Μέσα σε δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκαν 8 σεμινάρια με 16 εισηγητές, 5 workshops, 2 ημέρες τεχνικών σε sushi, fine dining, θαλασσινά και ψάρια, καραμέλας, menu degustation-μοριακή γαστρονομία.
εξοπλισμός για running
κλωστες κεντηματος περιστερι
Παράλληλα, έγινε ανοιχτή συζήτηση με ειδικούς για τα θέματα της γαστρονομίας στον τουρισμό, παρουσία του κ. Σπύρου Πέγκα, Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και του κ. Θεόδωρου Κουρατζόγλου, Γενικού Γραμματέα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.
Κατά τη διάρκεια του AKMI Gastronomy Festival βραβεύτηκε επίσης ο κ. Ζήσης Κεραμέας, ένας από τους μεγαλύτερους δάσκαλους της γαστρονομίας, ενώ στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, τέσσερις υπερτυχεροί σπουδαστές κέρδισαν:
· Βασίλης Παναγιωτίδης, tablet της MLS από το μέγα χορηγό μας, την Αναδομώ
· Θεόδωρος Μαγιάννης, smoothie maker από το χορηγό μας, την Kenwood
· Παρασκευή Κωστοπούλου, δωροεπιταγή 100€ από το χορηγό μας, την IKEA
· Χρήστος Τσίγας, δωροεπιταγή 100€ από το χορηγό μας, την IKEA
φαλακρη γυναικα ονειροκριτης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου