Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

καυστηρας βλαβη

Το ρωσικό κανάλι ‘Ρωσία 24’ μετέδωσε αρχικά ότι η Άννα Κουρμπάτοβα απήχθη στο Κίεβο από αγνώστους οι οποίοι την έβαλαν σ’ ένα αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η δημοσιογράφος έχει στην διάθεση του πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες την απήγαγαν άνδρες της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας. Το «Πρώτο κανάλι» έκανε γνωστό επίσης ότι η Κουρμπάτοβα είχε δεχθεί απειλές τις προηγούμενες ημέρες από άτομα στα οποία δεν άρεσαν τα ρεπορτάζ της.


καυστηρας βλαβη

αν ερθεις εσυ πλουταρχος στιχοι

Φαίνεται πως αυτά ακριβώς τα ρεπορτάζ ήταν η αφορμή για την απαγωγή - σύλληψη της Ρωσίδας δημοσιογράφου που κατάγεται από την Σταυρούπολη καθώς είχαν ως αντικείμενο την κατάσταση στην Ουκρανία, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Η ίδια παρουσίασε επτά ξεχωριστά ρεπορτάζ από το «Πρώτο κανάλι». Το τελευταίο που ετοίμαζε, είχε θέμα τις διώξεις των δημοσιογράφων στην Ουκρανία, ενώ πριν απ' αυτό το ρεπορτάζ είχε μεταδοθεί από το «Πρώτο Κανάλι» ρεπορτάζ της με θέμα την στρατιωτική παρέλαση στο Κίεβο την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.




ταλιατελεσ με κολοκυθακια δρισκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου