Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

διαδρομη φλωρινα πρεσπεσ

γενικη τραπεζα τησ ελλαδο α.ε

Ο 25χρονος Ekkapol Chanthawong - γνωστός και ως Ake - και τα παιδιά πήραν σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και παραχώρησαν την πρώτη συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.


διαδρομη φλωρινα πρεσπεσ

Ντυμένοι με τις ποδοσφαιρικές τους εμφανίσεις, τα αγόρια και ο προπονητής τους φαίνονταν ήρεμοι και χαμογελούσαν σε δημοσιογράφους και φωτογράφους.


Όλα τα αγόρια είπαν τα ονόματά τους αλλά και τα ψευδώνυμά στους εκπροσώπους του Τύπου ενώ αποκάλυψαν και σε ποιες θέσεις παίζουν.


Στο πλευρό τους κάθονταν και οι δύτες της επίλεκτης ομάδας SEAL της Ταϊλάνδης, που έμειναν μαζί τους μέσα στο σπήλαιο από τη στιγμή που εντοπίστηκαν μέχρι την δραματική διάσωσή τους.


Όπως εξήγησε ο προπονητής, προσπαθούσε συνεχώς να κρατάει το ηθικό των παιδιών ακμαίο…


«Το νερό ήταν καθαρό» τόνισε ο ίδιος.


«Δεν είχαμε φαγητό, μόνο νερό πίναμε» είπε με παράπονο στη φωνή του ένα από τα παιδιά. Απαντώντας σε ερώτημα για το τι έκαναν για να καταπολεμήσουν την πείνα που αισθάνονταν ένα από τα αγόρια είπε: «Σκεφτόμουν το τηγανητό κοτόπουλο…».



Video by @CNN’s @patrick_bkk of the #WildBoar boys emerging from hospital in Chiang Rai #ThamLuang pic.twitter.com/ivS0AXeKQu

— Rebecca Wright (@bexwright1) July 18, 2018


intel hd καρτα γραφικων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου