28 χρόνια: καθώς έπαιζε μπάντμιντον, είχε χτυπηθεί στο αριστερό της μάτι.


Τότε φορούσε ημίσκληρους φακούς επαφής και αυτός του αριστερού της ματιού δεν βρέθηκε. Ο τραυματισμός της τότε 14χρονης πέρασε με συντηρητική φροντίδα και οι γονείς της υπέθεσαν πως ο φακός είχε απλά πέσει και δεν βρέθηκε ποτέ.


παιδευουσι τεκνα

Σύμφωνα με τη νομοθεσία (Ν. 4369/16), οι Ολομέλειες Διεύθυνσης και Τμήματος αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της Διοίκησης, στα οποία δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υπάλληλοι της αντίστοιχης οργανικής μονάδας.


παιδευουσι τεκνα

αποκριατικη στολη ινδιανας

Η Ολομέλεια της Διεύθυνσης συνεδριάζει τρεις φορές το χρόνο, δηλαδή κάθε τέσσερις μήνες, για να αξιολογήσει την πορεία υλοποίησης των στόχων της Διεύθυνσης, όπως αυτοί αποτυπώνονται στη συνολική λειτουργία της αντίστοιχης οργανικής μονάδας, ενώ η Ολομέλεια του Τμήματος συνεδριάζει μία φορά κάθε δύο μήνες, για να συζητήσει θέματα του Τμήματος, καθώς και την πορεία υλοποίησης των στόχων του.


Ανάλογα με το αποτέλεσμα της συνεδρίασης, οι Ολομέλειες μπορεί να συντάσσουν εισηγήσεις προς τη διοικητική ιεραρχία και την πολιτική ηγεσία, βάσει προτάσεων των μελών τους.


Στο τέλος κάθε έτους οι Ολομέλειες Διεύθυνσης και Τμήματος εκδίδουν Εκθέσεις Αξιολόγησης του έργου που παρήγαγαν. Η έκθεση κάθε οργανικής μονάδας συντάσσεται από τον οικείο Προϊστάμενο αυτής και εγκρίνεται, κατόπιν συζήτησης, από τουλάχιστον τα 2/3 των υπαλλήλων της αντίστοιχης μονάδας. Πρέπει να είναι επαρκώς αιτιολογημένες, βάσει των στόχων της κάθε μονάδας και λαμβάνουν βαθμολογία από 0-100, η οποία προκύπτει από μετρήσεις αποτελεσμάτων στοχοθεσίας, με τη χρήση προκαθορισμένων δεικτών μέτρησης αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας.


«Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται για πρώτη φορά η διάδραση της δημόσιας διοίκησης με τους εργαζομένους, στο επίπεδο της αποτίμησης των διαθέσιμων πόρων και των πραγματικών αναγκών κάθε υπηρεσίας. Δίνεται έτσι η δυνατότητα της ολοκληρωμένης προσέγγισης του συνολικού έργου της, αλλά και του περιβάλλοντος εντός του οποίου καλείται να δραστηριοποιηθεί. Η συγκεκριμένη προσέγγιση αποτελεί εκτός από εργαλείο διοίκησης, πράξη εκδημοκρατισμού της ίδιας της λειτουργίας των δημόσιων οργανώσεων», επισημαίνεται στην εγκύκλιο.



αβοκαντο πως ωριμαζει γρηγορα

επιστολεσ παυλου

οισοφαγος βηχας

Κύματα τριών μέτρων «σάρωσαν» το Παλού της επαρχίας Σουλαουέζι, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς αλλά και μεγάλες καταστροφές. Βίντεο που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα δείχνουν πολίτες να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν.


επιστολεσ παυλου

διαφορα ευημεριας και ευμαρειας

Χιλιάδες σπίτια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία αλλά και εμπορικά κέντρα κατέρρευσαν. Την ίδια ώρα, σημειώνονται ισχυροί μετασεισμοί που εντείνουν την ανησυχία των πολιτών και δυσχεραίνουν το έργο των σωστικών συνεργείων.


Ο κεντρικός δρόμος προς το Παλού παραμένει κλειστός μετά από κατολίσθηση ενώ οι Αρχές αναφέρουν ότι τα σωστικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς.


Ωστόσο, οι προσπάθειες εντοπισμού τραυματιών δυσχεραίνονται από την εκτεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή.




οριζοντες βαρκιζα

Στη Σαντορίνη, μπροστά από το μαγευτικό τοπίο της Καλντέρας βρίσκεται η Νέα Καμένη (το πιο πρόσφατο τμήμα στεριάς που δημιουργήθηκε στη Μεσόγειο Θάλασσα), η οποία αχνοκαπνίζει και μυρίζει θειάφι.


οριζοντες βαρκιζα

ερρικος ντυναν παθολογοι

Το ηφαίστειο, άλλωστε, είναι ενεργό, όπως εξηγούν επιστήμονες του ΙΜΠΗΣ (Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης) που παρακολουθούν τη δραστηριότητα στην περιοχή.


Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής ακολούθησε την επιστημονική αποστολή από το λιμάνι του Αθηνιού στο ηφαίστειο μαζί με τους κατοίκους του νησιού και ξένους τουρίστες.


Από την ώρα που οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο σεληνιακό τοπίο αρχίζει η… βουτιά στην Ιστορία με οδηγό τον ηφαιστειολόγο, Γιώργη Βουγιουκλάκη, που ξέρει τη Νέα και την Παλιά Καμένη σχεδόν όπως το σπίτι του.


Νέα στοιχεία αλλάζουν τον χρόνο της έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης


«Σας λέω με βεβαιότητα ότι κάποτε στο μέλλον το ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί θα το έχουμε προβλέψει πολύ νωρίτερα και θα έχουμε ενημερώσει. Θα είναι μία ελεγχόμενη κατάσταση, που μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για το νησί, προσελκύοντας ακόμα και περισσότερους τουρίστες που θα θέλουν να δουν το φαινόμενο» εξηγεί ο Γ. Βουγιουκλάκης.


Η Νέα Καμένη, που άρχισε να δημιουργείται το 1570 είναι ήδη πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες.





εχει φαγουρα η ψωριαση

ιος ανθρωπινων θηλωματων στους ανδρες

σπαμ μηνυματα

Ο Τούρκος πρόεδρος που δεν μπορούσε να κρύψει την κούραση του, χασμουρήθηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης ενώ, αποκοιμήθηκε όχι μία, ούτε δύο αλλά… επτά φορές την ώρα που μιλούσε ο Ποροσένκο.


ιος ανθρωπινων θηλωματων στους ανδρες

Ο Ουκρανός πρόεδρος προσπάθησε επανειλημμένα να «ξυπνήσει» τον ομόλογό του χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι αλλά οι προσπάθειές του απέβησαν άκαρπες καθώς ο Ερντογάν έπεφτε σε βαθύ ύπνο συνεχώς.





λαικη δημοκρατια λαοσ

προτυπο προταση

ρουχα μπεμπε αεκ
προταση νομου κκε
Αλλαγή ώρας 2018: Δείτε πότε βάζουμε μία ώρα μπροστά τα ρολόγια μας

Αλλαγή ώρας: Σε ισχύ τίθεται τα ξημερώματα της Κυριακής 25η Μαρτίου η θερινή ώρα, οπότε και οι δείκτες των ρολογιών από τις 03:00 θα πρέπει να μετακινηθούν στις 04:00 π. μ.


προτυπο προταση

Ενδεχομένως, πάντως, να είναι η τελευταία φορά που αλλάζει η ώρα, καθώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση συζητείται ήδη η κατάργηση της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ υποχρεούνται δια νόμου την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου στη 01:00 π. μ. ώρα Γκρίνουϊτς (GMT) να εφαρμόζουν την θερινή ώρα και να επιστρέφουν στην χειμερινή ώρα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του ίδιου έτους πάλι στη 01:00 π. μ. ώρα Γκρίνουϊτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλλαγή ώρας δεν εφαρμόζεται απ' όλες τις χώρες. Η Ισλανδία δεν έχει υιοθετήσει το μέτρο για την αλλαγή ώρας. Λόγω του υψηλού γεωγραφικού πλάτους, η ανατολή και η δύση του ήλιου αλλάζουν κατά πολλές ώρες στη διάρκεια του έτους και η επίδραση της αλλαγής του ρολογιού κατά μία ώρα θα ήταν σχετικά μικρή.

Επίσης, η Ρωσία από το 2011 με προεδρικό διάταγμα έχει καθιερώσει τη θερινή Ώρα Μόσχας (+4 UTC) καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ η Τουρκία τον Σεπτέμβριο 2016 αποφάσισε τη μόνιμη εφαρμογή της θερινής ώρας καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Στην Ελλάδα, η η υιοθέτηση του μέτρου της θερινής ώρας ξεκίνησε το 1975.


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

κρατικος υπαλληλος σημασια

Ο Χρήστος ακούγεται ανακουφισμένος, «Επιτέλους μπορούμε να χαλαρώσουμε. Τελείωσε!», λέει, και δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να το πιστέψει. Το τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών ήταν η πρώτη επιλογή για τους δύο τελειόφοιτους των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και τα κατάφεραν! Πέρασαν με υψηλή βαθμολογία και τώρα θα είναι και συμφοιτητές! Χρήστος και Θεόδωρος, συγκέντρωσαν 19.076 και 18.605 μόρια, αντίστοιχα. Ο Χρήστος μάλιστα έγραψε δύο καθαρά 20αρια, στη φυσική και στη χημεία!


κρατικος υπαλληλος σημασια

Πολλές ώρες διαβάσματος ή πρόγραμμα...


«Πολλές ώρες διαβάσματος ή πρόγραμμα», η ερώτηση που τίθεται κάθε χρόνο στους επιτυχόντες... «Συνδυασμός και των δύο» απαντά ο Χρήστος. «Κάποιους μήνες πολύωρου διαβάσματος και κάποιες περιόδους πειθαρχίας και προγράμματος. Δεν μπορεί κανείς να διαβάζει όλη τη χρονιά πολλές ώρες είναι αδύνατο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Με ένα καλό συνδυασμό όμως βγαίνει εύκολα η χρονιά».


2 copy copy


Και βέβαια, εκτός από το διάβασμα, σημαντικό ρόλο έπαιξε η πίστη στον εαυτό τους. «Δεν μπορεί κανείς να βγάλει όλη τη χρονιά αν δεν πιστεύει ότι υπάρχει ένα αποτέλεσμα που τον περιμένει. Πρέπει να υπάρχει ο στόχος και η πίστη, η πίστη ότι η δικαίωση θα έρθει..» λέει ο 18χρονος φοιτητής.


Όσο για τον περίφημο ρόλο των γονέων στην προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Χρήστος και ο Θοδωρής είχαν την τύχη να έχουν δύο γονείς υποστηρικτικούς που τους συμβούλευαν και τους στήριζαν. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν ένιωσαν πίεση.


2578163


Στην αρχή της χρονιάς τα δυο αδέρφια διάβαζαν χωριστά, προς το τέλος της σχολικής χρονιάς όμως, ένωσαν τις δυνάμεις τους και άρχισαν να συνεργάζονται περισσότερο. Ειδικά στην φάση των επαναλήψεων η συνεργασία τους ήταν πολύτιμη. «Ήταν ένας υγιής ανταγωνισμός», λέει ο Χρήστος.


3 copy copy


Προσωπική δουλειά, σχολείο, καθηγητές, φροντιστήρια. «Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους» διαπιστώνουν τα δύο αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη. «Τίποτα δεν θα ήταν αρκετό από μόνο του».


Χρήστος και Θοδωρής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στην πόλη τους. Έτσι ούτε τις παρέες τους θα χάσουν αλλά ούτε και θα βάλουν τους γονείς τους σε νέα έξοδα. Επιπλέον, «το επίπεδο σπουδών στη συγκεκριμένη σχολή του ΑΠΘ είναι εξαιρετικά υψηλό», όπως λέει ο Χρήστος.


Δυστυχώς, το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα και ο τρόπος που εξετάζονται οι μαθητές στην Τρίτη Λυκείου, φαίνεται να μην αφήνει περιθώρια για παράλληλες ασχολίες. Έτσι ο Χρήστος, αναγκάστηκε να αφήσει μια μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Κάτι που σκέφτεται να ξαναρχίσει σύντομα.


Capture copy


Πιστεύω στην γενιά του ‘99


Παρότι το σχολείο των παιδιών πέτυχε υψηλές βαθμολογίες και πολλές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις, πολλά είναι και τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν. Ο Χρήστος έχει άτομα στο κοντινό του περιβάλλον που δεν τα πήγαν όσο καλά θα ήθελαν... «μια ατυχία δεν σημαίνει κάτι», λέει. «Άμα υπάρχει κουράγιο, θέληση και αυτοπεποίθηση θα τα καταφέρουν».



ελενα μενεγου επικοινωνια
φαρσα με τρομακτικο μωρο