Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

δωρεαν χαρτες χωρις ιντερνετ

Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές στο Oxford Martin School αποφάνθηκαν πως, η διατροφή που περιορίζει την κατανάλωση κρέατος και παράγωγων προϊόντων και στηρίζεται ως επί το πλείστον σε φρούτα και λαχανικά, μπορεί μέχρι το 2050 να μειώσει σε εντυπωσιακά μεγάλα ποσοστά τις εκπομπές αερίων, καθώς και το κόστος των περιβαλλοντικών καταστροφών. Μεγάλη σημασία έχει να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με τον ίδιο τον επικεφαλής της έρευνας, Dr. Marco Springmann, «τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι διατροφικές αλλαγές θα μπορούσαν να έχουν μεγάλα οφέλη για την κοινωνία. Αυτά τα οφέλη από μόνα τους είναι δυνατό επιχείρημα ώστε να δοθεί βάρος σε προγράμματα προσανατολισμένα σε υγιεινές και περιβαλλοντολογικά βιώσιμες διατροφές».


δωρεαν χαρτες χωρις ιντερνετ

ποδηλατο παιδικο πρακτικερ

ταμπλατουρες για κιθαρα ελληνικα τραγουδια

2


Αναμφίβολα ο Springmann και η ομάδα του, οδηγήθηκαν σε συμπεράσματα που ανοίγουν ένα τεράστιο πεδίο διαλόγου. Το βασικότερο εύρημα από αυτά είναι πως οι διατροφικές μας τάσεις λειτουργούν καταλυτικά για τη διαμόρφωση της κλιματικής αλλαγής και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Αναπόφευκτα προκύπτουν προβληματισμοί στον καθένα ξεχωριστά, για το κατά πόσο θα μπορούσε να συμβάλλει στη «σωτηρία» του πλανήτη από όλες τις επικείμενες καταστροφές που προαναφέρθηκαν.


Υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και αντικαθιστώντας τα προϊόντα που συνηθίζαμε να καταναλώνουμε μέχρι σήμερα με νέα που έχουν γνώμονα μία πιο φυτική διατροφή, σταδιακά μπορούμε να ελπίζουμε πως τα ποσοστά θα αρχίσουν να μειώνονται. Υπάρχουν αμέτρητες φυτικές και συγχρόνως απολαυστικές επιλογές για λατρέψετε τις νέες σας συνήθειες και αυτό τον καινούργιο τρόπο ζωής. Το ΒΙΤΑΜ, παρουσιάζοντας τα νέα 100% Φυτικά Ροφήματα, δίνει τη δική του «γευστική» απάντηση στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν παραπάνω. Επιλέγοντας τα τρία υπέροχα προϊόντα της ΒΙΤΑΜ, το Ρόφημα Σόγιας, Ρόφημα Αμυγδάλου και Ρόφημα Φουντούκι και Κακάο, όχι μόνο λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την προσωπική μας ευεξία αλλά με τον τρόπο μας, συμβάλλουμε σε μία ακόμη «μεγαλύτερη» αλλαγή.


3


Τα νέα ροφήματα του Βιτάμ αποτελούν σημαντική πηγή βιταμινών D, B2 και B12, είναι πλούσια σε ασβέστιο, λιπαρά ω-3 και ω-6. Η χαμηλή τους περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, η απουσία λακτόζης, χρωστικών, τεχνητών αρωματικών ουσιών και γλουτένης, τα καθιστούν - μεταξύ άλλων - κατάλληλα και για μία vegan διατροφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου