Κυριακή 5 Μαΐου 2019

wood pellet oven suppliers

σχεδια για ζωγραφικη φρουτα

Όπως εξηγεί το ζεύγος, μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στο facebook, η κατοικία 250 μ2 στο Γαλαπαγάρ έξω από τη Μαδρίτη, κτισμένη σε οικόπεδο 2.000 μ2 με πισίνα, κατέστη δυνατόν να αποκτηθεί με σύναψη στεγαστικού δανείου 540.000 ευρώ, που προϋποθέτει καταβολή μηνιαίας δόσης 1.600 ευρώ, που όπως διατείνονται οι δύο προσωπικότητες των Podemos, μπορούν να εξυπηρετήσουν από τα εισοδήματά τους - ακόμη και μετά την αφαίρεση του ποσού που παραχωρούν στο κόμμα από την βουλευτική τους αποζημίωση.


wood pellet oven suppliers

Στo μήνυμά τους, οι Ιγκλέσιας και Μοντέρο απευθύνονται στους «συντρόφους» τους, καθώς είναι ορατή η δυσαρέσκεια που προκλήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος η δημοσίευση της είδησης. Δεδομένου ότι στην Ισπανία, ο μέσος όρος στα στεγαστικά δάνεια είναι 120.000 ευρώ για 24 χρόνια, οι όροι του στεγαστικού του ζεύγους φαντάζουν προκλητικοί. Επίσης, καθώς στο διαδίκτυο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέσυραν τις δηλώσεις του Ιγκλέσιας το 2012 κατά της αγοράς της πολυτελούς κατοικίας υπουργού και την κριτική του πριν τις εκλογές του 2015 για τους «πολιτικούς που ζουν σε σαλέ και αποκόπτονται από τον κόσμο», η ηχηρή σιωπή των στελεχών των Podemos έκανε απαραίτητη μία απάντηση.


Οι Ιγκλέσιας και Μοντέρο υποστηρίζουν πως έλαβαν την απόφαση να αγοράσουν αυτήν την κατοικία προκειμένου να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα της προσωπικής τους ζωής και για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην εξοχή «κανονικά», μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που τους παρακολουθεί κατά πόδας και διαρκώς, όπως διατείνονται, ιδίως αφότου στα τέλη Μαρτίου ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της Μοντέρο. Οι ίδιοι υπογραμμίζουν πως από καιρό αναζητούσαν μία κατοικία στην εξοχή, που να καλύπτει τα κριτήρια διαβίωσης που επιθυμούν για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους.





iq test ντεμεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου