Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ηλεκτρικη ψησταρια το θαυμα του κλαπακη

πιπι ελληνικα

Δύο πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση της Ντάκα, σε ανώνυμες δηλώσεις τους στο πρακτορείο ειδήσεων, ενημέρωσαν πως το Μπαγκλαντές θα προσχωρήσει σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας για την τοποθέτηση ναρκών τόσο κοντά στα σύνορά του.


ηλεκτρικη ψησταρια το θαυμα του κλαπακη

«Τοποθετούν νάρκες σε δικό τους έδαφος κατά μήκος του συρματοπλέγματος τους», τόνισε μία από τις πηγές, προσθέτοντας πως η ενημέρωση για την επικίνδυνη ενέργεια της γείτονος χώρας αποκαλύφθηκε κυρίως λόγω φωτογραφικού υλικού από την περιοχή.


«Οι δυνάμεις μας είδαν τρεις-τέσσερις ομάδες να εργάζονται στο σημείο κοντά στο συρματόπλεγμα και να τοποθετούν κάτι στο έδαφος», συμπλήρωσαν οι πηγές και εξήγησαν πως το μυστήριο των φωτογραφιών ξεδιαλύθηκε ύστερα από την ενημέρωση της κυβέρνησης από πληροφοριοδότες.


Οι πηγές, όπως αναφέρει το Reuters, δεν ξεκαθάρισαν αν οι εν λόγω ομάδες εργασίας φορούσαν στρατιωτικές στολές, όμως δήλωσαν σίγουρες πως δεν ήταν μέλη της κοινότητας Ροχίνγκια, που αποχωρεί κατά κύματα από την Μιανμάρ ύστερα από τα επεισόδια που ξέσπασαν στις 25 Αυγούστου. Υπολογίζεται πως σχεδόν 146.000 Ροχίνγκια έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και έχουν καταφύγει στο Μπανγκλαντές.




πως βλεπω ταινια στο tv maniacs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου