Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

αρθουρος βιβλιο

Ανήμερα το Πάσχα, οι δύο στρατιωτικοί Δημήτρης Κούκλατζης και 'Αγγελος Μητρετώδης, δέχθηκαν την επίσκεψη του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιου, εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με τον οποίο συνομίλησαν, ενώ έλαβαν και τη Θεία Κοινωνία.


αρθουρος βιβλιο

ειρηνη μερκουρη τσιγγανα

Μετά την επίσκεψη ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τους γονείς των στρατιωτικών ο οποίος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ευχήθηκε για τη σύντομη επιστροφή των παιδιών τους στις οικογένειές τους, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του Πατριαρχείου για την αποδοχή από τις τουρκικές Αρχές του αιτήματος επίσκεψης του κ. Αμφιλόχιου στις φυλακές της Αδριανούπολης.


Σημειώνεται πως η έκτακτη επίσκεψη δεν διαφοροποιεί το προκαθορισμένο εβδομαδιαίο επισκεπτήριο των γονέων.



στων αγγελων τα μπουζουκια τσαλιγοπουλου δημητριαδης

ραδιοφωνικος σταθμος μακεδονια

χριστουγεννιατικη ταινια σκρουτζ

«Ο πρόεδρος Γιούνκερ και ο πρόεδρος Τραμπ θα επικεντρωθούν στη βελτίωση του διατλαντικού εμπορίου και τη σφυρηλάτηση μιας ισχυρότερης οικονομικής εταιρικής σχέσης» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Κομισιόν.


ραδιοφωνικος σταθμος μακεδονια

miss world 2013 online

Οι σχέσεις της Ουάσιγκτον με τις Βρυξέλλες είναι τεταμένες μετά την επιβολή δασμών, εκ μέρους των ΗΠΑ, στον εισαγόμενο χάλυβα και στο αλουμίνιο, στις αρχές Ιουνίου. Ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε πρόσφατα ότι οι δασμοί αυτοί μπορεί να επεκταθούν και στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.


πανεμορφα σπιτια εσωτερικα

Ο Δημήτρης Βίτσας ενημερώνοντας τους βουλευτές για τη συμφωνία αναβάθμισης των πολεμικών αεροσκαφών στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Βουλή, διευκρίνισε ότι ο αριθμός των F-16 που θα μετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι κάτω των 123, καθώς το κόστος υπολογίζεται από την αμερικανική πλευρά σε 2,4 δις δολάρια κι «εμείς μπορούμε να δώσουμε περίπου 1,1 δις ευρώ».


πανεμορφα σπιτια εσωτερικα

θερμιδομετρητης μηλο

πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης

Ο αναπληρωτής υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Φίλη διαβεβαίωσε ότι στην αναβάθμιση των F-16 θα μετάσχει η ΕΑΒ και άλλες ιδιωτικές εταιρείες και ότι δεν θα απαιτηθεί νομοθετική ρύθμιση για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα. Χαρακτήρισε αδήριτη την ανάγκη της αναβάθμισης, λέγοντας ότι «έχουμε ήδη καθυστερήσει και ότι εάν το 2019 έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε 16 με 20 αεροσκάφη θα είναι σημαντικό» και εκτίμησε ότι το πρόγραμμα της αναβάθμισης θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2025.


Νωρίτερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν προβληματισμένοι με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Νίκο Ξυδάκη να συνιστά προσοχή, καθώς στο παρελθόν το θέμα των αντισταθμιστικών ωφελημάτων αποτέλεσε εστία διαφθοράς. Σημείωσε δε, με έμφαση ότι είναι μοναδική ευκαιρία για την κυβέρνηση να λειτουργήσει με έναν πρότυπο τρόπο διαφάνειας, ταχύτητας και αξιοπιστίας, κάνοντας λόγο για την ανάγκη «υποδειγματικού πολιτικού χειρισμού» ώστε «να μην μείνει καμία υπόνοια περί μη ορθής διαχείρισης». Απηύθυνε μάλιστα, έκκληση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου να μην μετατραπούν οι υπέρογκες αμυντικές δαπάνες σε κολάρο δημοσιονομικής ασφυξίας, επαναφέροντας την πρόταση να μην υπολογίζονται οι αμυντικές δαπάνες στο έλλειμμα, όπως συμβαίνει με τις δαπάνες για το προσφυγικό. Τις επιφυλάξεις που είχαν διατυπωθεί ως προς το κόστος, επιβεβαίωσε ο πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας.


Στο ζήτημα της συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16 τοποθετήθηκαν και βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Για «ακαταστασία» και «αλαλούμ» στην υπόθεση αυτή μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς ζήτησε πληροφορίες για το κόστος.


Εν των μεταξύ, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» φέρνει ο Σταύρος Θεοδωράκης τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Με επίκαιρη ερώτηση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει στη Βουλή, ποια αντισταθμιστικά ανταλλάγματα εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση για τη Σούδα και τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη συμφωνία για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 από τις ΗΠΑ. Ακόμα, ρωτά τον πρωθυπουργό, πότε θα υποβάλλει στη Βουλή προς έγκριση το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των συγκεκριμένων πολεμικών αεροσκαφών και αν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης αεροσκαφών F-35 ως αντισταθμιστικού ανταλλάγματος για τη Σούδα.





αλέξανδρος ρωμανός λιζάρδος

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς τάχθηκε κατηγορηματικά κατά των απόψεων Τουσκ στη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. «Είτε θα βρούμε μια ευρωπαϊκή λύση για την πρόκληση της μετανάστευσης, είτε δεν θα υπάρξει λύση», είπε. Η πολιτική αναδιανομής που εγκρίθηκε το 2015 δεν ήταν αναποτελεσματική. "Κάθε κράτος μέλος πρέπει να κάνει το δικό του καθήκον", δήλωσε ο Τίμερμανς.


αλέξανδρος ρωμανός λιζάρδος

μετα το σφραγισμα ποναει το δοντι

το κοριτσι απο τη δανια διαρκεια

Ο ηγέτης του Κόμματος των Φιλελευθέρων Γκι Φέρχοφσταντ είπε κάτι παρόμοιο και τόνισε: "Είμαι εντελώς συγκλονισμένος από τις απόψεις Τουσκ»


Η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε επίσης την κριτική του Τουσκ σχετικά με τις υπάρχουσες ποσοστώσεις προσφύγων, αναφέρει το δημοσίευμα. Γερμανοί κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η άποψη του Τουσκ ενάντια στο σύστημα ποσοστώσεων ήταν "αναποτελεσματική". "Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα πανευρωπαϊκό έργο", ανέφεραν γερμανικοί κυβερνητικοί κύκλοι. «Χρειαζόμαστε ένα σύστημα όπου όλοι θα μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλο και πάλι. Η αλληλεγγύη είναι "κεντρικό στοιχείο" της ΕΕ».


Τσίπρας: Άστοχη, άκαιρη και άσκοπη η παρέμβαση Τουσκ







10 Photos:
Οι δρόμοι των προσφύγων μέσα από τα Βαλκάνια

κομμωτηριο λουκας σερρες

παττυ χυμα

Δύο ημέρες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι σκοπεύει να σταματήσει αυτές τις «προκλητικές» στρατιωτικές ασκήσεις, μετά την ιστορική Σύνοδο με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος από τις ΗΠΑ ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «οι κύριες στρατιωτικές ασκήσεις αναβάλλονται επ΄αόριστον στην κορεατική χερσόνησο».


κομμωτηριο λουκας σερρες

Όπως κάθε χρόνο και φέτος, είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή των προσεχών στρατιωτικών γυμνασίων ΗΠΑ-Νότιας Κορέας, υπό την κωδική ονομασία Ulchi Freedom Guardian, για τα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου.


Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συναντήθηκε στη Σεούλ με τους συμμάχους των ΗΠΑ, τους ομολόγους του της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας προτού γίνει δεκτός στο Πεκίνο από τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, που χαιρέτισε «μια επιτυχημένη Σύνοδο».


Στη Σεούλ, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επανέλαβε ότι ο στόχος της Ουάσιγκτον παραμένει «η πλήρης, επαληθεύσιμη και μη αναστρέψιμη αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας».




παρτιτουρες για τριχορδο μπουζουκι

γερμανοσ πατρα ελληνοσ στρατιωτου τηλεφωνο

Σύμφωνα με το tempo24.gr, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετά από εκτροπή του ενός, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί ελαφρά ένας πεζός.


γερμανοσ πατρα ελληνοσ στρατιωτου τηλεφωνο

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο tempo24 ότι από την Γούναρη εκινείτο ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου και από αριστερά ερχόταν ο οδηγός του άλλου.


ΤΕΜΠΟ 2


Και τα δύο κατέληξαν δεξιά επάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος.


ΤΕΜΠΟ 4




ερρίκου μπελιέ
ποσο μου μοιαζεισ - ηρω

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

σισσυ χρηστιδου χαλκινο μαλλι

Συνάδελφοι του από την Κρήτη, την Κοζάνη, την Αθήνα, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας καθώς και η σύζυγός του με την κόρη του και μέλη της οικογένειάς του από το Τσοτίλι ήταν παρόντες για να τιμήσουν την μνήμη του. Ο πρώην επιτελάρχης αντιστράτηγος εα Στέφανος Σκότης σημείωσε ότι "όλοι εμείς αλλά και η πολιτεία δεν πρέπει να ξεχνάμε τις οικογένειες των αστυνομικών που χάνονται στο καθήκον και πως δεν εξαντλούνται όλα με την δημιουργία ενός μνημείου για την μνήμη τους".


σισσυ χρηστιδου χαλκινο μαλλι

γυναικεια ρολογια 2015

Ο δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προχώρησε στην παραχώρηση της έκτασης για την δημιουργία του μνημείου ενώ ο Σύλλογος Φίλων αστυνομικών Αττικής συνέβαλε στην ανέγερσή του.


5


Μετά την τελετή των αποκαλυπτηρίων οι οργανωτές παράδωσαν σε ένδειξη τιμής την ελληνική σημαία στην κόρη του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού.


4


3


2


1


(Πηγή φωτογραφιών: kozanilife.gr)



debate σχολια

ζελατινα για oneplus one

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος των τουρκικών εκλογών κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών

Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την Τρίτη (08/05/2018) να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 62χρονος Τούρκος ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών, με ένταλμα των τουρκικών αρχών για απόπειρα εκβίασης και δήλωσε ότι θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου με το Δημοκρατικό Κόμμα (DP).


ζελατινα για oneplus one

καναλι της αγαπης κερκυρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο δέχτηκε ότι ο 62χρονος Haydar Mengi έχει μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα και νόμιμη στην Ευρώπη, καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Παρίσι και έκανε δεκτή την αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησής του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται πως 62χρονος είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο της πρώην πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ ως σύμβουλός της, ενώ διετέλεσε και σύμβουλος επί πρωθυπουργίας Ντεμιρέλ και όπως είπε στο δικαστήριο ήταν γενικός διευθυντής των τουρκικών λιμανιών επί Τσιλέρ.

«Η καταδίκη μου στην Τουρκία είναι πολιτική, εκεί εργαζόμουν στην οικογενειακή μας επιχείρηση όμως έφυγα λόγω του Ερντογάν», είχε πει κατά την απολογία του ενώπιον των δικαστών.

Εξάλλου, στο δικαστήριο κατατέθηκε έγγραφο του κόμματος στο οποίο είναι μέλος για την κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής και ο ίδιος ανέφερε πως «έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα από την πολιτική».

Ο 62χρονος είχε συλληφθεί στους Ευζώνους στις 13 Απριλίου λόγω καταδίκης του στην Τουρκία για απόπειρα εκβίασης σε φυλάκιση 6 ετών.

Στο δικαστήριο ο συνήγορός του, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, υποστήριξε πως ο ίδιος υποστηρίζει ότι το αδίκημα όταν τελέστηκε έλειπε στη Γαλλία, όπου έκανε διδακτορικό στην αρχαιολογία στο Λούβρο. «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα και να εργαστώ εδώ στον τομέα του τουρισμού. Έχω χρήματα και μπορώ να αναπτύξω τέτοια δράση, έχω και εμπειρία λόγω της θητείας μου στα λιμάνια», είπε.

Το Συμβούλιο Εφετών επέβαλε στον Τούρκο μέχρι τη συνεδρίαση που θα εξετάσει το αίτημα έκδοσης στην Τουρκία, χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του στην Αθήνα. «Η Ελλάδα έδειξε ότι είναι κράτος δικαίου», δήλωσε ο συνήγορός του. «Εχει πλούσια πολιτική δράση στη χώρα του και θα είναι υποψήφιος βουλευτής, αφού η τουρκική νομοθεσία του δίνει αυτή τη δυνατότητα. Υποστηρίζει ότι η καταδίκη του είναι συγκεκαλυμμένη πολιτική δίωξη», κατέληξε.



δρομολογια λεωφορειου αναφη

παρελαση ροδου 2017

συνδεσμος ηλεκτρολογων καλαματας

Στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τους δύο πρώην - πλέον - κυβερνητικούς εταίρους ότι σκηνοθέτησαν το «διαζύγιό» τους με τρεις στόχους: πρώτον λίγους μήνες ακόμη εξουσίας, την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τρίτον η διατήρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «μορφώματος» των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


παρελαση ροδου 2017

υπολογιστική μηχανή

Μίλησε επίσης και για «κομπάρσους», βουλευτές που αλλιώς μπήκαν, αλλιώς ενήργησαν και αλλιώς θα φύγουν από τη Βουλή.


«Για να στηρίξουν μια κυβέρνηση “κουρελού” που κουρέλιασε την οικονομία και τα εθνική συμφέροντα. “Κουρελού” ο όρος του Τσίπρα μετά το “κωλοτούμπα”» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε, μάλιστα, και σε σκληρούς χαρακτηρισμούς, μιλώντας για «πολιτικά ναυάγια» που συνδράμουν τον Αλέξη Τσίπρα και τρέχουν πίσω του για «λίγους μήνες εξουσίας» ενώ παλιά τους κατηγορούσαν.


«Συνεννοημένοι οι χειρισμοί της εξόδου Καμμένου από την κυβέρνηση» είπε ο κ. Μητσοτάκης, και συμπλήρωσε: «Τι σόι έξοδος είναι αυτή όταν τέσσερις στους επτά βουλευτές στηρίζουν τον Τσίπρα; Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απλώς συγχωνεύτηκαν».




διεπιστημονικη συνεργασια στην ειδικη αγωγη

ενφια ψυχικου
καθετεσ εκτοσ σχεδιου

Όπως αποφάσισε ένας δικαστής του Μισούρι, ο Ντέιβιντ Μπέρι θα πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθεί την ταινία τουλάχιστον μία φορά τον μήνα ενώ θα εκτίει την ποινή φυλάκισης ενός έτους που του επιβλήθηκε. Η έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη και την καταδίκη του έχει χαρακτηριστεί «μια από τις σημαντικότερες που έχουν γίνει στην Πολιτεία για το ζήτημα της λαθροθηρίας».


διεπιστημονικη συνεργασια στην ειδικη αγωγη

Ο Μπέρι και άλλα μέλη της οικογένειάς του πιστεύεται ότι σκότωσαν εκατοντάδες ελάφια τα τελευταία τρία χρόνια, όπως ανέφερε η υπηρεσία προστασίας της φύσης του Μισούρι. Έβαζαν στο στόχαστρο μεγάλα αρσενικά, τα σκότωναν παράνομα, ιδίως τη νύχτα, τους έκοβαν το κεφάλι για να το χρησιμοποιήσουν ως «τρόπαιο» και άφηναν το υπόλοιπο σώμα, όπως εξήγησε ο εισαγγελέας της κομητείας Λόρενς, Ντον Τρότερ.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Springfield News-Leader ο δικαστής Ρόμπερτ Τζορτζ διέταξε η πρώτη προβολή του «Μπάμπι» να γίνει πριν από τις 23 Δεκεμβρίου.


carrefour express opening hours

μπηκαν τα χρηματα για το επιδομα θερμανσησ
louis l amour law of the desert born
Εξάρχεια: Μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας - Πώς δρούσε (pics&vid)

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διακινούσε Αστυνομία στα Αστυνομία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, προχώρησε η Αστυνομία - Τα μέλη της κατηγορούνται παράλληλα για ληστείες και κλοπές


carrefour express opening hours

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είκοσι ένα άτομα συνελήφθησαν χθες (08/03), κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στα Εξάρχεια και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, εκ των οποίων 13 Αλβανοί, 4 Έλληνες, 2 Γεωργιανοί, ένας Μολδαβός και ένας Βούλγαρος, ηλικίας από 19 έως 37 ετών.

Οι 11 από τους συλληφθέντες αποτελούσαν τον κεντρικό πυρήνα της οργάνωσης, που δραστηριοποιείτο στα Εξάρχεια. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διακίνησης ναρκωτικών και των διακεκριμένων κλοπών και ληστειών. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα 5 μέλη της οργάνωσης, ορισμένα εκ των οποίων είναι φυλακισμένα, που κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα.

narkwtika exarhea astynomia3

Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα κέρδη της οργάνωσης ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αφού από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, από τον περασμένο Δεκέμβριο που συγκρότησαν την εγκληματική οργάνωση, διακίνησαν περισσότερα από 55 κιλά κάνναβης και 1,5 κιλό κοκαΐνης. Σε ό, τι αφορά στις τιμές πώλησης των ναρκωτικών, ως ελάχιστη τιμή είχαν καθοριστεί τα 5 ευρώ ανά γραμμάριο κάνναβης και τα 55 ευρώ ανά γραμμάριο κοκαΐνης. Σημειώνεται ακόμη, ότι οι δράστες διέπραξαν τέσσερις ληστείες στα Εξάρχεια και τη Νέα Ιωνία, διάρρηξη στο Γκύζη και κλοπές οχημάτων στο Ίλιον και τα Εξάρχεια.

narkwtika exarhea astynomia3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, βασικός προμηθευτής του δικτύου ήταν αρχηγικό στέλεχος της ομάδας, το οποίο συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο για ένοπλη ληστεία σε βάρος ιδιώτη στην περιοχή των Εξαρχείων. Παράλληλα, δύο μέλη του κυκλώματος είχαν συλληφθεί το 2010 για φθορές στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ναρκωτικά που προμηθευόταν και διακινούσε το κύκλωμα αποθηκεύονταν σε χώρο της οργάνωσης, που βρισκόταν στην περιοχή των Εξαρχείων. Το σημείο είχε επιλεγεί ώστε να είναι κοντά στο πεδίο δράσης της οργάνωσης, να διευκολύνει τη διακίνηση των ναρκωτικών και τον εύκολο και γρήγορο ανεφοδιασμό, καθώς και τη διαφυγή ή απόκρυψη των μελών, σε περιπτώσεις εντοπισμού από την Αστυνομία.

Τα «βαποράκια» του κυκλώματος παραλάμβαναν τα ναρκωτικά και μετέβαιναν στα πόστα τους, σε δρόμους γύρω από την πλατεία των Εξαρχείων, ενώ οι συναλλαγές με τους πελάτες - χρήστες γινόντουσαν έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, σε προκαθορισμένα σημεία, στα οποία μετέβαιναν είτε πεζοί, είτε με μοτοσικλέτες. Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας πραγματοποιούσαν τις συναντήσεις τους σε δύο συγκεκριμένους χώρους στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ κατά τις επικοινωνίες και τις συναλλαγές τους χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες φράσεις, προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτό το περιεχόμενο των συνομιλιών τους. Ενδεικτικά, για ποσότητες κοκαΐνης χρησιμοποιούσαν τις φράσεις «μισό», «ένα», «ολόκληρο» και «πέτρα», για την κάνναβη «μπιτς», «σταφύλι», «πράγμα», «μικρό» ή «μεγάλο», «μπουφάν», «πράσινα παντελόνια», για ένα κιλό κάνναβης, «μηχανή» ή «μηχανάκι» και «μπλούζα» για χρήματα σε ευρώ «λεκ» και για χρέος προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών «γκολ».

Επίσης, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή δράσης τους προέβαιναν συστηματικά σε χειροδικίες και απειλές σε βάρος «ανταγωνιστών» τους. Στα πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 25 έρευνες σε οικίες, «καβάτζες» και λοιπούς χώρους όπου μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν: 23 κιλά κάνναβη, 200 γραμμάρια κοκαΐνη και ποσότητα ηρωίνης, νοθευτικές ουσίες, ζυγαριές ακρίβειας, πιστόλια τύπου «airsοft», μαχαίρια και σουγιάδες, 2 αυτοκίνητα, 2 μηχανές, 8.500 ευρώ, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM.

Όπως διευκρίνισε η Αστυνομία, η πλειοψηφία των μελών του εγκληματικού δικτύου έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν, για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, των ληστειών, των διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων, ενώ σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού του κυκλώματος επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: Ελληνική Αστυνομία

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες στρατιωτικοί: Το τελευταίο τηλεφώνημα του Έλληνα Ανθυπολοχαγού στον Ταξίαρχο

«Φωτιά» ο νέος ΚΟΚ – Αυτοί θα πληρώσουν πρόστιμα έως και 600 ευρώ – Τι αλλάζει σε παραβάσεις



Εξάρχεια: Μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας - Πώς δρούσε (pics&vid)
01
Εξάρχεια: Μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας - Πώς δρούσε (pics&vid)











εστιατορια πολυτελειας αθηνα

λιλα σκια ματιων

Ήδη σε πιλοτική λειτουργία του μηχανισμού έχουν εντοπιστεί οι πρώτοι ιδιοκτήτες που ενοικίαζαν ακίνητα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαμοιρασμού, από τους οποίους οι περισσότεροι έσπευσαν εθελοντικώς να δηλώσουν με τροποιητικές φορολογικές δηλώσεις τα ενοίκια που είχαν εισπράξει, πληρώνοντας το φόρο εισοδήματος.


εστιατορια πολυτελειας αθηνα

Η ΑΑΔΕ ξεκίνησε τους ελέγχους για τις μισθώσεις ακινήτων μέσω Airbnb το 2017, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της προσποίησης του ενδιαφερόμενου πελάτη.


Αρχικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», εντόπισε μέσω της πλατφόρμας του Διαδικτύου προσφερόμενα ακίνητα προς ενοικίαση, κυρίως στην περιοχή της Αθήνας αλλά και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, και αναζήτησε τη διαθεσιμότητα. Στη συνέχεια, από τα αναγραφόμενα στοιχεία στην ιντερνετική ανάρτηση εντόπισε τους ιδιοκτήτες.


Για 55 από αυτούς τους ιδιοκτήτες υπάρχουν έντονες ενδείξεις ότι δεν δήλωσαν τα εισοδήματα από τα ακίνητα. Το επόμενο βήμα ήταν να καλέσουν οι ελεγκτές τηλεφωνικά τους ιδιοκτήτες και να τους ενημερώσουν ότι έχουν εντοπιστεί ως πιθανοί στόχοι ελέγχου για μη δήλωση εισοδημάτων από εκμίσθωση ακινήτων. Το αποτέλεσμα; Οι 39 από τους 55 ιδιοκτήτες προχώρησαν οικειοθελώς στην υποβολή τροποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, δηλώνοντας πρόσθετο εισόδημα από ακίνητα ύψους περίπου 920.000 ευρώ, με τον πρόσθετο φόρο να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.


Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, οι έλεγχοι για τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων από τις ιντερνετικές πλατφόρμες διαμοιρασμού θα συνεχιστούν. Μάλιστα, φέρεται η ΑΑΔΕ να έχει ήδη ξεκινήσει αλληλογραφία με τις διαδικτυακές πλατφόρμες προκειμένου να αντλήσει στοιχεία των ιδιοκτητών που εκμισθώνουν κατοικίες για βραχυχρόνιο διάστημα.


Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη προθυμία από τις πλατφόρμες για την παροχή στοιχείων.


Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την Εφορία, θα πρέπει:


Να εγγραφούν σε ειδικό ηλεκτρονικό μητρώο (www.aade.gr).



  • Να υποβάλλουν δήλωση βραχυχρόνιας διαμονής ανά μισθωτή.

  • Να καταχωρίζουν στο μητρώο στοιχεία που είναι απαραίτητα για τον προσδιορισμό του ετήοσιου εισοδήματός του από τα ακίνητα που εκμισθώνονται.


Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ


Τα στοιχεία που καταχωρίζονται στη δήλωση βραχυχρόνιας διαμονής, ανά βραχυχρόνια μίσθωση, είναι τουλάχιστον, ο αριθμός εγγραφής στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, το συνολικό μίσθωμα ή το συνολικό ποσό βάσει της πολιτικής ακύρωσης, η επωνυμία της ψηφιακής πλατφόρμας, τα στοιχεία του μισθωτή, η ένταξη και η λήξη της μίσθωσης, καθώς και ο τρόπος πληρωμής του μισθώματος.


Για κάθε παράβαση σε σχέση με τις παραπάνω υποχρεώσεις θα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.




πρακτικη ασκηση στην θεσσαλονικη

το νεο μουσειο της ακροπολης

λινκ παναθηναικος ολυμπιακος

«Θα ήταν κακή συμβουλή προς την Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη. Καμία τράπεζα στον κόσμο δεν θα έδινε στους Έλληνες χρήματα, εάν δεν βρισκόταν πίσω η αλληλεγγύη των χωρών (της Ε. Ε.). Δεν πιστεύω στο Grexit», είπε.


το νεο μουσειο της ακροπολης

κλασικη περιπτωση βλαβησ (1987)

Μιλώντας στη γερμανική Huffington Post συνέχισε την «υπεράσπιση» της χώρας τονίζοντας πως μπορεί οι «Έλληνες να μην τήρησαν τα πάντα, αλλά υπό τον Τσίπρα έγιναν περισσότερες μεταρρυθμίσεις στον προϋπολογισμό, την αγορά εργασίας και τις συντάξεις από ποτέ».


Ο Γερμανός πολιτικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εκφράζοντας την αντίθεση του στην θέσπιση νέων μέτρων λιτότητας.


«Πρέπει να βγάλουμε τα γερμανικά γυαλιά και να αντιληφθούμε τι μπορούμε να ζητάμε, όπως λ. χ. ακόμα περισσότερες οικονομίες, επιπλέον περικοπές στις συντάξεις, διότι σε αυτά τα ζητήματα θα έχουμε φτάσει πολύ γρήγορα στα όρια. Ήδη, βρίσκονται πολλοί στην Ελλάδα στα όρια της φτώχειας».



ιρλανδος υπουργος οικονομικων

δημοσιευμενοι ισολογισμοι 2015

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για θύματα ή τραυματισμούς αλλά οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.


ιρλανδος υπουργος οικονομικων

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση για πλημμύρες σε παράκτιες περιοχές.


Παρότι ο Λέσλι υποβαθμίστηκε τις περασμένες ώρες, η ταχύτητα των ανέμων φτάνει τα 176 χλμ/ώρα με αποτέλεσμα να έχουν ακυρωθεί αρκετές πτήσεις.


Το Σάββατο το βράδυ, ο κυκλώνας «χτύπησε» τη βόρεια Πορτογαλία ενώ πλέον κινείται προς την Ισπανία.


Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο κυκλώνας μπορεί να είναι ο ισχυρότερος που έχει πλήξει την Πορτογαλία από το 1842.





μοναδες πολεμικη αεροπορια

αναζητηση αποτελεσματων πιστοποιησης 2014

νεες ασχολιες

Το πλήθος, στα χρώματα της σημαίας της Νικαράγουας, ξεκίνησε από τρία σημεία της Μανάγουας για να συναντηθεί σε μια πορεία προς τον καθεδρικό ναό της πρωτεύουσας.


αναζητηση αποτελεσματων πιστοποιησης 2014

ελενη λιασκα στο μιλα

Οι διαμαρτυρίες στη Νικαράγουα, οι οποίες ξεκίνησαν από τους φοιτητές κατά μιας μεταρρύθμισης του συστήματος συνταξιοδότησης, μετατράπηκαν γρήγορα σε μια γενική κινητοποίηση που καταγγέλλει μια κατάληψη της εξουσίας από τον πρόεδρο Ντανιέλ Ορτέγα, τον 72χρονο πρώην αντάρτη, ο οποίος βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με ένα άνευ προηγουμένου κύμα λαϊκής οργής από τότε που επέστρεψε στην εξουσία, πριν από 11 χρόνια.


"Να φύγουν!", φώναζε το πλήθος απευθυνόμενο στον Ορτέγα και την σύζυγό του Ροσάριο Μουρίγιο. "Δεν φοβόμαστε πια, θέλουμε μια ελεύθερη Νικαράγουα", δήλωσε μια 65χρονη διαδηλώτρια, η Ρόσα Χερέρα.


"Ήρθαμε για προσκύνημα, σαν ένας λαός ενωμένος με πίστη στον Κύριό μας Ιησού, αδέλφια στον πόνο για την απώλεια τόσων ζωών (...) ένας λαός πιστών, αδελφών, με την επιθυμία για δικαιοσύνη, ειρήνη και συμφιλίωση", δήλωσε ο καρδινάλιος Λεοπόλντο Μπρένες μιλώντας προς το πλήθος.


Ο ίδιος, εξ ονόματος της Επισκοπικής Συνόδου, δήλωσε ότι δέχθηκε να είναι μεσολαβητής στον διάλογο που ζήτησε ο πρόεδρος Ορτέγα, αλλά σημείωσε ότι έδωσε περιθώριο ενός μήνα για να αξιολογήσει "αν υπάρχει μια πραγματική δέσμευση να γίνουν σεβαστές οι συμφωνίες".


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες θα πρέπει να αποσκοπούν στην "αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την ελευθερία".


"Η Νικαράγουα θέλει την ειρήνη για να μην χυθεί άλλο αίμα. Θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους", δήλωσε παράλληλα στο Γαλλικό πρακτορείο η Μαρία Φλόρες, μια 40χρονη δικηγόρος που βρισκόταν στο πλήθος.


Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του Κέντρου της Νικαράγουας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Cenidh), ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και στους διαδηλωτές ανήλθε το, Σάββατο, σε 43 από 42. Η αύξηση αυτή εξηγείται καθώς υπάρχουν τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται και υποκύπτουν στα τραύματά τους, όπως και αγνοούμενοι.


Από την Δευτέρα δεν καταγράφηκε καμία σύγκρουση με την αστυνομία.


Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν η δεύτερη μαζική κινητοποίηση που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Νικαράγουας έπειτα από αυτήν που έγινε τη Δευτέρα από επιχειρηματίες που απορρίπτουν τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και υποστηρίζουν την νεολαία στις κινητοποιήσεις της.


Οι φοιτητές που ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις αξίωσαν χθες τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιτροπής για να πραγματοποιήσει έρευνα για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στις διαδηλώσεις, το οποίο έθεσαν ως προϋπόθεση για να μετάσχουν σε έναν ενδεχόμενο διάλογο με τις αρχές.


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

τήνος δωμάτια

mini cooper παλια

Ειδικότερα, στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στις εξής οδούς και λεωφόρους:


τήνος δωμάτια

- Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.


- Δήμος Αθηναίων (Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών), από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


- Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.



μεταπτυχιακα ψυχολογιας αθηνα

σλαβικων σπουδων προοπτικες

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν το πολύ κακό ξεκίνημά τους, έδωσαν δικαιώματα στους Λιθουανούς και το πλήρωσαν, αφού γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους για φέτος. Μάλιστα, η Ζαλγκίρις με το 87-83 της Παρασκευής, κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ περίμενε ξανά τα πάντα από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όμως, δεν κατάφερε να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα όταν είχε χαρίσει στο «τριφύλλι» τη νίκη με «buzzer beater».


σλαβικων σπουδων προοπτικες

γουρια καισαρης 2015

αναστασ δε παλιν ειπε ξενοφων

Το τρίποντο που επιχείρησε τη φετινή σεζόν ο αρχηγός βρήκε σίδερο κι έτσι ο Παναθηναϊκός κι η Ζαλγκίρις έμειναν στο 76-76 και οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί οι Λιθουανοί κατάφεραν να επιβάλουν ξανά τον ρυθμό τους, ο Παναθηναϊκός «κυνηγούσε» διαρκώς και δεν κατάφερε να προσπεράσει με αποτέλεσμα την ήττα, που ήταν η δεύτερη για τον Παναθηναϊκό στη φετινή Euroleague.



.@bczalgiris makes history with its first win in Athens!

Highlights... pic.twitter.com/1htZCFYmX3


— EuroLeague (@EuroLeague) October 26, 2018

Νωρίτερα, στα ματς που έγιναν την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, πρώτη εκτός έδρας, επικρατώντας 79-71 της Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη.



A match full of BIG plays is won by @FCBbasket!

Highlights... pic.twitter.com/vwfOrmxBKI


— EuroLeague (@EuroLeague) October 26, 2018

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, όμως, με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο «καθάρισε» το ματς και νίκησε 106-91. Έτσι, έμεινε κι αυτή αήττητη στην Ευρωλίγκα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης.



.@Da_Thrill21 in transition! ?#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/mTR42WlyLA


— EuroLeague (@EuroLeague) October 26, 2018

οριστικά δικαιώματα

κινητα αφης τιμες media markt

Στη Νέα Υόρκη το θερμότερο έδειξε -10 βαθμούς Κελσίου και προκειμένου να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο οι κάτοικοι της αμερικανικής μεγαλούπολης ντύθηκαν ζεστά, φορώντας πολλά ρούχα, για να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Πολλοί ήταν οι τολμηροί που περπάτησαν έως τον ποταμό Χάντσον, τμήμα του οποίου έχει παγώσει, για να απολαύσουν το εντυπωσιακό τοπίο.


οριστικά δικαιώματα

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Flightaware σε τουλάχιστον 1.600 πτήσεις καταγράφθηκαν καθυστερήσεις, ενώ σχεδόν 700 πτήσεις ακυρώθηκαν έως τις 12.00 τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδας) σήμερα.


Σε διάφορα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, περίπου το 1/3 των πτήσεων επηρεάστηκε από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Όπως έγινε γνωστό από το Flightradar, οι επιβάτες μιας πτήσης από το Πεκίνο που έφθασε στο JFK χρειάστηκε να περιμένουν 7 ολόκληρες ώρες προτού οι αρχές δώσουν το πράσινο φως για την αποβίβασή τους.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας, επίσης στο JFK, ένα αεροσκάφος της εταιρείας China Southern Airlines προσέκρουσε σε ένα άλλο αεροσκάφος της Kuwait Airways στον διάδρομο προσγείωσης απογείωσης, όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, χωρίς να τραυματιστεί κανένας.


Νωρίς σήμερα το πρωί, στο όρος Ουάσιγκτον στο Νιου Χαμσάιρ, ο υδράργυρος «βούτηξε» στους -38 βαθμούς Κελσίου και η περιοχή συγκαταλέγεται πλέον στις πιο παγωμένες παγκοσμίως.


Στον Καναδά, όπου επικρατεί εδώ και δύο εβδομάδες τσουχτερό κρύο, οι θυελλώδεις άνεμοι και το χιόνι είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους του οδικού άξονα στο ανατολικό Κεμπέκ και το Νιου Μπράνσγουικ.


Οι μετεωρολόγοι διατηρούν σε ισχύ τις προειδοποιήσεις για δριμύ ψύχος στο ανατολικό τμήμα του Καναδά με την αίσθηση της θερμοκρασίας στο ανθρώπινο σώμα να υπολογίζεται στους -50 βαθμούς κελσίου στο Οντάριο και το Κεμπέκ.



απαλλαγη απο στρατο φεκ

θηκη για μπαταρια 18650

τα καλυτερα ζαχαροπλαστεια στο ρεθυμνο

Από την άλλη, με τη αβεβαιότητα να απειλεί την οικονομική ανάκαμψη, βλέπει την κλεψύδρα του πολιτικού χρόνου της να αδειάζει. Με βάση αυτά τα δεδομένα, το κυβερνητικό επιτελείο επιδιώκει να... τετραγωνίσει τον κύκλο. Να πετύχει, δηλαδή, μια πολιτικά διαχειρίσιμη συμφωνία, πράγμα που απαιτεί χρόνο, χωρίς να αφήσει την οικονομία να εκτροχιαστεί. Το τελευταίο προϋποθέτει όμως κλείσιμο της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό.


θηκη για μπαταρια 18650

Τελεσίγραφο Βίζερ


Από τους μαγευτικούς Δελφούς ο Τόμας Βίζερ έστειλε ένα σαφές και κυνικό διπλό μήνυμα, το οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αιφνιδίασε, μάλιστα, την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Euro Working Group είπε:


- Χωρίς το ΔΝΤ το πρόγραμμα τελειώνει. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ικανοποιήστε το ΔΝΤ γιατί δεν υπάρχει «ντιλ» χωρίς αυτό.


- Η αναμονή είναι καταστροφική, το πιο ηλίθιο που μπορείτε να κάνετε. Όπερ μεθερμηνευόμενο, δεν κερδίζετε τίποτα καθυστερώντας, αντιθέτως χάνετε.


Ο Τ. Βίζερ συνόψισε τη στρατηγική των θεσμών, αναδεικνύοντας όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με την παραδοχή κορυφαίου στελέχους, ότι όσα λένε τα κυβερνητικά στελέχη κινούνται στη σφαίρα των προσδοκιών και όχι της πραγματικότητας. Δηλαδή: σκληρές απαιτήσεις όπως τις έχει καθορίσει κατά κύριο λόγο το ΔΝΤ, με μοχλό πίεσης το χρόνο που τρέχει.


BIZER


Κίνδυνος εκτροχιασμού


Οι θεσμοί ξέρουν πολύ καλά ότι κάθε μέρα που περνάει, φέρνει την οικονομία σε χειρότερη κατάσταση. Και μαζί με την οικονομία δυσκολεύει η θέση της κυβέρνησης. Χωρίς, προφανώς, να ισχύει η οποιαδήποτε σύγκριση με το 2015, στελέχη του Μαξίμου παραδέχονται ότι δεν θα ήμασταν μακριά από την αλήθεια αν λέγαμε ότι η οικονομική δραστηριότητα έχει μπει στο «ρελαντί». Επενδυτικά σχέδια, δανειοδοτήσεις και κατανάλωση περιμένουν το «πράσινο φως» που θα ανάψει η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Όσο το τοπίο παραμένει θολό, όλοι οι οικονομικοί παράγοντες θα τηρούν στάση αναμονής.


Το οικονομικό ρελαντί μπορεί να ροκανίσει τελικά τις πολύ καλές επιδόσεις στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, ανοίγοντας το δρόμο για μέτρα μεγαλύτερου ύψους. Η αντίφαση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι η εξής:


Δεν κλείνει την αξιολόγηση γιατί δεν θέλει να αποδεχτεί τις (αστήρικτες, όπως υποστηρίζει ότι αποδεικνύεται) εκτιμήσεις για το δημοσιονομικό κενό, αλλά όσο δεν κλείνει η συμφωνία, ο εκτροχιασμός της οικονομίας θα φέρνει τις πραγματικές επιδόσεις πιο κοντά στις εκτιμήσεις του ΔΝΤ. Μονά – ζυγά, δηλαδή, κερδίζει το ΔΝΤ.


Οι κυβερνητικές στοχεύσεις


Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος συνομίλησε με το CNN Greece, «δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλείσει η συμφωνία. Δεν θα κλείσουμε, όμως, και συμφωνία ό, τι να ‘ναι». Τι σημαίνει όμως αυτό:




αγγλικη φιλολογια βαση

2ο εκλογικο διαμερισμα τριπολης

Τι θα ισχύσει για τις μετεγγραφές φοιτητών

Έως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχει γίνει γνωστό το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι αλλαγές στις δύο τελευταίες τάξεις της Γ´ Λυκείου, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.


2ο εκλογικο διαμερισμα τριπολης

hockey στον παγο

«Είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο ζήτημα» ανέφερε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και πιστεύω πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς θα προχωρήσουμε στις ανακοινώσεις».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο υπουργός, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα, αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές φοιτητών, ξεκαθαρίζοντας ότι την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά δεν θα υπάρξουν αλλαγές και σημείωσε ότι θα ισχύσει και η ρύθμιση για τις μετεγγραφές αδελφών.

Ο κ. Γαβρόγλου έκανε απολογισμό της πορείας υλοποίησης του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είχε ψηφιστεί πέρυσι τον Αύγουστο. «Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν» είπε.

Για τα μεταπτυχιακά, τα στοιχεία που παρέδωσε το υπουργείο δείχνουν αύξηση στο σύνολο των προγραμμάτων που εγκρίθηκαν για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, έως τον Δεκέμβριο του 2015, λειτουργούσαν 735 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (627 σε πανεπιστήμια και 108 σε ΤΕΙ). Από αυτά, τα 211 χωρίς δίδακτρα και 416 με δίδακτρα. Για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, θα λειτουργήσουν 923 ΠΜΣ συνολικά, από τα οποία τα 188 νέα. Σημειώνεται ότι τα δωρεάν μεταπτυχιακά θα ειναι 258 (47 περισσότερα από πέρυσι) και εκείνα με δίδακτρα 665 (249 περισσότερα από πέρυσι).

Αναφορικά με τα θέματα βίας και ανομίας στα ΑΕΙ, ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου, με τις προτάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας.

Επιπλέον, ο υπουργός αναφέρθηκε στις συνέργειες μεταξύ πανεπιστημίων και ΤΕΙ. «Για πρώτη φορά μια τέτοιου είδους διαδικασία γίνεται από κάτω προς τα πάνω» είπε και ενημέρωσε ότι έχουν τεθεί σε διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς οι προτάσεις για τις συνέργειες μεταξύ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και η πρόταση του ΕΚΠΑ για την Εύβοια.

Σε λίγες μέρες θα δημοσιοποιηθούν και οι προτάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Ευρυτανία και τη Βοιωτία. Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο προς τη Βουλή έχουν ήδη πάρει τα σχέδια που αφορούν το Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.


Τι θα ισχύσει για τις μετεγγραφές φοιτητών
01
Τι θα ισχύσει για τις μετεγγραφές φοιτητών









σπυρος απεργης δικηγορος

ασθενειες της τοματας

ζωδια του μηνα αυγουστου 2015
πως απενεργοποιω το facebook 2014

Ο Πάνος Καμμένος, όπως άφησαν να εννοηθεί οι αναφορές του μετά το πέρας της χθεσινής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, αποδέχεται συμπερίληψη του όρου 'Μακεδονία' αρκεί αυτός να είναι σε γλώσσα διαφορετική από την ελληνική. Δι' αυτού του τρόπου επιβεβαίωσε, εμμέσως, και τις πληροφορίες ότι η πρόταση της Αθήνας για το σύνθετο - και ενιαίο σε όλες τις χρήσεις του - όνομα προβλέπει ότι αυτό θα είναι άκλιτο και αμετάφραστο από τα σλαβικά. Σλαβικά και αμετάφραστα, αντιστοίχως, θα είναι και τα παράγωγα, τα οποία και συνιστούν το πλέον κρίσιμο κεφάλαιο στο πακέτο της συμφωνίας. Επιπροσθέτως, ο υπουργός άμυνας ζήτησε να περιβληθεί με απόλυτη εμπιστοσύνη ο Νίκος Κοτζιάς σημειώνοντας με εμφατικό τρόπο ότι «δεν είναι από εκείνους που άλλα υπογράφουν και άλλα λένε εν συνεχεία».


ασθενειες της τοματας

Βεβαίως, αντίστοιχου τύπου σύνθετες ονομασίες είχαν - δίχως τύχη - και στο παρελθόν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων: Νόβα Μακεντόνια ή Νοβομακεντόνια («Νέα Μακεδονία»), Γκόρνα Μακεντόνια («’Ανω Μακεδονία»), Βαρντάρσκα Μακεντόνια («Μακεδονία του Βαρδάρη»), Σλαβομεκεντόνια («Σλαβική Μακεδονία» - μη αποδεκτή από τους Αλβανούς των Σκοπίων), κ. α.


Δίχως να προεξοφλείται ότι η ελληνική πρόταση 'θα περάσει' στη δύσκολη διαπραγμάτευση που αρχίζει το επόμενο δεκαπενθήμερο - τι άλλαξε, άραγε, από τότε μέχρι σήμερα;


Πέραν του φιλο-ευρωπαϊκού προσανατολισμού της κυβέρνησης Ζάεφ που δημιουργεί τις προϋποθέσεις, έχει ενταθεί - σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές - η ανησυχία ισχυρών χωρών της Δύσης, της Γερμανίας συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων και για την αυξανόμενη επιρροή της Τουρκίας στα Σκόπια. Προς αποτροπή, λοιπόν, δημιουργίας ακόμη ενός θυλάκου Ερντογανικής επιρροής στα Βαλκάνια - όπως αυτοί που υπάρχουν σε Βοσνία και Κόσοβο - επείγονται να δοθεί ώθηση στην ευρω-ατλαντική πορεία της πΓΔΜ. Για να γίνει αυτό πρέπει να λυθεί το ονοματολογικό. Έτσι, Αθήνα και Σκόπια έχουν μπει στη μέγγενη παρασκηνιακών πιέσεων 'να τελειώνουν' με τη χρονίζουσα διαμάχη τους.



μυρίζω μεταφραση

απεργια μεσων σταθερης τροχιας

Ο Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, άναψε τα φώτα του πιο λαμπερού προορισμού της πόλης, του σημείου αναφοράς για διασκέδαση, αγορές και φαγητό.


μυρίζω μεταφραση

λαστιχα για γυαλινες πορτες

Αγαπημένοι φίλοι, εκπρόσωποι της μόδας και του lifestyle φιλοξενήθηκαν στην ολοστόλιστη Στοά Σπυρομήλιου για να γιορτάσουν την έναρξη των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας που σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτηρίου του City Link, από ένα upbeat catwalk με όλα τα νέα trends και από μια δυναμική live εμφάνιση των Onirama!


Γιώργος Κορμάς resized 20181207 053753772


Special guest models στο catwalk ήταν οι συμμετέχουσες του φετινού τηλεοπτικού Greece’s Next Top Model, οι οποίες περπάτησαν στη Στοά Σπυρομήλιου παρουσιάζοντας τα key pieces του πολυκαταστήματος attica και των designer boutiques που φιλοξενεί το City Link. Στη συνέχεια, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα live music-act party με τους Onirama να καταλαμβάνουν τη σκηνή αλλά και με live DJ sets να κάνουν ένα ξεσηκωτικό μουσικό takeover μέχρι το τέλος της βραδιάς.


Greece Next Top Model resized 20181207 053753852


γουέστ χάιλαντ τεριέ

ντοματοχυμός ρεα
ωριμο συνώνυμο

Οι διαδηλωτές αρνήθηκαν αρχικά να αποχωρήσουν ενώ προθυμοποιήθηκαν να καθαρίσουν με τα ρούχα τους. Μάλιστα έβγαλαν τις μπλούζες τους και άρχισαν να σκουπίζουν την πλατεία με αυτές. Τελικά πείστηκαν να αποχωρήσουν από τον κυρίως χώρο της πλατείας προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες υπό τα συνεχή συνθήματα των διαδηλωτών για ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα.


γουέστ χάιλαντ τεριέ

Στο μεταξύ, η ένταση έχει ανεβεί στην πλατεία αφού έγινε γνωστό ότι τελικά πέθανε ο Αφγανός που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο και εδώ και τέσσερις μέρες καταγγέλλεται πως είχε πεθάνει εξαιτίας της ελλιπούς φροντίδας υγείας που είχε στον καταυλισμό. Ο Αφγανός πρόσφυγας νοσηλευόταν με σοβαρό χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωναν ότι ο 40χρονος έφτασε με τη σύζυγό του η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και το ανήλικο παιδί τους, πριν από 20 μέρες στη Μυτιλήνη. Και από τις πρώτες κιόλας μέρες διαπιστώθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.


Με τη γνωστοποίηση του θανάτου του 40χρονου Αφγανού σήμερα, στα αιτήματα των διαδηλωτών για την άμεση εξέταση των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλει, τον απεγκλωβισμό τους από το νησί καθώς και την άμεση καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής στον καταυλισμό, προστέθηκε και αυτό της τιμωρίας των υπευθύνων για το θάνατο του συμπατριώτη τους.


Μυτιλήνη: Ολονύχτια διαμαρτυρία προσφύγων στην πλατεία Σαπφούς


Αντιδράσεις από το δήμο


Ο δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Γαληνός, δήλωσε πως επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, ενημερώνοντάς τους σχετικά με το θέμα και ζητώντας φυσικά να κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο ώστε να λήξει το συντομότερο η κατάληψη της πλατείας Σαπφούς.


Επίσης, όπως έγινε γνωστό, πέραν της συνάντησης το μεσημέρι για τον καθαρισμό της πλατείας, ο κ. Γαληνός έχει συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους των μεταναστών και προσφύγων στην πλατεία από τους οποίους απαίτησε να αποχωρήσουν άμεσα, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και τους κανόνες της χώρας και πάνω από όλα την τοπική κοινωνία που τους φιλοξενεί».


Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο κ. Γαληνός δήλωσε πως «η τοπική κοινωνία πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα και τέτοιες προκλητικές ενέργειες, που δεν έχουν καμία σχέση με την αλληλοβοήθεια, το σεβασμό και την αλληλεγγύη - δεν βοηθούν κανένα. Αντίθετα, υποδαυλίζουν την κοινωνική συνοχή και υπάρχει κίνδυνος να πυροδοτήσουν επικίνδυνα κοινωνικά αντανακλαστικά».


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ενα χειμωνιατικο πρωι μελινα ασλανιδου

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει το CNN Greece τα μέλη του κυκλώματος είχαν αρχίσει να δημιουργούν μια εταιρία «βιτρίνα», ώστε να φέρνουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες που συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αποτυπώνεται το σχέδιό τους, που περιελάβανε το άνοιγμα μιας μεταφορικής εταιρείας η οποία θα έφερνε νόμιμο φορτίο και μέσα σε αυτό θα ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά.


ενα χειμωνιατικο πρωι μελινα ασλανιδου

Χαρακτηριστικά σε έναν διάλογο ένας από τους συλληφθέντες αναφέρει σε συγκατηγορούμενο του:



".....απλά θα είμαστε λίγο στριμωχτά μέχρι να γίνει η εταιρεία και να πάρω πράγματα πάλι, θα σου πω ρε παιδί μου εντάξει, δίνε μου 200 γραμμάρια, διακόσια, διακόσια, 150. Να μην τον πιέζω και εγώ. Κατάλαβες; Ίσα ίσα θα του πω βγάζω τα έξοδα μου, να έχουμε και κανά πεντάρι χιλιάρικα αυτά που του δίνω μπροστά, θα τα κρατήσουμε να περάσουμε. Να πληρώσουμε τις δόσεις που έχουμε για το σπίτι και όλα αυτά. Λοιπόν έτσι, μέχρι να σηκωθούμε να δούμε τι θα κάνουμε ...."



Η υπόθεση των "ψυχοθεραπευτών εμπόρων" βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών Αρχών μετά την υποβολή της δικογραφίας και οι δικαστικοί λειτουργοί θα ερευνήσουν πια και τη νέα αυτή διάσταση στην υπόθεση. Άλλωστε το υλικό από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες είναι αρκετό.



".....Εντάξει μωρέ μαλ... και εσύ εντάξει. Ποσά βγάζεις από μένα; Αφού βλέπεις ένα κιλό το κάνω ενάμιση μήνα να του πω το βγάζω. Πέντε χιλιάδες; Εφτά; Κάνε υπομονή μια φορά ρε φίλε θα του πω για ένα, ενάμιση μήνα. Να φτιάξουμε την εταιρεία και για αυτό θα είμαστε για όλη μας τη ζωή ικανοποιημένοι..."




φυσικοι τροποι αποφυγης εγκυμοσυνης
αποκεντρωμενη διοικηση νομου χαλκιδικης

ναυτικος ομιλος νεων παλατιων

Η Πειραιώς σημειώνει ότι με την ανάληψη της ευθύνης του εμπρησμού του βιβλιοπωλείου του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη και την αήθη στοχοποίηση πολιτικών προσώπων - «"συμπτωματικά" μόνο από το Κόμμα μας» - οι αναρχικές ομάδες που ειδικεύονται στα "μπάχαλα" είναι φανερό ότι προετοιμάζουν τους μελλοντικούς τρομοκράτες.


ναυτικος ομιλος νεων παλατιων

«Επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι στην Ελλάδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η ασφάλεια του πολίτη και η ελευθερία του, δεν τελούν σε προστασία Κράτους δικαίου, αλλά γίνονται έρμαιο σε κάθε λογής γκρουπούσκουλα», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Για πολύ καιρό η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νόμιζε ότι η αδιαφορία για την εφαρμογή της νομιμότητας και η προστασία που παρείχε στους δράστες βανδαλισμών, πυρπολήσεων δημοσίων συγκοινωνιών, καταστροφείς ακυρωτικών μηχανημάτων και διάφορων χάπενινγκ "επαναστατικής" γυμναστικής θα εκτιμηθεί από τους ... ευεργετούμενους. Παραγνώρισε βέβαια ότι έτσι βάζει την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητα, δίνοντας σε ομάδες που κινούνται στις παρυφές της τρομοκρατίας μια τεράστια ώθηση. Αυτό προφανώς δεν το κατέγραψαν οι "κοινωνιολογικές έρευνες" της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους, τις βίαιες διαδηλώσεις και τις λοιπές ...αντισυμβατικές δράσεις (κλοπές σε σούπερ μάρκετ)».


Παράλληλα η ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί η Ελλάδα να γίνει μια ακυβέρνητη χώρα, «επειδή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της» και ρωτά την Κυβέρνηση: «Μπορείτε να προστατέψετε τους Έλληνες πολίτες; Πότε θα εφαρμόσετε σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής για την αντιμετώπιση των βανδαλισμών και των σοβαρών εγκλημάτων βίας; Θα εφαρμόσετε τους κανόνες νομιμότητας του Κράτους δικαίου ή με την ανοχή σας περιμένετε να εκκολαφτεί νέα γενιά τρομοκρατών;».


Τέλος η Πειραιώς καλεί την κοινωνία των πολιτών και τα Κόμματα του δημοκρατικού τόξου να καταδικάσουν κάθε τέτοια συμπεριφορά που στόχο έχει την ίδια τη Δημοκρατία.



μαντισσα των δελφων
πιατσα καλαμακι αθηνα

φυτοχωμα για ελια

Το επιβατικό κοινό θα κυκλοφορεί πλέον μόνον με κάρτες διαδρομών που θα αναγνωρίζονται ανέπαφα.


φυτοχωμα για ελια

χειροποιητα γουρια 2018 θεσσαλονικη

Μολονότι τα κλασσικά χάρτινα, μαγνητικά, εισιτήρια είχαν σταματήσει να διατίθενται από τις 31 Οκτωβρίου, το κοινό μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα αποθέματά του, αλλά από σήμερα δεν θα μπορούν να τα ανταλλάξουν, ή να λάβουν το αντίτιμο της αξίας τους, εάν τους έχουν παραμείνει αχρησιμοποίητες διαδρομές, ενημερώνει σχετικά ο Δήμος της Μαδρίτης.


Από σήμερα οι ηλεκτρονικές κάρτες ανέπαφης αναγνώρισης θα είναι το μόνο έγκυρο μέσο: είτε αυτές είναι προσωπικές (με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του κατόχου) οι οποίες θα φορτίζονται για 30 ημέρες, ή έναν χρόνο, ή μη προσωπικές (που θα μπορούν να φορτίζονται με έως και τρία εισιτήρια για διαφορετικά μέσα μεταφοράς — απλό εισιτήριο του Μετρό, Μετρό-λεωφορείου, ή πολλαπλών διαδρομών — και θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από διαφορετικά πρόσωπα).


Το απλό εισιτήριο θα αντικατασταθεί από την κάρτα Multi, η οποία άρχισε να εκδίδεται από τις 7 Ιουλίου και διατίθεται από τα εκδοτήρια μηχανήματα του Μετρό, ή στα συνήθη σημεία πώλησης, όπως περίπτερα και καταστήματα ψιλικών, έναντι 2,50 ευρώ. Η κάρτα θα έχει δεκαετή διάρκεια, και στο διάστημα αυτό κάποιος θα μπορεί να τη φορτίζει με όσες διαδρομές και για όσο επιθυμεί.



κλιση ρηματων τουρκικα

φροντιστηρια ρομβος πανελληνιες

Συγκεκριμένα, στις 11:00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, που θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα.


φροντιστηρια ρομβος πανελληνιες

φωτια στην γλυφαδα τωρα

ανταμοιβη aegean

Στις 11:05 θα υπάρξει σήμα λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων.


Η έναρξη του συναγερμού θα έχει αυξομειούμενη ένταση, ενώ η λήξη θα χαρακτηρίζεται από σταθερή ένταξη ήχου.


Η διακλαδική εθνική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» των Ενόπλων Δυνάμεων θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Έβρο, όπου και θα διεξαχθεί η τελική φάση της.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια στρατιωτική άσκηση, στην οποία συμμετέχουν και οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων και συντονίζεται από το ΓΕΕΘΑ.


Στη φετινή άσκηση έχουν κληθεί να συμμετέχουν και περίπου 5.000 έφεδροι με φύλλα ατομικής προσκλήσεως.


Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).


Μεταξύ των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνεται και διάβαση ευκαιρίας ποταμού (Νέστου).


Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελική φάση της άσκησης θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


ζαχαροπλαστειο πανδωρα θεσσαλονικη

«Την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να μπω στο γραφείο μου το βρήκα κλειστό και δεν υπήρχαν πουθενά κλειδιά», είπε, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το κακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή. Μίλησε για ανηλεή πόλεμο που δέχεται η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ, αφήνοντας αιχμές και κατά του νυν εντεταλμένου συμβούλου προγράμματος Σπύρου Κρίμπαλη.


ζαχαροπλαστειο πανδωρα θεσσαλονικη

πινακες ζωγραφικης με χιονισμενα τοπια

«Τα καταφέραμε παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά, απέναντι στην πολιτική του τίποτα που επάξια εκπροσωπούν οι επώνυμες καταγγελίες, εμείς προσπαθούμε να επαναφέρουμε τη δημόσια τηλεόραση στο επίπεδο που θέλει ο κόσμος», είπε, ενώ υποστήριξε ότι χάρη στον ίδιο και τις αποφάσεις που έλαβε, δεν έχασε η ΕΡΤ τα δικαιώματα του Μουντιάλ και του μπάσκετ.


Οι καταγγελίες Κωστόπουλου προκάλεσαν αντιδράσεις με τον Γιάννη Τραγάκη από τη ΝΔ να τον αποκαλεί «κακό dealer αθλητικών προγραμμάτων», καθώς όπως είπε δεν υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις στα αθλητικά γεγονότα που μεταδίδει η ΕΡΤ.


Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ανέφερε πως πρέπει να διερευνηθεί γιατί ο κ. Κωστόπουλος κάνει μια καταγγελία για την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΡΤ θυμίζει κομματικό μαγαζί της δεκαετίας του ‘70», είπε και διερωτήθηκε γιατί καρατομήθηκαν οι επικεφαλής του Γ’ Προγράμματος και του «Cosmos». «Δεν ήμουν από αυτούς που ήθελαν να κλείσει η ΕΡΤ, αγωνίστηκα για να ξανα-ανοίξει», ανέφερε και επεσήμανε πως τα όσα είπε στην Επιτροπή ο κ. Κωστόπουλος επιβεβαιώνουν το κλίμα που επικρατεί στην ΕΡΤ.


«Η ΕΡΤ είναι το μαγαζί γωνία της εκάστοτε κυβέρνησης», υποστήριξε από το ΚΚΕ ο Μανώλης Συντυχάκης.


Αίσθηση πάντως, προκάλεσε η αναφορά του Βασίλη Κωστόπουλου ότι ο όρος διαπιστευμένος δημοσιογράφος στα κόμματα είναι παρεξηγημένος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι κατανοούν τον όρο με το να γίνονται μέλη του οικείου γραφείου τύπου που είναι διαπιστευμένοι. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης κάλεσε τις Ενώσεις των δημοσιογράφων να εξετάσουν το θέμα αυτό, ώστε να κατοχυρώνεται η ελευθερία του δημοσιογράφου που παρέχει τις υπηρεσίες του. Τα λεγόμενα Κωστόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην δημοσιογράφου της ΕΡΤ Αννέτας Καββαδία, ενώ από την πλευρά του ο Μανώλης Συντυχάκης διαμαρτυρήθηκε ότι η ΕΡΤ δεν έχει διαπιστεύσει δημοσιογράφο στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι με την προέκταση που δίνει ο κ. Κωστόπουλος είναι σαν να λέει ότι δεν έχουμε στο ΚΚΕ διαπιστευμένο γιατί πιθανόν θα γινόταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.







σας χαιρετά

ηλεκτρικη σκουπα miele c3

«Συναγερμός» στο Ναύσταθμο Κρήτης (pics)

Πολεμικό Ναυτικό | Ναύσταθμος Κρήτης: Σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας βρέθηκαν οι δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ), όπου τη Δευτέρα (25/06/2018) πραγματοποιήθηκε Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος (ΑΜΑ), υπό τη διεύθυνση του συντονιστικού κέντρου του ναυστάθμου, παρουσία του Διοικητή Αρχιπλοίαρχου (ΠΝ) Γεώργιου Αγραφιώτη.


ηλεκτρικη σκουπα miele c3

base camp download

Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού από το ΝΚ και από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ), την 5η Ταξιαρχία Πεζικού (5η ΤΑΞΠΖ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»), το Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, το κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό και εθελοντές Διασώστες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά την άσκηση ελέγχθηκε η πληρότητα σχεδίασης αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr τις σχετικές φωτογραφίες


«Συναγερμός» στο Ναύσταθμο Κρήτης (pics)
01
«Συναγερμός» στο Ναύσταθμο Κρήτης (pics)












πλεξιγκλας αγορα

φιλτρο λαδιου για τρακτερ

κοτομπουκιες με μπεικον στο φουρνο

Από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, το αγαπημένο κατάστημα της Coca-Cola θα φιλοξενείται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, με αμέτρητες εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και πολλά ακόμη συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα! Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός σας περιμένει να μοιραστείτε γιορτινές στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σας και παγωμένη Coca-Cola!


φιλτρο λαδιου για τρακτερ

β φαση αναπληρωτων δε 2017

Φέτος, μία αξέχαστη έκπληξη θα περιμένει μικρούς και μεγάλους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική διαδρομή με το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη σε χιονισμένα τοπία και απομακρυσμένους προορισμούς. Όλα αυτά μέσα από μία virtual πραγματικότητα αποκλειστικά στο Coca-Cola Pop-Up Store.


Και όπως κάθε φορά, το αγαπημένο brand υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους Coke fans με τη νέα άκρως χριστουγεννιάτικη συλλογή του! T-shirts, τσάντες, καπέλα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και αξεσουάρ συνθέτουν τη νέα συλλογή της Coca-Cola - ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους σας που συμβάλλουν ώστε οι γιορτινές στιγμές να γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές! Για άλλη μία φορά, δε θα λείψουν και οι επισκέψεις διάσημων καλλιτεχνών!LOGO


Photo 02


fsb i7 overclock鍊παιδικη παχυσαρκια φωτογραφιες

κειμενο η παραδοση

Οι δυο τους παρουσίασαν το αίτημά τους σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από κοινού στο Ευρωκοινοβούλιο.


fsb i7 overclock鍊παιδικη παχυσαρκια φωτογραφιες

υπολογισμοσ δωρου χριστουγεννων εργατων


«Παρ' όλο που στο καταστατικό της η ΕΚΤ έχει πλήρη ανεξαρτησία από την πολιτική διαδικασία, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κεντρική τράπεζα στον κόσμο που έχει λιγότερη ανεξαρτησία» δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι, όπως φάνηκε από την περίπτωση του κλεισίματος των ελληνικών τραπεζών, η ΕΚΤ και ο διοικητής της Μάριο Ντράγκι είναι «πλήρως εξαρτημένοι» από τις αποφάσεις του Eurogroup, «μιας άτυπης ομάδας υπουργών οικονομικών», που δεν προβλέπεται από τις ευρωπαϊκές συνθήκες.



Όπως εξήγησε ο Γ. Βαρουφάκης, όταν λήφθηκε η εν λόγω απόφαση από την ΕΚΤ, ο Μ. Ντράγκι δεν ήταν σίγουρος για το κατά πόσο είχε τη δυνατότητα, από νομικής απόψεως, να το κάνει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Γι' αυτό και ζήτησε από μια ιδιωτική νομική εταιρία να προχωρήσει σε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση, η οποία δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ. «Δεν επιχειρήσαμε μια αντιπαράθεση με την ΕΚΤ. Αρχικά την προσεγγίσαμε με διάθεση συναινετική προκειμένου να ζητήσουμε τη δημοσιοποίηση της νομικής γνωμοδότησης. Η απάντηση ήταν αρνητική για λόγους εμπιστευτικότητας» σημείωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.


Από την πλευρά του ο Φ. Ντε Μάσι συμπλήρωσε πως σε αυτό το στάδιο προχωράει η συλλογή υπογραφών (μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 25.000 υπογραφές) προκειμένου να κατατεθεί ένα αίτημα πρόσβασης στην πληροφορία (freedom of information request) για τη δημοσιοποίηση της γνωμοδότησης. Εφόσον ούτε και αυτό το αίτημα γίνει δεκτό, ο ίδιος ανέφερε, ότι υπάρχει η δυνατότητα να κινηθούν δικαστικά και, σύμφωνα με το νομικό τους σύμβουλο, με «καλές πιθανότητες» να κερδίσουν. «Δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αυτό. Αφορά και την Ιρλανδία και την Κύπρο. Πρέπει να απαντηθεί το κατά πόσο η ΕΚΤ είναι αρμόδια να παρεμβαίνει με αυτόν τον τρόπο και παράλληλα να παρέχει ρευστότητα με σκοπό να εξαναγκάζει τις κυβερνήσεις να κόβουν συντάξεις και μισθούς», υπογράμμισε.


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

νυχτα αγγελικη

νεα ξανθης

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές και πιθανώς στα κεντρικά και βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.


νυχτα αγγελικη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα τοπικές βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα παραθαλάσσια τμήματα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



σουπες για στομαχοπονο

λαμπαδα σταρ γουορς τιμη

παραπομπή διώτη

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Flashnews.gr, η σύλληψη του οδηγού που σκότωσε τον άντρα είναι θέμα ωρών. Η αστυνομία ελέγχει καρέ-καρέ το βίντεο από το μίνι μάρκετ αλλά και από άλλα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο, όπου παρασύρθηκε ο άντρας.


λαμπαδα σταρ γουορς τιμη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος, λαχειοπώλης στο επάγγελμα, κινείτο πεζός όταν το όχημα έπεσε πάνω του στις 11:32 το βράδυ.


flash2 copy
Πηγή: Flashnews.gr


Το Flashnews αναφέρει ότι ο άντρας μπήκε στο μίνι μάρκετ για να ψωνίσει. Όταν βγήκε από αυτό πρόλαβε να κάνει μόλις μερικά βήματα πριν τον παρασύρει το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, ο οδηγός δεν ανέκοψε καν ταχύτητα…


Ο υπάλληλος του καταστήματος άκουσε θόρυβο και βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί και ότε αντίκρυσε αιμόφυρτο τον 66χρονο.


flash4
Πηγή: Flashnews.gr


Σύμφωνα με άλλες πηγές του Flashnews.gr, εικάζεται ότι ο οδηγός επέβαινε σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγραφεί από άλλη κάμερα ασφαλείας, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 66χρονος.


flash5
Πηγή: Flashnews.gr


Σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι προδίδουν τον δράστη και θα οδηγήσουν σύντομα τις αρχές στα ίχνη του.


flash7
Πηγή: Flashnews.gr




αγια χρυση

τοποθετηση ενεργειακου τζακιου κασετα

αγιος κυπριανος ευχη κατα της μαγειας

Ομάδα αγνώστων, σύμφωνα με το thestival.gr, πέταξε μπογιές και φέιγ βολάν και άφησε ένα τσεκούρι στην πόρτα του γραφείου.


τοποθετηση ενεργειακου τζακιου κασετα

μεταγραφη συμβολαιου υποθηκοφυλακειο

Στη συνέχεια οι άγνωστοι κατευθύνθηκαν προς τον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου και έγιναν άφαντοι.


m2


m3



m4


m5


m6



m7


peter lim on nou mestalla

«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται» - Ακούστε το τροπάριο από τους Βατοπαιδινούς πατέρες (video)

«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς, ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς. Αλλά ανάνηψον κράζουσα· Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών, διά της Θεοτόκου ελέησον ημάς».


peter lim on nou mestalla


Στα νέα ελληνικά, το τροπάριο λέει (κάπως ελεύθερα):




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Δείτε, έρχεται ο Γαμπρός (Νυμφίος) καταμεσίς της νύχτας, και καλότυχος ο δούλος, που θα τον βρει ξύπνιο, αλλά ανάξιος εκείνος που θα πιαστεί στον ύπνο. Πρόσεχε λοιπόν, ψυχή μου, μην αφεθείς στον ύπνο, για να μην παραδοθείς στο θάνατο και κλειστείς έξω από τη βασιλεία. Αλλά σύνελθε και φώναξε: Είσαι Άγιος, Άγιος, Άγιος, Θεέ μας, μέσω της Θεοτόκου ελέησέ μας».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο iellada.gr



αεροσκάφος c 27
κις λορεν ακη

κλινικη η υπαπαντη του χριστου

Σύμφωνα με τον κ. Βέμπερ, στο Βερολίνο κερδίζει έδαφος η άποψη ότι θα έπρεπε να αφήσει κανείς το ΔΝΤ να αποχωρήσει από τη διάσωση της Ελλάδας, εφόσον επιμένει σε ένα κούρεμα του χρέους.


κλινικη η υπαπαντη του χριστου

mall off cinema

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Xριστιανοκοινωνικης Ενωσης της Βαυαρίας (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ δηλώνει τώρα στην SZ ότι δεν είχε ιδέα για μια τέτοια αλλαγή στάσης και ότι σε καμιά περίπτωση δεν τον εκφράζει. Εξάλλου, την προσήλωση στη συμμετοχή του ΔΝΤ επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Βερολίνο.


Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «οι πολιτικοί των δύο χριστιανικών κομμάτων (CDU και CSU) αποφεύγουν να θίξουν το ενδεχόμενο οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να μην βρουν κοινά αποδεκτή λύση με το ΔΝΤ και αυτό να μην συμμετάσχει στο τρέχον δανειακό πακέτο προς την Ελλάδα».


Η Φραντσίσκα Μπράντνερ, ειδικός της ΚΟ των Πρασίνων (Die Gruenen) επί ευρωπαϊκών θεμάτων, ζήτησε από τη Χριστιανική Ένωση «να δώσει ένα τέλος στην αυταπάτη της». Όποιος θέλει τη συμμετοχή του ΔΝΤ πρέπει να συμφωνεί και με ένα κούρεμα του χρέους.


Η παρατεινόμενη διένεξη δεν θέτει σε κίνδυνο «μόνο την Ελλάδα, αλλά και την ευρωπαϊκή συνοχή. Στην εποχή του Τραμπ, του Brexit και των δεξιών λαϊκιστικών κινημάτων δεν πρέπει να ανάβει κανείς φωτιές με μικροκομματικά κίνητρα».



οροπεδιο λασιθιου χωρια

η ανεξαρτησια της ελλαδας

φασον κοσμημα
μελλον προβλεψεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent», το περίγραμμα της συμφωνίας ενδέχεται να μην είναι έτοιμο πριν από την Τρίτη το νωρίτερο, κάτι που καθιστά ολοένα πιο απίθανο να συγκληθεί εντός του Νοεμβρίου έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έγκριση της συμφωνίας, κατά το δημοσίευμα, που επικαλείται κυβερνητική πηγή.


η ανεξαρτησια της ελλαδας

Η Μέι αποφάσισε να μη γίνει το υπουργικό συμβούλιο εξαιτίας της αντίστασης που συναντά στους κόλπους της κυβέρνησής της και στις Βρυξέλλες το σχέδιό της. Η εξέλιξη απειλεί να εκτροχιάσει την υπό συζήτηση συμφωνία, κατά την ίδια πηγή.


Παράλληλα, ο βρετανός πρώην υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, απαίτησε για άλλη μια φορά από τις στήλες της εφημερίδας The Telegraph η Μέι να αλλάξει πορεία όσον αφορά το Brexit, κατηγορώντας τη ότι προσπαθεί να περάσει εξαναγκαστικά μια συμφωνία που θα διατηρήσει το ΗΒ εντός της τελωνειακής ένωσης και θα σημάνει την «ολοκληρωτική παράδοση», κατ' αυτόν, της χώρας μπροστά στις απαιτήσεις της ΕΕ.


Ο Τζόνσον, εμβληματική μορφή της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, έχει ζητήσει επανειλημμένα από την πρωθυπουργό να εγκαταλείψει το σχέδιό της, το λεγόμενο Τσέκερς, κι αντ' αυτού να διαπραγματευθεί μια καθαρή έξοδο και τη σύναψη μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου όπως αυτή ανάμεσα στις Βρυξέλλες και τον Καναδά.



γλυκια γωνια πλατεια βικτωριας τηλεφωνο

Η οικονομική εφημερίδα σημειώνει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός ελπίζει ότι με έναν σοσιαλδημοκράτη υπουργό Οικονομικών θα μειωθούν οι πιέσεις για λιτότητα που ασκούσε μέχρι πρόσφατα ο Β. Σόιμπλε. Επιπλέον, η ιδέα των Σοσιαλδημοκρατών για ευρωομόλογα πρέπει να ηχεί σαν μουσική στα αυτιά του Αλέξη Τσίπρα. Κυρίως όμως στο ζήτημα των ελαφρύνσεων ο Έλληνας πρωθυπουργός ελπίζει στην στήριξη του Μάρτιν Σουλτς. Παρά την απόφαση του τελευταίου Eurogroup για σύσταση ομάδας εργασίας που θα εξετάσει το ζήτημα και θα καταθέσει προτάσεις μέχρι τέλη Μαρτίου, αποφάσεις δεν είναι εφικτές όσο δεν σχηματίζεται κυβέρνηση στο Βερολίνο.


γλυκια γωνια πλατεια βικτωριας τηλεφωνο

Ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει σε "καθαρή έξοδο" από το τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής. Για να την επιτύχει χρειάζεται, ωστόσο, την πολιτική στήριξη των υπολοίπων Ευρωπαίων ηγετών. Προς το παρόν ζούμε μια εντυπωσιακή αναστροφή ρόλων: Στις αρχές του 2015 ο τότε πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς προέτρεπε τον, νέο τότε, Έλληνα πρωθυπουργό σε πιο ρεαλιστικές πολιτικές προσεγγίσεις. Τώρα όμως είναι ο Τσίπρας, ο οποίος με τις παραινέσεις του, τηλεφωνικά ή με SMS, προτρέπει τον Μάρτιν Σουλτς να πει "ναι" στον μεγάλο συνασπισμό. Εκτός από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο Μάρτιν Σουλτς είναι σήμερα για τον Έλληνα πρωθυπουργό ο σημαντικότερος σύμμαχος».



τι ωρα παιζει η αεκ μπριζ
μιχαλης χατζηγιαννης μη με κοιτας

σσασ μεταθεσεις

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 755,85 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,88%.


σσασ μεταθεσεις

rally cars for sale california

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 147,3 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 99,3 εκατ. μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,64%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,97%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Grivalia (+6,90%) και της Eurobank (+6,51%), ενώ αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΓΕΚ Τέρνα (-4%) και του ΑΔΜΗΕ (3,60%).


Από τους επιμέρους δείκτες, κέρδη σημείωσαν οι δείκτες Τραπεζών (+2,09%) και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+2,02%), ενώ αντιθέτως, απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Πετρελαίου (-1,67%) και Κοινής Ωφελείας (-1,65%).


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές της Εθνικής (37,7 εκατ. μετοχές) και της Eurobank (34,1 εκατ. μετοχές).


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι μετοχές της Eurobank (30,7 εκατ. ευρώ) και του ΟΤΕ (18,7 εκατ. ευρώ).


Ανοδικά κινήθηκαν 60 μετοχές, πτωτικά 47 και 132 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Grivalia +6,90%, Eurobank +6,51% και Πειραιώς +6,20%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Μοτοδυναμική -9,55%, Flexopack 8,16% και Λανακάμ -7,41%.



επιτροπη ικα βυρωνα

η μικρη πριγκιπισσα παιδικα

μπλε ηλεκτρικ φορμα

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών, η έκρηξη έγινε στην είσοδο ενός υποκαταστήματος της Τράπεζας της Καμπούλ, όχι μακριά από την αμερικανική πρεσβεία.


η μικρη πριγκιπισσα παιδικα

τα εχει ολα εκθεση β λυκειου

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς ή τραυματίες.






Eyewitnesses say #explosion was close 2 #bank @ #MassoudCircle in #Kabul city. Unconfirmed reports say suicide bomber detonated explosives pic.twitter.com/LZsWUvkwKo

— sudhakar (@naidusudhakar) 29 Αυγούστου 2017

νεα παοκ ολυμπιακος

διαγορας σεβαστης αφμ
Εικονική αερομαχία πάνω από το Αιγαίο με οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη
EUROKINISSI

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τουρκικά μαχητικά πέταξαν σήμερα (22/1) πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.


νεα παοκ ολυμπιακος

Συγκεκριμένα, τα συνολικά 16 τουρκικά μαχητικά, πέταξαν πάνω από το Αιγαίο σε επτά σχηματισμούς, αποτελούμενους από πέντε ζεύγη και μία τετράδα F-16, καθώς και για ένα ζεύγος F-4, προχώρησαν σε τέσσερις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και οκτώ παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ότι σε μία περίπτωση σημειώθηκε και εικονική αερομαχία μεταξύ τουρκικών και ελληνικών μαχητικών.

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Φοίβος: Προσοχή στη νέα κακοκαιρία διαρκείας - Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες

Τοπαλούδη – Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η φοιτήτρια είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του δολοφόνου της

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.



άγγελος τερζάκης διαλεκτική της ελευθερίας

αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας

cecil hotel μοναστηρακι

«Υπάρχει ένα ογκώδες δημοκρατικό έλλειμμα. Δεν υπάρχει άλλος θεσμός που να λαμβάνει τόσο σημαντικές αποφάσεις χωρίς να υπάρχει διαφάνεια, δημοκρατία ενώπιον ενός κοινοβουλίου. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται πλέον», δήλωσε στη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους.


αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας

διαγνωστικα για μοτο

«Οφείλουμε οπωσδήποτε να επιλύσουμε το ζήτημα της δημοκρατίας στους κόλπους της ευρωζώνης», επέμεινε. Η εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης «είναι για μένα το ευρωπαϊκό εργοτάξιο των προσεχών μηνών», πρόσθεσε.


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε στα τέλη Μαΐου προτάσεις για να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της ευρωζώνης. Ο πρόεδρός της Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ πρόκειται να προβεί σε νέες ανακοινώσεις κατά την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης στις 13 Σεπτεμβρίου.


Μεταξύ των προτάσεων που προωθούνται είναι η συγχώνευση του ρόλου του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων (αυτή τη στιγμή τη θέση κατέχει ο Μοσκοβισί) με εκείνον του προέδρου του Eurogroup (του εκπροσώπου των 19 χωρών της ευρωζώνης, που σήμερα είναι ο Ολλανδός Γερούν Ντάισελμπλουμ) και η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού προϋπολογισμού.


«Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έδειξε πρόσφατα πως είναι έτοιμος να επεκτείνει την κίνηση» υπέρ μιας επανίδρυσης της ευρωζώνης «σε μια γραμμή πολύ κοντά σ' αυτή της Κομισιόν, πολύ κοντά στη δική μου», υπογράμμισε ο Μοσκοβισί.


«Πιστεύω αληθινά πως μπορούμε να φθάσουμε σ' έναν έξυπνο συμβιβασμό πάνω στα θέματα αυτά», ιδιαίτερα με τη Γερμανία, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία, πρόσθεσε.


μόσχευμα μετάφραση αγγλικά

εναρξη στην δου

Πρόκειται για προσωρινό απολογισμό. Δεκάδες αντάρτες που έχουν τραυματιστεί διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία στην πρωτεύουσα Σαναά, στο ανατολικό τμήμα, και στην επαρχία Ίμπ στο νότιο τμήμα της χώρας, δήλωσε πηγή του στρατιωτικού νοσοκομείου της Χοντέιντα.


μόσχευμα μετάφραση αγγλικά

Ο απολογισμός των νεκρών επιβεβαιώθηκε και από υπεύθυνο του φιλοκυβερνητικού στρατού.


Η επίθεση στην Χοντέιντα, η οποία γίνεται με την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εξαπολύθηκε τον Ιούνιο, αλλά εντάθηκε από την 1η Νοεμβρίου και υπολογίζεται ότι έχει προκαλέσει τον θάνατο 400 ανθρώπων και στα δύο στρατόπεδα.


Οι αντάρτες Χούτι, οι οποίοι ελέγχουν επίσης την πρωτεύουσα Σαναά, υποστηρίζονται από το Ιράν.





κινηματογραφικο καρε

φροντιστηρια δημοτικου ηρακλειο κρητης

απολυση εργαζομενου με εκ περιτροπης εργασια

Σε ένα πόρισμα έκτασης 656 σελίδων, ο δικαστής Χουλιάν Ερκολίνι τονίζει ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι που προκάλεσε τον θάνατο του Νίσμαν τον Ιανουάριο του 2015 δεν προκλήθηκε από τον ίδιο.


φροντιστηρια δημοτικου ηρακλειο κρητης

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οποιοσδήποτε δικαστικός στην Αργεντινή κρίνει ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας.


Η ίδια η πρώην πρόεδρος και άλλοι έκριναν ότι ο εισαγγελέας είχε αυτοκτονήσει. Όμως ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση εισηγήθηκε πέρυσι η έρευνα να αλλάξει χαρακτήρα και να επικεντρωθεί στην υπόθεση της δολοφονίας.


«Ο θάνατος του Νίσμαν δεν θα μπορούσε να είναι αυτοκτονία», σύμφωνα με την απόφαση του Ερκολίνι, ο οποίος άσκησε δίωξη εναντίον του Ντιέγο Λαγομαρσίνο, πρώην υφιστάμενου του Νίσμαν, για συνέργεια στη δολοφονία του.


Ο Λαγομαρσίνο έχει παραδεχθεί ότι έδωσε στον Νίσμαν το όπλο στο οποίο διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν ο θάνατός του μία ημέρα πριν εμφανιστεί μπροστά στο Κογκρέσο για να αναφερθεί λεπτομερώς στις κατηγορίες που είχε απαγγείλει εναντίον της τότε προέδρου Φερνάντες. Ο Λαγομαρσίνο είχε εξηγήσει πως ο Νίσμαν του ζήτησε το όπλο για την προστασία του ιδίου καθώς και της οικογένειάς του.


Σε βάρος της Φερνάντες, σήμερα γερουσιάστριας, ασκήθηκε δίωξη για προδοσία νωρίτερα αυτόν τον μήνα, εξαιτίας των κατηγοριών του Νίσμαν ότι είχε αναλάβει πρωτοβουλία παρασκηνιακά για να απαλλαγεί το Ιράν από κάθε υπόνοια πως ενεχόταν στην επίθεση εναντίον του εβραϊκού κέντρου AMIA, το 1994, όταν είχαν σκοτωθεί 85 άνθρωποι, προκειμένου να επιτευχθεί η εξομάλυνση των σχέσεων ανάμεσα στο Μπουένος Άιρες και την Τεχεράνη και να κλειστεί το 2013 μια εμπορική συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών που προέβλεπε την ανταλλαγή πετρελαίου με σιτηρά.


Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ένας πρώην επικεφαλής της Interpol επέκριναν έντονα τη δίωξη της Φερνάντες.


Η Τεχεράνη διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με την αντισημιτική τρομοκρατική επίθεση στην Αργεντινή.


ΑΠΕ, Reuters



φυσικη γενικης β λυκειου το φως

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

σιδερο στην πριζα

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια με την οποία οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν την κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τους αγκάλιασε και πως επί της ουσίας στη συνάντησή τους ήταν εκείνοι που έμοιαζαν να του δίνουν κουράγιο και όχι εκείνος σε αυτούς. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συγκινήθηκε και έκλαψε…


σιδερο στην πριζα

πακετο διακοπων για ρωμη

φωταεριο μπουζουκια

Ξέσπασε σε λυγμούς, γεγονός που έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό στον τηλεοπτικό αέρα ενώ στο τέλος η συναισθηματική του φόρτιση ήταν τέτοια που αναγκαστικά διακόπηκε η τηλεφωνική σύνδεση.




θεσεις εργασιας ικαρια 2014

καρντασια αρναουτογλου

Όπως ανέφερε ο κ. Κοτζιάς, σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης, «μίλησα για την τουρκική νευρικότητα, νομίζω ότι η Τουρκία προσπαθεί να μεταφέρει την νευρικότητά της σε τρίτες χώρες».


θεσεις εργασιας ικαρια 2014

3


Ο υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας, αλλά και ενεργειακά πρότζεκτ. «Η Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί σε κέντρο μεταφοράς ενέργειας», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.


2


Σημείωσε επίσης ότι είπε στον κ. Τίλερσον πως είναι σημαντικό για την Ελλάδα να υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.


1


Κατά τη συνάντηση, οι δύο ΥΠΕΞ αναφερθήκαν στο Ισραήλ και την Αίγυπτο και στις σχέσεις της Ελλάδας με τις δύο χώρες.



ποσο ειναι το στρεμμα