Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

αντιμετωπιση της σχολικης βιας

βγηκα στο δρομο πλουταρχος

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για ένα ανύπαρκτο θέμα που διογκώθηκε από περίεργους κύκλους και επισημαίνει ότι έγιναν σε συνεργασία κυβέρνησης και ΤΑΙΠΕΔ με την Cosco οι απαραίτητες αλλαγές στις διατυπώσεις ούτως ώστε να κυρωθεί η συμφωνία με τα δύο μέρη ικανοποιημένα. Το Μαξίμου βγάζει εκτός του κάδρου της εμπλοκής τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα τονίζοντας πως ο ίδιος δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα, απλούστατα δέχτηκε τις υποδείξεις των νομικών της κυβέρνησης που τροποποίησαν κάποιες από τις λέξεις της συμφωνίας για να είναι εναρμονισμένες με την ελληνική νομοθεσία. Επειδή όμως αυτές οι λέξεις δεν έγιναν αρεστές στους Κινέζους επενδυτές, επαναδιατυπώθηκαν και τώρα τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν, σημειώνουν κύκλοι του Μαξίμου.


αντιμετωπιση της σχολικης βιας

Να σημειωθεί ότι πηγές της κυβέρνησης εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός πως η επιστολή με τις ενστάσεις της Cosco εστάλη απευθείας στην επιτροπή Εμπορίου της Βουλής χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή με την κυβέρνηση ή το ΤΑΙΠΕΔ με τους οποίους και κλείστηκε η συμφωνία και αποδίδουν σε πολιτικές σκοπιμότητες τον αρνητικό θόρυβο που προκλήθηκε.


Θεωρούν μάλιστα ότι η επιστολή διοχετεύθηκε πρώτα στην Νέα Δημοκρατία και στον Τύπο και φωτογραφίζουν τον νομικό εκπρόσωπο της Cosco ως υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το όλο ζήτημα.




αστρολογος ζυγος 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου