Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

σιταρι βρασμενο

Η εγκαυματίας, ηλικίας 83 ετών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».


σιταρι βρασμενο

Τη Δευτέρα είχε καταλήξει ακόμη ένας εγκαυματίας, ηλικίας 78 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο «Θριάσιο».


Ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83, ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 15 άτομα.





Ενημέρωση για τον αριθμό των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική https://t.co/O9MIxgBfwa

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 30 Αυγούστου 2018


μενταγιον στα αγγλικα
τμημα φορολογιας λαρνακα

δίκαιο της οικονομίας και των επιχειρήσεων

μ αιμα χτισμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μητσοτάκης εστίασε την προσοχή του στην αυξημένη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.


δίκαιο της οικονομίας και των επιχειρήσεων

Κοινή υπήρξε η διαπίστωση ότι απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί και αυτοσυγκράτηση.


Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν, επίσης, οι προοπτικές των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.


Εκφράσθηκε η αμοιβαία βούληση για την περαιτέρω ενδυνάμωση τους, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της εντεινόμενης αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή.


Ο πρόεδρος της Ν. Δ. τόνισε τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις δυνατότητες στενότερης συνεργασίας των δυο χωρών στο πεδίο της άμυνας και της ασφάλειας, καθώς και στη στρατηγική σημασία της βάσης της Σούδας.


Τέλος, εξετάσθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και οι εσωτερικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.



ελατα μικρα

αλεν μπαροχα

Γιάννης Ταφύλλης: Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας

Ο Γιάννης Ταφύλλης, ο μέχρι σήμερα διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, αναλαμβάνει τα ηνία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Καπάκη.


αλεν μπαροχα

κερασι γλυκο συνταγη

Ποιος είναι ο Γιάννης Ταφύλλης




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της ΓΓ. Πολιτικής Προστασίας
01
Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της ΓΓ. Πολιτικής Προστασίας

προγραμμα παγκοσμιου πρωταθληματος κλειστου στιβου 2016

ωρες επισκεπτηριου ννα


«Είμαι γεμάτος ελπίδα, όμως απομένουν ακόμη μερικά να γίνουν», ανέφερε σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard.


ωρες επισκεπτηριου ννα

ιταλικο εστιατοριο λεμεσος


Απαντώντας στο ερώτημα εάν θα συμφωνήσουν σύντομα οι Βρυξέλλες, η Αθήνα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημειώνει πως «οι παράμετροι είναι τώρα πάνω στο τραπέζι. Εάν όλοι οι συμμετέχοντες προσπαθήσουν λίγο, τότε θα το καταφέρουμε».


Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι συναντήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως αναφέρει ο Μοσκοβισί, «είναι έτοιμος να μας πλησιάσει, εάν υπάρξουν δυνατότητες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας».


Παράλληλα, ο Μοσκοβισί σε άλλη συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse, επισημαίνει πως για να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα δεν χρειάζεται να καταβληθούν προσπάθειες μόνον από την κυβέρνηση στην Αθήνα, αλλά και από όλους τους άλλους εταίρους.


Όπως σημειώνει, είναι βέβαιο ότι πρέπει να μειωθεί το χρέος, προς τούτο έχουν ληφθεί βραχυπρόθεσμα μέτρα, αλλά χρειάζονται μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις. Ο ίδιος ευελπιστεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα επιτευχθεί μία συμφωνία μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.



συζυγος ελληνιδας ηθοποιου ναρκωτικα

κοινοτικες εκλογες

αιματωμα απο χτυπημα στο χερι

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του Eurogroup, ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Μάριο Σεντένο δήλωσε πως από τα 110 προαπαιτούμενα μόνον δύο είναι εκκρεμή και η εφαρμογή τους δεν άπτεται του ελέγχου της κυβέρνησης.


κοινοτικες εκλογες

λεσ μπραουν

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε και αυτός πως το 99% της τρίτης αξιολόγησης έχει ολοκληρωθεί και πως τα δύο προαπαιτούμενα που παραμένουν είναι εκτός του ελέγχου της κυβέρνησης.


«Ελπίζουμε να ξεπεραστούν τα τεχνικά αυτά θέματα για να εγκρίνουμε την εκταμίευση της δόσης στην επομένη μας συνεδρίαση», είπε ο Επίτροπος.


Κατά τον ίδιο, το πρόγραμμα θα τελειώσει σε έξι μήνες και πρέπει να διασφαλιστεί πως θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. «Όλοι πρέπει να είμαστε δεσμευόμενοι σε αυτό», είπε.


Ο Πιέρ Μοσκοβισί ανέφερε πως τα κλιμάκια των θεσμών θα επιστρέψουν την Δευτέρα στην Αθήνα για να ξεκινήσουν να δουλεύουν για την τέταρτη αξιολόγηση.


Ο ίδιος είπε πως οι αποφάσεις για το χρέος - το γαλλικό μηχανισμό και το πιθανό reprofiling των δανείων του EFSF - θα ληφθούν στο Eurogroup του Λουξεμβούργου στις 21 Ιουνίου.


Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ ανέφερε από την πλευρά του πως το συμβούλιο Διοικητών του ESM ενέκρινε σήμερα το συμπληρωματικό Μνημόνιο για την Ελλάδα και εκτίμησε πως η εκταμίευση της υπό - δόσης θα γίνει στο δεύτερο μισό του Μάρτιου και αφού προηγηθούν οι εθνικές εγκρίσεις.


Ο ίδιος χαρακτήρισε ως θετικές εξελίξεις την έξοδο της Ελλάδος στις αγορές με επταετές ομόλογο και θετική είδηση την αναβάθμιση της χώρας από τον οίκο Fitch.


το σημερινο επεισοδιο χωρις εσενα

καθ υποτροπη

Τη σχετική απόφαση αναμένεται να εκδώσει στα τέλη του μήνα το υπουργείο Οικονομικών.


το σημερινο επεισοδιο χωρις εσενα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Η Καθημερινή», στις συζητήσεις ανάμεσα στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών έχουν εξεταστεί διάφορα σενάρια για το ποιοι κλάδοι θα ενταχθούν και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το μέτρο πρέπει να επεκταθεί υποχρεωτικά στα θέατρα, στους κινηματογράφους, στα ταξί και στα περίπτερα μεταξύ άλλων.


Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι το προσεχές διάστημα θα ληφθούν μέτρα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με στόχο την αύξηση των δημοσίων εσόδων αλλά και την αύξηση των συναλλαγών μέσω «πλαστικού» χρήματος, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορούν να ελέγχονται καλύτερα οι επιχειρήσεις.


Ταυτόχρονα σχεδιάζεται – με διάταξη που θα κατατεθεί στη Βουλή – ο περιορισμός της χρήσης μετρητών στις συναλλαγές των πολιτών με τις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα να μειωθεί το όριο των 500 ευρώ σε 400 ή 300 ευρώ ανά συναλλαγή.


Οι σχεδιασμός του οικονομικού επιτελείου περιλαμβάνει:



  • Υποχρεωτική εγκατάσταση μηχανημάτων POS σε δεκάδες επαγγέλματα που σήμερα εξαιρούνται.

  • Μείωση των μετρητών στις συναλλαγές των φορολογούμενων με τα καταστήματα λιανικής πώλησης από τα 500 ευρώ στα 400 ή 300 ευρώ.

  • Σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS. Αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση είναι να εκδίδεται η απόδειξη λιανικής πώλησης ταυτόχρονα με την απόδειξη του POS. Και αυτό καθώς πολλές επιχειρήσεις στις συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες δεν εκδίδουν την απόδειξη λιανικής.

  • Δημιουργία κλειστού κυκλώματος διαβίβασης των συναλλαγών των επιχειρήσεων online μέσω Διαδικτύου με την Εφορία, τη στιγμή που πραγματοποιείται η συναλλαγή. Το σύστημα θα έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές, στις οποίες δεν θα μπορεί να παρέμβει κανείς.

  • Διασταυρώσεις στις επιχειρήσεις με βάση τα δηλωθέντα στοιχεία στη φορολογική τους δήλωση και στις συναλλαγές που προκύπτουν από τα POS.


Τα πρόστιμα



cyta στις σερρες

ξενοδοχεια θεσσαλονικη διαθεσιμοτητα

Στις ασιατικές αγορές η ισοτιμία απέναντι στο δολάριο διαμορφώνεται στο 1,2762, έναντι 1,2962 χθες. Η ισοτιμία απέναντι στο ευρώ διαμορφώνεται στο 1,1394 δολάριο.


ξενοδοχεια θεσσαλονικη διαθεσιμοτητα

βιβλιο ιστοριας γ δημοτικου 1987

ηθικη αριστοτελη pdf

Στις δεδομένες συνθήκες και με τις συνομιλίες για το Brexit να ειναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις Βρυξέλλες την επόμενη Δευτέρα, μια τέτοια κυβέρνηση θα έχει ελάχιστα περιθώρια ελιγμών.


Την αβεβαιότητα που προμηνύεται θα πρέπει να υπομείνει και η ΕΕ, η οποία ήλπιζε, αν μη τι άλλο, πως δώδεκα ατελείωτους μήνες μετά τη νίκη του Brexit, θα μάθαινε χθες ποιος θα κρατάει τα ηνία των διαπραγματεύσεων.


Η Βρετανία ίσως να χρειαστεί να ζητήσει να καθυστερήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, αφού το κόμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι έχασε την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, εκτίμησε σήμερα η JPMorgan.


«Ίσως το πιο προφανές συμπέρασμα είναι ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά οι πιθανότητες το Ηνωμένο Βασίλειο να χρειαστεί να ζητήσει να καθυστερήσει η διαδικασία για το Brexit, με δεδομένο ότι οι πολιτικές εξελίξεις διαταράσσουν την ήδη πιεσμένη χρονικά διαδικασία», επεσήμανε ο Μάλκομ Μπαρ οικονομολόγος στην JPMorgan.


100 ευρω κερμα

τύποι επεξεργαστών

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Τέξας και συνετρίβη στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο της Τεγκουσικάλπα, που είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο.


100 ευρω κερμα

κεικ απλο με στεβια

Αν και οι εικόνες του αεροσκάφους, που έχει κοπεί στα δύο προκαλούν σοκ, το ευτύχημα είναι πως οι επιβαίνοντες σε αυτό, έξι επιβάτες και τρία μέλη πληρώματος, βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια, αν και τραυματισμένοι.




mega motors περαμα

διαγωνισμα λογοτεχνιας β λυκειου

Ο ΕΟΠΥΥ, ανέφερε, επιχειρεί να βάλει κανόνες στη διαδικασία μεταφοράς τους προς τους ασθενείς, ώστε να μην ταλαιπωρούνται, ειδικότερα όταν πρόκειται για ασθενείς απομακρυσμένων περιοχών και η διαδικασία προβλέπει δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων μεταφορέων. Τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), τονίζει ο κ. Πολάκης, δεν διακινούνται όπως οι ασπιρίνες. Πρόκειται για φάρμακα ευαίσθητα που πρέπει να φτάσουν στον ασθενή με απόλυτη ασφάλεια, γι' αυτό και είναι απαραίτητη η διασφάλιση της ποιότητας του τρόπου μεταφοράς, καθώς και όλης της διαδικασίας με τα απαραίτητα έγγραφα.


mega motors περαμα

«Καλωσόρισε, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης σ' αυτό που ο ΕΟΠΥΥ εξορθολογίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί από το Δεκέμβριο του 2016. Από τότε ο Οργανισμός προσπαθεί να βάλει μία τάξη στο ομιχλώδες τοπίο της διακίνησης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ)», σημειώνει ο κ. Πολάκης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο και προσθέτει:



Τελικά, η παρούσα αξιωματική αντιπολίτευση είναι από άλλον πλανήτη. Είναι ένα λογικό συμπέρασμα, δεδομένου ότι στον πλανήτη γη δεν έχει επαναληφθεί το φαινόμενο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να υιοθετεί ως πρόγραμμα μελλοντικής διακυβέρνησης όσα έχουν ήδη υλοποιηθεί από την παρούσα κυβέρνηση. Ίσως, αν ο κ. Μητσοτάκης ανέβαινε μια βόλτα μέχρι τον Υμηττό, ο εξωγήινος κάτοικος του βουνού να τον συμβούλευε να αλλάξει επικοινωνιακό, και όχι μόνο, επιτελείο.





τραπεζα βλαστοκυτταρων δημοσια αθηνα

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

βλεμματική επαφή

πλατινουμ φασιον

Σε σημερινό άρθρο του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ο κεντρικός τραπεζίτης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:


βλεμματική επαφή

phaedra hotel hydra tripadvisor

«Τα τελευταία επτά χρόνια, παρά τα λάθη και τις οπισθοδρομήσεις που έγιναν και εξηγούν, σε μεγάλο βαθμό, το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα-μέλος της ευρωζώνης που παραμένει σε πρόγραμμα, έχει επιτευχθεί πρωτοφανής, για τα χρονικά της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και του ΟΟΣΑ, διόρθωση των μακροοικονομικών ανισορροπιών. Τα μεγάλα «δίδυμα» ελλείμματα (δημοσιονομικό και ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών) του 2009 εξαλείφθηκαν. Επιτεύχθηκε βελτίωση κατά 27% στην ανταγωνιστικότητα σε όρους κόστους εργασίας και κατά 20% σε όρους τιμών, συγκεκριμένα σε όρους αποπληθωριστή ΑΕΠ. Έχουν υλοποιηθεί πολλές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις αγορές εργασίας και προϊόντων, καθώς και στη Δημόσια Διοίκηση, ενώ το τραπεζικό σύστημα έχει μεν υψηλό ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων κυρίως ως αποτέλεσμα της κρίσης, παράλληλα όμως διαθέτει σχετικά υψηλές προβλέψεις και δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας.


»Επιπλέον έχει διαμορφωθεί ισχυρή πολιτική συναίνεση υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα όχι μόνο είναι υπέρ του ευρώ, αλλά και έχουν ψηφίσει στη Βουλή μέτρα, πολλές φορές με βαρύ κοινωνικό κόστος, για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Αυτά τα μέτρα αύξησαν την αξιοπιστία της Ελλάδας απέναντι στην ευρωζώνη, η οποία στην ουσία επιτεύχθηκε με τις σημαντικές θυσίες του ελληνικού λαού μετά το 2010. Οι θυσίες αυτές υποδηλώνουν ανάληψη ευθύνης έναντι των κινδύνων που ανέλαβε η ευρωζώνη και, σε πολύ μικρότερο βαθμό, η υπόλοιπη διεθνής κοινότητα μέσω του ΔΝΤ, με τα δάνεια που χορήγησαν στην Ελλάδα.


»Ωστόσο, έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε για να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της χωρίς βοήθεια και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών μετά το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018. Αυτό θα γίνει εάν η χώρα αποκτήσει πιστοληπτική διαβάθμιση τέτοια που να μπορεί να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της με επιτόκια συμβατά με τη βιωσιμότητά του, και οι τράπεζες να έχουν επαρκείς εξασφαλίσεις ώστε να μπορούν να αναχρηματοδοτηθούν πλήρως από τον κανονικό μηχανισμό αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ (και όχι μόνο από τον έκτακτο - ELA).


»Πρώτο, αλλά καταλυτικό, βήμα γι’ αυτό είναι η έγκαιρη περάτωση της τρίτης αξιολόγησης. Αυτό θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα βιώσιμης πρόσβασης στις αγορές. Το γεγονός μάλιστα ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά να γίνουν στους τομείς των ιδιωτικοποιήσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών, σημαίνει ότι η δυνατότητα αύξησης του δυνητικού προϊόντος της οικονομίας σε μόνιμη βάση είναι σημαντική. Αυτό που έχει επιτευχθεί τα προηγούμενα επτά χρόνια είναι μόνο η αρχή ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου που βασίζεται σε υγιή θεμελιώδη μεγέθη και υψηλότερη ανταγωνιστικότητα. Για παράδειγμα, χρειαζόμαστε ακόμη μεγαλύτερη οικειοποίηση με τις ιδιωτικοποιήσεις. Με τις συνεργασίες δημόσιου - ιδιωτικού τομέα ακόμα και σε τομείς που μέχρι σήμερα θεωρούνται ταμπού, όπως το Ασφαλιστικό, η Υγεία, η Παιδεία.


»Αρκετές ακόμα μεταρρυθμίσεις π. χ. στην αγορά ενέργειας, στην αγορά προϊόντων, υπηρεσιών και σε ορισμένα επαγγέλματα, για να αυξηθεί η παραγωγικότητα και να μειωθεί το κόστος των προϊόντων και των υπηρεσιών για τον καταναλωτή. Αξιολόγηση των δομών του δημόσιου τομέα. Μέτρα για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας σε όλη τη Δημόσια Διοίκηση. Μέτρα για τη γρήγορη απονομή της Δικαιοσύνης. Πλήρη σεβασμό στην ανεξαρτησία των θεσμών. Ενθάρρυνση και παροχή κινήτρων για συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, προκειμένου να προωθηθεί η καινοτομία και η μετάβαση στην οικονομία της γνώσης.


»Και, βεβαίως, απομένει να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος όγκος των μη εξυπηρετούμενων δανείων και το πρόβλημα των λεγόμενων στρατηγικών κακοπληρωτών, που αποτελούν τροχοπέδη όχι μόνο στην εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος αλλά και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Μεγάλο ζητούμενο σήμερα είναι η προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο επενδυτικό κενό, με έμφαση στους πιο παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.


»Δεύτερο, υπάρχει το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους, όπου, κατά τα συμφωνηθέντα στο Eurogroup, οι εταίροι αναμένεται να αναλάβουν πρωτοβουλία, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο. Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ήδη κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για μια ήπια αναδιάρθρωση του χρέους, όπως, για παράδειγμα, η μετάθεσητης μέσης σταθμικής διάρκειας αποπληρωμής των τόκων των δανείων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) κατά 8½ χρόνια τουλάχιστον.


»Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι αυτό μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη της βιωσιμότητας του χρέους, ακόμη και αν τα πρωτογενή πλεονάσματα της γενικής κυβέρνησης διατηρηθούν στο 3,5% του ΑΕΠ μόνο μέχρι το 2020 (η συμφωνία προβλέπει ότι θα διατηρηθούν στο 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022) και μειωθούν στο 2,0% μετά. Αυτές οι δύο προτάσεις, εφόσον υιοθετηθούν, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν τόσο την ανάκαμψη της οικονομίας όσο και το αξιόχρεο της χώρας, περισσότερο μάλιστα εάν ο δημοσιονομικός χώρος που απελευθερώνεται, ύψους 1,5% του ΑΕΠ, χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της φορολογίας στην εργασία και το κεφάλαιο. Αυτή η πρόταση ήπιας αναδιάρθρωσης του χρέους είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, ενώ για τους εταίρους της συνεπάγεται ελάχιστο μόνο κόστος.


»Τα παραπάνω θα ανοίξουν τον δρόμο για την ένταξη των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, το οποίο με τη σειρά του θα διευκολύνει την διατηρήσιμη πρόσβαση στις αγορές και θα στηρίξει περαιτέρω την οικονομική ανάκαμψη. Αυτό θα θέσει σε κίνηση έναν νέο ενάρετο κύκλο που θα σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη των επενδυτών στις οικονομικές προοπτικές της Ελλάδας, ενώ θα ενθαρρύνει την επιστροφή των καταθέσεων στις τράπεζες, την επιστροφή στις χρηματοπιστωτικές αγορές μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, και, σε τελευταίο στάδιο, την πλήρη άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων.


»Τρίτο, υπάρχει το ζήτημα της αξιοπιστίας της οικονομικής πολιτικής στον μακροχρόνιο ορίζοντα, που θα εξασφαλίζει απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές, και αποφυγή επανάληψης των σφαλμάτων του παρελθόντος που οδήγησαν την Ελλάδα στο επίκεντρο της κρίσης της ευρωζώνης το 2010. Είναι σαφές ότι εδώ απαιτείται η δέσμευση όλων των πολιτικών κομμάτων που τάσσονται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ο οποίος τον Ιούλιο του 2012, όταν εμφανίστηκαν φυγόκεντρες δυνάμεις που σχετίζονταν με την ελληνική κρίση και απείλησαν την ευρωζώνη, είπε στο Λονδίνο την ιστορική φράση «θα κάνει η ΕΚΤ ό, τι απαιτείται (whatever it takes)», έδωσε το καλό παράδειγμα που ενδεχομένως οι αρχηγοί των ελληνικών πολιτικών κομμάτων χρειαστεί να μιμηθούν εάν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο».


πετραλωνα αστερ

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Λεωνίδα Ζαχαράκη τελείται στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, ενώ η κηδεία του Λεωνίδα Χολέβα τελέστηκε στις 12μμ στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου.


πετραλωνα αστερ

πως βρισκει την τροφη ο αχινος

δικυκλο βικιπαιδεια

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμη αιτία, με φορτηγό που οδηγούσε ένας 60χρονος. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο του τροχαίου έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς.


1


(Πηγή: agriniosite.gr)


Τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου. Σύμφωνα με το agriniosite.gr οι σμηνίτες έφυγαν από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους. Σε μια επικίνδυνη στροφή, ενώ στην περιοχή έβρεχε και επικρατούσε ομίχλη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Λεωνίδας Ζαχαράκης ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.


συρομενη μεταλλικη πορτα

βασιλικος πολτος θεραπευτικες ιδιοτητες

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.


συρομενη μεταλλικη πορτα

ασπραδι αυγου που κανει καλο

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 2:30 τα ξημερώματα, όταν ομάδα Αλγερινών παρενόχλησε γυναίκες Κούρδων προσφύγων από τη Συρία, με αποτέλεσμα οι Κούρδοι να εξαγριωθούν να τους επιτεθούν με ξύλα και μαχαίρια.


Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – συγκεκριμένα έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, περιπολικά, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί της Ασφάλειας – για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.


Τα επεισόδια, στα οποία πήραν μέρος 200 με 250 άτομα, διήρκεσαν τρεις ώρες, ενώ όπως σημείωσε μάρτυρας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης: «Είμαστε φιλήσυχοι και δεν πειράζουμε κανέναν. Αραβόφωνοι από την Αλγερία και το Μαρόκο έρχονται εδώ, ακόμη και χωρίς να είναι γραμμένοι στο camp, και παρενοχλούν τις οικογένειές μας. Φέρνουν εδώ μέσα ναρκωτικά, καπνίζουν χασίς και δεν ξέρουν τι κάνουν. Θέλουμε να προστατεύσουμε τις οικογένειες μας και γι’ αυτό δεν θέλουμε τέτοια άτομα εδώ».


Τέσσερις από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


αρακας με μοσχαρι θερμιδες

θησαυρος εκτ
καραοκε ενα το χελιδονι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο πρωθυπουργός, ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου για την συνεισφορά του.


αρακας με μοσχαρι θερμιδες

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου υπέβαλε αργά το βράδυ της Δευτέρεας την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου.


Ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα, και του εξήγησε ότι η απόφαση ήταν μονόδρομος μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου.


Οι δύο άνδρες μίλησαν σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να απαντά ότι κατανοεί την κατάσταση, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην, πια, υπουργό για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο δύσκολο πεδίο των επενδύσεων.


κλιμακα στα αγγλικα

τιμη μπαμιας 2014

Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τόνισε ότι «είναι ένα δώρο της Παναγίας μας προς τις μητέρες αυτές που υπέφεραν, στην πατρίδα μας που περνάει δύσκολες ώρες, για αυτό ας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να καλωσορίσουμε τα παιδιά μας και να ευχηθούμε να προχωρήσουν με σύνεση, με ηρωισμό, με αξιοπρέπεια, όπως πέρασαν μέσα στη φυλακή χωρίς να δείξουν υποχώρηση».


κλιμακα στα αγγλικα

4 play εισαι τελεια

Εξέφρασε, μάλιστα, την ευχή όλος ο κόσμος να έχει την ευλογία της Παναγίας.


Με τον Αρχιεπίσκοπο συλλειτούργησε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο με εκτενή αναφορά στη Θεομήτορα, για την οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:



Η Παναγία μας είναι παρούσα στην ζωή όλου του κόσμου. Δεν είναι παρούσα στη ζωή μόνο των ευσεβών ή των δήθεν ευσεβών. Δεν είναι παρούσα μονάχα στη ζωή των εκκλησιαζομένων ή αυτών που δηλώνουν θρησκευόμενοι. Η Παναγία μας είναι παρούσα, αγαπά, αγκαλιάζει, σκεπάζει, ανοίγει την καρδιά της και απλώνει τα χέρια της για τον κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως.



Το 'παρών' έδωσαν πολλοί ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πλήθος πιστών που προσευχήθηκαν στην Υπεραγία Θεοτόκο.


καναπεδάκια για πάρτυ

«Οι αγρότες θα αρχίσουν να έχουν σταδιακά αύξηση στις συντάξεις τους», είπε επίσης ο υφυπουργός Εργασίας σημειώνοντας πως παρόλα αυτά το ΠΑΣΟΚ «θέλει να τους υποβαθμίσει και πάλι στην κατάσταση του ΟΓΑ που το 2025 δεν θα μπορούσε να δώσει τη βασική σύνταξη».


καναπεδάκια για πάρτυ

η πιο ωραια στην ελλαδα μαυροι

ομπρε μαλλια με φυσικο τροπο

«Να το ακούσουν αυτό οι αγρότες. Ότι δηλαδή θέλουν να τους αποσπάσουν από το σώμα των υπολοίπων πολιτών και να τους υποβαθμίσουν σε μια σύνταξη πείνας, ενώ ήδη επιτυγχάνεται και θα επιβεβαιωθεί η αύξηση συντάξεων για τους αγρότες», είπε ο Τάσος Πετρόπουλος.


«Ο ελληνικός λαός σάς παρακολουθεί να υπόσχεστε μια άλλη κατάσταση στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, με διάλυση του ΕΦΚΑ, με μεταφορά της επικουρικής ασφάλισης στον ιδιωτικό χώρο, δηλαδή πλήρη κατάρρευση κάθε παροχής της επικουρικής σύνταξης», ανέφερε επίσης απευθυνόμενος στη ΝΔ και πρόσθεσε «αυτά ακούμε από τη ΝΔ. Δεν ακούμε ενίσχυση των δικαιωμάτων στην κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις. Είναι προδιαγεγραμμένη η μοίρα των συνταξιούχων με την τεράστια καταστροφή που υπόσχεται για το μέλλον η ΝΔ».


Ο υφυπουργός Εργασίας σχολίασε και την κριτική για την πολιτική της κυβέρνησης, αναφορικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες. «Πως γίνεται να τους έχουμε κατασπαράξει, πως γίνεται εμείς να έχουμε σφαγιάσει τους ελεύθερους επαγγελματίες και να έχουμε εισπράξει 1,7 δισ. λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά του νόμου Κατρούγκαλου; Δεν στέκει», είπε ο κ. Πετρόπουλος σημειώνοντας ότι παρ΄όλα αυτά σημειώθηκε αύξηση εσόδων από ασφαλιστικές εισφορές διότι αυξήθηκε η εισπραξιμότητα.


Ανέφερε ακόμη ότι η σημερινή κυβέρνηση έδωσε διέξοδο σε χιλιάδες ανθρώπους που δεν είχαν υγεία και δεν μπορούσαν να αγοράσουν τα φάρμακά τους επειδή είχαν οφειλές.


«Λέτε ότι διορθώνουμε τον νόμο Κατρούγκαλου. Εκείνο που κάνουμε είναι ότι ξηλώνουμε το παλιό σύστημα. Οι αλλαγές που κάνουμε αφορούν παλιές καταστάσεις», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας και ανέφερε ενδεικτικά:



  • Επιστροφή εισφορών που κακώς είχαν παρακρατηθεί

  • Ασφαλιστική ικανότητα σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να πάρουν φάρμακα και δεν είχαν υγεία

  • Αναδρομική ασφάλιση στους σχολικούς φύλακες που είχαν απολυθεί, προσλήφθηκαν και καλύφθηκαν πλήρως

  • Μείωση της εισφοράς όσων έχουν 40 χρόνια ασφάλισης

  • Δυνατότητα με μια απλή δήλωση να γίνεται κάποιος ασφαλισμένος αγρότης, ενώ παλαιότερα έπρεπε να περιμένει 2 και 3 χρόνια

  • Δόθηκε εξωϊδρυματικό επίδομα στους πάσχοντες

  • Δόθηκε στους αγρότες δυνατότητα μειωμένης εξαγοράς

  • Δόθηκε δυνατότητα όσοι έχουν εισόδημα μέχρι 4.923 ευρώ να μπορούν να καλλιεργούν χωρίς καταβολή εισφορών και χωρίς περικοπή σύνταξης.


«Αν δείτε όλες τις διατάξεις. Δεν έχουμε καθόλου αλλοιώσει ούτε τη δομή ούτε την ουσία του Ν. 4387. Αντιθέτως έχουμε ενισχύσει πλευρές του και λύσαμε προβλήματα σωρευμένα από δεκαετίες», είπε ο Τάσος Πετρόπουλος.


άννα μπουσδούκου χρονων

«Πιστεύω ότι όλα είναι στη σωστή θέση και το καταφέραμε αυτό με μια δημοσιονομική υπερπροσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια. Μέχρι το 2020 είναι ήδη αποφασισμένο το δημοσιονομικό πακέτο. Επομένως, ο λαός θα δει το αντίθετο από αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια», είπε ο κ. Ρέγκλινγκ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.


άννα μπουσδούκου χρονων

κιβωτια συσκευασιας θεσσαλονικη

ενημερωση ποσου λογαριασμου cosmote

Ο επικεφαλής του ΕΜΣ προέβλεψε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις από δημοσιονομικής πλευράς και πρόσθεσε: «πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές και να ενδυναμώσουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης».


«Στηριζόμενοι στις προβλέψεις που είναι πολύ κοντά στις προβλέψεις της κυβέρνησης, αν τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών του 2019, εφαρμοστούν, τότε θα υπάρξει δυνατότητα μείωσης της φορολογίας», συνέχισε.


Σχετικά με το ποιοι φόροι μπορούν να μειωθούν είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη «και γι' αυτό συζητήσεις»:


«Κάποιες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί. Είμαι αισιόδοξος με βάση τις σημερινές προβλέψεις. Πρέπει να γνωρίζουμε βέβαια ότι αυτό μπορεί να αλλάξει, η παγκόσμια οικονομία μπορεί να αλλάξει, υπάρχουν πάντα εξωτερικοί παράγοντες που δεν τους ελέγχει η Ελλάδα. Αλλά βασισμένοι σε αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται να πάρουμε επιπρόσθετες αποφάσεις από δημοσιονομικής πλευράς, που να είναι δύσκολες. Ακριβώς το αντίθετο, θα πρέπει να πάρουμε μέτρα ανάπτυξης».


Ο Ρέγκλινγκ είπε επίσης πως ελπίζει «να μην επιστρέψουν οι παλιές συνήθειες», οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα «σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί σκληρή προσαρμογή».


Εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βγει από το πρόγραμμα τον Αύγουστο, καθώς «έχει καταγραφεί πρόοδος πρόσφατα, σε ό, τι αφορά την εφαρμογή του προγράμματος και τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων».


Διευκρίνισε ότι υπάρχουν πάντα κίνδυνοι, ωστόσο συμπλήρωσε πως τη δεδομένη στιγμή οι αγορές είναι σταθερές.


Για την αντιπαράθεση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στο τελευταίο Eurogroup, ο κ. Ρέγκλινγκ μίλησε για «ιστορίες έντασης τραβηγμένες από τα μαλλιά». «Είχαμε μια συζήτηση για την πρόσφατη έκδοση ομολόγων και το γεγονός ότι τα επιτόκια ανέβηκαν μετά από αυτήν την έκδοση. Και αυτό ήταν όλο», διευκρίνισε.


«Τα μέσα είναι διαθέσιμα και είναι στην ευχέρεια της κυβέρνησης να αποφασίσει τι θα κάνει. Αλλά αν οι αγορές παραμείνουν σταθερές όπως είναι τώρα διεθνώς και αν η Ελλάδα συνεχίσει με τις μεταρρυθμίσεις, κάτι που θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση, - αλλά η δική μου υπόθεση εργασίας είναι ότι οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις όντως θα εφαρμοστούν-, δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητώ. Με τα σημερινά δεδομένα δεν φαίνεται να είναι απαραίτητο. Θα το δούμε όμως και τα μέσα είναι διαθέσιμα».


Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

κρεμμυδοπιτα νικολαου

Κύκλοι του φρούραρχου της Βουλής τονίζουν πως ο φάκελος με τα εκρηκτικά δεν πέρασε από το Κοινοβούλιο, όπως είχε νωρίτερα υποστηρίξει αστυνομικός φρουρός του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.


κρεμμυδοπιτα νικολαου

«Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ήρθε στη Βουλή αστυνομικός από την ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου και να ζήτησε να ελεγχθεί η αλληλογραφία του πρώην πρωθυπουργού», τονίζει η πηγή και ξεκαθαρίζει:


«Οποιοσδήποτε αστυνομικός δεν υπηρετεί στην ΥΑΒΕ για να εισέλθει στη Βουλή πρέπει να υπάρχει σχετική άδεια ή διαπίστευση. Από τα αρχεία της ασφάλειας της Βουλής δεν προκύπτει κάτι τέτοιο».


Νωρίτερα, αστυνομικός φρουρός είχε τονίσει πως παρέλαβε «στις 11 παρά είκοσι το πρωί από το σπίτι του, τον κύριο Παπαδήμο μαζί με την αλληλογραφία που έπρεπε να ελεγχθεί. Όταν φτάσαμε στο γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδας, πήρα τέσσερις φακέλους που ήταν από την αλληλογραφία του σπιτιού του και πήγα στη Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου και μετά από λίγο, μου τους επέστρεψαν αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος».


2017 05 26T092433Z 881410287 RC116BB71100 RTRMADP 3 GREECE BOMB PAPADEMOS


(REUTERS/Costas Baltas)


Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθούσαν, ο αστυνομικός φρουρός ήταν αυτός που πήγαινε την αλληλογραφία του σπιτιού στη Βουλή για έλεγχο, ενώ την υπόλοιπη αλληλογραφία την έπαιρναν για έλεγχο οι συνεργάτες του κ. Παπαδήμου στα μηχανήματα της Τράπεζας της Ελλάδας.


Η έρευνα στη μνήμη των μηχανημάτων στην Τράπεζα της Ελλάδας ήταν αρνητική, καθώς δεν εντοπίστηκε πουθενά ο ύποπτος φάκελος να έχει περάσει από το συγκεκριμένο ακτινογραφικό μηχάνημα.


2017 05 26T092230Z 1096111572 RC17F54D33A0 RTRMADP 3 GREECE BOMB PAPADEMOS


(REUTERS/Costas Baltas)



μπελλου με αεροπλανα
τηγανιτα λουλουδια

γιατι λαδωνει το προσωπο

διαφημιση νικολα

Σε κάποια στιγμή της ζωής του, ο Λορέντζο Τζεντίλε, έψαξε καταφύγιο εκτός της Τεργέστης, όπου ζει για να ξεπεράσει μια προσωπική δυσκολία και η μοίρα τον έφερε στη Νάξο.


γιατι λαδωνει το προσωπο

σπάνιος συνώνυμα

«Έφτασα στην Ελλάδα άγνωστος μεταξύ αγνώστων, χωρίς να ξέρω μία λέξη ελληνικά αλλά και μία λέξη αγγλικά. Από το πουθενά, με μάζεψε μία οικογένεια, μου πρόσφερε δουλειά και μέρος να μείνω. Τότε αγάπησα τον Έλληνα και σταδιακά αγάπησα την Ελλάδα» είπε ο Λορένζο, που αποκάλυψε πως σκέφτηκε ότι «Οι Έλληνες φίλοι μου χρειάζονται βοήθεια».


Ο παθιασμένος με την Τεργέστη και περήφανος για τον τόπο του Λορέντζο έφτιαξε ένα γκρουπ στο Facebook ενημερώνοντας κυρίως τους φίλους του στην Τεργέστη, ότι σκοπεύει να βοηθήσει τους Έλληνες. Το όνομα του γκρουπ «Mr Gentile and friends».


Χάρη στον μεγάλο του κύκλο αλλά και τη δημοφιλία της Ελλάδας στη γείτονα χώρα, η σελίδα απέκτησε εκατοντάδες μέλη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το marathonpress.gr.


Το «Mr Gentile and friends» είχε πλέον ξεκάθαρο σκοπό… Εκμεταλλευόμενος την περίσταση, ο Λορέντζο όρισε κάποια σημεία στην Τεργέστη ως σημεία συγκέντρωσης ειδών και σύντομα αναγκάστηκε να κάνει το ίδιο και στο Φρίουλι, όπου το ενδιαφέρον ήταν ακόμη εντονότερο.



τι δωρο να παρω για καινουριο σπιτι

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, ένα ζευγάρι απαθανατίστηκε σε σούπερ μάρκετ στη Νίγδη της Καππαδοκίας με έναν γαϊδουράκο... κουβαλητή. Αφού λοιπόν έκαναν τα ψώνια τους, τα φόρτωσαν στο δύσμοιρο ζώο και αποχώρησαν με ησυχία.


τι δωρο να παρω για καινουριο σπιτι

αντεπιθεση ραδιο

μαρινοπουλοσ καταστηματα χανια

Σε διαφορετικό περιστατικό στην ανατολική επαρχία του Ερζερούμ, ένας 37χρονος πήγε να πάρει τα απαραίτητα είδη με ένα καρότσι οικοδομής και ανέβασε μάλιστα το σχετικό οπτικό υλικό στους λογαριασμούς του στα social media.


5c330de20f254429bc398fa3


Πηγή: hurriyet daily news



Niğde'de bir vatandaş, 25 kuruş olan poşet parasını vermemek için market alışverişine eşekle geleli birkaç saat olsu#yokartik pic.twitter.com/HQLMnRAGnt

— Kaç Saat Oldu? (@kacsaatoldu1881) 6 Ιανουαρίου 2019

vito in olx

Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία: Αυτοί είναι οι νέοι Υποστράτηγοι

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Αριστείδη Ανδρικόπουλου και Μιχαήλ Καραμαλάκη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους 22 Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων, -1- Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό και -1- Ειδικών Καθηκόντων Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).


vito in olx

νομοι διαχειρισης πολυκατοικιας

Ειδικότερα:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, τον Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο.

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστρατήγους:

  • Χρήστο Παπαζαφείρη
  • Εμμανουήλ Πλουμή
  • Ανδρέα Δασκαλάκη
  • Κωνσταντίνο Σκούμα
  • Κωνσταντίνο Λαγουδάκη
  • Ανδρέα Βασιλόπουλο
  • Νικόλαο Μενεξίδη
  • Φώτιο Δομζαρίδη
  • Νικόλαο Ζησιμόπουλο
  • Παναγιώτη Κορδολαίμη
  • Ηλία Μαλεβίτη (Υγειονομικό)
  • Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω εννέα Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα ημέρες:

  • Γεώργιο Κωτσάκη
  • Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο
  • Δημήτριο Κοτσιάφτη
  • Σωτήριο Πανούση
  • Βλάσιο Βαλατσό
  • Γεώργιο Τσιρογιάννη
  • Αδαμάντιο Μητρόπουλο
  • Δημήτριο Τριγώνη
  • Νικόλαο Γεωργακόπουλο.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.



greek movies εκδικηση τουρκικο

σημαδια οτι ειναι τσιγκουνης

γνωστος πιλοτος formula 1

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι βουλευτές που έχουν διατελέσει και δημοσιογράφοι, οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν εκφράσεις για «μονταζιέρα» και «Βούτσης Πρακτορείο Ειδήσεων», πολύ περισσότερο όταν εν γνώσει τους, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


σημαδια οτι ειναι τσιγκουνης

μεριμνα ναυπλιου

Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές κατά των κοινοβουλευτικών συντακτών και του δημοσιογραφικού κλάδου γενικότερα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.


Επίσης, τονίζει ότι θα προστατεύσει με κάθε τρόπο τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που ασκούν το καθήκον τους με απόλυτη επαγγελματική συνέπεια και τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


αποζημίωση δικηγόρου με πάγια αντιμισθία

Σεισμός «ξεσήκωσε» στην Κρήτη

Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/03), νότια της Κρήτης.


αποζημίωση δικηγόρου με πάγια αντιμισθία

2 ζωες θεοδωριδου στιχοι

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 13:59 σήμερα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα νότια του νομού Χανίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 3.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

seismos kriti

Το επίκεντρό του εντοπίστηκε στα 58 χλμ. δυτικά, νότιο δυτικά της Γαύδου και το εστιακό του βάθος στα 18 χλμ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σας - Τι αλλάζει στο μισθό σας

Συναγερμός για τρόφιμα – δηλητήριο από Τουρκία



τεστ διαταραχων προσωπικοτητας

ελα να παιξουμε χαιδαρι τηλεφωνο

Το ποσό των 64.256.843,74 ευρώ θα καταβληθεί σε 294.685 δικαιούχους και αφορά συνολικά περισσότερα από 630.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


ελα να παιξουμε χαιδαρι τηλεφωνο

λιδλ ηγουμενιτσα

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.




μιράντα κερ hot

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

κιτρινισμα φυλλων εσπεριδοειδων

επιληπτικές κρίσεις σκύλου
ταβέρνα ζαχαρίας

Και οι δύο διέγραψαν σημαντική διαδρομή στον χώρο της μουσικής, αφήνοντας πίσω τους σπουδαία παρακαταθήκη με τα τραγούδια τους, πριν «νικηθούν» από ασθένειες, την ίδια μέρα, με έναν χρόνο διαφορά.


κιτρινισμα φυλλων εσπεριδοειδων

Πρώτος «έφυγε» ο Νίκος Παπάζογλου, το 2011, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του συνεργάτη του, Μανώλη Ρασούλη, κι ακολούθησε ακριβώς έναν χρόνο μετά ο Δημήτρης Μητροπάνος.


Ποιος ήταν ο Νίκος Παπάζογλου


1642598


Πηγή: EUROKINISSI / ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ


Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1948, ο Νίκος Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1960 κάνοντας ένα πέρασμα από τους Olympians και τους Zealot. Συνεργάστηκε για χρόνια με τους Διονύση Σαββόπουλο, Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Ξυδάκη, ενώ το ευρύ κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από το δίσκο του με τον Μανώλη Ρασούλη «Η εκδίκηση της γυφτιάς».


Τραγούδια του τραγούδησαν πολλοί μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές και επίσης στήριξε αρκετούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα στα πρώτα τους βήματα μέσα από το στούντιό του, το Αγροτικόν, στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Παπάζογλου συμμετείχε σε πολλούς δίσκους που δημιουργήθηκαν σε αυτό το στούντιο, ως παραγωγός, ηχολήπτης, ενορχηστρωτής και μουσικός.


Εκτός από την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, αυτό που χαρακτήριζε τον Νίκο Παπάζογλου ήταν το κόκκινο φουλάρι που φορούσε στο λαιμό σε όλες του τις εμφανίσεις.


Ποιος ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος


1277604


Πηγή: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI


Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε στην Αγία Mονή, μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα - από την οποία καταγόταν η μητέρα του - το 1948.


αθλητικη εφημεριδα arena

Δώρο ζωής από τη… Δώρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

«Γέφυρα» ζωής στήθηκε την Πέμπτη (18/01) προκειμένου να μεταφερθούν σε Αθήνα και Γερμανία τα όργανα της Δώρας Σαφή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο σύζυγος και τα παιδιά της αποφάσισαν να τα δωρίσουν.


αθλητικη εφημεριδα arena

Με το συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και τη συμμετοχή των γιατρών του Νοσοκομείου Σάμου και ειδικότερα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στήθηκε η επιχείρηση. Όπως μεταδίδει ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στη Γερμανία και τα νεφρά και το συκώτι στην Αθήνα σήμερα νωρίς το πρωί με πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε με πρωτοβουλία της οικογένειας της θανούσης προκειμένου - όπως ειπώθηκε - να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι σε θέματα δωρεάς οργάνων.

Η κηδεία της Δώρας Σαφή έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ναό Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου Σάμου.



διαστασεις hummer h2
παμε στοιχημα κουπονι οπαπ ποδοσφαιρο

αυγοταραχο μαγειρεμα

συνώνυμα πειστήρια

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.


αυγοταραχο μαγειρεμα

προπαίδεια του 8 ασκήσεις

Στους κατηγορούμενους θα ασκηθεί ποινική δίωξη και στην συνέχεια θα γυρίσουν πίσω στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος, ενώ την Δευτέρα θα αρχίσουν οι ανακρίσεις για το θάνατο του Αμερικανού τουρίστα.


Η αιτία της άγριας δολοφονίας


Όπως δείχνουν τα στοιχεία της αστυνομίας, από στοιχεία βίντεο που έχει στην διάθεσή της, ο νεαρός έχασε την ζωή του λόγω μιας... selfie.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο νεαρός και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μπαρ, όπου διασκέδαζαν. Ο μπράβος του μαγαζιού ενοχλημένος από τη φωτογραφία ζήτησε εξηγήσεις από την παρέα και άμεσα ξεκίνησε ο καυγάς με τον 22χρονο.


zak


Στα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ο νεαρός να το βάζει στα πόδια, με τον 32χρονο υπάλληλο του μπαρ να τον ακολουθεί κατά πόδας, μαζί με ακόμη έναν υπάλληλο αλλά και έξι Σέρβους.


Οι άντρες μετά το κυνηγητό έπιασαν τον νεαρό και τον χτύπησαν άγρια, ακόμη και όταν βρισκόταν στο έδαφος αναίσθητος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




χαπι επόμενης μέρας

αμα τελειωσει ο πολεμος στιχοι

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) υπέβαλε σχετική εισήγηση προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για τις αναγκαίες νομοθετικές, διοικητικές και τεχνικές αλλαγές που απαιτούνται για τη συμμόρφωση προς τη σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (330/2018 Απόφαση του Β΄ Τμήματος).


χαπι επόμενης μέρας

ψυλλοι στον σκύλο

Κατόπιν των οδηγιών που δόθηκαν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η ΑΑΔΕ προετοιμάζει συνολική ρύθμιση, με βάση την οποία:


-Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εκ των δυο συζύγων το επιθυμεί, θα μπορεί να υποβάλει χωριστή δήλωση φόρου εισοδήματος, με χωριστό υπολογισμό των στοιχείων εισοδήματος, δαπανών και τεκμηρίων και χωριστή βεβαίωση του φόρου ή της απαίτησης για επιστροφή.


- Εφόσον δεν δηλωθεί η βούληση υποβολής χωριστής δήλωσης από κανέναν εκ των δυο συζύγων, θα υποβάλλεται κοινή δήλωση με βάση το ισχύον νομοθετικό καθεστώς.


Στην περίπτωση αυτή, δεδομένης της ήδη θεσμοθετημένης ξεχωριστής εκκαθάρισης των εισοδημάτων των συζύγων, εξετάζεται η δυνατότητα η υποβολή της κοινής δήλωσης να οδηγεί εξ ορισμού σε ξεχωριστή βεβαίωση του φόρου ή της απαίτησης για επιστροφή.


Με σκοπό το νέο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος να είναι τεχνικά άρτιο και να υπάρχει επαρκής χρόνος για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τι επιλογές που διαθέτουν και την ομαλή τους εξυπηρέτηση, οι σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες και οι κανονιστικές και μηχανογραφικές προσαρμογές θα ισχύσουν για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 και μετά.


Επισημαίνεται για τις τρέχουσες δηλώσεις φορολογικού έτους 2017 εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα για ξεχωριστή βεβαίωση φόρου ή επιστροφή φόρου (χωρίς συμψηφισμούς χρεωστικού και πιστωτικού υπολοίπου μεταξύ των συζύγων), όπως ίσχυσε και στα παλαιότερα φορολογικά έτη, κατόπιν αιτήσεως των φορολογουμένων για διαχωρισμό οφειλής στην αρμόδια Δ. Ο.Υ.


τει δυτικησ μακεδονιασ παραρτημα καστοριασ

χαρης πλαταμωνας
επιδομα θερμανσης ιουνιο 2015

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και πρέπει να είναι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων.


τει δυτικησ μακεδονιασ παραρτημα καστοριασ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά από τους γονείς-κηδεμόνες προς το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών (www.dbda.gr). Τα δικαιολογητικά επανεγγραφών αλλά και των νέων αιτήσεων εγγραφών για τα αδέρφια, παραδίδονται στους προϊστάμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Αθηναίων.


Τα δικαιολογητικά εγγραφών των παιδιών θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ταχυδρομικά, έως την Τρίτη 30/05/2017, στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια 10443.


sake of clarity magyarul

η θει της αιγυπτου ταινια
βαλεντινη αθανασιου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδη έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό των 100 μέτρων με εμπόδια και πήρε με 12.95 την πρόκριση στον βραδυνό τελικό, όπου τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 13.05, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Αν έπιανε την επίδοση του ημιτελικού θα ήταν στην 4η θέση.


sake of clarity magyarul

pesiridou
(Πηγή: www.amsterdam2016.org)


Το όριο έπιασαν και οι δίδυμες αδελφές Βασιλείου, Ειρήνη και Άννα, από τα προκριματικά των 400 μέτρων, παρότι δεν τα κατάφεραν στους ημιτελικούς και τερμάτισαν στην 14η και 22η θέση της τελικής κατάταξης των ημιτελικών αντίστοιχα.


Ο Κυριαζής τέλος ήταν 12ος στον τελικό του ακοντισμού με βολή στα 75.57 μέτρα.


"Πέταξαν" για το μετάλλιο


Στο επί κοντώ η Ελλάδα βλέπει μετάλλιο με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου να παίρνουν άνετα το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο. Αύριο στο κυνήγι του μεταλλίου θα ριχτεί πρώτος στον τελικό των ανδρών ο Κώστας Φιλιππίδης



οικογενειακες διακοπες all inclusive

συντριβάνι φενγκ σουι

«Είναι σύνηθες για τη Συνοριακή Δύναμη να διενεργεί έρευνες σε αεροπλάνα για την προστασία της Βρετανίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος και αυτών που προσπαθούν να εισάγουν βλαβερές ουσίες όπως τα ναρκωτικά και τα όπλα στη χώρα», δήλωσε ο υπουργός Ασφαλείας Μπεν Ουάλας.


οικογενειακες διακοπες all inclusive

«Μόλις διεξήχθησαν οι έλεγχοι αυτοί, επετράπη στο αεροπλάνο να συνεχίσει το ταξίδι του», πρόσθεσε σε ανακοίνωση.


Η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο κατήγγειλε χθες, σε ανακοίνωσή της, την έρευνα των βρετανικών αερολιμενικών αρχών στο αεροπλάνο των ρωσικών αερογραμμών Aeroflot που πραγματοποιούσε πτήση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, τονίζοντας ότι η έρευνα έγινε «κατά παράβαση των ισχυουσών κανονισμών».


Η πρεσβεία χαρακτήρισε το συμβάν «νέα κατάφωρη πρόκληση των βρετανικών αρχών» εκτιμώντας ότι εντάσσεται στην «εχθρική πολιτική» που ασκεί το Λονδίνο έναντι της Ρωσίας.


Το περιστατικό ενέτεινε την κόντρα μεταξύ Βρετανίας – Ρωσίας, που ξέσπασε αναφορικά με την δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου, Σεργκέι Σκριπάλ.





il sole 24 ore e mail

πρωην αντρας μουτιδου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, θα συνεχιστεί η διαδικασία καταβολής σε εργαζόμενους οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση και των οποίων τα στοιχεία ταυτοποιούνται. Παράλληλα, οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και θα ενημερωθούν για την επόμενη ημερομηνία καταβολής.


πρωην αντρας μουτιδου

κοτοπουλο καρυ μανιταρια

Υπενθυμίζεται ότι:


Για τη λήψη του επιδόματος ανεργίας, χρειάζεται η υποβολή αίτησης στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας ή του τόπου εργασίας των ασφαλισμένων.


Για τη λήψη του εφάπαξ ποσού των 45 ημερήσιων επιδομάτων ανεργίας, χρειάζεται η υποβολή αίτησης στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ του τόπου εργασίας των δικαιούχων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την ιστοσελίδα της κυβέρνησης (https://government. gov.gr/metra-stirixis-apetoumena-dikeologitika/#1532960558980-0f37a718-7988).


Τα υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ σε πληγείσες ή όμορες περιοχές:


ΚΠΑ2 Παλλήνης-Λεωφ. Μαραθώνος 115


ΚΠΑ2 Μεγάρων-28ης Οκτωβρίου και Συλημβρίας


Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μπορούν να τηλεφωνούν για θέματα ΟΑΕΔ στον τηλεφωνικό αριθμό 11320 (08:00-15:00).



ακουστικα iphone κωτσοβολος

στ δημοτικου φυσικη βιβλιο δασκαλου

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα αναλαμβάνουν ό, τι τους ανατίθεται από τους διευθυντές των σχολείων, όπως για παράδειγμα, την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού, την διόρθωση διαγωνισμάτων και εργασιών καθώς και η προετοιμασία εκδηλώσεων.


στ δημοτικου φυσικη βιβλιο δασκαλου

θα αλλαξω γειτονια σουλιωτης

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούσαν σε αυτό υποστηρίζοντας πως υποκρύπτει αύξηση των ωρών διδασκαλίας.


Σε εφαρμογή́ του άρθρου 245 του Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ 5,τ. Α’/ 17-1-2018) επισημαίνονται τα ακόλουθα:


  • Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένουν υποχρεωτικά στο σχολείο τους στις εργάσιμες ημέρες, πέρα από τις ώρες διδασκαλίας όπως αυτές προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, όχι όμως πέρα από έξι (6) ώρες την ημέρα ή τριάντα (30) ώρες την εβδομάδα.

  • Στους εκπαιδευτικούς ανατίθενται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας υπηρεσίες που συνδέονται με το γενικότερο εκπαιδευτικό έργο, όπως η προετοιμασία του εποπτικού εκπαιδευτικού υλικού και των εργαστηριακών ασκήσεων, η διόρθωση εργασιών και διαγωνισμάτων, η καταχώρηση-ενημέρωση της αξιολόγησης των μαθητών, η συμμετοχή στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση εορταστικών, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο προγραμματισμός και η αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, η επικοινωνία με δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, η συνεργασία με εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο ίδιο τμήμα ή που διδάσκουν τα ίδια γνωστικά αντικείμενα, οι παιδαγωγικές συναντήσεις για την κατάρτιση ομαδικών ή εξατομικευμένων προγραμμάτων υποστήριξης συγκεκριμένων μαθητικών ομάδων ή μαθητών, η επίβλεψη σχολικών γευμάτων, η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.

  • Η επίβλεψη σχολικών γευμάτων όπως αναφέρεται παραπάνω, θεωρείται εξωδιδακτική αρμοδιότητα, χωρίς εξαιρέσεις.

  • Είναι σαφές ότι, με την επιφύλαξη της περίπτ. α ́ της παρ. 2 του άρθρου 53 του ν. 2721/1999 (Α ́ 112), ο γονέας παιδιού μέχρι δύο (2) ετών απαλλάσσεται από την ανάθεση εργασιών οι οποίες δεν συνδέονται με το διδακτικό έργο που τους ανατίθεται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας όπως είναι η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.


  • αυπνια προτασεις

    skroutz θήκες tablet

    αναισθητικη κρεμα εμλα
    Θλίψη στη Σκιάθο: Πέθανε ο Κυριάκος Πλωμαρίτης

    Σε ηλικία 80 ετών, έφυγε από τη ζωή ο καπετάν Κυριάκος Πλωμαρίτης, γνωστός στους Σκιαθίτες ως καπετάν Κυριάκος Καράμπελας, πατέρας του πρώην δημάρχου και νυν θεματικού αντιπεριφερειάρχη, Νίκου Πλωμαρίτη.


    skroutz θήκες tablet

    franchise παπουτσια

    Ο καπετάν Κυριάκος, άνθρωπος της προκοπής, του μόχθου και της προόδου, ευτύχησε να δει αρκετά πράγματα να αλλάζουν στο νησί στο πέρας των ετών.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Πηγή: e-volos.gr


    βιβλιογραφια βαρουφακης

    επιδοτησεις για νεους επιχειρηματιες κυπρος
    εβδομαδιαια καθαριοτητα σπιτιου

    Επίσης, την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί:


    βιβλιογραφια βαρουφακης

    - Στις 9:00, με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Guido Raimondi.


    - Στις 10:00, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Antonio Tajani.


    - Στις 11:15, με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Guy Verhofstad.


    -Στις 13:00, με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τoυ Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Manfred Weber.


    - Στις 15:30, με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Thorbjorn Jagland.


    - Στις 17:00, με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Valdis Dombrovskis.


    Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

    στα όπα όπα θα σε έχω

    ψαρια φωτο
    Τι επιθέσεις δέχεται η ψυχή πριν βγει από το σώμα - Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

    Αποκαλυπτικό βίντεο...


    στα όπα όπα θα σε έχω

    Ο θάνατος δεν είναι μια υπόθεση απλή... Δεν είναι κάποιο τυχαίο γεγονός ούτε ο τερματικός σταθμός του πνεύματος του θανόντα, σύμφωνα με την θρησκεία μας!




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο iellada.gr



    εξοδιος ακολουθια μητροπολιτου συμης

    συνταγες για ομελετα με πατατες

    τηλεοπτικη καλυψη champions league

    Μάλιστα, αυτή η τελευταία εξέλιξη φαίνεται πλέον πιο πιθανή, καθώς, όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος, «είναι αμφίβολο εάν οι Πράσινοι θέλουν πραγματικά να ορίσουν δικό τους υπουργό Οικονομικών. Αλλά θα ήταν πιο εύπεπτο για τους ίδιους να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο ένας χριστιανοδημοκράτης, παρά ένας φιλελεύθερος».


    συνταγες για ομελετα με πατατες

    καταστημα alpha bank απογευμα

    Μετά την αποχώρηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το υπουργείο αναλαμβάνει προσωρινά ο ίδιος ο διευθυντής της καγκελαρίας Πέτερ Άλτμαιερ και η Handelsblatt εκτιμά ότι:



    Η μεταβατική λύση Άλτμαϊερ θα μπορούσε να γίνει μόνιμη. Με όρους ευρωπαϊκής πολιτικής είναι πιο κοντά στους Πράσινους απ΄ ότι οι περισσότεροι Φιλελεύθεροι.



    Διαφορετική είναι η προσέγγιση από τη Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, η οποία υποστηρίζει ότι οι Φιλελεύθεροι προβάλλουν πλέον ως "κόκκινη γραμμή" την αξίωση να μην διατηρήσουν οι χριστιανοδημοκράτες (CDU) το υπουργείο Οικονομικών, προκαλώντας την μήνιν των Βαυαρών χριστιανοκοινωνιστών (CSU), παραδοσιακού κυβερνητικού εταίρου της Άνγκελα Μέρκελ. Όπως επισημαίνεται στο σχετικό σχόλιο:



    Λίγο πριν αρχίσει ο πρώτος γύρος συνομιλιών, κύκλοι των χριστιανοδημοκρατών εξέφραζαν δυσθυμία για τη συμπεριφορά των πιθανών κυβερνητικών εταίρων. Οι καυστικές δηλώσεις του προέδρου των Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ, αλλά και του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των χριστιανοκοινωνιστών Αλεξάντερ Ντόμπριντ, εκλαμβάνονται ως μία προσπάθεια να τεθούν εξαρχής αξιώσεις που περιορίζουν τα περιθώρια συμβιβασμών. Αυτό ισχύει κυρίως για την εξαγγελία Λίντνερ ότι σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται χριστιανοδημοκράτη υπουργό Οικονομικών».



    Από την πλευρά της, πάντως, η Augsburger Allgemeine επισημαίνει, σύμφωνα με την Deutsche Welle ότι: «Οι κόκκινες γραμμές, τις οποίες προβάλλουν κυρίως Φιλελεύθεροι και Χριστιανοκοινωνιστές κατά την έναρξη των διαπραγματεύσεων, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμώνται. Πρόκειται απλώς για επίδειξη δύναμης».



    γιλεκο γυναικειο καταστήματα

    ομοιοπαθητικοι παιδιατροι νοτια προαστια

    Σύμφωνα με το κείμενο του αναθεωρημένου Μνημονίου, το οποίο έχει ημερομηνία 2 Μαΐου και το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η γερμανική εφημερίδα Ηandelsblatt η Ελλάδα θα στοχεύσει σε μεσοπρόθεσμο πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ που θα επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού προκαταρκτικών παραμετρικών δημοσιονομικών μέτρων.


    γιλεκο γυναικειο καταστήματα

    έλαιο του μαύρου κύμινου

    «Αυτό υποστηρίζεται από ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, εξασφαλίζοντας παράλληλα επαρκή προστασία των ευάλωτων ομάδων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο αναθεωρημένο Μνημόνιο.


    Σύμφωνα με το κείμενο της συμφωνίας οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να εξασφαλίσουν βιώσιμα δημόσια οικονομικά ακολουθώντας τη δημοσιονομική πορεία που συμφωνήθηκε τον Αύγουστο του 2015, η οποία βασίζεται σε στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 1,75 και 3,5% του ΑΕΠ το 2017 και το 2018 αντίστοιχα.



    «Ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% του ΑΕΠ θα διατηρηθεί μεσοπρόθεσμα, μέχρι το 2021/22. Σύμφωνα με το βασικό σενάριο που προβλέπει ότι όλα τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί στο πλαίσιο της πρώτης αναθεώρησης εφαρμόζονται εγκαίρως και έχουν τις αναμενόμενες αποδόσεις, προβλέπεται δημοσιονομικό κενό έως 0,3% του ΑΕΠ έως το 2018, χωρίς πρόσθετα μέτρα», αναφέρει το κείμενο του νέου Μνημονίου.



    Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, η ελληνική κυβέρνηση ως προαπαιτούμενη δράση θα εγκρίνει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγική 2018-2021 που θα θέτει ανώτατα όρια δαπανών.


    Σύμφωνα με τους στόχους του προγράμματος του ESM τo πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ για τα έτη 2019, 2020 και 2021 θα υποστηριχθεί με την υιοθέτηση των εξής παραμετρικών μέτρων:


    • Τον εξορθολογισμό των παροχών κοινωνικής πρόνοιας και την κατάργηση των φορολογικών δαπανών, κάτι που θα αποδώσει 259 εκατ. ευρώ.


    • Τον εξορθολογισμό των δαπανών για την υγειονομική περίθαλψη κάτι που θα αποδώσει 125 εκατ. ευρώ το 2017 και 188 ευρώ εκατ. ευρώ σωρευτικά το 2018.


    • Τη νομοθέτηση φόρου επί των βραχυπρόθεσμων μισθωμάτων τουριστικών καταλυμάτων που θα αποφέρει 48 εκατ. ευρώ το 2018.


    • Τον εξορθολογισμό των κινήτρων απόδοσης που θα μειώσει το μισθολογικό κόστος του δημόσιου τομέα κατά 33 εκατ. ευρώ το 2018.


    • Τον εξορθολογισμό ορισμένων επιδομάτων στο στρατιωτικό τομέα, που θα εξοικονομήσει 7 εκατ. ευρώ το 2018.


    Όσον αφορά στα έσοδα, το αναθεωρημένο Μνημόνιο αναφέρει πως οι δράσεις θα έχουν κυρίως ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη συλλογή των φόρων και sτην παροχή κινήτρων για τη φορολογική συμμόρφωση.



    τεστ στη γλωσσα δ δημοτικου 5η ενοτητα

    Ρόδος: Οδηγός σχολικού κατηγορείται για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 16χρονης

    Για το Φθινόπωρο αναβλήθηκε η εκδίκαση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου της υπόθεσης οδηγού σχολικού λεωφορείου, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις σε βάρος 16χρονης μαθήτριας με ειδικές δεξιότητες.


    τεστ στη γλωσσα δ δημοτικου 5η ενοτητα

    αστερισμός της παρθένου full movie

    nissan sunny ανταλλακτικα

    Ειδικότερα η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την Τετάρτη (23/5) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στο οποίο προσέφυγε ο οδηγός δια του συνηγόρου, ασκώντας έφεση σε μία προσπάθεια να μειώσει την πρωτόδικη ποινή που του έχει επιβληθεί.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο οδηγός καταδικάστηκε στις 14 Ιουλίου 2017 από το πρωτόδικο δικαστήριο (Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου) σε φυλάκιση ενός έτους μετατρεπόμενη προς 10 ευρώ την ημέρα ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

    Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε το 2014 σε βάρος του οδηγού του σχολικού λεωφορείου, για τον οποίο και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

    Ωστόσο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2016, ο οδηγός παραπέμφθηκε να δικαστεί για την υπόθεση αυτή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

    Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα όλα έγιναν στις 3 Απριλίου 2014. Ο οδηγός μετέφερε τα παιδιά στα σπίτια τους από το σχολείο και τελευταία έμεινε η 16χρονη μαθήτρια, την αξιοπρέπεια της γενετήσιας ζωής της οποίας και προσέβαλε βάναυσα. Μάλιστα τα όσα φέρεται να είπε ο οδηγός στην νεαρή κοπέλα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές.

    Σημειώνεται πως απολογούμενος ο οδηγός αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι η μήνυση σε βάρος του ήταν προσχηματική και αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας της ανήλικης μαθήτριας μετά την απαγόρευση του διευθυντή του σχολείου της, να της επιτρέπει να μετακινείται από και προς το σχολείο με εκπαιδευτικό για τον οποίο και έτρεφε αισθήματα συμπάθειας.

    Τελικά μετά την χθεσινή αναβολή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον προσεχές Νοέμβριο.

    Πηγή: rodiaki.gr


    Ρόδος: Οδηγός σχολικού κατηγορείται για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 16χρονης
    01
    Ρόδος: Οδηγός σχολικού κατηγορείται για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 16χρονης

    γυναικολογικη πανεπιστημιακο ιωαννινων

    σηε'σ α λαδυ
    Απόδραση πέντε ατόμων από το κτήριο του Μεταγωγών (pic)

    Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.


    γυναικολογικη πανεπιστημιακο ιωαννινων

    αλλοιωση τραχηλου απο κονδυλωματα

    Απόδραση πέντε ατόμων από το κτήριο του Μεταγωγών σημειώθηκε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (11/01).




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    ποτε καλυτερευει ο καιρος

    χτισιμο με αλφα μπλοκ τιμες
    Ιερά Σύνοδος: Δεν αποδεχόμαστε τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια

    Ιερά Σύνοδος | Σκοπιανό: Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος επαναβεβαίωσε μέσω της συνεδρίασής της την Παρασκευή (26/01/2018) την κατηγορηματική αντίθεσή της σε οποιαδήποτε χρήση κι αναγραφή του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγου της για την ονομασία των Σκοπίων.


    ποτε καλυτερευει ο καιρος

    κεινται σημασια

    «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ), η οποία συνήλθε υπό τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο «παρατηρεί ότι ορισμένοι ούτε ανέγνωσαν ορθά το γράμμα, ούτε αντελήφθησαν ουσιαστικά το πνεύμα της ξεκάθαρης θέσης Της, περί της μη αποδοχής εκ μέρους της Εκκλησίας του όρου "Μακεδονία" η παραγώγου του, ως συστατικού του ονόματος του Κράτους των Σκοπίων, που άλλωστε θα είχε επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής αυτοαποκαλούμενης εκκλησίας της "Μακεδονίας"».

    Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «η Εκκλησία της Ελλάδος, πρωτοπόρος διαχρονικά στους αγώνες του Έθνους, θεωρεί ότι κάθε έκφραση υπερασπίσεως των δικαίων της Μακεδονίας μας είναι επαινετή, αρκεί αυτή να είναι γνήσια, ανιδιοτελής και πηγαία, και πάντα στο πνεύμα μιας νόμιμης και δημοκρατικής εκδήλωσης.Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της ελευθερίας εκφράσεως των Κληρικών και Λαϊκών μελών Της, σέβεται το δικαίωμα αυτών να πράττουν κατά συνείδηση, με σύνεση και υπευθυνότητα».

    Εξάλλου, η ΔΙΣ κάνει λόγο για «αλυτρωτικές διαθέσεις του Κράτους των Σκοπίων, οι οποίες περικλείονται και κορυφώνονται στο όνομα "Μακεδονία"».

    Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    «Συνήλθε σήμερα Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018, σε έκτακτη Συνεδρία η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

    Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Μακαριώτατο Πρόεδρο για τα διατρέξαντα από την προηγουμένη Συνεδρία Της, του μηνός Ιανουαρίου, έως σήμερα, σχετικά με το θέμα της ονομασίας του Κράτους των Σκοπίων και ιδιαιτέρως την εκκλησιαστική του παράμετρο, για το οποίο είχε εκδώσει το από 10.1.2018 σχετικό Ανακοινωθέν Της.

    Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος παρατηρεί ότι ορισμένοι ούτε ανέγνωσαν ορθά το γράμμα, ούτε αντελήφθησαν ουσιαστικά το πνεύμα της ξεκάθαρης θέσης Της, περί της μη αποδοχής εκ μέρους της Εκκλησίας του όρου «Μακεδονία» η παραγώγου του, ως συστατικού του ονόματος του Κράτους των Σκοπίων, που άλλωστε θα είχε επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής αυτοαποκαλούμενης εκκλησίας της «Μακεδονίας».

    Μιας θέσης, την οποία πρώτη η ίδια, με πλήρη συναίσθηση της ιστορικής Της ευθύνης, διετύπωσε με τόσο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, συμμεριζόμενη απόλυτα την εύλογη αγωνία και των Ιεραρχών, που διαποιμαίνουν τις Ιερές Μητροπόλεις στην Μακεδονία μας, αλλά και τις δικαιολογημένες ανησυχίες του κυρίαρχου Λαού και σύσσωμου του Οικουμενικού Ελληνισμού, σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο εθνικό θέμα.
    Γιατί στο όνομα «Μακεδονία» περικλείονται και κορυφώνονται οι αλυτρωτικές διαθέσεις του Κράτους των Σκοπίων.

    Εκφράζει δε την λύπη και την πικρία Της, διότι κάποιοι ηθελημένα παρερμήνευσαν την νηφάλια και ενωτική επισήμανση του Μακαριωτάτου Προέδρου Της, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, περί της ανάγκης αντιμετώπισης του όλου ζητήματος με όρους εθνικής συναίνεσης, συνεννόησης και ομοψυχίας, στην διάρκεια της ενημέρωσής του από τον Πρωθυπουργό, για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με την ονομασία του Κράτους των Σκοπίων, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ε. ε., στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Πρωθυπουργού και την ταυτόχρονη ενημέρωσή Του, από τον Μακαριώτατο, για την εκκλησιαστική διάσταση του θέματος.

    Η Εκκλησία της Ελλάδος, πρωτοπόρος διαχρονικά στους αγώνες του Έθνους, θεωρεί ότι κάθε έκφραση υπερασπίσεως των δικαίων της Μακεδονίας μας είναι επαινετή, αρκεί αυτή να είναι γνήσια, ανιδιοτελής και πηγαία, και πάντα στο πνεύμα μιας νόμιμης και δημοκρατικής εκδήλωσης.

    Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της ελευθερίας εκφράσεως των Κληρικών και Λαϊκών μελών Της, σέβεται το δικαίωμα αυτών να πράττουν κατά συνείδηση, με σύνεση και υπευθυνότητα.

    Στα άκριτα, μάλιστα, συμπεράσματα και τις εκ του πονηρού εύκολες αποφάνσεις όσων συνειδητά δεν αντιλαμβάνονται τις προθέσεις Αυτής και του Προέδρου Της, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ρητά δηλώνει ότι δεν μετέχει σε πολιτικές διεργασίες και μεθοδεύσεις, ούτε αποδέχεται να παίζει ο οιοσδήποτε πολιτικά παίγνια εις βάρος Της.

    Μόνη Της ιερή ευθύνη είναι να διακονεί την ενότητα όλων των Ελλήνων αδιακρίτως.

    Άλλωστε, στα εθνικά θέματα δεν χωρούν μικροκομματικές η μικροπολιτικές προσεγγίσεις και ερμηνείες.

    Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ωσαύτως όπως το Σάββατο της Τυρινής, 17 Φεβρουαρίου, τελέσει Συνοδική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του ήρωα του Μακεδονικού αγώνος Παύλου Μελά και όλων των Μακεδονομάχων, στον τόπο όπου ηρωικώς έπεσαν, την Στάτιστα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας».

    Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τα Σκόπια


    αποζημιωση εξωτερικου στρατιωτικων

    φυστικοβούτυρο σπιτικο

    Το πάρκινγκ του ηλεκτρικού στον Ταύρο κυριολεκτικά βούλιαξε, ενώ η υποχώρηση του οδοστρώματος παρέσυρε αρκετά οχήματα.


    αποζημιωση εξωτερικου στρατιωτικων

    φορεας διαχειρισης λιμνης βολβης

    Ο συγκεκριμένος χώρος δωρεάν στάθμευσης βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή, δίπλα σε σταθμό του ηλεκτρικού με μεγάλη κινητικότητα καθώς χρησιμοποιείται από χιλιάδες πολίτες καθημερινά. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.


    Τα αίτια για την πρωτοφανή καταστροφή δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου.




    νομοθετης σημασια

    αγροτικες επιδοτησεις εσπα

    Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα επιτρέπει στις χώρες της ΕΕ να μην επιβάλλουν ΦΠΑ σε μία μεγάλη γκάμα ειδών, καταργώντας την υφιστάμενη απαγόρευση για νέες εξαιρέσεις προϊόντων από τον ΦΠΑ, στην οποία είναι από καιρό αντίθετα αρκετά κράτη. Μειωμένοι ή μηδενικοί συντελεστές θα μπορούσαν να ισχύσουν για όλα τα είδη, εκτός από εκείνα που αποκλείονται ρητά. Σε αυτά που εξαιρούνται περιλαμβάνονται από τα καύσιμα πετρελαίου και αερίου έως τα όπλα και από τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες έως το αλκοόλ και τον καπνό. Οι χώρες της ΕΕ, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρούν έναν «σταθμισμένο μέσο συντελεστή ΦΠΑ» που θα είναι τουλάχιστον 12% και να εφαρμόζουν μόνο έναν «περιορισμένο αριθμό» μειωμένων συντελεστών.


    νομοθετης σημασια

    Οι 28 χώρες της ΕΕ πρέπει σήμερα να επιλέγουν μεταξύ δύο συντελεστών ΦΠΑ: τουλάχιστον 5% ή 15% για τις πωλήσεις προϊόντων. Στις χώρες που είχαν χαμηλότερους συντελεστές, πριν την υιοθέτηση των κανόνων αυτών στη δεκαετία του 1990, επετράπη να τους διατηρήσουν. Στο πλαίσιο μίας ευρύτερης αλλαγής των κανόνων για τη φορολογία των πωλήσεων, η Κομισιόν προτείνει τώρα να μπορούν τα κράτη να χρησιμοποιούν έναν επιπλέον συντελεστή «μεταξύ του πέντε και του μηδέν τοις εκατό» - επιτρέποντας ουσιαστικά την κατάργηση του ΦΠΑ για ορισμένα προϊόντα.


    Πριν από το δημοψήφισμα του 2016 για το Brexit, η απαγόρευση της ΕΕ για τη διεύρυνση της λίστας με τα προϊόντα που εξαιρούνται από τον ΦΠΑ προκάλεσε αναστάτωση στη Βρετανία για τον λεγόμενο «φόρο ταμπόν», καθώς ο ΦΠΑ για τα προϊόντα υγιεινής των γυναικών δεν μπορούσε να μειωθεί από το 5% που ίσχυε. Με τη νέα πρόταση, τα ταμπόν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τον ΦΠΑ. Αν, όμως, υιοθετηθούν οι προτεινόμενοι κανόνες, πιθανότατα δεν θα εφαρμοσθούν πριν από το 2022 και η Βρετανία αναμένεται να φύγει σε κάθε περίπτωση από την ΕΕ το επόμενο έτος.


    Η απαίτηση για έναν σταθμισμένο μέσο συντελεστή 12% αποσκοπεί στο να αποτρέψει τα κράτη της ΕΕ να σπεύσουν να υιοθετήσουν χαμηλούς συντελεστές ΦΠΑ για να προσελκύσουν ξένους καταναλωτές ή να ευχαριστήσουν τους ψηφοφόρους, μειώνοντας υπερβολικά τα δημόσια έσοδα. Η Κομισιόν τόνισε, επίσης, στην πρότασή της ότι οι μειωμένοι συντελεστές θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο σε προϊόντα που πωλούνται σε καταναλωτές, όχι σε ενδιάμεσα προϊόντα που εμπορεύονται οι επιχειρήσεις μεταξύ τους. Η Επιτροπή θα ανακοινώσει την πρόταση την Πέμπτη. Αυτή υπόκειται ακόμη σε αλλαγές και θα πρέπει να εγκριθεί από τα κράτη της ΕΕ και την Ευρωβουλή για να γίνει νόμος.



    καθαριστηριο θεσσαλονικη ιπποκρατειο

    Κυριακή 26 Μαΐου 2019

    ρυζογαλο φουρνου αργυρω

    Ο ανασχηματισμός πραγματοποιήθηκε μετά την έντονη διεθνή πίεση που αντιμετώπισε η σαουδαραβική κυβέρνηση σχετικά με τον φόνο του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι τον Οκτώβριο στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.


    ρυζογαλο φουρνου αργυρω

    ζυμωτηριο κατασκευη

    γιορτη χριστουγεννων

    Πάντως ο πρίγκιπας διάδοχος και υπουργός Άμυνας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν παραμένει στη θέση του, όπως και ο υπουργός Εσωτερικών Αμπντέλ Αζίζ μπιν Νάγεφ μπιν Αμπντέλ Αζίζ. Στη θέση τους παραμένουν επίσης πολυάριθμοι άλλοι υπουργοί, μεταξύ των οποίων οι υπουργοί Ενέργειας Χαλέντ αλ-Φάλεχ και Οικονομικών Μοχάμεντ αλ-Τζαντάαν.


    Ο Ιμπραήλ αλ-Άσαφ αντικατέστησε στο υπουργείο Εξωτερικών τον Αντέλ αλ-Τζουμπέιρ, ο οποίος διορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων.



    ομοιογενές συνωνυμα

    Τζόκερ: Αυτό το ποσό θα μοιράσει στην αποψινή (24/01) κλήρωση και είναι εντυπωσιακό!
    EUROKINISSI

    Τζόκερ: Μετά από τρία συνεχόμενα τζακ ποτ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ υπόσχεται μεγάλα κέρδη στην αποψινή κλήρωση.


    ομοιογενές συνωνυμα

    στεφη πουλοπουλου hot

    φωτογραφηση βαπτισης προσφορες θεσσαλονικη

    Περισσότερα από 1.700.000 ευρώ θα μοιράσει σήμερα Πέμπτη (24/01) το Τζόκερ στον τυχερό ή τυχερούς που θα μαντέψουν τους 5+1 αριθμούς.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της προηγούμενης κλήρωσης ήταν οι: 15, 16, 31, 33, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 15.

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

    Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 17/01/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

    Διαβάστε επίσης:

    Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Η μεγάλη μάχη για τον τελικό!

    Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

    Φορολογικές δηλώσεις 2019: Ποιοι 18αρηδες πρέπει να κάνουν δήλωση



    τολια ευγενια

    δημόσιασ πρόσκλησησ του οαεδ
    Νέα επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά του παράνομου τζόγου

    Παράνομα «φρουτάκια» …σέρβιρε στους πελάτες του ίντερνετ καφέ στη Δράμα. Η καφετέρια, όπου διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παίγνια, εντοπίστηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση του παράνομο τζόγου.


    τολια ευγενια

    περιποιηση για σγουρα μαλλια

    Τρεις συλλήψεις στη Δράμα για παράνομα «φρουτάκια»


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας αποκάλυψαν το παράνομο κατάστημα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 11 Μαΐου. Στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όπου παίζονταν «φρουτάκια».

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μια υπάλληλος και ένας παίκτης. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται.


    Νέα επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά του παράνομου τζόγου
    01
    Νέα επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά του παράνομου τζόγου

    καδρο απο παλετα

    βιντεο ξυλοδαρμου μυκονο

    Οι δασμοί 25% στις εισαγωγές χάλυβα και 10% στις εισαγωγές αλουμινίου από την ΕΕ, τον Καναδά και το Μεξικό τίθενται επισήμως σε ισχύ σήμερα, επιφέροντας ένα βαρύ πλήγμα εναντίον των εταίρων τους, στο όνομα της εθνικής ασφάλειας, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε αγανάκτηση ακόμη και στο κόμμα του, τους Ρεπουμπλικάνους.


    καδρο απο παλετα

    «Η απόφαση στοχεύει τους συμμάχους των ΗΠΑ, την ώρα που θα πρέπει να εργαζόμαστε μαζί τους για τις άδικες εμπορικές πολιτικές κάποιων χωρών, όπως η Κίνα», τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν.


    Απολύτως απαράδεκτοι οι δασμοί, δηλώνει ο Τριντό


    Η Οτάβα ήταν από τις πρώτες που απάντησαν επιβάλλοντας δασμούς ύψους 16,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων Καναδά (12,8 δισεκ. δολάρια ΗΠΑ) σε αμερικανικά προϊόντα. Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ότι οι δασμοί των ΗΠΑ είναι «απολύτως απαράδεκτοι».


    Ο Τραμπ απάντησε σε ανακοίνωσή του ότι είχε επισημάνει ξεκάθαρα στον Τριντό πως οι ΗΠΑ θα δεχόντουσαν μόνο «μια δίκαιη συμφωνία», διαφορετικά «δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία». «Οι ΗΠΑ έπεφταν θύμα εκμετάλλευσης για πολλές δεκαετίες στον τομέα του εμπορίου. Οι ημέρες αυτές έχουν παρέλθει», τόνισε.



    FAIR TRADE!

    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 31 Μαΐου 2018


    χονδρικη διακοσμητικα μπομπονιερασ

    τρακτερακια καλλιεργητες

    παπαμιχαηλ μπασκετ
    πως να φτιαξεις γαλλικη πλεξουδα

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού καταθέτοντας στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση τις θέσεις του κόμματός του, κάλεσε την κυβέρνηση να αναγνωρίσει το λάθος της και να φέρει προς συζήτηση και ψήφιση μια νέα νομοθετική ρύθμιση.


    τρακτερακια καλλιεργητες

    «Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία και περισσότερη διαφάνεια των οικονομικών των καναλιών», ανέφερε σε δηλώσεις του, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του είναι ανοιχτό στο διάλογο για τη σύνθεση του νέου ΕΣΡ.


    Η πρόταση Θεοδωράκη διαπνέεται από πέντε βασικούς άξονες, σύμφωνα με τους οποίους η νομοθεσία οφείλει να προβλέπει:


    - Περισσότερα κανάλια


    - Περισσότερους εργαζόμενους


    - Περισσότερα χρήματα στα δημόσια ταμεία


    - Περισσότερη διαφάνεια ως προς την προέλευση των χρημάτων που επενδύονται στην τηλεόραση


    Αναλυτικά η πρόταση


    Περισσότερες επιλογές (στην ενημέρωση και τον πολιτισμό)



    πηγασος μεταφορικη αλεξανδρεια

    Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών.


    πηγασος μεταφορικη αλεξανδρεια

    Πώς υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων


    Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.


    Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαϊου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.


    Υπολογίστε ΕΔΩ το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούστε.


    Oι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε, δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο. Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκησε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.


    Σε αυτήν την περίπτωση το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται ως εξής: 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια - ανάλογα με το πώς αμείβονται - για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης. Ακόμα και οι μισθωτοί που εργάστηκαν χρονικό διάστημα μικρότερο των 19 ημερών δικαιούνται ανάλογο κλάσμα του δώρου. Εκτός από την περίπτωση που η εργασία παρασχέθηκε χωρίς διακοπή όλο το διάστημα από την 1η Μαΐου έως την 31η Δεκεμβρίου, στο διάστημα αυτό συνυπολογίζονται και όλες οι ημέρες που οι εργαζόμενοι-ες απουσιάζουν νόμιμα από την εργασία τους (π. χ. με ετήσια άδεια, με άδεια μητρότητας, με σπουδαστική άδεια).


    Ειδικά ως προς την απουσία των εργαζομένων λόγω ασθένειας, στο διάστημα υπολογισμού του δώρου Χριστουγέννων συνυπολογίζονται τα «τριήμερα ασθενείας», δηλαδή ο χρόνος απουσίας κατά τον οποίο δεν καταβάλλεται επίδομα ασθενείας, ενώ αφαιρούνται τα διαστήματα που καταβάλλεται από τον ασφαλιστικό φορέα επίδομα ασθενείας.



    βασιλιτσα χιονι 2015
    πασχαλης τερζης πεγκυ ζηνα

    εξεζητημένα συνώνυμα

    νεανικό πλάνο subtitles

    Από τους τέσσερις πλανήτες νάνους του ηλιακού μας συστήματος (Πλούτωνας, Έρις, Μακεμάκε, Χαουμέια), οι οποίοι έχουν τροχιές γύρω από τον Ήλιο σε μεγαλύτερη απόσταση από ό, τι ο Ποσειδώνας, το τελευταίο, που είχε ανακαλυφθεί το 2004, είναι το λιγότερο γνωστό αλλά το πιο ασυνήθιστο ουράνιο σώμα.


    εξεζητημένα συνώνυμα

    Έχει άκρως ελλειπτική τροχιά γύρω από τον Ήλιο (το έτος της διαρκεί 284 χρόνια) και περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του με πολύ μεγάλη ταχύτητα (με διάρκεια μέρας μόνο 3,9 ώρες, είναι το ταχύτερο περιστρεφόμενο μεγάλο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα). Έχει επίσης πολύ επίμηκες σχήμα, η μία διάμετρός του είναι τουλάχιστον διπλάσια από την άλλη, πράγμα που το κάνει να μοιάζει μάλλον με βότσαλο ή μπάλα του ράγκμπι παρά με πλανήτη.


    Αντίθετα με άλλους νάνους πλανήτες, οι επιστήμονες δεν είχαν έως τώρα ακόμη κατανοήσει καλά το μέγεθος, το σχήμα, την ανακλαστικότητα και την πυκνότητά της Χαουμέια. Τώρα, οι αστρονόμοι επιτέλους έμαθαν περισσότερα γι' αυτήν.


    Μετά τον μεγάλο αστεροειδή Χαρικλώ, διαμέτρου 302 χιλιομέτρων, που ήταν το πρώτο σώμα το οποίο βρέθηκε το 2013 να έχει δακτύλιο χωρίς να είναι πλανήτης, η Χαουμέια ανακαλύπτεται τώρα ότι έχει και αυτή ένα στενό και πυκνό δακτύλιο από παγωμένα σωματίδια.


    Με επικεφαλής τον Ισπανό, Χοσέ Λουίς Ορτέζ του Ινστιτούτου Αστροφυσικής της Ανδαλουσίας στη Γρανάδα, οι ερευνητές που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature», πραγματοποίησαν στην αρχή του 2017, από 12 διαφορετικά τηλεσκόπια σε διάφορα μέρη του κόσμου, παρατηρήσεις της Χαουμέια, καθώς αυτή περνούσε μπροστά από ένα μακρινό άστρο.


    Οι παρατηρήσεις αποκάλυψαν ότι η Χαουμέια έχει πυκνότητα έως 1.885 κιλών ανά κυβικό μέτρο (μικρότερη από τις προηγούμενες εκτιμήσεις), ανακλαστικότητα (albedo) 0,51 και καμία ατμόσφαιρα αζώτου ή μεθανίου. Ακόμη ο μεγάλος άξονάς της έχει μήκος περίπου 2.320 χλμ. (σχεδόν όσο και ο Πλούτωνας) και είναι κατά 17% μεγαλύτερος από τις έως τώρα εκτιμήσεις.



    ασυρματα μικροφωνα μουσικων οργανων

    καρδιες αγαπης εικονες

    Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει κάθε αναγκαία κυβερνητική πρωτοβουλία ώστε να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης η οποία θα συμβάλλει καίρια στην εμπέδωση κλίματος επενδυτικής εμπιστοσύνης, αλλά και στην επιτάχυνση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.


    καρδιες αγαπης εικονες

    τιτος βανδωρος

    Σημειώνεται πως το Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη, αμέσως μετά την εμπλοκή, σχολίασε με αυστηρό ύφος τη νέα καθυστέρηση της επένδυσης, κάνοντας λόγο για «σκόπιμες κωλυσιεργίες» ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τις αποδεχθεί. Συγκεκριμένα, ενώ στο σχετικό σημείωμα υπονοείτο ότι λαμβάνονται υπόψιν οι εσωκομματικές αντιρρήσεις εντούτοις γινόταν σαφές ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί «σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό».


    Διαφοροποίηση στη «γραμμή Μαξίμου» από Σκουρλέτη – Φίλη


    Οι αντιδράσεις πάντως στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για την επένδυση δεν λείπουν.


    Οι αρχαιολόγοι «δίνουν μάχη για την υπεράσπιση της χώρας» δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή και τάχθηκε υπέρ των επενδύσεων μεν, αλλά «με κανόνες που θα ισχύουν για όλους».


    Ο Νίκος Φίλης είπε από την πλευρά του πως είναι αναγκαίες μεν οι επενδύσεις στη χώρα, αλλά αυτές πρέπει να σέβονται το περιβάλλον, είτε το φυσικό είτε το πολιτισμικό. «Νομίζω ότι αν αυτός ο κανόνας ισχύσει, τότε οι επενδύσεις θα αποκτήσουν υπεραξία, και έχουμε ανάγκη να υπερασπιζόμαστε την πολιτισμική κληρονομιά μας, ακόμα και για λόγους χρησιμοθηρικούς - και αναφέρομαι στο θέμα του τουρισμού», υπογράμμισε.


    Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση


    Tην αποπομπή της Μαρίας Βλαζάκη από τη θέση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδίδοντάς της προσωπικές ευθύνες για τα προβλήματα που υπάρχουν στην επένδυση του Ελληνικού. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ γράφει χαρακτηριστικά:



    Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη γγ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό.




    Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό.

    — Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 28 Σεπτεμβρίου 2017


    γλυκια μελαγχολια μητροπανος

    η καταστροφη του κοσμου

    Συγκεκριμένα, εντός του ΣΥΡΙΖΑ οι αντιρρησίες, προερχόμενοι κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, εμμένουν στη διαφωνία τους. Από τους περίπου δέκα βουλευτές που είχαν βγει στο "αντάρτικο", ορισμένοι, όπως ο Δημήτρης Βέττας, έχουν άρει τις επιφυλάξεις τους, ωστόσο, μια ομάδα 5-7 βουλευτών δεν δείχνει να κάνει πίσω. Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Γεωργία Γεννιά, Μάρκο Μπόλαρη, Θεόδωρο Παραστατίδη και Ηλία Κωστοπαναγιώτου. Πληροφορίες μιλούν για αποχή από την πλευρά των Γεννιά, Μπόλαρη και Γιάννη Καραγιάννη, ενώ Θόδωρος Παραστατίδης φέρεται να λαμβάνει την απόφασή του για τη στάση που θα κρατήσει την τελευταία στιγμή.


    η καταστροφη του κοσμου

    σωστος τροπος σουτ μπασκετ

    Το Μαξίμου, από την πλευρά του, έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς, όπως λένε ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, πρόκειται για ένα κεντρικό ζήτημα της κυβερνητικής πολιτικής. Μιλώντας, χθες στο CNN Greece, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου χαρακτήρισε τη ρύθμιση "αυτονόητη".


    Απο την άλλη, όσοι συμφωνούν με τη ψήφιση του άρθρου από τη Νέα Δημοκρατία – με την Ντόρα Μπακογιάννη να πρωτοστατεί – οδήγησαν το κόμμα στην απόφαση να ψηφίσει ο κάθε βουλευτής «κατά συνείδηση». Πλην της κ. Μπακογιάννης, οι κ. κ. Φορτσάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κεραμέως συμφωνούν με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.


    Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει ξεσπάσει «εμφύλιος» επί του θέματος. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Κωσταντόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος δεν θα ψηφίσουν, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος τάχθηκε από την περασμένη εβδομάδα υπέρ.



    eurobank νομικη υπηρεσια θεσσαλονικη

    αγωνας μπιλιαρδου

    θεε μου τι σου καναμε προβολες
    παραγωγες λεξεις φημι

    Όταν αποκαλύφθηκε το ποσό των 500.000 ευρώ, ο νικητής κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Πήγε στον πράκτορα και διακριτικά ζήτησε να μάθει εάν το ποσό που έβλεπε ήταν όντως το έπαθλο που κέρδιζε.


    αγωνας μπιλιαρδου

    Η επιβεβαίωση από τον πράκτορα προκάλεσε ενθουσιασμό και ο τυχερός παίκτης τηλεφώνησε στο γιο του για να του πει ότι κέρδισε στο ΣΚΡΑΤΣ. Εκείνος αρχικά δεν έδωσε μεγάλη προσοχή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για κάποιο μικρό ποσό. Λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο, ο πατέρας διευκρίνισε ότι πρόκειται για 500.000 ευρώ. Μετά την αρχική έκπληξη, ο γιος του νικητή «πείραξε» τον πατέρα του για την τύχη του, λέγοντας ότι τώρα που «τρίτωσε το καλό», ήρθε η ώρα να κερδίσει και κάποιος άλλος.


    Σάββατο 25 Μαΐου 2019

    ημιπολυτιμοι λιθοι ροζ χαλαζιας

    μεσιτικο ανθρωπων στεγη

    Ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι «μόνον η κάθε χώρα μπορεί να γνωρίζει εάν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια ή όχι» και συμπλήρωσε πως στη Θράκη έχουν γίνει επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με τη γείτονα χώρα.


    ημιπολυτιμοι λιθοι ροζ χαλαζιας

    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι στόχος της Αθήνας - με ψυχραιμία και εγρήγορση, υπερασπιζόμενη τα κυριαρχικά της δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο - είναι να μην τροφοδοτείται η ένταση και να υπάρχει αποκλιμάκωση.


    Αξιολόγηση και... ασφαλιστικό


    Αναφερόμενος στην αξιολόγηση εκτίμησε ότι «δεν κλείνει, γιατί η κυβέρνηση αντιστέκεται στα εργασιακά και στη λήψη μέτρων λιτότητας άμεσα», υποστήριξε ότι «αυτό που ζητά το ΔΝΤ στα εργασιακά είναι ο εργατικός κώδικας του Πινοσέτ» και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, μαζί με το ΔΝΤ, ζητούν τη μείωση των κοινωνικών δαπανών.


    Σε ό, τι αφορά τον ασφαλιστικό νόμο που φέρει το όνομά του, είπε πως τώρα εφαρμόζεται με βάση τις εγκυκλίους που εκδίδονται και απέρριψε δημοσιογραφικές εκτιμήσεις ότι "ξηλώνεται". Επέρριψε ευθύνες στην ΕΛΣΤΑΤ, γιατί δεν μπορούσε να εκδώσει τον δείκτη με τον οποίο θα υπολογίζεται το συνολικό εισόδημα του ασφαλισμένου επί του οποίου θα υπολογιζόταν η σύνταξη και σημείωσε πως με την τροπολογία της υπουργού Εργασίας δίδεται διετής παράταση στην ΕΛΣΤΑΤ, ενώ ο υπολογισμός θα γίνεται με τον δείκτη τιμών καταναλωτή.




    υπνωση τιμες

    καιρος ροδα κερκυρα

    Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου, οι άνεμοι στο νησί των Κυκλάδων έφτασαν τα δέκα μποφόρ! Υπενθυμίζεται πως η Νάξος είναι ανάμεσα στις οκτώ περιοχές της χώρας όπου σημειώθηκαν οι ισχυρότερες ριπές ανέμου μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (97 km/h).


    καιρος ροδα κερκυρα

    Τα κύματα ανά διαστήματα έφταναν μέχρι και την κορυφή του λόφου και «σκέπαζαν» την Πορτάρα. Επιπλέον, ο δρόμος που οδηγεί στον ναό του Απόλλωνα ήταν απροσπέλαστος, αφού τα επιθετικά κύματα τον σκέπαζαν συνεχώς. Το λιμάνι του νησιού ήταν έρημο, αφού τα πλοία δεν προσέγγιζαν λόγω απαγορευτικού.



    kymata grotta naxos 24 1 2018 11
    Πηγή: naxostimes.gr





    προσφορες επιπλα κουζινας λαρισα
    αλλαγη χρωματος μαλλιων απο ξανθο σε χαλκινο

    χειρολαβες ψυγειων

    γη και θαλασσα γ δημοτικου ασκησεις

    Πυρά του Ποταμιού σε Γεννηματά – Καμίνη



    χειρολαβες ψυγειων

    απελευθέρωση των ιωαννίνων 1913

    Το Ποτάμι σχολίασε την ανακοίνωση του κ. Αλιβιζάτου, με αιχμές και έντονες επικρίσεις κατά της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Καμίνη.


    «Η κυρία Γεννηματά επιμένει ότι ο Μαραθώνιος κόβει απλώς την πόλη για τρεις ώρες, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων - ο πρώτος που θα έπρεπε να επισημάνει την ακαταλληλότητα της ημέρας - σιωπά. Οι ευθύνες τους είναι μεγαλύτερες αν αναλογισθεί κανείς ότι στελέχη που έχουν επιφορτισθεί με την προετοιμασία των εκλογών εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες αν θα είναι έτοιμα τα εκλογικά τμήματα και οι εφορευτικές επιτροπές στις 12 Νοεμβρίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.


    Στην ίδια ανακοίνωση κάνει λόγο για «παρέλαση μηχανισμών» υποστηρίζοντας ότι επιδιώκεται να συγκροτηθεί κόμμα φέουδο: «Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ, των Κινήσεων Πολιτών, των Μεταρρυθμιστών, ο κόσμος του Ποταμιού και της Οικολογίας και κυρίως οι εκατοντάδες χιλιάδες ανένταχτοι προοδευτικοί πολίτες θα τους δώσουν την απάντηση. Θα ακυρώσουν τις μηχανορραφίες εκείνων που προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά από την κάλπη. Θα ψηφίσουν για μια παράταξη που θα ενώνει και δεν θα φοβάται τις προκλήσεις. Στις 12 Νοεμβρίου ή όποια άλλη ημερομηνία αποφασιστεί, θα στηρίξουν την πρότασή μας και τον αγώνα μας για μια μεγάλη νικηφόρα προοδευτική παράταξη», τονίζει το Ποτάμι.


    Γεννηματά: Τώρα είναι η ώρα της πολιτικής


    «Τελείωσε η συζήτηση για τη διαδικασία και τώρα είναι η ώρα της πολιτικής», είπε από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις αντιπαραθέσεις για τον τρόπο ψηφοφορίας, ενώ επισήμανε ότι κάλεσε σε γενικό προσκλητήριο και επιστράτευση όλες τις «προοδευτικές δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για να παλέψουν και να πετύχουμε».


    Ανοίγοντας τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι η δημιουργία της νέας προοδευτικής παράταξης δεν είναι μια υπόθεση των υποψηφίων να ηγηθούν, ούτε των στελεχών. «Θα είναι», όπως σημείωσε, «το αποτέλεσμα της κινητοποίησης ενεργών πολιτών που αρχίζει με την ψηφοφορία εκλογής επικεφαλής, αλλά δεν τελειώνει με αυτήν».