Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

περιγραφη στα αγγλικα

«Η κυβέρνηση θέλει τη συμφωνία και εργάζεται σκληρά να ολοκληρωθεί. Η ευθύνη ανήκει στο ΔΝΤ... Το μπαλάκι ανήκει στην άλλη πλευρά», είπε η υπουργός σε πρωινή της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και τόνισε πως το 1/3 έχει κλείσει και το1/3 έχει συμφωνηθεί.


περιγραφη στα αγγλικα

συνώνυμο του ασφαλως

Επανέφερε το θέμα των συλλογικών συμβάσεων τονίζοντας πως η κυβέρνηση επιμένει στο σύστημα. «Δεν θα προχωρήσουμε στο θέμα των ομαδικών απολύσεων που ζητεί το ΔΝΤ», ξεκαθάρισε.


Το νέο σύστημα που αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν άλλαξε τα ποσοστά υπολογισμού των εισφορών, αλλά την βάση υπολογισμού των πραγματικών εισοδημάτων, κάτι που για την ίδια είναι μια δίκαιη επιλογή, σύμφωνα με την ίδια.



«Τα ποσοστά υπολογισμού δεν άλλαξαν (20% για κύρια ασφάλιση). Περίπου το 80% των νέων επαγγελματιών δεν θα υποστεί νέα επιβάρυνση» υποστήριξε.



«Η επιλογή του ασφαλιστικού ήταν η προστασία των πολύ μεγάλων χαμηλών εισοδημάτων με σύστημα αναδιανεμητικό» είπε ακόμη η κ. Αχτσιόγλου και δήλωσε πως στο νόμο 4387 υπάρχει πίνακας σημαντικών εκπτώσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες.



μπορντερ κολι κουταβια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου